GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η (δραματική) δήλωση Βενιζέλου μετά το Eurogroup...

Από το http://www.evenizelos.gr/ Στο Eurogroup υπάρχει μια εδραιωμένη πεποίθηση γύρω από τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα. Άμεση και ...

Από το http://www.evenizelos.gr/

Στο Eurogroup υπάρχει μια εδραιωμένη πεποίθηση γύρω από τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα. Άμεση και επιτακτική ανάγκη είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, ως προς την εφαρμογή του Προγράμματος.
Σε αντίθεση με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία που εμφανίζονται με υψηλό βαθμό εσωτερικής πολιτικής συναίνεσης, για την Ελλάδα η εθνική ενότητα τίθεται ως προϋπόθεση από τους εταίρους μας, ενώ...
 έπρεπε να είναι αποτέλεσμα του ενστίκτου αυτοσυντήρησης του Έθνους μας.
Το προέχον είναι να διαμορφωθεί μια καθαρή σχέση εμπιστοσύνης, να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να εκταμιευτεί η πέμπτη δόση. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να ψηφιστούν μέχρι το τέλος Ιουνίου το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός νόμος.
Σε αυτή τη Σύνοδο έγινε ένα σημαντικό βήμα για την προετοιμασία της εκταμίευσης της πέμπτης δόσης πριν τις κρίσιμες ημερομηνίες.
Έγινε επίσης αποδεκτό από όλους ότι δεν αρκεί η θεσμική συμμετοχή, αλλά απαιτείται και η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην αντιμετώπιση του προβλήματος του ελληνικού δημοσίου χρέους. Αυτό αφορά την απολύτως εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών με τη μορφή διακράτησης υφισταμένων ομολόγων, τα οποία λήγουν, έτσι ώστε να μειωθούν πρακτικά οι δανειακές ανάγκες των επομένων ετών.
Είναι προφανές ότι όλη αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει έτσι ώστε να μην προκαλεί πιστωτικό γεγονός για την Ελλάδα.
Αυτά όλα συνιστούν και την πολιτική βάση για τη νέα χρηματοδοτική στρατηγική, δηλαδή για το νέο πρόγραμμα το οποίο αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται.
Έχουμε συνεπώς πάρα πολλά να κάνουμε κάθε μέρα. Ο πολιτικός χρόνος έχει συμπυκνωθεί πάρα πολύ, κάθε μέρα έχει τεράστια αξία κι άρα δεν μπορούμε να χάσουμε ούτε ώρα.
Ενημέρωσα ήδη τον Πρωθυπουργό και αύριο θα ενημερώσω αναλυτικά τη Βουλή για το πού βρισκόμαστε.

9 σχόλια

  1. Πήραμε παράταση ζωής μέχρι την ΤΡΙΤΗ , λόγο τεχνικού προβλήματος της ηλεκτρικής καρέκλας , που θα καθίσουμε .
    Τέλος χρόνου, τέλος παράτασης ζωής . Η μπαίνουμε μέσα Η θα μας κάτσουν στην ηλεκτρική καρέκλα . Η απόφαση για την εκτέλεση είναι την ΤΡΙΤΗ 21-6-2011 άλλη αναβολή δεν θα δώσουν .
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ :
    ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ 1.000.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ :
    Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζετε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ 21-6-2011που θα γίνει ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης το ΠΑΣΟΚ , από τη Βουλή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν σκοπό να σπάσουν τις γραμμές , να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Έλληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ = ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο , ΝΑΙ στην άγρια και στην χωρίς έλεος λιτότητα , ΝΑΙ στους κεφαλικούς φόρους , ΝΑΙ στο θάνατο 3.000.000 Ελλήνων από το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από το Ι.Κ.Α . και τα αλλά ταμεία (φάρμακα για τον καρκίνο ,χειροθεραπείες κ.λπ.) , ΝΑΙ στην ανεργία και στην ανέχεια των Ελλήνων , ΝΑΙ στο ξεπούλημα της Ελλάδος μας και την παράδοση στους ξένους άνευ όρων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://el.wikipedia.org/wiki/Μολών_λαβέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΕΡΕΙ Η ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά τα λέει ο Βενιζέλος. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή, επειδή χειρίζεται με πολιτικούς όρους το οικονομικό πρόβλημα και δεν σκέφτεται μόνο ως κοινός λογιστής. Ακόμα κι αν διαφωνούν κάποιοι μαζί του, πρέπει να τον στηρίξουν σ' αυτή την τραγική συγκυρία, επειδή η πατρίδα μας κινδυνεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To συμπέρασμα τσάμπα τα πανηγύρια νομίζαμε οτι ο Βενιζέλος την έφερε στον διεστραμμένο με το κανό αλλά δυστυχώς το αντίθετο έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά πλάκα μας κάνεις?
    "..Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή, επειδή χειρίζεται με πολιτικούς όρους το οικονομικό πρόβλημα και δεν σκέφτεται μόνο ως κοινός λογιστής.."

    Έξι χρόνια τώρα ψάχνει, και επιστημονικά και πολιτικά, τους πολιτικούς όρους για ψύλου πήδημα!

    Άρα συμπεριφέρεαι σαν "..κοινός λογιστής.." των διαπλεκόμενων πολιτικομικτών και πολιτικοεραστών καταχραστών της δημόσιας περιουσίας.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    Μήπως προχώρησε η εισαγγελική έρευνα του για το σκάνδαλο Μ.Μ. Λάυρας στη Σκύρο?
    http://www.youtube.com/watch?v=LTRgl9QGhzw&feature=player_embedded

    Απεναντίας εκεί βρήκαν και τον κοινό τους υποψήφιο δήμαρχο ..
    http://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_4813.html

    που έχει και μια ιδιαιτερότητα να μη βρίσκει έγγραφα περιουσιακών στοιχείων του δήμου, καθώς και αλληλογραφίας με της δημόσιες υπηρεσίες!

    Αυτό σίγουρα ΕΙΝΑΙ δυνατό ΧΑΡΤΙ για τους λόγους προτροπής υποστήριξης του από τους ενδιαφερόμενους για τα της Σκύρου, του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., ως ασφαλιστική δικλείδα πολιτικής προστασίας των διαπλεκόμενων στη διαφθορά και κατάχρηση της δημόσιας περιουσίας.

    Οχι βέβαια ότι το ΚΚΕ έχει κάτι πιο ηθικό να προτείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ο Γιώργος φεύγει απ΄το Μαξίμου..
    __________________________________________
    Μια μετακόμιση με ξεχωριστή πολιτική σημειολογία βρίσκεται στα σκαριά, καθώς μέχρι τις 15 Ιουλίου ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να έχει αφήσει πίσω του το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να εγκατασταθεί, μαζί με το προσωπικό επιτελείο του, στα… ψηλά του....
    υπουργείου Εσωτερικών, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

    Η συγκεκριμένη μετακόμιση είχε σχεδιαστεί εδώ και αρκετούς μήνες, και αποτελούσε πρόταση του Γιάννη Ραγκούση, τότε πολιτικού ενοίκου του υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός των κεντρικών πόλων εξουσίας της Κυβέρνησης.

    ..ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ
    ΣΤΟ Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ.

    ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ...ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΡΝΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    χαχαχαχα......
    στην ταράτσα έτοιμο το ελικόπτερο...πούστη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση