GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώνεται (παλι) το Press-gr...

...για την επιστολή των 20 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη του Press-gr ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες μεταξύ (π...

...για την επιστολή των 20 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη του Press-gr ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες μεταξύ (περίπου 20)  βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με σκοπό την σύνταξη επιστολή προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, με την οποία ζητούν τη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για να συζητηθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και να υπάρξει ενημέρωση για τα πεπραγμένα στην οικονομία.
Επίσης, ζητούν να μην κατατεθεί το Πρόγραμμα στη Βουλή ως ένα άρθρο, ενώ για τις αποκρατικοποιήσεις ζητούν να εξαιρεθεί η ΔΕΗ.
Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο  Βήμα 99,5 και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, λέγοντας ότι..
 θα υπάρξουν προβλήματα εάν το Πρόγραμμα πάει στη Βουλή χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση στα αρμόδια όργανα.

11 σχόλια

  1. παπαριααααααααααα..ΠΑΠΑΡΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


    Η επιστολή φάντασμα και οι βουλευτές του ΠαΣοΚ που κόλωσαν.

    Από το πρωί έκανε τη γύρα η πληροφορία ότι υπάρχει επιστολή 20 εως 25 βουλευτών του ΠαΣοΚ την οποία ετοίμαζαν να στείλουν στον Πρωθυπουργό και ζητούσαν , να συγκλιθεί όχι μόνο η Κ.Ο. αλλά και τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ενημερωθούν για όλα όσα γίνονται τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο και ζητούσαν αναλυτική ενημέρωση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

    Μόλις μαθεύτηκε στην Κυβέρνηση, έπιασαν δουλειά Εξαρχος και Βάρζελη και άρχισαν να τραβούν αυτιά με απειλές για διαγραφές και άλλες επιπτώσεις. Οπως μαθαίνουμε αρκετοί βουλευτές έκαναν πίσω και έμειναν λίγοι,
    πράγμα που καθιστά έως αδύνατη την αποστολή της επιστολής.

    Μύρισε...εε...η μπόχα απο την διάρροια και την ευκοίλια, των χεσμένων ...Παλληκαριών.

    Σόρυ ρε παιδιά, απλά μεταφέρω την είδηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .
    Θα παραταχθούμε όπως οι ρωμαϊκές φάλαγγες και θα μπούμε μέσα στη βουλή ειρηνικά δεν θα μας τολμήσει εμποδίσει κανείς ,
    και όταν μπούμε μέσα στη βουλή θα κάνουμε καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία , μέχρι και την ΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .
    Θα παραταχθούμε όπως οι ρωμαϊκές φάλαγγες και θα μπούμε μέσα στη βουλή ειρηνικά δεν θα μας τολμήσει εμποδίσει κανείς ,
    και όταν μπούμε μέσα στη βουλή θα κάνουμε καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία , μέχρι και την ΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Η ΔΕΗ .ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΔΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΔΕΗ.ΤΑ ΧΑΜΟΣΠΙΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΝ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΚΕΤΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΔΙΣ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ .ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ .ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΤΑΤΕΖΑΖΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ,ΤΟ ΤΕΡΑΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΣΑΙΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΤΡΙ.ΟΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑ Ι ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα Σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει πολύς χρόνος τα περιθώρια λιγοστεύουν .
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΡΑΔ/ΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΥΠΕΦΡΑΓΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΜΠΑΧΤΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΜΑΖΕΩΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΘΕΣ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 20, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΟΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΑΤΕ 18 ΜΗΝΕΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΙΡΩ,ΝΑΙ ΕΞΑΙΡΩ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.ΟΟΟΕΥΡΩ (ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ) ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 3.36.00 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΕΙ ΣΕ Α.Ε ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΓΑΛΛΙΑ) ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ" ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι αργα.Η χωρα χρεωκοπησε απο τους ανοητους ευρωλιγουρηδες.
    Μην εκχωρησεις τα δικαιωματα σου για μια σωτηρια που ειναι μαθηματικα αδυνατη.
    Μην εκλιπαρεις για οικτο.
    Φτωχεια και προωρος θανατος για εκατομμυρια ελληνων ειναι δεδομενα.
    ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση