GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mαταίωσε την επίσκεψη στο Δίστομο ο Θ. Πάγκαλος...

Από το http://www.star.gr/ Ματαίωσε την επίσκεψή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος στο Δίστομο όπου επρόκειτο να συμμετά...

Από το http://www.star.gr/

Ματαίωσε την επίσκεψή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος στο Δίστομο όπου επρόκειτο να συμμετάσχει σήμερα στις επετειακές εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος από τους Ναζί.
Ο κ. Πάγκαλος βρισκόταν το πρωί στη Βουλή, όπου ο πρωθυπουργός απαντούσε σε ερωτήσεις των Α. Τσίπρα και Γ. Καρατζαφέρη, αλλά... σύμφωνα με το newpost. gr αιτία της ματαίωσης της επίσκεψης είναι ίσως τα φέιγ βολάν που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες στην περιοχή, με απειλητικό περιεχόμενο για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Τα φέιγ βολάν έγραφαν: «Παρακαλείσθε να κρατήσετε τα γιαουρτάκια, τα αυγά και τις ντομάτες εκτός ψυγείου ώστε να είναι ζεστά προκειμένου την Παρασκευή να τα φάμε μαζί με τον κύριο Πάγκαλο»!

12 σχόλια

  1. ΟΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΥΑΞΕΤΕ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ 50 ΕΚ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΥΓΟ..
    ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΓΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ***** Απίστευτη δήλωση ΣΑΜΑΡΑ

    "Λέω ότι θα μειώσω τους φόρους για προεκλογικούς λόγους""

    http://www.youtube.com/watch?v=4vAgyo-04jc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλαδα χανεται και η αλητεια αλητεια.Αμα φτωχευσουμε θα πατε να παρετε την συνταξη σας απο τον Τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΨΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΞΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΩΕΙ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΜΟ.ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η εικόνα του γουρουνιού που ισοπεδώνει τα παντα στο διάβα του προκειμένου να κατευνάσει την ασίγαστη ανάγκη του να καταβροχθίσει τον αγλέορα,σας θυμίζει κάποιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να παραιτηθεί κανείς ,θα πρέπει να έχει φιλότιμο και ευθιξία.
    Το οποίον είναι είδος υπό εξαφάνισιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΥΓΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τωρα τις συνταξεις τις δινει η Μερκελ χα χα χα χα
    χα τρομπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αερα αερα να φυγει η ΧΟΛΕΡΑ τωρα εξω οι ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση