GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Farage και η Τζαβέλλα...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Καμια σχεση με την Σουλιωτισα αυτη η Τζαβελλα, μαλλον Ξεπουλιωτισα ειναι.


Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Καμια σχεση με την Σουλιωτισα αυτη η Τζαβελλα, μαλλον Ξεπουλιωτισα ειναι.

1 σχόλιο

  1. Πότε θα πάψει επί τέλους η σκλαβιά των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους ίδιους και τους ίδιους συνδικαλιστές;
    Από πού βγαίνει ότι ένας που μπήκε στον συνδικαλισμό από τα είκοσι του μέχρι και να συνταξιοδοτηθεί θα είναι συνδικαλιστής και σε τέτοιο βαθμό που να μην δουλεύει αλλά να δουλεύει τους άλλους εργαζόμενους με μικροεκδουλεύσεις του τύπου, εγώ θα σε στείλω διακοπές τζάμπα όπως πχ. Συμβαίνει στη ΔΕΗ, εγώ θα μεριμνήσω για σένα στην μετάθεση, εγώ θα σε καλύψω τώρα που σε πιάσανε να κλέβεις δημόσιο χρήμα, εγώ θα φροντίσω για το διορισμό της κόρης σου, εγώ θα προβιβάσω διευθυντή, εγώ θα στριμώξω τον προϊστάμενο σου που σε στρίμωξε να δουλεύεις κλπ;
    Για να γλυτώσουμε από αυτούς τους αλήτες, γιατί περί αλητών τουλάχιστον για τους περισσότερους πρόκειται, που βρήκαν τον συνδικαλισμό για βήμα που θα τους απαλλάξει για όσο θεωρούνται εργαζόμενοι από εργασία, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ασκούν εξουσία, που θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς να πλουτίσουν, που θα τους δώσει την δυνατότητα να τακτοποιούν τα παιδιά τους εξαργυρώνοντας την θέση τους, θα πρέπει να γίνει νόμος που να μην επιτρέπει να είναι κάποιος εργαζόμενος σε συμβούλιο σωματείου εργαζομένων και κατ’ επέκταση σε διοικητικές θέσεις σωματείου πάνω από δυο θητείες.
    Μόνο έτσι οι τίμιοι εργαζόμενοι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν αφέντες τους που μπροστά τους θα σκύβουν το κεφάλι υποτακτικά και πίσω τους σαν δειλοί θα τους βρίζουν.
    Το τι γίνετε όταν έχουν εκλογές δεν περιγράφετε ούτε καν μπορεί να συγκριθεί με την εποχή επί ΔΕΞΙΑΣ που ο χωροφύλακας στα χωριά πήγαινε τους ψηφοφόρους σαν γαλοπούλες στο εκλογικό τμήμα, εδώ τώρα με αυτούς τους συνδικαλιστές και αυτό αποδεικνύει το μέγεθος που γι’ αυτούς διακυβεύετε τους πάνε σαν κότες!
    Οι γαλοπούλες τουλάχιστον παρ’ όλο που ξέρανε τι κάνουνε και γιατί το κάνουν πήγαιναν με ψηλά το κεφάλι ενώ τώρα οι ψηφοφόροι στα σωματεία πάνε και με σκυμμένο το κεφάλι αλλά και διαβεβαιώνουν τον συνδικαλιστή ότι του είναι πιστοί!
    Μόνο αν πάψουν όλοι αυτοί να είναι μόνιμοι συνδικαλιστές θα πάψουν και οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν στα σωματεία τους σαν πρόβατα επηρεασμένοι από τον φόβο γιατί με φόβο τους βλέπουν και τρομοκράτες, ναι σαν τρομοκράτες γιατί αν ρωτήσετε ένα εργαζόμενο που θέλει να πει την αλήθεια ποιον φοβάται περισσότερο τον διευθυντή του ή τον συνδικαλιστή του θα σας πει τον συνδικαλιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση