GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι "προγραμματικές" δεσμεύσεις του Βενιζέλου...

«Αμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να καταστήσει εμφανέστερη τη δίκαιη κατανομή των βαρών και την ηθική ισορροπία των μέτρων», δή...

«Αμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να καταστήσει εμφανέστερη τη δίκαιη κατανομή των βαρών και την ηθική ισορροπία των μέτρων», δήλωσε στον κυριακάτικο Τύπο ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε συνέντεύξή του στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», ο κ. Βενιζέλος αναφέρει: «Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνω και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα. Σέβομαι απολύτως τους πολίτες που διαμαρτύρονται. Υπάρχει...
 πάντοτε περιθώριο για άμεσες, απλές και πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν τον πολίτη και μπορούν να λυθούν μέσα από την κοινή λογική».
Επισημαίνει πάντως ότι «η σχέση μας με τους θεσμικούς μας εταίρους βασίζεται στην αξιοπιστία μας και είναι μια ανοικτή διαδικασία διαπραγμάτευσης προς αμοιβαίο όφελος. Το κομβικό σημείο είναι βεβαίως η βιωσιμότητα και η διαχειρισιμότητα του δημοσίου χρέους και γύρω από αυτό το θέμα υπάρχει ευρύτατη σύμπτωση απόψεων και άρα μια καλή βάση συνεννόησης με τις πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στην ευρωπαική ταυτότητα και προοπτική της χώρας».
Αναφερόμενος στην ανάληψη του χαρτοφυλακίου του σημειώνει: «Μπορεί να βγω πάρα πολύ χαμένος προσωπικά. Αλλά εάν έχω συμβάλει σε κάτι υπέρ του τόπου, θα έχω δικαιωθεί ιστορικά».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

6 σχόλια

  1. <>
    ΕΓΩ ΤΟ ΧΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
    Η ΚΟΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ==================================================
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Κύριε Υπουργέ

    Η σύνταξη των Σταρτιωτικών που τους χορηγείται απο 42 μέχρι 52 χρονών και που κυμαίνεται από 2200 μέχρι 4.500 ευρώ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ απο την έκτακτη εισφορά το ΛΑΦΚΑ και την περικοπή 13ης και 14ης σύνταξης γιατί...λένε οτι η συνταξιοδότηση έγινε αυτεπάγγελτα και υποχρεωτικά !!!(ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ στον εμπνευστή της).

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ???

    γιατί η νεολαία (αν βρει δουλειά απο αυτές που περισσεύουν από τους απόστρατους) ... θα αμείβεται με 486/μήνα και ο συνταξιούχος π.χ. οικοδόμος στα 67 του να πάρει σύνταξη 600 ευρώ...

    Δεν περιμένω απάντηση...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ (προκλητικά προνομοιακής) ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΨΑΝΕ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ)ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Κος Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ).
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΝ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!!
    ΔΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΙΑ.
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!
    ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Λ.Π) ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ANTIΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΕΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΑΣΤΕΙ.ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΤΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Can anyone explain how this looks to the Greeks themselves this weekend? The benefits of default are obvious; the benefits of austerity, not so much. Why should Greeks carry the water to hold the Euro together and save other countries' banks? This is not rhetorical question -- it is just hard to get any sense of the internal debate going on in Athens

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση