GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Play the game, SPOT THE DIFFERENCE...

12 σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ?
    ΜΥΘΟΣ Η' ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακουγεται οτι τον στηριζει κι ο δρ κουτσουκος για να δουμε...

    βαλτε κανενα αρθρο του δρ κουτσουκου

    ολα τα ξενμα καναλια τον παιζουν μιλησε για στοχοποιηση της Ελλαδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέτρα XXL όπως κι ο Μπένυ: ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    Μέτρα σοκ:
    - Εισφορά αλληλεγγύης 1% - 5% και μείωση αφορολόγητου στις 8.000 ευρώ
    - Αύξηση ΕΦΚ στο πετρέλαιο 6 λεπτά/λίτρo
    - Πλήρης εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης για τις επιχειρήσεις
    -300 ευρώ τέλος στους ελεύθερους επαγγελματίες
    - αφορολόγητο για τα ακίνητα πέφτει στις 200.000 ευρώ...
    και μετά απ' όλα αυτά ο Μπένυ είπε:
    "ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ..."

    «Βασικός στόχος μας είναι να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Οικονομικών που τελείωσε πριν λίγο.

    «Οταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου υπήρχε ανάγκη να επιβεβαιωθούν ποσά που έφταναν τα 5,5 δισ. ευρώ» και πρόσθεσε ότι έγινε προσπάθεια να εξευρεθούν λύσεις «δίκαιες και αποδεκτές από τους εταίρους μας».

    Παραλλήλως αναφέρθηκε στη διαδικασία της Βιέννης με στόχο την εθελοντική διακράτηση ομολόγων χωρίς να προκληθεί πιστωτικό γεγονός. Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για διαθεσιμότητα των ελληνικών τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων να μετάσχουν στη διαδικασία και πρόσθεσε ότι θα ενημερώσει σχετικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

    Εκανε επίσης λόγο για συμφωνία της ΝΔ και του ΛΑΟΣ «στην ανάγκη να έχουν ψηφιστούν τα δυο νομοθετήματα ως τις 30 Ιουνίου», δηλαδή το Μεσοπρόθεσμο και ο Εφαρμοστικός Νόμος.

    Ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε αποδεκτές από τους εταίρους αλλαγές, είπε με νόημα ο Ευάγ. Βενιζέλος, τονίζοντας τη δυσκολία των διαπραγματεύσεων. Πρόσθεσε ότι έμενε η οριστικοποίηση μέτρων ύψους 5,5 δισ. ευρώ και επανέλαβε την κρισιμότητα της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου για την 5η δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ, αλλά και την ύπαρξη β' πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα.

    -Στην εισοδηματική κατηγορία μεταξύ 8.000 - 12.000 επιβάλλεται συντελεστής 10%.
    Εξαιρούνται νέοι ηλικίας ως 30 ετών, άτομα με αναπηρία και συνταξιούχοι άνω των 65 ετών γα τα εισοδήματα ως 12.000 ευρώ.

    -Η εισφορά αλληλεγγύης κλιμακώνεται από το 1% ως 5% σε όλο εισόδημα
    Από 12.000 - 20.000 ευρώ 1%
    από 20.000-50.000 ευρώ 2%
    από 50.000-100.000 ευρώ 3%
    από 100.000 και πάνω 4%
    5% για βουλευτές, υπουργούς, αιρετούς τοπικής αυτοδιοίκησης και μετακλητούς υπαλλήλους επιπέδου γενικού γραμματέα

    - Θα επιβληθεί εξίσωση στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης για τις επιχειρήσεις και μια πολύ μικρή αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης ενόψει της οργάνωσης του μηχανισμού επιστροφών.

    -Επιβάλλεται ελάχιστο τέλος άσκησης ελευθέρου επαγγέλματος στα 300 ευρώ το χρόνο μεσοσταθμικά, μετά τα 5 χρόνια άσκησης του επαγγέλματος, μη συμψηφιζόμενο με τη φορολογική υποχρέωση.

    «Δεν είναι δυνατόν να εμφανιζόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι ζητώντας νέες θυσίες και νέες παρεμβάσεις» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, αναφορά που εξελήφθη ως «βολή» κατά του προκατόχου του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

    «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι επιβαρύνσεις είναι μεγάλες και ότι κυρίως τα μεσαία εισοδήματα καλούνται να σηκώσουν και σηκώνουν ήδη μεγάλα βάρη» ανέφερε. «Το ζήτημα της ηθικής ισορροπίας των μέτρων δεν ενδιαφέρει τος δανειστές μας» πρόσθεσε.

    Ο Εφαρμοστικός Νόμος θα κατατεθεί τη Δευτέρα και η διαδικασία και για Μεσοπρόθεσμο και Εφαρμοστικό θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη το μεσημέρι .

    «Ολα όσα κάνουμε και όλα όσα περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο έχουν χαρακτήρα ο οποίος είναι έκτακτος, στοχευμένος και σημειακός» είπε ο κ. Βενιζέλος διευκρινίζοντας ότι δεν αποτελούν το νέο φορολογικό σχέδιο για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στον επιμερισμό των φορολογικών βαρών. Ανέφερε ότι έδωσε εντολή να υπολογισθούν τα βάρη που έχουν σηκώσει οι διάφορες κοινωνικές ομάδες από τον Οκτώβριο του 2009.

    «Ενθαρρύνουμε τις ελληνικές τράπεζες να μετάσχουν στη διαδικασία της Βιέννης» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος στην εθελοντική διαδικασία διακράτησης ομολόγων.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΛΛΑΧ ΣΟΥ......ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πήραν στην κράνα οι ξένοι με τον Μπένυ και είπαν στον ΓΑΠ να μην τον πάρει μαζί του στις Βρυξέλλες !!!

    Δεν μεταβαίνει τελικά στις Βρυξέλλες, για να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να μείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ..ΠΑΣΟΚΕ

    Λοιπόν τέρμα η πλάκα φίλε ΠΑΣΟΚΕ. Σε ξέρω και με ξέρεις 30 χρόνια. Φανατιζόμασταν πάντα πριν από τις εκλογές και με μικρά διαστήματα κατά την διάρκεια της εκάστοτε τετραετίας. Αλλά πάντοτε τα ξεχνάγαμε και πάντοτε λέγαμε ότι η φιλία μας θα είναι πάνω από κόμματα και ιδέες. Πίστευα ότι ήσουν ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ και ότι πίστευες στον σοσιαλισμό.
    Αυτά μέχρι τώρα.

    Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι είσαι ένας κοινός παρτάκιας.
    Κατάλαβα ότι για σένα ο διορισμός σου στο δημόσιο ήταν ένα συμβόλαιο με το κόμμα σου που θα το τηρούσες με όρους ΜΑΦΙΑΣ.
    Όπου διορισμός δικός σου βάλε διορισμό γυναίκας,παιδιών,συγγενών.

    Να σου πω κάτι.Πάντοτε ζήλευα γιατί το ΚΟΜΜΑ σου σε πρόσεχε και σε βόλευε.Αλλά ένιωθα ότι το δικό μου κόμμα μου άφηνε περισσότερη ελευθερία σκέψης, πράγμα που με έκανε να νιώθω πιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
    Δεν χρωστούσα και δεν χρωστάω σε κανένα κερατά. Όχι ότι δεν διόρισε και το δικό μου κόμμα,αλλά εκ των υστέρων ρε φίλε αυτό αποδείχθηκε ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ.

    Ανέχθηκα τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ σου,ανέχθηκα τα καταπράσινα παπαγαλάκια σου,ανέχθηκα τα ΛΑΜΟΓΙΑ τους συνδικαλιστές σου,ανέχθηκα το ότι με πήγες σε 3 απανωτές εκλογές το 1989 καταστρέφοντας την οικονομία,ανέχθηκα να ξεγυμνώνουν τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ οι ΣΤΑΜΟΥΛΟΚΟΛΛΑΔΕΣ, ανέχθηκα την ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2000 με τους ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ, ανέχθηκα τα κόλπα με τα δαχτυλίδια του ΣΗΜΙΤΗ και του ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ανέχθηκα τις πυρκαϊές του 2007,ανέχθηκα την καταστροφή της Αθήνας, ανέχθηκα τα ΨΕΥΤΟΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ,ανέχθηκα,
    ανέχθηκα..........

    Δεν θα ανεχθώ όμως παλιόφιλε,το ξεπούλημα της πατρίδος μου,
    δεν θα ανεχθώ το κόψιμο της σύνταξής μου, γιατί ρε φίλε όταν εσύ κοπροσκύλιαζες δεξιά και αριστερά,εγώ ξεστραβωνόμουν στο διάβασμα για κάτι καλύτερο στη ΖΩΗ.

    Δεν θα με αναγκάσεις να παίρνω σύνταξη ανειδίκευτου εργάτη.

    Δεν θα μου πάρεις το πατρικό μου σπίτι,με την επιβολή τεράστιων φόρων,για να το εκποιήσουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ για ένα πιάτο φαι.

    Δεν θα μου στείλεις το παιδί στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για να βρει δουλειά,την στιγμή που το ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ ο υιός σου διορίστηκε από τον ξάδελφό σου τον ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ.

    Δεν θα με κάνεις να πουλήσω το 1600 κυβικών αμάξι μου βάζοντας μου τρελούς φόρους.

    Ως εδώ και μη παρέκει.Τέρμα οι πλακίτσες και οι αγκαλιές και τα φιλιά. Με πήρες τηλέφωνο χθες για να μου πεις να κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ και ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ξέρει τι κάνει.

    Μετά από 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ γύρισα και σου είπα ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥ.
    Εκεί με έφτασες ρε παλιόφιλε.

    Το χειρότερο δε είναι πως ΣΕ ΜΙΣΩ.
    Πως θέλω ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.
    Πως νιώθω όπως ένιωθαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας στον ΕΜΦΥΛΙΟ.

    Γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει φίλε,εκεί μας οδηγεί το κόμμα σου. Αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Από την στιγμή δε που χλευάζετε τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ δείχνοντας μια συμπεριφορά ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

    Επειδή δε ένιωθα και τύψεις που σε έβρισα,στην τελευταία συγκέντρωση έξω από την βουλή,στις 15-6, δυστυχώς για σένα είδα για πρώτη φορά πολύ κόσμο σε χειρότερη κατάσταση από μένα.

    Δυστυχώς εκεί που φέρατε τα πράγματα ΦΙΛΕ,
    η εσύ θα επιβιώσεις, η, εγώ.

    Προκειμένου δε να πεινάσει η οικογένειά μου,ας πεινάσεις εσύ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ....ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΞΥΓΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιλαροτραγωδία.
    Φαντάστηκαν ότι η ρητορική δεινότητα μπορούσε να υποκαταστήσει την αποτυχία των αριθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΗΤΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΠΡΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Κρυβουν ομαδικα τα ΜΜΕ οτι γαλλος οικονομολογος συμβουλος Σαρκοζι δηλωσε στην γαλλικη εφημεριδα Ηχω
    οτι οι Γερμανοι χρωστανε στηνΕλλαδα 757 δις απο τον Β Παγκοσμιο Πολεμο

    Αντι να βαλουν τον κοσμο να ζητησει τα λεφτα απο την Γερμανια τον αφηνουν να αιματοκυλιστει!

    Στο Συνταγμα οντως υπαρχουν αριστεροι εξωκοινοβουλευτικοι και κεντρωαριστεροι δημοκρατικοι

    Ομως υπαρχουν και ακροδεξιοι και παπαδες και αστυνομικοι ακροδεξιοι μαζι με παραστρατιωτικους και στρατιωτικους

    Ειναι λαθος της αριστερας να μην καταδικαζει την υπαρξη ακροδεξιων και να την ανεχεται ως λαικη δυναμη!

    Αντι αυτου τα ΜΜΕ και πολλα μπλογκ δειχνουν συγκεντρωσεις ακροδεξιων και χουντοβασιλικων και τωρα ειναι στο Συνταγμα οι αστυνομικοι ακροδεξιοι

    που ολοι μαζι ετοιμαζουν το νεο "κινημα του Ναυτικου"

    Λεγεται οτι αξιωματικοι κινουνται στο περιθωρια για συνταγαματικη εκτροπη!

    Ειναι λυπηρο που τα Μλπογκ πλεον δεν λενε στον κοσμο οτι οι Γερμανοι μας χρωστανε και τους αφηνουν να αιματοκυλιστουν στο Συνταγμα..

    Να ζητησετε τα λεφτα απο την Μερκελ..

    Αυτα ελεγε στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και δεν εχετε δει ακομη ολο το εργο με τον Βενιζελο
    Προκειται για ανελεητο ατομο,που δεν υπολογιζει Χριστο μπροστα στις φιλοδοξιες του..ακομα και ο Ταλατ πασα ωχρια μπροστα του..Θυμηθειτε με..
    Ειναι επικιδυνος γιατι χρησιμοποιει το λευκο γαντι της εξουσιας καλυτερα απο τον γιωργακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννης Βρούτσης ΝΔ.
    «Το Μνημόνιο Βενιζέλου, όπως το παρουσίασε ο ίδιος συνοψίζεται σε τρεις λέξεις:
    Φόροι, φόροι, φόροι !

    Ακόμη και για αυτούς που παίρνουν 570 ευρώ το μήνα.
    Μέτρα, ακόμη πιο επώδυνα και ακόμη πιο αναποτελεσματικά, που στην κυριολεξία θα συντρίψουν την μεσαία τάξη και θα αποτελειώσουν τους φτωχότερους.
    Μέτρα, που αποκλείουν την ανάκαμψη και την ανάταξη της Εθνικής μας οικονομίας.
    Μέτρα, που η εφαρμογή τους, θα γυρίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες αρκετές δεκαετίες
    πίσω ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΤΩ.ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση