GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαταψηφίζει και ο (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) Θ. Ρομπόπουλος...

...αλλά αντιφάσκει για το αν θα παραδώσει την έδρα του. « Έχω καθαρή τη συνείδηση μου . Τη Δευτέρα θα πάω στη Βουλή και θα συζητήσω. Όλ...

...αλλά αντιφάσκει για το αν θα παραδώσει την έδρα του.

«Έχω καθαρή τη συνείδηση μου. Τη Δευτέρα θα πάω στη Βουλή και θα συζητήσω. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αυτά τα μέτρα όμως εγώ δεν μπορώ να τα ψηφίσω. Δεν δέχομαι να πάρει το κράτος ένα τόσο μεγάλο ποσό και από αυτό να μην πάρει ο ελληνικός λαός ούτε ένα ευρώ".
 Αυτή τη δήλωση έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (Α' Θεσσαλονίκης) Θ. Ρομπόπουλος. Και πρόσθεσε πως αν του ζητήσει το κόμμα του να παραιτηθεί, θα...
 το κάνει. «Έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης σε μία νέα κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό. Αλλά η νέα κυβέρνηση δεν έπραξε τίποτα καινούργιο. Πήγε στις Βρυξέλλες και γύρισε πίσω χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Πίστευα ότι αυτά που κάναμε στην ΚΤΕ, όπου στρογγυλέψαμε κάποια μέτρα, θα περνούσαν. Το αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες όμως ήταν διαφορετικό".
Λίγο αργότερα επανήλθε και δήλωσε ότι έχει σκεφτεί ότι με αυτή την πράξη καταψήφισης του μεσοπρόθεσμου μπορεί να διαγραφεί αλλά όπως είπε νιώθει ότι δε μπορεί να προσφέρει τίποτε αυτή τη στιγμή για το καλό της χώρας.

16 σχόλια

  1. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φόλκερ Κάουντερ άσκησε σκληρή κριτική στο «αδελφό» κόμμα της ΝΔ για την άρνηση να στηρίξει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

    «Δεν έχω καμία κατανόηση για το ότι η ελληνική αντιπολίτευση, που ανήκει στη δική μας ευρωπαϊκή οικογένεια, δεν συνεργάζεται» είπε ο κ. Κάουντερ στο Spiegel-Online και πρόσθεσε πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να δει ότι η εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών είναι μια εθνική υπόθεση.

    Ταυτόχρονα, άσκησε κριτική για το αντιγερμανικό κλίμα στην Ελλάδα. «Η Γερμανία θέλει να βοηθήσει. Είναι όμως ιδιόρρυθμο αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν να υβρίζονται» είπε ο κ. Κάουντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαταψηφίζει και ο (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) Θ. Ρομπόπουλος...

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ...
    ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ 2:09:00 μ.μ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ...ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.
    ΑΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ASPIS ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΣ.ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΧΕ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΑΛΑΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 1992.ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΩΣΗ ,ΕΡΩΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΚΑΤΩ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΟΥ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΚΟΒΕΙΣ Η ΚΟΒΣΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ
    10% Η ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!
    AKOYEI O ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Joseph Stiglitz ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ( ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ).

    "ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ 10% ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
    ( ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ) ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .
    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ "
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ" ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ "ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;

    http://iamthewitness.com/books/Andrew.Carrington.Hitchcock/
    The.History.of.the.Money.Changers.htm

    Professor Joseph Stiglitz, former Chief Economist of the World Bank, and former Chairman of President Clinton's Council of Economic Advisers, goes public over the World Bank's, "Four Step Strategy," which is designed to enslave nations to the bankers. I summarize this below,

    Step One: Privatization.
    This is actually where national leaders are offered 10% commissions to their secret Swiss bank accounts in exchange for them trimming a few billion dollars off the sale price of national assets. Bribery and corruption, pure and simple.

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι δυνατόν Θεέ μου να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι Βουλευτές;
    Θα καταψηφίσω, λέει ο Ρομπόπουλος, και θα παραδώσω την έδρα!
    Όχι ρε φίλε, άσε μας ήσυχους!
    Παράδωσε την έδρα και άντε στο καλό.
    Τότε, τουλάχιστον, θα δείχνεις έντιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας σταματήσουν τα μπλα μπλα οι διάφοροι πολιτικάντηδες που μόλις τους προσφέρουν ένα πόστο γυρίζουν το σακάκι τους ανάποδα. Καλά θα κάνει ο καθένας τους να σκέφτεται πριν να μιλήσει και να κάνει αυτό που θέλει να κάνει χωρίς φανφάρες. Τα πολλά λόγια βλάφτουν και δεν αξίζουν τίποτα. Μας μπουχτίσατε. Το σκασμό λοιπόν. Αν δεν έχετε να πείτε κάτι σπουδαίο και κάτι που βοηθάει τη κατάσταση καλύτερα να μην το ανοίγετε γιατί βρομίζει ο τόπος. Όποιος έχει μυαλό σκέφτεται και πράττει με συνείδηση και εντιμότητα απέναντι, κατ' αρχήν στον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην κάνεις δηλώσεις κ. Ρομπόπουλε γιατι το πιθανότερο ειναι να το ψηφίσεις και να εκτεθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σήμερα φίλοι, ζητήθηκαν εμπράγματες εγγυήσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ύψους 270 δις. Το ακούσατε πουθενά; ΟΧΙ. Όλοι έδειχναν την καράφλα του Μπέου.

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 24, 2011

    Για να καταλάβετε τους μηχανισμούς προπαγάνδας.

    Αύριο θα έχετε την αποκάλυψη στις οθόνες σας. Αποκάλυψη που ΟΦΕΙΛΑΝ να την βγάλουν οι βουβουζέλες των ΜΜ”Ε”.

    Αντ’ αυτού, μας φλόμωσαν σε Μπέο και Ψωμιάδη, σε τύπους που τα έτρωγαν από το στοίχημα που κάποια κουνέλια επιμένουν να παίζουν.

    Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα κλήθηκε να παράσχει προσημειώσεις Εθνικής περιουσίας του ύψους των 270 δις Ευρώ, την ίδια στιγμή που όλοι μιλούν για ιδιωτικοποιήσεις της τάξεως των 50 δις.

    Αυτή η εξέλιξη είναι δυστυχώς η δικαίωση όλων μας, που ουρλιάζουμε από την επόμενη μέρα υπογραφής του μνημονίου.

    Αύριο λοιπόν τα σπουδαία. Στο μεσοδιάστημα, μην απορήσετε εάν ο Γιάννης βάλει και τον Βουρλούμη να παρέμβει για τους αλογομούρηδες που έστηναν την κάτω Αγουλινίτσα στο τοπικό ντέρμπυ με τον Αργοναύτη Κατακώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε σκύβαλα Αθανασιάδη και Ρομπόπουλε, πού σας βρήκε και σας μάζεψε ο Παπανδρέου;;;
    Και εντάξει, εμάς δεν μας κόφτει αν του κάνετε τη ζωή δύσκολη.
    Δεν δικαιούστε ,όμως, να ναρκοθετείτε την Ελλάδα.
    Να σας πω ρε ηλίθιοι και ένα "μυστικό": Εάν στη θέση της Ελλάδας ήταν η Γαλλία, θα ψηφίζατε ,ως Έλληνες βουλευτές, να της δώσει η Ελλάδα δάνειο;
    Γιατί τώρα αυτοί, ψηφίζουν στα κοινοβούλιά τους για να δώσουν στην Ελλάδα δάνειο!!!!
    Καταλαβαίνετε ρε ηλίθιοι "εθνοπατέρες";;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9:24

    Δεν θελουμε τα λεφτα των τολογλυφων δανειστων της ευρωπης.

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 24/6 10:02 μμ αλλά και 2:22μμ
    Χρεοκοπήστε και ΨΟΦΗΣΤΕ μόνοι σας απολιθώματα φρενοβλαβείς ηλίθιοι. Εμείς θέλουμε να σωθούμε. Εν ανάγκη θα θυσιάσουμε και αρκετούς από εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ 24 Ιουν 2011 10:02:00 μ.μ. ούτε για αστείο η χρεοκοπία!
    ΔΕΝ θα έχεις λεφτά να αγοράσεις τίποτα!
    Τα κατοχικά πληθωριστικά, θα ξανάρθουν!
    Θα θέλεις ένα τσουβάλι χαρτιά για ένα ψωμί!
    Θα ζήσεις την ευγενή τάξη των μαυραγοριτών, καθώς θα θέλεις και λίγο κρέας για τα παιδιά σου και το χειμώνα θα παγώσεις χωρίς πετρέλαιο που αγοράζεται μόνο σε δολάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12:39

    Γιατι τώρα η κατάσταση που περιγράφεις σε τι διαφέρει απο την σημερινή πραγματικοτητα? Το ξέρεις οτι σήμερα σχεδόν 1 στους 3 έλληνες βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση...

    ΚΥΝΔΙΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση