GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το Live your Myth in Greece, στο Welcome to the Greek Nightmare...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Oμορφα χρονια εκεινα , τοτε ξοδευαμε τον μισο προυπολογισμο της χρονι...


Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/

Oμορφα χρονια εκεινα, τοτε ξοδευαμε τον μισο προυπολογισμο της χρονιας σε διαφημισεις για την Ελλαδα,που τελικα τις βλεπαμε μονο εμεις ενω ο τουρισμος μειωνοταν καθε διαφημιστικη χρονια,οι υπουργοι αλλαζαν καθε τοσο και ο καθενας αλλαζε και την διακοσμηση του υπουργειου του,αλλαζε τα δωρα προς τους εκθεσιακους επισκεπτες, αλλαζε την πολυτελεια των ξενοδοχειων που...
 τον φιλοξενουσαν οταν μας εκπροσωπουσε σε διεθνεις εκθεσεις.
Τρανταχτα ονοματα καθε κομματος οι διαφοροι που περασαν,χωρια κανενα ενδιαφερον εκτος απο το να χωσουν και αυτοι μερικους υπαλληλους στο δημοσιο,να κανουν τις διακοπουλες τους σε υπερπολυτελη θερετρα και να φεσωσουν το κρατος με απιστευτες σπαταλες.
Η χωρα φανταζε σαν ενα χρυσωρυχειο εκεινες τις εποχες,πηγαιναμε προς την συκγκλιση μισθων κατα τον Σημιτη και υπηρχε ακομα καλυτερη Ελλαδα και την θελαμε κατα την Νεα δημοκρατια,και ομως αυτοι που πληρωνουν τωρα......πληρωναν και τοτε,η αναπτυξη δεν ειχε δειξει το προσωπο της στις τσεπες των μισθωτων η των συνταξιουχων,η λεξη λιτοτητα ακουγοταν καθε χρονια πριν τις υπογραφες των συλλογικων συμβασεων.
Απο τα ιδια προσωπα που σημερα μιλανε για το ιδιο πραγμα,τους πολιτικους και τους βιομηχανους.
Σπαταληθηκαν τεραστια ποσα εκεινα τα χρονια,για αχρηστα πραγματα,μια Ολυμπιαδα που εκανε εκατομμυριουχους οσους και παλι προσκοληθηκαν τεχνητα επανω στον κορμο της,τουλαχιστον εκεινο τον καιρο νοιωσαμε ολοι με λιτοτητα η χωρις οτι κατι μπορει να αλλαξει για να το μετανοιωσουμε αμεσως μετα.
Δεν γνωριζαν ολοι αυτοι που το παιζουν φωστηρες σημερα οτι η χωρα χρεωνοταν συνεχεια και δεν θα αντεχε πολλα χρονια ακομη να ζει ετσι;
Και αφου το ηξεραν τι εκαναν;
Διοτι αν δεν το ηξεραν η εκαναν οτι δεν το ηξεραν τοτε η καταστροφη μας οφειλεται εκτος απο την εγκληματικη τους αδιαφορια και στην προσωπικη τους εργατικοτητα ωστε να φτασει η χωρα εκει.
Ο τουρισμος ειναι απλα ενα δειγμα .....πως αντι να ζουμε σημερα τον μυθο μας....αντιμετωπιζουμε τον εφιαλτη μας.

2 σχόλια

  1. Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην σκύβετε το κεφάλι! Μην τρομοκρατείστε! Ελληνικό νόμισμα εδώ και τώρα!
    Μόνο έτσι πληρώνουν οι έχοντες και όλοι γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο κατέχοντες, και αντιδρούμε ουσιαστικά στην δουλεία που μας έχει επιβληθεί από την εποχή του Βυζαντίου έως τις μέρες μας από τις οικονομικές αυτοκρατορίες που μας υποδουλώνουν για να μας εκμεταλλεύονται και να μας χρησιμοποιούν για δικά τους οφέλη. Αυτή η τόσο μικρή κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, μα τόσο πλούσια και αυτάρκης σε φυσικούς πόρους και ανθρώπινο πολιτισμό,ένα σημείο που ενώνει τρεις από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και σαν κάτοχός αυτής της μοναδικής γεωπολιτικής αξίας αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα που ορέγεται ο κάθε ισχυρός που επιθυμεί να κυριαρχήσει από την εποχή του Δαρείου έως τις μέρες μας, δεν έχει ανάγκη από την φιλία τέτοιων φίλων. από την συμμαχία τέτοιων συμμάχων, από τον συνεταιρισμό με τέτοιους εταίρους. Με υπεύθυνο, αδιάφθορο και άμεσα αυτοελεγχόμενο νομοθετικό σώμα, ανεξάρτητη και πραγματικά "τυφλή" Δικαιοσύνη, ξεπερνώντας και τα τελευταία σύνδρομα των κωλοβασιλέων, των κωλόγερων, των κωλοεθναρχών και των κωλοαπογόνων τους,εστιάζοντας στην ευρύτερη κοινωνική μόρφωση των νέων της και όχι σε μία πανάκριβη, στείρα και ανούσια εκπαίδευση που τους προορίζει για αυριανούς δούλους, η Ελλάδα μπορεί να κάνει πάλι την υπέρβαση και να προσφέρει πολιτισμό διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ανεξαρτησία της και την ελευθερία της από όλους αυτούς τους λαούς που αδυνατούν να δουν πιο μακρυά από την μύτη τους και να αντικαταστήσουν το "εγώ" με το "εμείς", διότι είναι μοιραίο για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο, δεχόμενοι τόσο μεγάλες πιέσεις, να εξελίσσονται ταχύτερα από τους υπόλοιπους πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της πρωτοπορίας, η οποία φανερώνει τον δρόμο και ορίζει την διαδρομή της ανθρωπότητας.
    Έλληνες τολμήστε και για ακόμα μία φορά επαναστατήστε και όλοι αυτοί που σήμερα σας πολεμούν όταν βρεθούν εκεί που πάλι πρώτοι εσείς θα πάτε θα σας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση