GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λίγο μόνο στο Press-gr...

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά στον Αντώνη-Mάριο Παπαγιώτη , αποκλειστικά για το PRESS-GR . Διαβάστε τι απαντά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχ...

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά στον Αντώνη-Mάριο Παπαγιώτη, αποκλειστικά για το PRESS-GR.
Διαβάστε τι απαντά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας για το ενδεχόμενο να μετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και αν τελικά πιστεύει πως η λύση στο διαφαινόμενο πολιτικό αδιέξοδο θα έρθει μέσω εθνικών εκλογών. Ποιό πρέπει να είναι το σοκ που θα δεχθεί η γηρασμένη Ελλάδα για να βγει από την κρίση κατά την πρώην υπουργό και πόσο δύσκολο είναι για την ίδια να πείσει τον κόσμο ότι αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης; Κατά πόσο η πρώην δήμαρχος Αθηναίων πιστεύει ότι τα επίθετα "Mητσοτάκη" και "Mπακογιάννη" συνέβαλλαν στη...
διαμόρφωση της προσωπικότητάς της; Σε λίγο, η αποκαλυπτική συνέντευξη στις οθόνες σας...

26 σχόλια

  1. Ρε κοπέλα μου αφού ΔΕΝ.......

    ΔΕΝ το καταλαβαίνεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ μας ηθελε και αυτη
    ξυρισμενο γιοργακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτάξτε τελικά να δείτε που ξέπεσε η ντόρα.... να δίνει συνεντεύξεις προκάτ στον παπαγιώτη...
    Κανάν επικοινωνιολόγο σοβαρό δεν έχει η γυναίκα ή της έφυγαν όλοι βλέποντας ότι με το ζόρι πιάνει το 1% ;
    Τουλάχιστον ελπίζουμε αντώνη-μάριε να βγαλες κανά χαρτιλικάκι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.ΟΟΟΕΥΡΩ (ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ) ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων πολιτών
    Άλλη μια συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων πολιτών πέρασε. Δούλεψαν δημοσιογράφοι κουλουράδες, πιτσαδόροι, σουβλατζίδες, μικροπωλητές νερών, καφέδων, τσιγάρων, κλπ.

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων δεν γίνουμε ενεργοί διαδηλωτές και δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας, τότε την βάψαμε, αφού αντιδρούμε παθητικά, το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί, και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες, χαβαλέδες και δειλούς.
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε χρήματα ;;;;;;
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι θα πρεπει πολιτικοι που κατεστρεψαν τη χωρα για τρεις γενιες να παρουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ψηφο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ : ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ μόνιμα , 500 καθάρματα .Το ξενοδοχείο τους παρέχει πλήρες φαγητό πρωί , μεσημέρι ,και βράδυ όλα δωρεάν η δε καθαρίστρια και το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι …έλληνες .
    Αυτοί δε τωρα παρακολουθούν το τι γίνεται στην περιοχή τους , έξω από την εκκλησία σε πλατείες έξω από καφενεία στα σουπερ μαρκετ , και θα αρχισουν τις ληστείες τοις δολοφονίες , τους βιασμούς , και λόγο ζωώδης κατάστασης που είναι όλοι αυτοί το έχουν στο D.N.A. , και είναι χαμένος κόπος να προσπαθούμε να τους κάνουμε από ζώα σε ανθρώπους πολιτισμένους .
    Δυστυχώς γίναμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου έγινε ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ μόνιμα , άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τις ληστείες δολοφονίες βιασμούς . Είναι και άλλα τρία ξενοδοχεία στο Μοσχάτο .
    Οι δε παροχές , είναι οι ίδιες με το Κηφισός .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    Άμα τους βρούμε και μέσα , βράδυ ας πούμε η στην ώρα του πρωινού τους τόσο το καλύτερο .
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα Σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος τα περιθώρια τέλειωσαν. Μην τους λυπάστε αυτοί την δουλεία τους κάνουν .
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα τι λετε αν δεν μετεχει η Θοδωρα σε κυβερνηση εθνικης ανικανοτητας...ποια θα μετεχει,με το ζορι αν δεν θελει πρεπει να την βαλουν,ασε ππου θελει,οχι μονο θελει αλλα χοροπηδαει απο μεσα της διοτι απο εξω της πως να χοροπηδησει στην ηλικια της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία.
    Αφήσαμε όλοι την ανύπαρκτη δουλειά μας, και καθόμαστε κολλημένοι μπροστά στον υπολογιστή, για να διαβάσουμε τι θα πούνε αυτοί που μας έφεραν σε αυτή τη κατάντια...
    Αφού δεν ντρέπονται να βγαίνουν ακόμα και να μιλάνε, από εκεί να καταλάβεις με τι αδίστακτα άτομα κάναμε τόσα χρόνια και π ιός ξέρει πότε θα τους ξεφορτωθούμε. Ώστε να έρθουν άλλοι, όποιοι και να 'ναι αυτοί...Ακόμα και η χούντα καλλίτερη θα είναι...

    Άνεργος- λουκέτο- νηστικός- χρωστάω εδώ- χρωστάω εκεί- χρωστάω παραπέρα- μου κάνανε το σπίτι μου, σαν τρύπια ταμπακιέρα. Αυτή τη χώρα θέλανε- αυτή τη χώρα φτιάξανε...

    Χρήστος Κ.
    Πρώην βιοτέχνης, που κατασκεύαζε από το τίποτα Ελληνικά προϊόντα. Και τρώγανε ψωμί, εκτός από το Κράτος, άλλες δέκα οικογένειες.

    Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τη σαπίλα θα μιλήσει η κυρία ΝΤΟΡΑ ΜΠΟΥΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θά απαντήσει καί στό ερωτηματολόγιο Proust?
    Επιθυμώ νά διαβάσω τήν απάντηση της,στό ερώτημα:
    "Τί τραγουδάς στό μπάνιο?".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν χρειαζεται,φακατοι μου!.Μιλησε ο περιβοητος Αγγελος Σταγκος πριν απο λιγο απο το καναλι του περιβοητου Αλαφουζου..Ο τυπακος αυτος με το αγελαστο προσωπο και αποφοιτος του αμερικανικου κολλεγιου (αποτυχημενος δημοσιογραφος)εγκαθετος του Σημιτη στην ΕΡΤ,και βασαλος των Αμερικανων,μας εβγαλε ενα δεκαρικο υπερ των διεθνων τοκογλυφων και μας καλεσε να σκυψουμε κι εμεις το κεφαλι ως αλλοι βασαλοι διοτι λεει"θα γινουμε φτωχοτεροι"!
    Τι λες ρε μπαρμπα Σαμ,δφεν πας στη Σαλονικη να μας φερεις καμια τουλουμπα..
    ΥΓ
    Ο παπαρας αυτος κλεινοντας την κουβεντουλα του με την Γενοβεφα παρουσιαστρια της εκπομπης (συμπαθεστατη)ερριξε και τις μπηχτες του και στα ΜΜΕ που δεν βοηθουν στη συναινεση και μας αδειασε τη γωνια την ωρα που εξεμεσαμε τις μαλακιες του!
    Γεια σου Σταγκο τραμπαριφα,βαλε την διπλη ταριφα..
    Η ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. …Ποιό πρέπει να είναι το σοκ που θα δεχθεί η γηρασμένη Nτόρα για να βγει από την πολιτική σκηνή και πόσο δύσκολο είναι για την ίδια να πείσει τον κόσμο ότι αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης;
    Κατά πόσο η πρώην δήμαρχος Αθηναίων πιστεύει ότι τα επίθετα "Mητσοτάκη" και "Mπακογιάννη" συνέβαλλαν στη...Χρεοκοπία ,στην διαφθορά ,στην αδιαφάνεια ,στην υποτέλεια ,στην ξενοδουλεία ,στην οικογενειοκρατία ,στην υμετεροκρατία, στην …,στην…,στην…,….

    Η Ντόρα η Παρθένα! η Άφθαρτη! η Εξάγγελος της ανανέωσης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουστ μωρή άπληστη (γκιόσα των Χανιων,τηλεοπτικη φίρμα του χαμαιτυπείου) που θέλεις τώρα στα γεράματα να φτιάξεις κόμμα με Δημοκρατική Συμμαχία ,εις αντικατάσταση της Ντορικης συμμορίας για να στεγάσεις τα δημοσυντήρητα αρπαχτικά σου .

    Ουστ …ουστ …ουστ …αχόρταγη…άπληστη …και αδηφάγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αμέτρητη φιλοδοξία (γέροντο-φιλοδοξία καλύτερα), η εγωπάθεια της και η έλλειψη πολιτικού ρεαλισμού φαίνονται επιτέλους ξεκάθαρα.

    Είκοσι χρόνια Ντόρα ήσουν η τροχοπέδη στο κόμμα εν ονόματι των φιλοδοξιών σου….των δολοπλοκιών σου … των χορηγών σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ !!!

    ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ.

    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΥΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ .

    ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ , ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ …ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ .

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΖΕΝΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ…. .

    ΣΩΣΟΝ ΑΘΛΙΕ ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑΣ…

    AMHN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας, που η παρουσία της Ντόρας με τα τσιράκια της και τους υπόλογους υποτακτικούς της , τους είναι απαραίτητη.

    Εάν νομίζει η απληστη κώλο-γρια Ντοριτσα ότι με τα πλεονάζοντα πολιτικά σκουπίδια θα καταφέρει τίποτα, είναι γελασμένη…η καλύτερα ξοφλημένη ….

    Άριστη δημοκρατία είναι εκείνη που δεν επιτρέπεται στους άπληστους να άρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τώρα μέσα στον ορυμαγδό της οικονομικής κρίσης, έρχονται στην επιφάνεια οι απύθμενες επιθυμίες της όσιας οικογένειας του εφιάλτη Μήτσο-τάκη .

    Οι ηθικές (ή μάλλον οι ανήθικες) καταβολές και οι αρπαχτές-σπατάλες της Ντόρο –φαύλο-κρατιας είναι πανελληνίως γνωστές.

    Όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της εξαχρειωμένης ψωροκώσταινας, με την ανοχή της τυφλής δικαιοσύνης,την συγκάλυψη της εξεταστικής και την σιωπή των διαβρωμένων δημοσυντήρητων δημοσιογράφων, προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν φταίει η Ντόρα ,ο Βουλγαράκης Μειμαράκης, ο Μαρκογιαννάκης,ο κάθε ΝΤΟΡΑΚΗΣ και οι λοιποί επίγονοι , κολλητοί, ουτιδανοί και υποτακτικοί που κυβέρνησαν την χωρά τα τελευταία πέντε χρόνια και αφού τη ν άρμεξαν κυριολεκτικά …την ξευτέλισαν διεθνώς…

    Πριν όμως η χώρα αιματοκυλιστεί και διαλυθεί με τις αλλεπάλληλες δίκαιες λαϊκές εξεγέρσεις , η Δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη να πετάξει τις παρωπίδες που φορά και να αναλάβει το έργο που οφειλή και για το οποίο πληρώνεται αδρά από τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ .

    << ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ..>>

    Πρέπει να ανακριθούν όλοι οι υπεύθυνοι της διαφθοράς ,της διαπλοκής και της αδιαφάνειας , οι δε κλέφτες , να πληρώσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

    Ο καιρός γαρ εγγύς !!! ΑΝ ΟΧΙ ???

    Ο Θεός ας βάλει το χέρι του !!!
    και ο Δράκουλας να αποσύρει την γριά ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο ρε Παπαγιώτη...

    Γνωρίζεις, πράγματι, τι μεγάλη σκατοκαριόλα είναι η κωλόγρια η Ντόρα.

    Οπως φαίνεται να γνωρίζεις πολύ καλά και την ψυχολογία της.

    Την πονάει να συγκρίνεις τα μεγαλεία του παρελθόντος της (με χαμόγελα και χειραψίες με την Χίλαρι) με την σημερινή της κατάντια.

    Η Ντόρα (η πιο ανάλγητη πολιτικός , επίγονος της πιο άπληστης πολιτικής οικογένειας ) τώρα στα γεράματα ξεκίνα να κάνει νέο κόμμα !!!

    Το γήρας ουκ έρχεται μόνον!!! .
    Πολλάκις επιφέρει μαλακίσει εγκέφαλου και παλιμπαιδισμό.


    Οι Μητσοτάκηδες είναι οι "εξωγήϊνοι" της Ελλάδας και όσα χρόνια και να περάσουν, δεν πρόκειται ποτέ να μάθουν να χάνουν και για αυτό θα είναι πάντοτε επικίνδυνοι.
    Η οσία οικογένεια πιστεύει ότι ο κόσμος, απογοητευμένος από τα δύο κόμματα θα στραφεί στην ελπίδα της Ντόρας ,του Μαρκογιαννάκη του Σκυλακάκη και κάθε υπόλογου απότακτου η υποτακτικού της ΜΙΖΕΝΣ και της φαυλοκρατίας…

    Μακάριοι οι Ντόρο-μητσοτακικοί τω πνεύματι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ύστερα από 22 χρόνια Ντοροκρατίας, οικογενειοκρατίας και φαυλοκρατίας το απόβλητο πολίτικο υποκείμενο (Ντόρα) επανέρχεται ιδρύοντας το κόμμα το ΔΥΣΗ… η την λέσχη
    Δ ιαχρονικών - Ντορικών -Τυρανό-αρπαχτικών

    Η Ντόρα έχει τεράστιες ευθύνες για τον τρόπο της "διακυβέρνησης" της χώρας υπό τον ολετήρα Κωστάκη Καραμανλή, ούσα εκ των στενότατων συνομιλητών του,συμβουλάτορας του και βασικός υπουργός του. Ήταν ένα από τα τρία στελέχη (ομοούσια τριάδα ανίκανων Καραμανλής, Ντόρα και Σουφλιάς) που αποφάσιζαν, διόριζαν , εκτελούσαν και τελικά διέλυσαν την χωρά.

    Η Ντόρα χωρίς απολογία για τα πεπραγμένα και τα φαγωμένα ,χωρίς μετάνοια για τα καταγγελμένα,επιζητά μέσω κόμματος την πολίτικη κοινωνία…
    (την υποστήριξη των εξαπατημένων πολλάκις δύσμοιρων Ελλήνων ψηφοφόρων).

    Για να κερδίσουμε το μέλλον, πρέπει να αναλύσουμε το παρελθόν και να ζυγίσουμε το παρόν.

    Ντόρα-Κούλα η άπληστη κόρη του εφιάλτη δράκουλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ , ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ (ΛΟΓΩ D.N.A ) ,ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΟΛΟΓΙΑΣ , ΓΝΩΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ KAKEΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ...

    Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ !!!.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ…

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΑΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τι επαγγελμα δηλωνει στην εφορια η κυρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παπαγιωτη σε ταϊσε καλα η θυγατερα βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ολοι εσεις που γραφετε ολα αυτα τα αρνητικά σχολια γιά μία γυναίκα θα παρετε την απαντηση στις εκλογες. Στο μεταξύ το νιάτο ΣΑΜΑΡΑΣ που έχει ξεκινησει την κατρακύλα της ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΡΩΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΩΝ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥς ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΕ 1993 ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΑΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΥΖΥΓΟ, Η SIEMENS ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΥ ΜΕ ΗΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΦΛΑΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ <> ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 97000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΒΩΒΟ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση