GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεκτείνεται η Prada στο Χονγκ Κονγκ...

  Ο ιταλικός οίκος μόδας Prada αναμένει για το εξάμηνο που λήγει τον Ιούλιο κέρδη τουλάχιστον 150,7 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε το  χρημα...

 Ο ιταλικός οίκος μόδας Prada αναμένει για το εξάμηνο που λήγει τον Ιούλιο κέρδη τουλάχιστον 150,7 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε το  χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ.
Η ιταλική εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό των καταστημάτων της κατά 80, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου 2012.
Η Prada έχει αρχίσει επαφές με επενδυτές στη Σιγκαπούρη, ώστε να επεκταθεί εκεί. Είναι η πρώτη ιταλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο Χονγκ Κονγκ προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να κερδίσει τους Ασιάτες καταναλωτές. Στην Σιγκαπούρη περίπου 60 επενδυτές παρακολούθησαν την παρουσίαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Prada Patrizio Berteli.
Tον περασμένο μήνα η...
 υπεύθυνη του οίκου Burberry, Angela Ahrendts, δήλωσε πως η Ασία είναι το πλέον σημαντικό μέρος για της πωλήσεις της εταιρείας της και οι Ασιάτες τουρίστες είναι οι καλύτεροι πελάτες στις πόλεις που επισκέπτονται, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση