GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kυβερνητικό σχήμα ή θέατρο παραλόγου‏...

Από τον Κώστα Λίγιο Παρακολουθούμε εδώ και 2 μέρες ένα θέατρο παραλόγου, τo καινούργιο κυβερνητικό σχήμα δεν είναι παρά ένα καλό οργανωμ...

Από τον Κώστα Λίγιο

Παρακολουθούμε εδώ
και 2 μέρες ένα θέατρο παραλόγου, τo καινούργιο κυβερνητικό σχήμα δεν είναι παρά ένα καλό οργανωμένο σχέδιο πολιτικής εξόντωσης πολιτικών οι οποίοι δεν αποδέχονται τα νέα σκληρά μέτρα του μνημονίου και έχουν εκφράσει την αντίθεση τους σε αυτή την πολιτική.
To νέο κυβερνητικό σχήμα αποτελείται από πρόσωπα που είναι είτε κοντά στον πρωθυπουργό και θα..
τον βοηθήσουν στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου είτε πρόσωπα που είχαν εκβιαστικά ανακοινώσει εσωκομματικά ότι θα παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα.
Είναι ξεκάθαρο τελικά ότι η επιλογή αυτή, θα βοηθήσει τον πρωθυπουργό να ηρεμήσει τα πράγματα στο κόμμα του και να εξοντώσει ταυτόχρονα και όποια φωνή αντίθετη στο μεσοπρόθεσμο... Μην ξεχνάμε την κ. Μπιρμπίλη και την αντιπαράθεση της με τον κ. Παπακωνσταντίνου για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων κατοικιών και την νέα φορολόγηση των ημιυπαίθριων, την κ. Κατσέλη η οποία είχε εκφράσει την αντίθεση της στην μείωση του αφορολογήτου κάτω απο τα 12.000 ευρώ και βέβαια η μόνη που ήρθε αντιμέτωπη με τους όρους του μνημονίου από την πρώτη στιγμή. Και οι
δύο είναι εκτός....

14 σχόλια

  1. Δημοσιεύεται ότι ο Ομπάμα αμείβετε τον χρόνο με 280.000 ευρώ και ο Παπούλιας με 360.000 ευρώ και καταλήγει. «Κύριε πρόεδρε να σας θυμίσουμε ότι ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας μετά την κρίση που έπληξε την χώρα παραιτήθηκε κατευθείαν του μισθού του μέχρι να περάσει η μπόρα. Κύριε πρόεδρε απλώς να σας τονίσουμε ότι είναι πολλά τα 30.000ετρώ το μήνα για να συντηρούμε μια γλάστρα, ειδικά αυτές τις εποχές». Τα σχόλια δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .
    Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζετε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ που θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης το ΠΑΣΟΚ , από τη Βουλή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν σκοπό να σπάσουν τις γραμμές , να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Ελληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ,ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο δεν αλλάζει η Πολιτική της Κυβέρνησης δεν πρόκειται να δούμε κάτι διαφορετικό. Έχετε μεγάλη ευθύνη όσοι ψηφίσατε τον Παπανδρέου το 07 για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, εγκληματήσατε. Δεν είμαι άδικος, ο Γιώργος είναι καλό παλικάρι αλλά δεν έκανε για Πρωθυπουργός. Τα είχε πει ο Παπαδόπουλος στην παρουσίαση του βιβλίου του, ότι η οικονομία είναι σε άθλια κατάσταση και να μην το κρύψουν στον Ελληνικό λαό, το 08 θέλεις- πάντως πριν της εκλογές και ο Γιώργος είχε σύνθημα προεκλογικά «Λεφτά υπάρχουν» και είχε συνέχεια από την μια συζητούσε μυστικά με το ΔΝΤ και από την άλλη άργησαν να κάνουν κάτι. Το θυμάστε πρότεινε ο Σαχηνίδης στην βουλή περιοριστικά οικονομικά μέτρα και του έβαλε τις φωνές ο Παπουτσής λέγοντας «Δεν έχεις καταλάβει σε ποιά Κυβέρνηση είσαι υφυπουργός. Αυτή είναι η Κυβέρνηση, πληρώσαμε την ανικανότητά της. Να γυρίσουν τα κλεμμένα πίσω καμιά ενέργεια, ούτε και πρόκειται. Εάν δεν εμφανιστεί ηγετική μορφή στον τόπο μας δεν γίνετε τίποτα, προκοπή δεν βλέπουμε. Αλλά όχι τα ίδια λάθει, όχι ανάξιους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΕΤΑΤΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΤΟ 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ;; ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ;
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έγιναν υφυπουργοί εκείνοι που έκαναν την πιό σκληρή κριτική γιά το έλλειμμα εξουσίας και την μνημονιακή πολιτική του ΓΑΠ.

    Τέτοια ξεφτύλα,τέτοιο πολιτικό αμοραλισμό,τέτοιο χονδροπετσισμό σπάνια συναντάει άνθρωπος.

    Σύντροφοι τα "θερμά μου συγχαρητήρια",απλά
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκείνο που πιο πολύ από όλα με τρόμαξε ήταν η έκφραση θριάμβου όλων των ανακατατασσομένων μεταξύ τους , μελών της νέας (αλλά ταυτόχρονα παλαιάς νοοτροπίας κυβέρνησης) που με έκανε να αναρρωτηθώ?
    Γίνεται η αλεπού 100 και τα αλεπόπουλα 101?
    Λες να βρήκαν τρόπο να πατάξουν όλο αυτό το κύμα αντιδράσεων δίνοντας μιά νέα παράσταση με τους ηθοποιούς να αλλάζουν ρόλους?
    Μας θεωρούν τόσο ρηχούς ώστε να να σταματήσουμε την φασαρία που τόσο τους ενόχλησε,,ρίχνοντας μας όχι απλώς στάχτη στα μάτια,αλλά ισχυρό παραισθησιογόνο?
    Ιδιαίτερα το ειρωνικό,αλλά κυρίως άκρως κοροϊδευτικό χαμόγελο του τέως τσάρου της οικονομίας,που προσπαθούσε απεγνωσμένα να το κρύψει παρότι αυτό έφτανε ως τα αυτιά,με έβαλε σε μεγάλη ανησυχία.
    Περίμενα μια δραματική μείωση του αριθμού των μελών του κυβερνητικού επιτελείου,αλλά διαψεύστηκα.
    Περίμενα στή χθεσινή νεκρολογία του ΓΑΠ μία έστω αναφορά για μείωση των δαπανών των ιδίων,που είναι η μεγάλη οικονομική αιμορραγία του τόπου ,αλλά διαψεύστηκα.
    Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το να περιμένω αυτοκριτική ,κάθαρση , έμπρακτη ανάληψη ευθύνης με προσφορά από τους ίδιους μέρους της αδύνατον να περιγραφεί περιουσίας τους,ήταν καθαρή ουτοπία.
    Αυτοί φάνηκαν τόσο ανακουφισμένοι από το γεγονός πως ότι συνέβη δεν τους άγγιξε,δεν στερήθηκαν ούτε κεραία από τα εισοδήματα και προνόμια τους, και φέρονταν σαν είχαν κερδίσει εκλογές με 60 %.
    Μετά από όλα αυτά αναρρωτήθηκα πώς οι υπηρέτες του λαού γίνεται να είναι οι δυνάστες του?
    Πόσο πραγματικά τους διασκεδάζουμε με τα καμώματα μας.
    Πόσο είναι ικανοί δρώντας ακόμη και υπογείως να ελέγχουν τις κινήσεις μας,να τις κατευθύνουν και να μας προλαβαίνουν πάντα στην γωνία?
    Διακρίνατε πουθενά ψήγμα ηθικής?Σεμνότητα και περίσκεψη ?Σίγουρα όμως διακρίνατε την συνήθη και αήθη υπεροψία που τόσο μας προκαλεί.
    Αλλά πάνω από όλα οικτρά αυταπατώμενοι, ωσάν αστέρες που τα φώτα της δημοσιότητος πέφτουν επάνω τους,ως κυρίαρχοι του παιχνιδιού που η γή γυρίζει γύρω από τον καθένα τους.
    Η αλεπού που λέγαμε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ!!!!!!

    Απάνω σας! Εμπρός πεδίον δόξας λαμπρόν….
    Εκλογές δεν θέλετε κυρίες και κύριοι της ΝΔ, του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, της, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, για να σωθεί η χώρα από τους ανίκανους του ΠΑΣΟΚ;
    Το συμφέρον της Ελλάδας και του λαού της δεν είναι κατά τα λεγόμενα σας υπεράνω των προσωπικών και κομματικών συμφερόντων σας;
    ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ! Ναι, έτσι απλά. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ.!
    Αν έχετε το ελάχιστο φιλότιμο, την στοιχειώδη τσίπα και ανθρωπιά, το στοιχειώδες μέχρι και τελευταίας λεπτομέρειας επεξεργασμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση που περνούμε τώρα, την ελάχιστη έως μεγέθους βακτηριδίου πίστη μέσα σας ότι εσείς μπορείτε να σώσετε την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ συνασπιστείτε, ενωθείτε σε ένα κόμμα, μια δύναμη, και ορμήστε στην εξουσία για την σωτηρία της ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Σε έξη μήνες το πολύ θα είσαστε κυβέρνηση και τότε με την σοφία σας, με την δύναμη και τον ενθουσιασμό σας, θα ξαναγεννηθεί όπως τώρα αφήνετε να εννοηθεί η κάθε μια και καθένας σας ο Χρυσούς Αιώνας του Περικλέους, θα αναπνεύσουμε ελευθερία, δημιουργικότητα, εθνική περηφάνια…
    Και σας λέω ΚΟΤΕΣ γιατί δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ, απλά φωνασκείτε, ξεχνώντας την ανοχή σας στην χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από εδώ, την κυβέρνηση του Καραμανλή, γιατί πολλοί από σας είτε τρώγανε είτε βολευόντουσαν, ως εκεί φτάνει η συνεισφορά σας στην Εθνική προσπάθεια για να βγούμε από τα σκατά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανθρωπάκια είναι τα νέα μέλη της κυβέρνησης. ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ 4.06 εάν εκτονώνεσαι βρίζοντας και θεωρώντας καταδικασμένη κάθε προσπάθεια αλλαγής του σάπιου κατεστημένου,επίτρεψε μου,να θέσω υπόψιν σου κάποια πράγματα που προφανώς δεν βρήκαν θέση στην ροή της σκέψης σου.
    Στο χθεσινό επεισόδιο της ζούγκλας,ήταν και ένα παληκάρι από το κίνημα αυτών που εσύ αποκαλείς κότες,το οποίο προσπαθούσε να διατυπώσει αιτήματα από θέση μη ενταγμένου σε πολιτικό χώρο.
    Στάθηκε αδύνατο.Γιατί η αγκυλωμένη σκέψη των υπολοίπων θεωρούσε απαράδεκτο το να μην ανήκεις πουθενά,να μην σε εκφράζει καμμία από τις υπάρχουσες πολιτικές ιδεολογίες,να βλέπεις την Ελλάδα χωρίς πολιτικές παρωπίδες,να αναζητείς αυτά που ενώνουν ,χωρίς να είσαι μαντρωμένος,αλλά με καθαρή και αδόλευτη σκέψη.
    Εαν διάβαζες προσεκτικά όσα εδώ έχουν λεχθεί θα ανακάλυπτες πραγματικά πρωτοποριακές σκέψεις,αληθινή προσέγγιση των αιτίων που μας ωδήγησαν εδώ,αυτοκριτική ανθρώπων που αποδέχτηκαν την ενοχή τους εξαγοράζοντας την όποια θέση κατείχαν με τα προνόμια αυτή τους έδινε.
    Εάν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που επαναστατούν γιατί πραγματικά αδυνατούν να επιβιώσουν,δεν θα μπορούσαν να αναμειγνύονται ανάμεσα τους και αυτοί που υπηρέτησαν το σύστημα,πλούτισαν παράνομα και ξαναγίνονται εκμεταλευτές του κινήματος.
    Εάν με τον ίδιο ζήλο ζητούσες να αφαιρεθούν όλα τα προνόμια των πολιτικών (σύνταξη με 2 τετραετίες,πολυτελή αυτοκίνητα και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός,εάν απαιτούσες να λογοδοτούν για τα αμύθητα ποσά των λογαριασμών τους,τις τεράστιες περιουσίες τους σε κινητή και ακίνητη περιουσία,να σταματούσαν οι σκανδαλώσεις απαιτήσεις των εν ενεργεία και αποχωρησάντων βουλευτών για αναδρομικά της τάξεως των 250.000 έκαστος ,εάν έβλεπες έστω ένα ίχνος μεταμέλειας από αυτούς,τότε να τα έβαζες με τους άλλους.Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί θεωρούν εαυτούς υπηρέτες του λαού.
    Είδες εσύ τους υπηρέτες να είναι πάμπλουτοι, τα αφεντικά να πεινάνε και αυτό σου φαίνεται φυσιολογικό?
    Δεν είναι ότι οι κότες δεν έχουν προτάσεις.Είναι ότι οι άλλοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο και δεν τους δίνουν την δυνατότητα να ακουστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα μπορούσε να λέει...
    ====================================
    THE NEW CAMORRA COLLECTION
    - ΠΑSSOK -

    Λοιπόν σύμφωνα με την WIKIPEDIA the camorra is a mafia-type criminal organization in the region of GREECE and its capital is ATHENS.
    It is one of the oldest and largest criminal organizations in GREECE ,
    going back in 1981.
    Αυτά ιστορικά.

    Κατ'αλλα ο ΝΟΝΟΣ πήρε 2 ΣΩΜΑΤΟΔΕΙΣ υπαρχηγούς, ως είθισται, και βόλεψε μερικά ακόμα λαμόγια, που ΕΚΑΝΑΝ πως φώναζαν, γιατί έβλεπαν πως διαλύεται η ΟΡΓΑΝΩΣΗ και δεν είχαν προλάβει να φάνε τίποτα.

    ΑΥΤΑ και η συνέχεια επί της οθόνης. στη νέα μεγάλη υπερπαραγωγή
    MAFIA No 2.
    THE GREAT ESCAPE.
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Πληροφορίες που έφεραν τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, πηγαίνοντας στην ΚΟ, να ζητάει συγγνώμη(!) από τον ελληνικό λαό για τον εκτροχιασμό της οικονομίας(!) και να συστήνει στο διάδοχό του να συναινέσει στην προσπάθεια για λύση(βοηθείστε, τα δικά μας σκατά καθαρίζουνε!) όπως του ζήτησε και ο κ. Μητσοτάκης, δεν επιβεβαιώθηκαν..."
    Το έχουν ρίξει στην "τρελλή"(!) και εμμένουν στο τρίπτυχο: "Μπλέ - σκούρο μπλέ - ...Μαυρής"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση