GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

HABEMUS PAPAM...

Από τον Πέτρο Πέτρου Επι τελους . Ειχα αρχισει να ανησυχω. Επτα ολοκληρες ημερες ο Λαος στους δρομους στην πλατεια Συνταγματος, στο Λευκ...

Από τον Πέτρο Πέτρου
Επι τελους. Ειχα αρχισει να ανησυχω. Επτα ολοκληρες ημερες ο Λαος στους δρομους στην πλατεια Συνταγματος, στο Λευκο Πυργο, να διαδηλωνει την αγανακτηση του στο πολιτικο συστημα, με συνθηματα σκληρα, με αποδοκιμασιες πρωτοφανεις, αλλα  ακεφαλος. Χωρις τον εμβληματικο και χαρισματικο ηγετη του, που θα τον οδηγουσε στην Νικη. Νικη απεναντι στους ξενους αφενταδες που προσπαθουν να...
διαγουμισουν το "εχει " αυτου του δυσμοιρου τοπου.
 Ωσπου, ω του μεγαλου θαυματος.Επι τελους ,εγεννηθη ημιν Η Γ Ε Τ Η Σ...
 Ο   ΤΡΑΓΚΑΣ....!!!!!!!!!!!!
 Ναι, αυτος ο παναγνος λαικος αγωνιστης, ο ανιδιοτελης Πατριωτης , ο ανυποχωρητοςΔημοκρατης.
      Ο ΤΡΑΓΚΑΣ....!!!!!!!!!!
 Που δεν αντεχει την πλουτοκρατια του πολιτικου συστηματος να απομυζα τονΛαο.Που δεν ανεχεται την εκμεταλλευση ...ανθρωπου απο ανθρωπο,που κλαιει  και οδυρεται καθημερινα , πλην Σαββατοκυριακου που ξεκουραζεται στ εξοχικο του στις Καννες, για την γεννια των πεντακοσιων Ευρω.
 Ο Τυρταιος των "αγανακτισμενων" πολιτων, που καθε πρωι, απο το φιλοξενο καναλι του Χατζηνικολαου, καλει τα πληθη, να καταλαβουν τα Θερινα Ανακτορα, της ξενοκινητης Χουντας του Πασοκ,χτυπωντας κατσαρολικα και κορναροντας για να αφυπνισθει η κοιμωμενη συνειδηση του Εθνους.
 Δεν αντεχει αυτος Χουντες....Πασοκικες δηλαδη.Οχι προς Θεου απ, τις αλλες.......
 Που φτασαμε θεε μου.......
 Ο ΤΡΑΓΚΑΣ, Λενιν και Μαρξ μαζι, και Εγκελς και Μπακουνιν.....
μονο που σε μενα θυμιζει και ολιγον απο ΦΟΝ ΓΙΟΣΜΑ...
   O TEMPORA O MORES.

14 σχόλια

  1. ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟ, Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ 'Η ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΣΗ.
    ΤΡΑΓΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ....ΤΟ ΠΕΠΡΟΜΕΝΟ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ ΕΠΙ "ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΤΙΜΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΩ ΓΝΩΜΗ. ΑΠΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.
    ΑΣΑΝΤ- ΚΑΝΤΑΦΙ- ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΛΑΛΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ (ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ). ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
    ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχεται η σειρά των δημοσιογράφων μετά των πολιτικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΤΡΑΓΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 Ιουν 2011 12:26:00 π.μ.

    O Τράγκας είναι πάνω από όλα ΕΝΑΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...

    Εγω θα προσθετα του ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όσοι δεν θυμούνται - γιατί σαν λαός δεν έχουμε "καλή μνήμη", το ειχε πει άλλωστε και ο Μητσοτάκης-το 1990 στην κυβέρνηση του Δρακουμέλ ήταν να γίνει πρόεδρος της ΕΡΤ, το είχε σίγουρο αλλά η Μπορα-Μπορα, ωχ συγνώμη η Ντορα σαν υφυπουργός πολιτισμού και υπευθυνη για το κρατικο καναλι τον έστειλε αδειαβαστο την τελευταια στιγμη. Και μετά εβριζε το μητσοτακαιίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΝΤΛΕΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤ/ΚΙ;ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΠΟΙΟΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAI ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΝΤΛΕΥ?? ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. Κ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ.....ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ό ελεεινός Τράγκας,δέν έχει καμμία διαφορά από τούς εμπόρους κοκκαίνης-ΜΑΦΙΑ,πού όταν συλλαμβάνεται κάποιο πρωτοκλασσάτο μέλος,αρχίζει καί ξερνάει,προδίδωντας καί τά υπόλοιπα μέλη τής συμμορίας,στήν προσπάθειάν του νά τύχη τής ''ήπιας'' μεταχειρήσης τής σχετικής,περί εμπορίας καί διάθεσης ναρκωτικών,νομοθεσίας.
    Πολλά χρόνια τώρα,όντας μέλος τού διεφθαρμένου πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου/ΜΑΦΙΑ,αρχίζει νά καταγγέλει δήθεν,τά υπόλοιπα μέλη τής ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,διά νά σώση εαυτόν.
    Ελεεινά κοινωνικά σκουπίδια,πού ό λόγος τους αλλά κι οί παραινέσεις τους φυσικά δέν έχουν καμμία αξία,διά τόν απλόν καί σκεπτόμενον πολίτη.

    Μία ζωή,πιατσάριζε στά μπουρδέλα τής Φυλής καί Συγγρού καί σήμερα προσπαθεί νά μάς παραδώση μαθήματα ηθικής!!!!!!
    Επαγγελματίας ## πουτάνα ## δηλαδή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΖΕ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τις διαφημήσεις μόνο μία βιλάρα, μία Μπέντλεϋ, και μερικά ( τριψίφιος αριθμός ) εκατομμύρια στην Ελβετία. Ε και πολλά είναι ?? Από τον μισθουλάκο του τα έβγαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑ Σ Ο Κ Ι Α ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΧΤΙ!
    ΕΙΣΑΣΤΕ 20 , ΑΥΡΙΟ 15%.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 80 και 85%
    ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση