GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "βόμβα" της Guardian: Μην εκπλαγείτε αν καεί η Αθήνα...

21 σχόλια

  1. Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ = ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο , ΝΑΙ στην άγρια και στην χωρίς έλεος λιτότητα , ΝΑΙ στους κεφαλικούς φόρους , ΝΑΙ στο θάνατο 3.000.000 Ελλήνων από το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από το Ι.Κ.Α . και τα αλλά ταμεία (φάρμακα για τον καρκίνο ,χειροθεραπείες κ.λπ.) , ΝΑΙ στην ανεργία και στην ανέχεια των Ελλήνων , ΝΑΙ στο ξεπούλημα της Ελλάδος μας και την παράδοση στους ξένους άνευ όρων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήραμε παράταση ζωής μέχρι την ΤΡΙΤΗ , λόγο τεχνικού προβλήματος της ηλεκτρικής καρέκλας , που θα καθίσουμε .
    Τέλος χρόνου, τέλος παράτασης ζωής . Η μπαίνουμε μέσα Η θα μας κάτσουν στην ηλεκτρική καρέκλα . Η απόφαση για την εκτέλεση είναι την ΤΡΙΤΗ 21-6-2011 άλλη αναβολή δεν θα δώσουν .
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ :
    ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ 1.000.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ :
    Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζετε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ 21-6-2011που θα γίνει ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης το ΠΑΣΟΚ , από τη Βουλή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν σκοπό να σπάσουν τις γραμμές , να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Έλληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασκοπες ανθρωποθυσιες εκατομμυριων στον ψευτικο θεο του ευρω.
    σταση πληρωμων και δραχμη ειναι η μονη λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eiδαμε το Μοσιαλο..Αξιος συνεχιστης του σερι των επιτυχημενων επιλογων του καταστροφεα Παπανδρεου.Ολη του η επιχειρηματολογια εξαντληται σε δυο φρασεις οι οποιες επαναλαμβανονται διαρκως και μαλιστα σχεδον με το ιδιο λεκτικο.καλυμενη επαρση και ευκολη μεταθεση της επιθυμιας στη πραγματηκοτητα του.Κενολογος δηλαδη στα νεοελληνικα παπαρολογος.Δεν φταιει βεβαιως ο ιδιος.Ο Παπανδρεου επειδη ενδεχομενως ειναι γνωστης θεωρητικος ενος τομεα-της υγειας-τον εβαλε να παιξει εναν αλλο ρολο ,στον οποιο ειναι βεβαιο οτι θα βγαλει αρκετη υστερια οπως δειχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ψάχνετε τους τρομοκράτες πίσω από τις κουκούλες.
    Ψάξτε τους πίσω από τα δημοσιεύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ = ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο , ΝΑΙ στην άγρια και στην χωρίς έλεος λιτότητα , ΝΑΙ στους κεφαλικούς φόρους , ΝΑΙ στο θάνατο 3.000.000 Ελλήνων από το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από το Ι.Κ.Α . και τα αλλά ταμεία (φάρμακα για τον καρκίνο , χημειοθεραπείες , κ.λπ.) , ΝΑΙ στην ανεργία και στην ανέχεια των Ελλήνων , ΝΑΙ στο ξεπούλημα της Ελλάδος μας και την παράδοση στους ξένους άνευ όρων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μην εκπλαγούνε άν η κρίση πάει και στο Λονδίνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την παρούσα ανάρτηση και πήγα στη σχετική σελίδα της guardian για να διαβάσω ολόκληρο το δημοσίευμα. Όπως θα διαπιστώσετε αν πάτε εδώ, http://www.guardian.co.uk/

    υπάρχουν οι άλλοι 3 σύνδεσμοι προς τα άρθρα:

    -Larry Elliott: Greece must exit the eurozone
    -Minister's faith in euro falters amid Greek crisis
    -Aditya Chakraborrty: Crisis is not only economic

    αλλά λείπει το σχετικό περί Athens up in flames!!!!!

    Έκανα και περαιτέρω αναζήτηση στο site τους με τις συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά αλλά και πάλι δε βρήκα τίποτα...

    Δυο είναι οι εξηγήσεις που μπορώ να δώσω, αν υπάρχει και κάποια άλλη, παρακαλώ φωτίστε με:
    1. Το άρθρο λογοκρίθηκε και "κατέβηκε"
    2. Η φωτό που πήρατε από το εν λόγω blog είναι φτιαχτή...

    Ερώτημα: Ποιός και γιατί θα "μαγείρευε" κάτι τέτοιο

    Το θέμα πάντως είναι οτι είναι πάντα απαραίτητο να διασταυρώνουμε την πληροφορία πριν τη δώσουμε μαζικά.

    Στυλιανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ γιατί με αυτα που λες σε κατατάσω στην ιδια κατηγορια με τους κουκουλοφορους που μονο προβοκάτσια ξερουν να κανουν.

    Και εγώ θα ήθελα να φύγουν μια ώρα αρχητερα πριν μας καταστρέψουν τελίως, όμως με τον τρόπο που λες το μονο που θα καταφέρουμε ειναι η πλήρη διάλυση του κινήματος των αγανακτισμένων.

    Και αναρωτιέμε, μήπως τελικά αυτός ειναι ο σκοπό σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους."
    ----------------------------------------------

    Στο παραπανω σχόλιο του κ.Ανώνυμου.

    Πρώτα θα πρέπει να πας σε καμια συνέλευση του κινήματος για να διαπηστώσεις το κατα πόσο το κίνημα είναι ανενεργό και παθητικό και κατα πόσο έχει αποτύχει και μετά να μιλας, αλλιώς ή είσαι προβοκάτορας ή εισαι χαζός ή δεν έχεις καμιά συνέσθηση αυτών που προτήνεις.

    Λυπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ευχαριστούμε το press-gr για την αναδημοσίευση. Όσον αφορά την εγκυρότητα της φωτογραφίας και του άρθρου αλλά και το κατα πόσο έχουμε κάποιο"κρυφό σκοπό" όπως υπαινίσσεται η φίλη του blog, αρκεί μια αναζήτηση στο google με τίτλο "don't be surprised if athens goes up in flames"για να διαπιστώσει ότι το "φτιαχτό και σικέ" δεν είναι σπόρ μας.
    Ευχαριστούμε θερμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΟΡΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν θυμηθώ θα τον καλέσω. Πότε να περάσω απο Σύνταγμα για κατάθεση στεφάνου ...ΑΓΝΩΣΤΕ"ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΟΜΙΚΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΝ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΤΥΣΤΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝΕ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΕΚΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, "ΠΑΤΩΝΕΙ"!!!!!!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΟΥΛΗΔΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΕΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΙΑ!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΑΠΙΑ ΜΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λάθος κάνετε αγαπητοί του i-am-write..
    Κατ'αρχήν δεν υπαινίχθηκα, έθεσα ευθύ ερώτημα προς προβληματισμό προς πάσαν κατεύθυνση. Λογικό να αισθάνεστε την ανάγκη να υπερασπιστείτε εαυτούς, και δικαίωμά σας, αλλά να μην παραποιούμε να πράγματα. Όσον αφορά την εγκυρότητα της φωτογραφίας, δε με πείσατε με το επιχείρημα της σχετικής αναζήτησης στο google, άλλωστε αυτή την είχα κάνει πριν δημοσιεύσω το σχόλιό μου (βλέπετε, είμαι πολύ προσεκτική ώστε να μην προσβάλλω κανέναν ούτε από λάθος). Η αναζήτηση αυτή λοιπόν παραπέμπει σε γενικό άρθρο της guardian και συγκεκριμένα του κου Aditya Chakrabortty για τα τεκταινόμενα στο Σύνταγμα τις τελευταίες μέρες. ΠΟΥΘΕΝΑ στο άρθρο δεν υπάρχει η φράση "don't be surprised if athens goes up in flames", εκτός κι αν είμαι στραβή, οπότε ζητώ ταπεινά συγγνώμη...
    Και εν πάση περιπτώσει, είναι ψέματα αυτό που βλέπω οτι αν μπει κανείς στην αρχική σελίδα της guardian, βρίσκει όλους τους συνδέσμους που φαίνονται και στη φωτογραφία εκτός από τον περί ου ο λόγος;;; Αυτό το ερευνήσατε;
    Προκαλώ τους πάντες να το κάνουν και να το διαπιστώσουν!
    Ευχαριστώ κι εγώ θερμά, κι αν θέλετε, μας λύνετε και την απορία πού βρήκατε τη φωτογραφία, διότι αν την τραβήξατε οι ίδιοι από το site της guardian, και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι τώρα ο σύνδεσμος λείπει, πιθανόν καταλήγουμε στην πρώτη περίπτωση περί λογοκρισίας, το οποίο είναι ΑΛΛΟ μεγάλο θέμα.

    Στυλιανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PLHRWMENES "PENES" THS EGLEZIKHS ATIMIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμπληρωματκό: με προσεκτικότερη ανάγνωση βρήκα και την περιβόητη φράση, τα υπόλοιπα όμως παραμένουν...
    Στυλιανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 21 Ιουν 2011 2:16:00 μ.μ.
    "PLHRWMENES "PENES" THS EGLEZIKHS ATIMIAS."
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ "ΠΕΝΕΣ" ΚΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΑ" ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. για οσους λενε οτι δεν το βρισκουν
    το αρθρο υπαρχει εδω
    http://www.guardian.co.uk/world/2011/jun/19/athens-protests-syntagma-austerity-protests

    και εχει τον τιτλο

    Athens protests: Syntagma Square on frontline of European austerity protests
    .................................

    Tassos doesn't just support the protesters of Syntagma; he thinks they will go further. "Don't be surprised if Athens goes up in flames," the 50-year old says. "And don't be sad, either." His words initially sound melodramatic, but the anger keeps coming up. "Politicians now walk around with bodyguards," says Aris Chatzistefanou, the co-director of Debtocracy, a film about the Greek crisis that has become a sensation. He quotes a newspaper report of how restaurateurs are taking down those cheesy framed photos of dining politicians, of how one government spokesman went to dinner a few weeks ago only for the rest of the restaurant to start shouting "You are eating the blood of the people".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 24ΩΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ 48ΩΡΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΥΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΚΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η Ν.Δ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση