GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nαι στο μεσοπρόθεσμο απο τον Η. Καρανίκα‏....

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/ Αποφασισμένος να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ.Ηλίας Κ...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Αποφασισμένος να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ.Ηλίας Καρανίκας κατά την ψηφοφορία σήμερα το μεσημέρι στην Βουλή.
Ο βουλευτής, σε επικοινωνία που είxε πριν απο λίγο το Prasia.com , χωρίς ενδοιασμούς, τονίζει... την κρισιμότητα της ψηφοφορίας και της όλης κατάστασης για την ίδια την χώρα, και επισημαίνει ότι μπορεί τα μέτρα να είναι δύσκολα και εν μέρει άδικα αλλά αρνείται κατηγορηματικά την έξοδο της χώρας απο το ευρώ και την Ευρωζώνη,που θα έχει η μη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Τις προηγούμενες ημέρες γύρισα πολλά χωριά της Ευρυτανίας και συζήτησα με πολλούς πολίτες και συγχωριανούς μου στα καφενεία και όλοι είναι σύμφωνοι στην απόφαση αυτή, τονίζει ο κ.Καρανίκας, τελειώνοντας με το ότι εδώ είμαστε για να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις και το κάνουμε πράξη με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος.

9 σχόλια

  1. ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2:29 ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΟΙ ΨΑΛΤΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΞΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΜΕΣΩ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΥΔΑΙΑ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 9.900.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΗΓΕΙΤΕ Η ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ.

    ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΕΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΥΩΠΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Ο ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, 11 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ (ΚΙ ΑΛΛΟΙ 17 ΧΘΕΣ) ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΛΑΡΙΣΑΙΕ ΠΡΟΜΑΧΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΙΤΣΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΤΙΡΑ ΛΑΚΟΥΛΗ Ι5 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    Οι βουλευτές θα πρέπει να υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο όσο και εάν είναι επαχθέστατα τα μέτρα που προβλέπει, καθώς είναι αδήριτα για την περίσωση της ελληνικής οικονομίας.

    Αυτό δηλώνει σε παρέμβασή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος.

    Σημειώνει ότι όποιος βουλευτής το καταψηφίσει, είναι σαν να ψηφίζει αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων, καθώς τώρα επιβάλλεται να εξασφαλιστούν τα χρήματα.

    «Τώρα δεν είναι ώρα προς αντιπολίτευση. Όποιες αιτιάσεις εναντίον της κυβερνήσεως ας έχουν και οξύτατη προβολή στην προεκλογική περίοδο. Τώρα επιβάλλεται να εξασφαλισθούν τα χρήματα, όσα χρειάζονται για να αποτραπεί εξαθλίωση μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού» τονίζει ο κ. Δεσποτόπουλος και καταλήγοντας αναφέρει «παρακαλώ να μην παρανοηθεί τυχόν η παραινετική αυτή παρέμβασή μου. Βέβαιο είναι ότι δεν χρειάζομαι στην ηλικία μου την εύνοια της κυβερνήσεως».


    Επιστολή υπογράφουν 11 Έλληνες καθηγητές πανεπιστημίου όπου ζητούν από τους πολίτες να δουν με απλή λογική την οικονομική κρίση ως κατάσταση δυσχερώς αναστρέψιμη, και να προσπαθήσουμε σαν λαός να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του ευατού μας και των ξένων, έχοντας χάσει τη μάχη της ανάπτυξης.


    «Αυτοκτονία» χαρακτηρίζει με δήλωσή του στους Financial Times το ενδεχόμενο καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος. «Η καταψήφιση του πακέτου μέτρων θα συνιστούσε έγκλημα – η χώρα θα ψήφιζε υπέρ της αυτοκτονίας της», είναι η χαρακτηριστική θέση του κ. Προβόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επισημανση

    μετα απο λιγεσ ωρεσ καποια σχολια σβυνονται

    ασ το σημειωσουμε κυριοι του πρεσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    ΜΑΤ με χαφιεδες = χτυπημα πολιτων

    Δειτε τωρα το Zougla.gr που εχει απευθειας την συγκρουση Ματ με κουκουλοφορους

    Οι τυποι με τα "μακρια ξυλα" που ειναι ολα ιδια ειναι των μυστικων υπηρεσιων και παιζουν μεταξυ τους το παιγνιδι

    Κανε οτι σου πεταω πετρες να πετας χημικα να φυγει ο κοσμος

    Αθανατε πρακτορα των υπηρσιων στο Πολυτεχνειο κ. Παπουστη ή Παπουτση σε πηρανε χαμπαρι μαζι με την προκτορα Μαρια Μυριαμ Δαμανακη της εβραικης Μοσσαδ και τον Λαλιωτη της cia σια που τα κονομησε νωρις

    ολοι στο κολπο

    αλλα και ολοι στον Κορυδαλλο καποτε
    μηνξεχνιωμαστε

    οι Γερμανοι θα σας χρησιμοποιησουν και μετα θα σας πεταξιουν
    ηδη η Ντορα μα την Ελσα εκανε εισβολη στο Πασοκ και την δεχτηκαν

    κουνια που τους κουναγε!
    Πασοκοι @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηλια ηταν λαθος αυτο.Τωρα που μιλησες και σε ποια χωρια δεν ξερω παντος την επομενη η μονοεδρικη ειναι χαμενη για σενα.μεγαλο χωριο ευριτανιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΥΓΟΜΑΧΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ(!!!) (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑΜ.. ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση