GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο: Η SIXT ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ!‏..

Αν ανοίξετε την Γερμανική ιστοσελίδα της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων SIXT ( http://www.sixt.de/ ) θα βρείτε αυτή την ωραία φωτογρ...

Αν ανοίξετε την Γερμανική ιστοσελίδα της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων SIXT (http://www.sixt.de/) θα βρείτε αυτή την ωραία φωτογραφία με τη λεζάντα:
"Αγαπητοί Ελληνες, η SIXT δέχεται και ΠΑΛΙ δραχμές"
"Αυτό το BMW Cabrio από 26.900 Δραχμές/ημέρα
"!!!!

Καππαδόκης
Blog: Liberal Greek
http://www.liberalgreek.blogspot.com/

20 σχόλια

  1. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που αντέχετε να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάνε νύχτα από την Βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΡΜΑΝΟ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελληνική γλώσσα
    Από εδώ και πέρα όταν κοιτάμε το λεξικό τις λέξεις απατεώνας και πατριδοκάπηλος , θα βλέπουμε ότι είναι ταυτόσημες με τις λέξεις ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δρυός πεσούσης,πας ανήρ ξυλεύεται.
    Εκεί καταντήσαμε.
    Να μας περιγελούν αυτοί που απέκτησαν ιστορία μετά χριστόν.
    Αυτοί που έσπειραν τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων προκαλώντας 2 παγκόσμιους πολέμους.
    Δεν έχει τέλος η οργή και η περιφρόνηση τους.
    Σαν ύαινες επιτίθενται επανειλλειμένα. κατασπαράσσοντας το πτώμα της πάλαι ποτέ ευεργέτιδος πατρίδας μας.
    Αλλά τώρα στέκουν με την υπεροψία του δανειστή στο απλωμένο χέρι του ζητιάνου.
    Και δείτε παράλληλα περηφάνεια,ανακούφιση και θριαμβευτικό ύφος από τα 300 πουλημένα τομάρια που μας ωδήγησαν εσκεμμένα βορρά στα τσακάλια,αφού φρόντισαν να πνίξουν την φωνή μας στα χημικά που χρησιμοποίησαν για την προστασία μας.
    Και δεν ντρέπονται,ούτε αυτοί, γιατί έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι,ούτε και μεις που τους δώσαμε το δικαίωμα να στρέψουν το μαχαίρι εναντίον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργος ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ Παπανδρέου ! !
    Xωρίς αμφιβολία, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που θα μπορούσε ποτέ να τοποθετηθεί σε ηγεσία κράτους.

    Κάτω από την συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων ωρών, με τις εκκλήσεις για βοήθεια να ηχούν ακόμα στα αυτιά μας και τις ομάδες των πολιτών να τρέχουν με ανοιγμένα κεφάλια προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να....μπορέσουν να σωθούν από την δολοφονική μανία των ΜΑΤ, αναρωτιώμαστε πού βαδίζουμε και τι θα απογίνει αυτός ο τόπος…

    Με έναν μισότρελο δικτάτορα που εμφανώς δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας, έναν παράφρονα που νομίζει ότι κυβερνάει τη χώρα περνώντας παράνομα από την Βουλή αυτό το έκτρωμα με 155 ψήφους αντί των ....180 που απαιτεί το Σύνταγμα, με την απόλυτη εναντίωση του συνόλου του πολιτικού κόσμου αλλά και του λαού, ενός λαού για τον οποίο έχει δώσει εντολή στις δολοφονικές κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας να τον εξοντώσουν με κάθε χημικό μέσο και με απόλυτη φασιστική βία, με μια πρωτεύουσα να καίγεται απ’ άκρη σ’άκρη και με τους πραιτωριανούς του να βρίσκονται όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία φύλαξης των υπολοίπων μελών της χουντικής κυβέρνησης.

    Δίχως αμφιβολία, ζούμε την πιο στυγνή μορφή χουντικής διακυβέρνησης. Το αύριο της Ελλάδας διαγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα, αλλά….εμείς, ο λαός, δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη στον τρελό δικτάτορα !
    Γιατί ας μην ξεχνάνε όλοι αυτοί οι άθλιοι κοινοβουλευτικοί παλιάτσοι που τον ακολούθησαν σκεπτόμενοι τα μεγαλεία που τους περιμένουν, ότι τα αρπακτικά της Ευρώπης, όταν δεν θα τους χρειάζονται πια για να τους κάνουν τις βρωμοδουλειές τους, θα τους πετάξουν στα σκουπίδια.

    Και τότε…τα μόνα μεγαλεία που θα τους περιμένουν θα είναι οι κρεμάλες στο Σύνταγμα, αφού τα λυσσασμένα σκυλιά των ΜΑΤ δεν θα έχουν λόγο πια να τους σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγώ σαν απλός πολίτης έχω μια εύλογη απορία:εφόσον όλα τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης γνωρίζουν τις ολέθριες συνέπειες αυτής της πολιτικής,γιάτι δεν αποχωρούν από τη βουλή ώστε να σύρουν την κυβέρνηση σε εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.16 Πολύ απλά γιατί δεν αφήνεις εύκολα την κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτήν και την συνείδηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει

    και να θυμηθεί να φέρει και σουβλάκια μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει

    Έλα μου,come again...τι πίνεις and you don't give us?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ .

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΪΌΝ.

    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ

    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ


    "ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ".

    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΜΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ :

    1.Να ζητηθούν οι Πολεμικές αποζημιώσεις και να επιστραφει το υποχρεωτικο δάνειο της κατοχής από τους Γερμανούς.

    2.Να δημευθει ολη η περιουσία των κλεφτων και λαμογιών κάθε ειδους.

    3.Να δημευθει ΟΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝΕ,
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ "ΑΠΟ ΜΕΣΑ", ΑΠΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρήκαν πάλι δουλειά οι Έλληνες: Σήμερα όλη μέρα θ'ασχολούνται με τη διαφήμιση της Sixt

    Η διαφήμιση που βλέπετε αριστερά είναι η νέα διαφήμιση της Sixt στη Γερμανία (δημοσιεύτηκε χθες στην Welt και σε μια άλλη μεγάλη εφημερίδα) και λέει: "Αγαπητοί Έλληνες η Sixt δέχεται και πάλι Δραχμές (Το Cabrio BMW της σειράς 1 από 26.900 δραχμές τη μέρα)"

    Τα κλασικά ζώα ακολουθώντας την γραμμή ΠΑΣΟΚ (ήδη η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο έβγαλε ανακοίνωση!!) που λέει "για όλα φταίει ο κακός Γερμανός και ο ΓΑΠ αγωνίζεται μόνος του απέναντι στα θηρία να σώσει την Ελλάδα", θα μας τα κάνουν πάλι τσουρέκια με τους Γερμανούς που κοροϊδεύουν την Ελλάδα...

    Επειδή εδώ δεν μας αρέσει ο λαϊκισμός των Ελληναράδων, που μήνες τώρα λένε να φύγουμε από το Ευρώ και θα θιχτούνε τώρα που τους το λέει η Sixt, θα σας πούμε τρία πράγματα που δεν θα τα διαβάσετε αλλού:

    1. Στο Facebook και στη σελίδα της Sixt (εδώ) τα περισσότερα σχόλια των Γερμανών (όχι των Ελλήνων) είναι αρνητικά (άστοχη, άνοστη διαφήμιση κ.λπ) όπως και τα τρια σχόλια με τα περισσότερα Like.
    2. Οι περισσότερες αναφορές των γερμανικών ιστοσελίδων είναι επίσης αρνητικές (καραγκιοζιλίκια ή κάποτε η Sixt έκανε καλύτερες διαφημίσεις)
    3. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι το γραφείο που φτιάχνει τις διαφημίσεις της Sixt είναι γνωστό προβοκατόρικο γραφείο που προκαλεί με τις διαφημίσεις του... πάρτε μερικά παραδείγματα για να μη νομίζετε ότι όλοι κυνηγάνε μόνο την Ελλάδα (το καλύτερο είναι το τελευταίο):

    "Η Sixt έχει αυτοκίνητα για ανθρώπους που δεν ξέρουν που ακριβώς θέλουν να πάνε"
    (Νissan Maxima με οδηγό πλοήγησης)
    με τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας τον Gerhard Schröder, να κοιτάζει και αριστερά και δεξιά

    http://blog.dreizunull.com/wp-content/uploads/2009/07/SIXT_Schr%C3%B6der.jpg

    Von der Leyen ή von der leihen(=ενοικίαση)
    (υπάρχουν πολλοί τρόποι μείωσης των οικογενειακών εξόδων)
    κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με την σημερινή υπουργό Εργασίας και πρώην υπ. Οικογένειας (ναι οι μακάκες οι Γερμανοί έχουν τέτοιο υπουργό... όχι σαν εμάς τους προοδευτικούς)

    http://www.ormus.info/uploads/WindowsLiveWriter/VonderLeyenalsSixtModel_D210/Von_der_Leyen_Sixt.png

    "Για όλους όσους χρειάζεται να κάνουν μια παράκαμψη"

    http://www.los-lowrider.com/Bilder/Tech-Corner/e-sixt2.jpg

    "Για οργανώσεις με μεγάλες διακυμάνσεις"
    απεικονίζοντας όσους έφυγαν από την κυβέρνηση Schröder όπως απεικονίζονταν σε αφίσες της Αστυνομίας τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης RAF τη δεκαετία του 70 και 80 όπου ήταν διαγεγραμμένοι όσοι είχαν συλληφθεί

    http://i.auto-bild.de/ir_img/59399977_b2e1730052.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πριν και μετά
    (φτηνά cabrio από την Sixt)
    δείχνοντας δύο γνωστούς γερμανούς τραγουδιστές προηγούμενων δεκαετιών και υπονοώντας ότι ο λευκός νοίκιασε cabrio και τον έκαψε ο ήλιος και μαύρισε...

    http://tinoschwanemann.files.wordpress.com/2011/03/sixtwerbung.jpg

    "Το Υπόσχομαι: Την άλλη φορά θα νοικιάσω Sixt"
    (Φτηνά ενοικιαζόμενα Sixt και στο Alicante)
    με την φώτο της Ulla Schmidt που το 2009 της κλέψανε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με το οποίο σαν σωστή σοσιαλίστρια είχε πάει διακοπές στο Αλικάντε της Ισπανία

    http://blog.dreizunull.com/wp-content/uploads/2009/07/Sixt-Schmidt-Karte.jpg

    "Κάντε το όπως η κ. Μπρούνι. Πάρτε ένα μικρό Γάλλο (γερμανικά)
    Κάντε το όπως η κ. Μπρούνι. Πάρτε ένα μικρό γαλλικό μοντέλο (γαλλικά)"
    Υπονοώντας τον μικρόσωμο Σαρκοζί

    http://www.whytraveltofrance.com/images/sixt_sarkozy.jpghttp://media.ft.com/cms/1e33b738-61db-11df-998c-00144feab49a.jpg

    και αν τα παραπάνω δεν σας συγκίνησαν.. πάρτε και τη διαφήμιση της Sixt που θα σας αρέσει σίγουρα:

    "Κάνετε κέφι μια νέα κόμμωση; Νοικιάστε ένα cabrio"

    http://3.bp.blogspot.com/_WZPiZnrV0Ls/TQpoEJi92vI/AAAAAAAAAPY/24W-wfkxtx4/s400/Sixt_Merkel_x_HM.jpg

    Διαβάστε τώρα και την ΠΑΣΟΚική είδηση που για άλλη μια φορά αποσκοπεί στο να αποπροσανατολίσει από τον πραγματικό υπαίτιο της σημερινής κατάστασης:

    Ελληνικές αντιδράσεις για διαφημιστική καμπάνια εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτου με επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή

    Η Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο προέβη στις αναγκαίες ενέργειες προς τη γερμανική πλευρά αναφορικά με διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt που παρουσιάζει την Ελλάδα να έχει επιστρέψει στη δραχμή. «Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές. Το BMW1 κάμπριο από 26.900 δρχ. την ημέρα», είναι το κείμενο που συνοδεύει φωτογραφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με το σήμα της Sixt. Η νέα διαφήμιση πρωτοδημοσιεύθηκε ολοσέλιδα στην εφημερίδα Die Welt και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

    Ο Σύμβουλος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο Παντελής Παντελούρης απάντησε στη διαφημιστική καμπάνια της Sixt με δήλωση στην οποία τονίζει ότι «πρόκειται μάλλον για παρανόηση. Προκειμένου να δεχτεί κάποιος στην Ελλάδα την προσφορά της Sixt, θα έπρεπε η χώρα να αλλάξει το νόμισμά της. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές άλλες εταιρίες, στις οποίες μπορεί κανείς να συνεχίσει να πληρώνει με το νόμισμα της χώρας, δηλαδή το ευρώ. Οι Έλληνες θα τις προτιμήσουν γιατί θα είναι και ευνοϊκότερες οι τιμές τους», είπε ο κ. Παντελούρης.

    Αρμόδιοι κύκλοι παρατηρούσαν ότι με τη διαφημιστική αυτή καμπάνια η συγκεκριμένη εταιρία υπονομεύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πουστογερμαναράδες τα κολαμαξά σας να τα βάλετε στο πατο σας ξεφτιλισμένα γουρούνια.
    Αλλωστε εγγόνια των Χιτλερικών είστε σκατοναζιστές φασίστες ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι φίλοι που μιλούν γερμανικά καλό είναι να τους στείλουν μια σειρά μηνύματα όπως: "οι ΄Ελληνες δεν ξεχνάνε το φασισμό σας", "Η Γερμανία σας υπάρχει με τα κλεμμένα από την Ελλάδα και τις άλλες χώρες που κατάσφαξε, τα εγκλήματά σας δεν παραγράφηκαν", τέτοια, μήπως και συνέλθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΓΡ4ΑΦΟΥΜΕς ΕΔΩ: http://www.thepetitionsite.com/1/-dear-sixt-we-do-not-accept-your-services/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση