GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ...

Toυ Ανδρέα Ανδριανόπουλου http://www.andrianopoulos.gr/ Η Ελλάδα πλέον βοηθιέται για να συνεχίσει απλά να δανείζεται. Η Ευρώπη οφείλε...

Toυ Ανδρέα Ανδριανόπουλου
http://www.andrianopoulos.gr/

Η Ελλάδα πλέον βοηθιέται για να συνεχίσει απλά να δανείζεται. Η Ευρώπη οφείλει να ζητήσει συναίνεση για ένα πρόγραμμα που θα μας βγάλει όμως από την κρίση. Δηλ όχι έκτακτες εισφορές και νέοι φόροι στα ακίνητα. Αλλά και επιβολή μεγάλων περικοπών στις δαπάνες του κράτους. Οχι δηλ. ολοκληρωτική καταστροφή της αγοράς και με τις δημόσιες δαπάνες ουσιαστικά ανέγγιχτες. Διαφορετικά καλύτερη η χρεωκοπία τώρα παρά μετά από κάποιους μήνες, με το χρέος ακόμα μεγαλύτερο και με...
 τους ξένους κατόχους ομολόγων περισσότερο καλυμμένους.
ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣΕίναι πραγματικά εντυπωσιακή η συναντίληψη χωρών του Νότου της Ευρώπης για την πολιτική. Και η κοινή τους πολιτική μοίρα βέβαια. Στην Ελλάδα ο κρατισμός αποτελεί κυρίαρχη ιδεολογία. Η πολιτικη συνιστά απλά και μονο έναν ανταγωνισμό παροχών προς τον λαό. Κι από πόρους ακόμα που δεν υπάρχουν. Το όργιο κρατικού δανεισμού γίνεται πολιτικά απόλυτα αποδεκτό. Εκτός κι όταν οι δανειστές αρχίζουν να απαιτούν τα χρωστούμενα. Η χρεωκοπία λοιπόν είναι μια μάλλον αναπόφευκτη κατάληξη.
Η Πορτογαλία δεν ακολουθεί πολύ διαφορετικό δρόμο. Κι εκεί η ατομική οικονομική υπευθυνότητα αποτελεί μαγική εικόνα. Η αριστερή συναντίληψη του κυρίαρχου κρατισμού αποτελεί κι εκεί αφεντικό της πολιτικής. Δεν είναι τυχαίο πως το συντηρητικό κόμμα στην Πορτογαλία τιτλοφορείται «Σοσιαλδημοκρατικό»!! Όπως βέβαια έκπληξη δεν είναι πως κι εκεί το δημόσιο χρεωκόπησε και η κοινωνία δοκιμάζεται.
Παντού οι αριστερόστροφες δοξασίες οδήγησαν στην καταστροφή. Και πολύς κόσμος κινητοποιείται για να δοθούν και πάλι αριστερές λύσεις. Προς την τελική διάλυση;

20 σχόλια

  1. Ψαίρε μεγάλε αναλυτή!!!

    Προτρίνω και υποστηρίζω την υποψηφιότητά σου στην προεδρεία του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια ... Όπως τους χαζούς όταν τους δουλεύουνε φταίνε οι άλλοι και όχι οι ίδιοι έτσι και με εμάς όταν μας δανείζουνε φταίνε οι δανειστές και όχι εμείς. Σαν δεν ντρεπόμαστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΕ ΤΙ ΖΟΡΙΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΙΑΖΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξύπνα Έλληνα ανέλαβε δράση γιατί σε λίγο δεν θα μπορείς να αντιδράσεις θα είναι πλέον αργά .
    1.ΟΟΟΕΥΡΩ (ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ) ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Διαβάστε την αληθινή ιστορία του δρόμου του ΣΕΞ για την νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .
    (τα στοιχεία μου τα έδωσε μια πατριώτισσα καθαρίστρια που καθάριζε το υπουργικό γραφείο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατι ρε τσακαλε να μη πτωχευαμε αρχες του 10?καλυτερα δεν θα ηταν?αλλα αφου και εσυ ακομη αρχισες να μιλας για χρεωκοπια φαντασου τι γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν τα σοσιαλιστικά κόμματα εγκλοβισμένα απο την διεθνή οκονομική πολιτική παίρνουν τέτοια μέτρα, φαντάσου τα δεξιά.
    Η Δεξιά πολιτική με σοσιαλιστικό όνομα απέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Στην Ελλάδα ο κρατισμός αποτελεί κυρίαρχη ιδεολογία"

    Αυτή θα επρεπε να είναι η επικεφαλίδα

    Αλλά ολα αυτά δεν είναι τυχαία, απο μικρά παιδιά μας μεγαλώνουν με αυτές τις ιδέες,

    της Φιλανθρωπίας

    της φιλευσπλαχνίας

    του "αγάπα τον πλησίον"

    πως το κράτος φροντίζει για ολους και για ολα ,πολύ πρίν εφευρέσουν τον Κομμουνισμό, εμείς είχαμε τον Χριστιανισμό, την κοινοβιακή αίρεση των Εσαίων!
    Οι εκατοντάδες χιλιάδες των "αγανακτισμένων" ιερέων, δασκάλων και νομικών της χώρας φροντίζουν δια τα υπόλποιπα.

    Ακόμα και οι "Ελληνες καπιταλιστές" συχνά λενε, μεταξύ των,

    Ζωή απ το Θεό, και λεφτά απο το κράτος!

    Αυτοί οι ιδιοι, διορίζουν τους συνδικαλιστάς, τα παραπαίδια τους,υπουργούς και βολευτάς σε ολας τας κυβερνήσεις.

    Οι συνδικαλιστές ως μή αγνώμονες,

    ελαφρά τη καρδία ξεπωλούν συναδέλφους και ιδιωτικές περιουσίες όπως,

    ΟΙ ΚΑΤΑΘΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,

    μόνο και μονο για να εξασφαλίσουν την θεσούλα των στη Βουλή. Για τα δικά των προνόμια και διπλομισθίες ουτε καν το συζητούν.

    Βαρέθηκα να βλέπω και ακουω τον Πρωτόπαπα, τον Κουτρουμάνη και τον Σπυρόπουλο, εχουν ξεπεράσει ακόμα και τον,

    Λοβέρδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανδρέα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

    οι δανειστες δεν είναι ουτε φιλελληνες ουτε φιανθρωπικά ιδρύματα.

    ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ αυτων σε ΗΠΑ και Ε.Ε. που παίρνουν στα σοβαρά τους κυβερνώντες και καθονται και συζητούν μαζί τους.

    Αφού τους γνωρίζουν πολύ καλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΕ Κ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ. ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΡΩΕΙ ΧΡΗΜΑ.ΟΥΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ Μ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ,ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΕΡΥΣΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ ΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ Κ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι νεοφιλελεύθερες δοξασίες του Ανανδριανόπουλου οδήγησαν στον διπλασιασμό, σχεδόν, της τιμής των καυσίμων επί Υπουργίας του...
    Επομένως, κ. παπάρα, όταν μιλούν τα έργα σου δε χρειάζεται να πεις τίποτα άλλο πλέον...
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το βουλώσεις .... έτσι απλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ SUPER MARKET ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΚΛΩΤΣΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΗΣΥΧΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ «ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ» ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ‘Η ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΟΣ ΚΙ’ ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ύφεση 5,5%... κι όμως τα πράσινα παπαγαλάκια μιλάνε για ανάπτυξη 0,8%!!!!

    Τα πράσινα παπαγαλάκια προσπερνούν γρήγορα την ύφεση του 5,5% και μας ζαλίζουν με το 0,8% που υποδηλώνει ανάπτυξη αλλά σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο... εννοείται ότι ούτε το 0,8% ισχύει μιας και αυτό ήταν η αρχική πρόβλεψη και τελικά διαμορφώθηκε στο 0,2%

    Διαβάστε και τα κατορθώματα του ΠΑΣΟΚ:

    Στο 5,5% η ύφεση της ελληνικής οικονομίας στο α΄τρίμηνο του 2011
    Αναθεωρήθηκαν επί τα χείρω οι αρχικές εκτιμήσεις

    Πτώση 5,5% κατέγραψε το ΑΕΠ στο α' τρίμηνο του 2011 σε ετήσια βάση. Οι αρχικές εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής τοποθετούσαν στο 4,8% την υποχώρηση του ΑΕΠ στο α΄τρίμηνο του 2011. Στην ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ διευκρινίζεται πως «οι εκτιμήσεις των δημοσιονομικών στοιχείων του α' τριμήνου 2011 είναι απολύτως προσωρινές και θα ακολουθήσει η αναθεώρηση τους». Σημειώνεται πως στην έκθεση αξιολόγησης της τρόικας η πρόβλεψη για τους ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας το 2011 αναθεωρήθηκε επί τα χείρω το -3,8%, έναντι αρχικής πρόβλεψης 3%.

    Με βάση τα διαθέσιμα εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν σε σταθερές τιμές 2000, κατά το α' τρίμηνο τρίμηνο του 2011 παρουσίασε αύξηση κατά 0,2% σε σχέση με το δ' τρίμηνο του 2010, έναντι αρχικής εκτίμησης για αύξηση 0,8%, κάτι που η κυβέρνηση προέβαλε ως πρόδρομο δείκτη ανάκαμψης της οικονομίας.

    Η συνολική καταναλωτική δαπάνη παρουσίασε μείωση κατά 6,9% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2010. Οι ακαθάριστες επενδύσεις παγίου κεφαλαίου μειώθηκαν κατά 19,2% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2010.

    Μείωση κατά 40,7% παρουσίασε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, αντισταθμίζοντας μερικώς τη μείωση του ΑΕΠ.

    Μείωση κατά 2% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2010 παρουσίασαν οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών. Οι εξαγωγές αγαθών αυξήθηκαν κατά 6,5%, ενώ οι εξαγωγές υπηρεσιών μειώθηκαν κατά 8,3%. Μείωση κατά 15,5% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2010 παρουσίασαν οι εισαγωγές αγαθών και υπηρεσιών. Οι εισαγωγές αγαθών μειώθηκαν κατά 16,4% και οι εισαγωγές υπηρεσιών κατά 12,0%.

    Στην ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ διευκρινίζεται πως «οι εκτιμήσεις των δημοσιονομικών στοιχείων του α' τριμήνου 2011 είναι απολύτως προσωρινές και θα ακολουθήσει η αναθεώρηση τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ .......
    GAP-Μεσοπρόθεσμο: Τα περσινά μέτρα και το μνημόνιο μας οδηγούν σε χρέος 501 δις ή 198% του ΑΕΠ το 2015!!
    Αλλιώς μας τα λεγαν πέρσι...ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ
    ΠΑΣΟΚΟΙ-ΚΟΡΗ & ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΩΛΟΙ.
    ------------------------------------------------
    Απίστευτο.
    Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αποκαλύπτει έναν εφιάλτη που δεν έχει προηγούμενο .
    Σύμφωνα με την πρόβλεψη το χρέος της χώρας το 2015 θα έφτανε τα 501 δισ. ευρώ ή το 198% του ΑΕΠ σε περίπτωση που συνεχιστεί το ίδιο τροπάρι της οικονομίας και μείνουμε στα μέτρα που πάρθηκαν μέχρι το Δεκέμβριο του 2010.

    Φέτος θα εκτιναχθεί στα 364 δισ,
    του χρόνου στα 399 δισ.,
    το 2013 στα 432 δισ
    και το 2014 στα 465 δισ.
    και θα ξεπερνούσε το μισό τρις το 2015.
    ___________________________________________
    Όλα αυτά παρά το πεφωτισμένο μνημόνιο !!!
    αμην +

    Το ετήσιο δημοσιονομικό έλλειμμα μετά την κάμψη που παρουσίασε τον τελευταίο χρόνο στα 23,5 δισ ευρώ, αυξάνεται εκ νέου με πρόβλεψη ότι θα επανέρχονταν ξανά στο ύψος που το παρέδωσε η κυβέρνηση Καραμανλή δηλαδή στα 36 δισ. ευρώ το 2015. Οι τόκοι από 16 δισ. ευρώ εφέτος θα ανέρχονταν στα 28 δισ. ευρώ το 2015.

    Όλοι μας λένε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, εκτός από την κυβέρνηση.
    Είμαστε δηλαδή χρεοκοπημένοι και δεν το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κυρ αντρέα, κυρ αντρέα τώρα που όπου νάναι έρχεσαι στα πράγματα, μη ξεχάσεις να επαναφέρεις την τιμη στο σουβλάκι με γύρο απ' όλα στις τέσσερεις, δραχμές όπως παλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σταματα ρε Μαλακα να γραφεις μας προκαλεις εμαιτο, εισαι ο ποιο αναξιοπιστος.Λουγκρα και παλιαδελφο εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ, ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡ. ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΘΥΜΕ ΠΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΡΠΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ. Η ΒΕΝΧΙΝΗ ΔΕΝ ΑΚΡΙΒΗΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΠΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΑΣΧΕΤΕ !! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΣΧΕΤΕ 2.59 ΜΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΕΛΕΓΕ ΠΩς ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 (ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΙΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΤΩΡΑ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟN KRATISMO ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ. ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΚΕΡΚΡΑΚΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι γνωστοι χαμηλης νοημοσυνης υβριστες ξαναχτυπησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι αντιστάσεις του ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ θα είναι πολλές .
    Θα είναι ίδιες με το σφάξιμο του γουρουνιού . Κραυγή στεντόρια, σκούξιμο έως τα πέρατα της γής, αλαλαγμοί και θρήνοι . Μετά σιωπή .


    Το πάρτυ τελείωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ω μεγάλε στοχαστή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση