GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H 26η μέρα των «Αγανακτισμένων»...

Για 26η μέρα το κίνημα των «Αγανακτισμένων » πλημμύρισε (την Κυριακή) την κεντρική πλατεία Συντάγματος εκφράζοντας την αντίθεσή του στην ...

Για 26η μέρα το κίνημα των «Αγανακτισμένων» πλημμύρισε (την Κυριακή) την κεντρική πλατεία Συντάγματος εκφράζοντας την αντίθεσή του στην οικονομική πολιτική.  Για τέταρτη συνεχή Κυριακή, στο 4ο πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο, οι «Αγανακτισμένοι», άνθρωποι όλων των ηλικιών, ήταν...
 συνεπείς στο ραντεβού τους. Από νωρίς το απόγευμα ο κόσμος άρχισε να φτάνει στην πλατεία. Ταμπούρλα, σφυρίχτρες και συνθήματα κρατούσαν αμείωτο τον παλμό.
Το ενδιαφέρον από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης είναι έντονο με ξένους δημοσιογράφους να καταγράφουν τα όσα συμβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος.  Παράλληλα, μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» κατέλαβαν τους ακυρωτικούς σταθμούς στο Μετρό του Συντάγματος.
Οι «Αγανακτισμένοι» της Σπάρτης έχουν προγραμματίσει να ξεκινήσουν με τα πόδια από το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη με τερματισμό την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

21 σχόλια

  1. Οι δεξιοι εχουν σκασει που τους εκοψε τα ρουσφετια ο Γιωργος και βγαζουν τη χολη τους στα μπλοκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να βοηθατε την κυβερνηση που αγωνιζεται να σωσει την χωρα δειχνετε ολο το μισος που εχετε γιατι χασατε τη ρεμουλα ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι αυτοι που θαρθουν απο τη Σπαρτη ειναι πατενταρισμενοι χουντοδεξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αυτό το όνομα θα μείνει στην Ιστορία ο Πατέρας της υποτιμητικής κερδοσκοπίας, ο άνθρωπος που άνοιξε την κερκόπορτα στους συνήθεις κερδοσκόπους να ασελγήσουν επάνω σε οτιδήποτε διάλεξαν να τορπιλίσουν, είτε αυτό λέγεται ομόλογα, είτε μετοχές, είτε οτιδήποτε άλλο. Ο άνθρωπος που ως επικεφαλής χώρας μιλούσε διεθνώς για τιτανικούς, για διεφθαρμένους πολίτες, για διαλυμένο κράτος και μετά ζητούσε δανεικά. Για να τα δώσει ποιος και σε ποιους; Στους απατεώνες;
    Ο άνθρωπος που απο τη μία μοίραζε επιδόματα φτώχειας και απο την άλλη έκλεινε το ''ραντεβού'' για την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ. Που εμπόδισε όλες τις αλλαγές που προσπάθησε κουτσά στραβά να κάνει ο Καραμανλής σε ασφαλιστικό, ενέργεια, λιμάνια κλπ και ήρθε μετά να κάνει τρισχειρότερα. Παραδίδοντας την κυβέρνηση στον Βενιζέλο μόνο χαρά μπορεί να νιώσει κανείς. Όχι οτι ο Βενιζέλος είναι ο αγγελικά πλασμένος πολιτικός, κάθε άλλο, αλλά σίγουρα έχει ως κίνητρο την πολιτική του επιβίωση, σε αντίθεση με τον Παπανδρέου που αποτελεί παρελθόν και για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αργία εγέννησε την πενίαν.
    Η πενία έτεκεν την πείναν.
    Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν.
    Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν.
    Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν.
    Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν.
    Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου"
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης "Οι έμποροι των εθνών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον 12¨51 Ολα αυτα που γραφεις φωτογραφιζουν τον κουρασμενο οχι τον Γιωργακη που νυχθημερον δουλευει για να σωσει την χωρα απο εκει που την καταντησε ο μπουχεσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλ. Τσίπρας: Η κοινωνία δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ΤΟ 3% ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.Ο ΑΧΤΕΝΙΣΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΦΕΡΑΤΕ ΕΣΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠ`ΤΗ ΛΑΟΦΙΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΞΙΑ ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕ! 1.53! ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ! ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟ 81!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ BMW ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεξιοαριστεροι μαλακες εχετε εξευτελιστει, ολα σας εχουν βγει στη φορα, κανενας δεν δινει σημασια στους Αγανακτισμενους τεμπεληδες, ετσι τους θεωρουν εκτος ελλαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτος ο αγραμματος γελοιος που παριστανει το πασοκο ας βγει σε κανα καφενειο να πει αυτα τα καραγκιοζιλικια υπερ του πασοκ και ας αφησει τις εξυπναδες στα μπλογκς....αντε νουμερο ε νουμεροα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΟΝΕΣ ΤΟΥ
    ΛΑΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
    ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ
    ΚΆΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ .ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΌΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΕΙ
    ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑΣ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΣ ΜΝΗΜΟΝΑΚΙΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕ ΟΛ ΑΥΤΑ Η ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι πληβείοι δεν κυβερνουν μια χωρα. Οι δημιουργοι του πλουτου εχουν και την εξουσια.Οι μάζες στην Ελλάδα αμφισβητησαν τους ανωτερους τους,και θα τιμωρηθούν αυστηρά για την αναιδεια τους. Μονο οταν θα σερνονται κλαιγοντας ζητωντας ελεος για να ζησουν αυτοι και τα παιδια τους,θα αναγνωρισουν το ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ των ΑΝΩΤΕΡΩΝ τους να κυβερνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρεπορτάζ-ανακοίνωση τηλε-Πράβντας (ΕΤ3) για το νομοσχέδιο περί φιτ κώλων και αξιόπουστα

    Τις έντονες διαμαρτυρίες της κακεντρεχούς και οπισθοδρομικής αντιπολίτευσης και των κ.κ. Βενιζέλου και Πάγκαλου ξεσήκωσε η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βούλη, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί υποχρεωτικών φιτ κώλων και καλλίγραμμων κορμιών.

    Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά σε "θείες του λαού που πιάνουν τόπο" και συνέχισε λέγοντας πως με κάποιον αξιόπουστα θα "υπάρξει πρωτογενές έλλειμμα", "αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος που θα τονώσει την ψυχική διάθεση και την υγεία του Έλληνα και θα αυξήσει τον τουρισμό, γι'αυτό είναι αναγκαία σκληρά μέτρα πείνας, κανό και ποδήλατο χωρίς αλυσίδα".

    Από την πλευρά της η ανεύθυνη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για προσπάθεια υποβάθμισης των κέντρων αδυνατίσματος που θα μειώσει ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη στην χώρα, ενώ συζητιέται και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του πασοκικού αξιόπουστα.Η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε πως δεν έχει πρόβλημα με το αδυνάτισμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί οι θείες του λαού,που ανέφερε ο πρωθυπουργός, να υποβάλλονται σε αντιδραστική αποτρίχωση και ιμπεριαλιστικό χαλάουα από τον κάθε ρεβιζιονιστή και οπορτουνιστή αξιόπουστα του Τζέφρυ,κάλεσε δε σε διαδήλωση τα εργατικά στρώματα.

    Ο τσαμπουκάς και κουκουλοφόρος Αλέξης Τσίπρας δήλωσε έκπληκτος για τις ρατσιστικές αναφορές και προθέσεις του Τζέφρυ,πράγμα που δεν περίμενε ποτέ από αυτόν,παρά το γεγονός ότι σ'όλα τ'άλλα είναι άχρηστος και τουφεκαλαύρης,ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας δήλωσε πρόθυμος να αλειφθεί με μέλι και να κυλιστεί γυμνός στο Σύνταγμα με τον κ.Πάγκαλο και Βενιζέλο,σημείωσε πάντως ως θετικό πως εφαρμοστής του προγράμματος θα είναι κάποιος αξιόπουστας.

    Τέλος ο λατρευτός μας Γιώργος Καρατζαφέρης,η σοβαρή και πάντα σταθερή αυτή φωνή του κοινοβουλίου,συμφώνησε με τον ένδοξο Τζέφρυ παρά τις αμφιβολίες που έχει για ελλειπή στοιχεία για το πρόσωπο του αξιόπουστα,για το καλό της έθνους όπως τόνισε,ενώ η πανέμορφη κ.Μπακογιάννη και ο τιτάνας κ.Κουβέλης δήλωσαν αλληλέγγυοι με το πρόγραμμα της σκληράς μαχόμενης κυβέρνησης.

    Για την Τηλε-Πράβντα Β.Ελλάδας (ΕΤ3)
    Θεοδώρα Αυγέρη,
    υπεύθυνη λογοκρισίας-τομεάρχης προπαγάνδας και ιδεολογικής κάλυψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Ελλάδα είναι μπουρδέλο κράτος, δεν θα αλλάξει τίποτα είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τη Νέα Δημοκρατία. Εφ 'όσον υπάρχει διαφθοροκρατια δεν θα αλλάξει τίποτα. Να θυμηθείτε αυτό που είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι κολοτούμπες του Παντελή Οικονόμου
    __________________________________
    Θλίψη και απογοήτευση προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του υφυπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου για το μνημόνιο. Ο πολιτικός που μέχρι χθες έλεγε να καταγγείλει η κυβέρνηση το μνημόνιο, σήμερα το υπερασπίζεται με πάθος.

    Βλέπετε τώρα στρογγυλοκάθισε στην....
    υπουργική καρέκλα και …ξέχασε την κριτική που έκανε και κυρίως αποποιήθηκε τις απόψεις του.

    Μιλώντας στη βουλή ο Οικονόμου σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει στο χθες και στο σήμερα είπε απίθανα, άλλα άκρως πασοκικά, πράγματα:

    «Το ψήφισα. Βεβαίως και έκανα κριτική, αλλά υπάρχει η εξής απλούστευση, που μπορεί να γίνει θανατηφόρα στις μέρες μας: ότι όσοι ψήφισαν το μνημόνιο, το αγαπάνε.

    Και ότι όσοι δεν το αγαπούν, πρέπει να το καταψηφίσουν ακόμη και αν γίνει στάση πληρωμών» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ω καιροί, ω ήθη!

    Ω...Α Λ Η Τ Ε Ι Α ΠΑΣΟΚ!!!!
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όταν βλέπω στην «πλατεία» το υβριστικό σύνθημα: «Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΤΟ ’73 ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΗΔΈΨΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ», ντρέπομαι γιατί μου θυμίζει άλλη χούντα!!!
    Να μη ξεχνάμε ότι, εμείς οι παλιότεροι, φοβόμασταν τη χούντα των στρατηγών που ετοίμαζε ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΑΝΑΞΙΟΣ βασιλιάς Κωνσταντίνος.
    Και μας προέκυψε η άλλη χούντα των συνταγματαρχών!!!
    Επομένως, εάν οι συμμετέχοντες αγανακτισμένοι στην πλατεία, πιστεύουν στη Δημοκρατία, (όπου μπορούν να αλλάζουν όποτε θέλουν τις Κυβερνήσεις),θα πρέπει να το εξαφανίσουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση