GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς τον πρωθυπουργό η τελετή έναρξης...

Απουσίαζε ο πρωθυπουργός απο την τελετή ένραξης των Special Olympics αν και ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει.  Υπεθυμίζεται οτι στην πρό...

Απουσίαζε ο πρωθυπουργός απο την τελετή ένραξης των Special Olympics αν και ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει.  Υπεθυμίζεται οτι στην πρόβα της τελετής, όταν ακούστηκε το όνομα του πρωθυπουργού ο κόσμος άρχιζε να αποδοκιμάζει αν και ο ίδιος δεν ηταν εκεί.
Η τελετή ήταν φαντασμαγορική. Δέκα χιλιάδες αθλητές και μέλη των αποστολών από 183 χώρες που συμμετέχουν στους Special Olympics 2011 καταχειροκροτήθηκαν απο...
όσους βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.Ολοι οι θεατές μέτρησαν αντίστροφα, ξέσπασαν σε επευφημίες, ενώ το στάδιο φωτίστηκε από πυροτεχνήματα, καθώς ξεκίνησε η τελετή έναρξης. Την είσοδό τους στο στάδιο έκαναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Πρόεδρος του κινήματος των Special Olympics Τίμ Σράιβερ και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννα Δεσποτοπούλου.
Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι θεατές στην Ελληνική αλλά και την Κυπριακή αποστολή κατά την είσοδό τους στο Στάδιο. Ειδικότερα, στο τέλος της παρέλασης, όταν η πολυμελής Ελληνική αποστολή εισήλθε στο Καλλιμάρμαρο, οι θεατές όρθιοι χειροκροτούσαν ρυθμικά και εμψύχωναν τα μέλη της, τα οποία χαιρετούσαν το πλήθος ανεμίζοντας τα γαλανόλευκα καπέλα τους
Πηγή: http://www.newsit.gr/

19 σχόλια

  1. <>Για φαντάσου να πήγαινε . .
    θα άδειαζε η πλατεία Συντάγματος

    βογλης
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ...ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ KAI NA ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KOTA Ο ΤΖΕΦΦΡΥ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλυτερα που δεν πηγε αχαριστοι Ελληνες σας αξιζει μια χρεωκοπια να τρωτε μετα το σκατο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παπούλια δεν σου απέμεινε τσίπα ντροπής, λυπάμαι για την πάρτι σου!!! Βέβαια δεν μας ξάφνιασες που μαθεύτηκε το τι αρπάζεις σε μια εποχή που έχουν πιεί το αίμα του λαού για να βουλόσουν τρύπες και σε αφήνει αδιάφορο και βέβαια λεφτά είναι αυτά δεν είναι ακόμα μούντζες. Εσύ είσαι που έδωσες στον παπά ανδρέα δανεικά να φτιάξει το κολόσπιτο για το κορίτσι το τίμιο την μιμή. Α, ρε δόλια Ελλάδα τι έχεις τραβήξει, τα πάθει του Χριστού!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΡΙΞΤΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG!


    ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι ντροπή να λείπει ο πρωθυπουργός, ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O special αξιόπουστας δεν παρουσιάστηκε στο καλλιμάρμαρο αλλά ηταν παρόντες στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο όλα τα αρχηλαμόγια της πιάτσας που έχουν πιάσει τα πόστα για όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα (μόνο ο Νταλάρας και η Νταλάραινα έλειπαν προσωπικά ,ηταν όμως τα τσιράκια τους από το Μέγαρο του Λαμπρακιστάν).

    Πω πω πω κλάμα η Γιάννα για τα φτωχόπαιδα, τους ΑΜΕΑ και για τα SPECIAL OLYMPICS.

    Γιάννα πιστεύω τα δάκρυα να ηταν λιγότερα από τα εκατομμύρια που μοίρασες στους κολλητούς παρατρεχάμενους σου , αλλιώς ο εισαγγελέας και ο Γερουλάνος να βάλει το χέρι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητή η οικονομική και κοινωνική ζημιά από την μεγαλομανή φιέστα του 2004 (χρυσοπληρωμένους με δανεικά Ολυμπιακούς Αγώνες )και οι αρπάχτρες συνεχίζονται με τα SPECIAL OLYLPICS σήμερα.

    Τα ιδία παράσιτα στελέχη ,( συρφετός υπόλογων απατεώνων – τεχνικών συμβούλων – κακότεχνων οικονομισάριων ), υπό την αιγίδα της νέας χουβαρντού Γιάννας Δεσποτόπουλου, αρμέγουν το δημόσιο ταμείο της καταχρεωμένης ψωροκώσταινας….

    Τα ονόματα όσων είναι στο κόλπο διασταυρώνονται με αυτά που συνεργάστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου την εποχή της μεγάλης ρεμούλας και της αδιαφάνειας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος είπε...
    NEA

    ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δίωξη για οκτώ του Διαγόρα!
    1 day ago

    Το πόρισμα της αντεισαγγελέα Πρωτοδικών κυρίας Πόπης Παπανδρέου που διαβιβάσθηκε στην προϊσταμένη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου στο οποίο ...


    ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΣΑΣΤΕ Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ "ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ...

    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΑ!!

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ


    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?? ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ?? Που ειναι το σκανδαλο Ασπαιτε Ευανθια Μακρη Μποτσαρη απατες Ευρωπαικα προγραμματα, ολα στο αρχείο της κ. Ραικου Ελένης και των συνεργατών δεξιων της είναι??

    26 Ιουν 2011 1:34:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέα παράταση στην αναστολή πλειστηριασμών




    Δημοσιεύθηκε: 19:35 - 24/06/11

    Έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011 παρατείνεται η αναστολή πλειστηριασμών για ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σχετικά, αναστέλλονται από την 1η Ιουλίου 2011 έως την 31η Δεκεμβρίου 2011 οι πλειστηριασμοί, οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν το ποσόν των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ από πιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες παροχής πιστώσεων και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. _______________________________________________
    Γιούχα στον GAP στην πρόβα των Special Οlympics

    Τ' άκουσε η γυναίκα κομπάρσος (άλλο πάλι κι αυτό: Να ντουπλάρει γυναίκα τον Πρωθυπουργό!!) που έκανε τον Πρωθυπουργό στην πρόβα της τελετής έναρξης των special Olympics στις 23.06.2011.
    You Tube.
    Γιούχα στον GAP στην πρόβα της τελετής έναρξης των Special Οlympics.
    _______________________________________________
    Και ο ΓΑΠ υποψιασμένος πια δεν εμφανίστηκε χθες στην επίσημη τελετή έναρξης....

    "Έκοψαν" τον Τζέφρεϊ από την Τελετή έναρξης των Special Olympics μετά το κράξιμο στην πρόβα της Πέμπτης !
    Τελικά οι υπεύθυνοι διοργανωτές των Special Olympics, μετά το γιουχάρισμα στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του Τζέφρεϊ στην πρόβα της Πέμπτης, αποφάσισαν να κόψουν τον πρωθυπουργό από την Τελετή !
    Λίγο μετά την έναρξη της Τελετής, κι ενώ την Πέμπτη το πρόγραμμα είχε την είσοδο της Προέδρου της Ο.Ε. των Αγώνων κ. Γιάννας Δεσποτοπούλου, του Προέδρου των Special Olympics Τιμ Σράιβερ, του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας, τελικά σήμερα, μπήκε μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Ο Τζέφρεϊ γλύτωσε έτσι το κράξιμο και η χώρα μας την γελοιοποίηση ! _____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Αλλη μια
    Η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, κορη δηθεν αριστερου καταργει το Πανεπιστημιακο ασυλο


    Στρίβειν διά της παραλείψεως
    Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ

    Η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, με έγκριτους συνταγματολόγους αλλά και καθηγητές Ποινικού Δικαίου στο πλευρό της, επιχειρεί την «έκπληξη» στις πολυετείς προσπάθειες πολιτικών και ακαδημαϊκών να αντιμετωπίσουν το θέμα του ασύλου χωρίς να αγγίξουν την ιστορική αξία και την ακαδημαϊκή του έννοια.

    Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο νέος νόμος-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια απλώς δεν θα έχει ούτε μία αναφορά στο θέμα του ασύλου. Ούτε επιτροπή για αυτό, ούτε χώροι που το οριοθετούν, ούτε αρμόδιοι για τη διαχείρισή του. Ακριβώς όπως συνέβαινε και πριν από το 1982, όταν δεν υπήρχε νομικό καθεστώς που να το προστατεύει.

    Εναπόκειται δηλαδή στις νέες διοικήσεις των πανεπιστημίων, εφόσον το θελήσουν, να συμπεριλάβουν σχετικές διατάξεις στους εσωτερικούς κανονισμούς των ιδρυμάτων τους και φυσικά να επωμιστούν την ευθύνη εφαρμογής τους.

    «Αν δεν αναφερθεί πουθενά στον νόμο το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου, η νομική του έννοια και η νομική του υπόσταση δεν ισχύουν. Παραμένει έτσι ένας ηθικός κανόνας. Η διοίκηση του κάθε πανεπιστημίου θα μπορεί να καλεί την Αστυνομία όποτε παραστεί ανάγκη, χωρίς καμία επιπλοκή. Ούτε αρμόδιες επιτροπές, ούτε πολύπλοκες διαδικασίες για να κληθεί ο εισαγγελέας» έλεγε πανεπιστημιακός καθηγητής ο οποίος συμμετείχε στις επιτροπές οι οποίες συνεδρίασαν στο υπουργείο Παιδείας για το θέμα.

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χα χα

    δεν αφηναν οι υπευθυνοι του σταδιου τον πατουλη τον δημαρχο αμαρουσιου Πατουλη με την ξανθια λολα να μπει στο σταδιο και πηδαγε τα καγγελα
    γελια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χα χα

    δεν αφηναν οι υπευθυνοι του σταδιου τον πατουλη τον δημαρχο αμαρουσιου Πατουλη με την ξανθια λολα να μπει στο σταδιο και πηδαγε τα καγγελα
    γελια ....

    O TARATATOYLHS SE NEES PERIPETEIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος είπε...
    ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

    * ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    * ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    * ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
    * ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
    * ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    * ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
    * ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
    * Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
    * ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.

    Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

    26 Ιουνίου 2011 10:06 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΑΡΟ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ME ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ

    ΛΙΒΥΗΣ ΣΤΑ ''SPECIAL OLYMPICS''



    Το θράσος τους δεν έχει όρια. Η ομάδα των Special Olympics της Λιβύης, παρήλασε χθες στην τελετή έναρξης στο Καλλιμάρμαρο, με την σημαία του Δικτάτορα Καντάφι.

    Πως είναι δυνατόν στην δημοκρατική μας πατρίδα, στην Ελλάδα μας, να ανεχόμαστε να κυματίζει μπροστά σε τόσο λαό η σημαία της ντροπής, που είναι σύμβολο φόνων, σφαγών και βιασμών. Ποιός είναι αυτός που επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο; Οι ευθύνες, βαραίνουν τόσο το κράτος και την κυβέρνηση, όσο και την οργανωτική επιτροπή.

    Στην Λιβύη γίνεται γενοκτονία και εδώ γιορτές μέσα στούς ιερούς μας χώρους, με μολυσμένα σύμβολα.

    Ντροπή για τον Πολιτισμό... Ντροπή για την Ιστορία μας...

    Ντροπή για τους Αθλητές... Ντροπή γι' αυτούς που πολέμησαν και έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία...Ντροπή για τους άσχετους που χειροκροτούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση