GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Special Olympics...

Του Θανάση Νικολαΐδη   (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΘΑ κάναμε τους Ολυμπιακούς κι είχαμε…τρελαθεί. Ομαδικά, εθνικά, ελλη...

Του Θανάση Νικολαΐδη
 (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΘΑ κάναμε τους Ολυμπιακούς κι είχαμε…τρελαθεί. Ομαδικά, εθνικά, ελληνικά. Με το «σημιτικό» ΠΑΣΟΚ να τους προετοιμάζει, το «καραμανλικό» να εκτελεί και τους φορολογούμενους να «ξηλωνόμαστε», ψιθυρίζοντας τον ύμνο του Παλαμά. Χρεωθήκαμε Καλατράβες και (σημερινά) έργα που σκουριάζουν στα αζήτητα. Με τους «δράστες» σιωπώντες και τους Σουφλιάδες εξαφανισμένους. Κι αν (τότε) μιλούσες για άρνηση και πιθανή οικονομική ζημιά, έπεφτε…καρπαζιά. Θα «ρεφάραμε», θα κερδίζαμε, θα...
 μας έδιναν λογαριασμό. Δεν συνέβη ούτε το ένα ούτε το άλλο, οι…Καλατράβες χάσκουν και οι φορολογούμενοι γονατίζουν.
ΑΝ με τους «Ολυμπιακούς» νιώσαμε έλληνες, με τους Special Olympics νιώσαμε άνθρωποι. Με τα φαντασμαγορικά της Έναρξης να εντυπωσιάζουν παγκόσμια σκορπώντας το πνεύμα του Ολυμπισμού, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Σκίρτησαν καρδιές, δάκρυσε (και) ο Πρόεδρος, τονώθηκαν αντιστάσεις για τις αρνητικότητες της ζωής. Αυτά, ως εδώ και ουδείς ψόγος.
ΩΣΤΟΣΟ, να δούμε και την άλλη όψη. Οι παραπάνω αγώνες «κλειδώθηκαν» με τις υπογραφές των κ.κ. Ορφανού και Ιωαννίδη. Ανατέθηκαν σε επιτροπή που την κουμαντάρει η γνωστή κυρία που μοίρασε ρόλους «οικογενειακούς» και, από Γιάννα σε Γιάννα, η ιστορία της δημόσιας (υπερ)δαπάνης για διοργανώσεις Αγώνων συνεχίζεται. Με έξοδα για ταξίδια και πολυτελή ξενοδοχεία, χωρίς φειδώ στο χρήμα, σεβασμό στην ιστορία και διδάγματα απ’ το παρελθόν.
Ο νόμος προέβλεπε και κρατική επιτροπή ελέγχου εκείνης των «S.O.». Συστήθηκε, αλλά με πρόεδρο την ίδια! Την παραπάνω κυρία, που όλως τυχαία υπήρξε υποψήφια βουλευτής (επικρατείας) της Νέας Δημοκρατίας, στις τελευταίες εκλογές και στην έβδομη (ημιεκλόγιμη) θέση.
ΚΙ απόμεινε στους σημερινούς να σιάξουν την δαπανηρή κληρονομιά σχετικά με τους «Special Olympics», να τη «ρετουσάρουν» μειώνοντας τη δαπάνη, να προσαρμόσουν το σπάταλο πνεύμα τους στο πνεύμα της κρίσης. Κάτι λέγεται για την περιστολή της δαπάνης απ’ τον κ. Γερουλάνο, αλλά την σκληρότητά τους οι σημερινοί την διαχέουν σε άλλους χώρους. Σε λιτές εκδηλώσεις που τις θέλουν να» φθίνουν μέχρι να εξαφανιστούν. Σε χαμηλόμισθους και μικροσυνταξιούχους που έκλαψαν στην «Έναρξη» και «κλαίνε» για το οικονομικό τους χάλι.
ΔΕΝ ζητάμε πολλά-θέλουμε λογαριασμό. Απολογισμό που θα δικαιολογεί τον προϋπολογισμό της εκδήλωσης, σε πλαίσια αυστηρότητας που επιβάλλει η ανάγκη, η τραγικότητα των ημερών και η πρακτική της λιτότητας. Περιμένουμε, με το «δάκτυλο στη σκανδάλη» προς κάθε κατεύθυνση και ενάντια σε «δις αμαρτήσαντες» φορείς και πρόσωπα.

20 σχόλια

  1. Tα πιο ωραία για τους Ολυμπιακούς, ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θανασάκι ανθρωπάκι…
    Εσύ σκοπεύεις τελικά να… ξαναγράψεις την Νεότερη Ελληνική Ιστορία. Συντετμημένη και αποσπασματική. Θα ήταν όμως άδικο για τον Πρωθυπουργό σου να μην του αναγνωρίσεις την μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλε στην υλοποίηση της "μπίζνας" "Μουτρακλιάδα", ενός σύγχρονου τσίρκου βελτιωμένων ανθρωποειδών, πρώτος αυτός, όπως πρώτο-πρώτο στο βιογραφικό του αναφέρει.

    http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Viografika-Stoicheia/?MPId=629183a8-485e-4ef8-9c70-2be0d6ac0f0e

    Μαζί με τους υπόλοιπους που βράζεις στο καζάνι που άναψες σήμερα, ρίξε και αυτόν που διετέλεσε "Συντονιστής της Επιτροπής για την ανάληψη της Ολυμπιάδας του 2004 από τη χώρα μας και Αρμόδιος για την διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996 και του 2004.", και σαν "γνήσιος" γιος και εγγονός των Διεθνών και Εθνικών μας Μεσιτών διαχειρίστηκε την "κομπίνα" επιφέροντας κερδοφορία στους ¨ημέτερους" και φτώχεια και ταπείνωση στην Ελληνική Κοινωνία η οποία ήταν αυτή που πρώτη το 776πΧ διεξήγαγε Ολυμπιακούς Αγώνες, προσφέροντας Πολιτισμό στο ανθρώπινο είδος. Αυτός είναι που πλαισιωμένος από κάτι τύπους σαν τον Γερουλάνο, που την τελευταία φορά που ανέφερε την λέξη "ΜΑΡΜΑΡΑ" ήταν όταν έπαιζε μικρός κουτσό με τα άλλα κοριτσάκια της παρέας, κατάφερε να πραγματοποιήσει και το "project Special Olympics" στο οποίο αναφέρεσαι, και εκμεταλλεύονται σήμερα στυγνά τους νέους αθλητές με διανοητικές ιδιαιτερότητες όλου του Πλανήτη, θυσιάζοντας τους στον βωμό της προβολής και της κερδοσκοπίας, γυρίζοντας τον Πολιτισμό πίσω στην εποχή του Νεάντερταλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τελετή έναρξης των Special Olympics κόστισε 7,7 εκ. ευρώ. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι το συνολικό κόστος της διοργάνωσης θα υπερβεί τα 70 εκ. ευρώ τότε είναι να βγαίνει ο Έλληνας από τα ρούχα του, αναλογιζόμενος ότι οι δύο προηγούμενες αντίστοιχες διοργανώσεις σε Δουβλίνο και Σαγκάη κόστισαν συνολικά 30 και 36 εκατ. ευρώ. Εν ολίγοις Ιρλανδοί και Κινέζοι πιάστηκαν… κορόιδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το πράγμα αλλάζει όταν μιλάμε για τους επίσημους προμηθευτές. Αυτοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αντιθέτως θα κάνουν «χρυσές δουλειές», αφού οι σημαντικότεροι διαγωνισμοί έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες και επί της ουσίας κατέληξαν σε… αναθέσεις.

    Τσάμπα πήγαν οι φωνές και τα σκάνδαλα για τα «όργια» σπατάλης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που έβαλαν το τελευταίο καρφί στο «φέρετρο» της ελληνικής οικονομίας και από τότε ξεκίνησε ουσιαστικά η μακριά «κάτω βόλτα». Και αν τότε, «λεφτά υπήρχαν», τώρα τι να πει ο Έλληνας φορολογούμενος; Προς τα πού να ρίξει το… φάσκελο; Να δείτε που τελικά, το ρίχνει στον καθρέφτη. Που αφήνει τόσα χρόνια ένα ανάπηρο κράτος να τον εκμεταλλεύεται.

    Αυτό που οφείλει ο Έλληνας πολίτης να κάνει, είναι να απαιτήσει από το κράτος να βγάλει «στο φως» όλες τις συμβάσεις που υπογράφτηκαν για τους Special Olympics όπως ακριβώς προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία (2725/99) για τις μεγάλες διοργανώσεις, τις οποίες πληρώνει ο ελληνικός λαός, είτε άμεσα μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, είτε έμμεσα μέσω «κρατικών» χορηγιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα αυτή την εβδομάδα, (που αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια), έχει να κάνει με τους Special Olympics και με τις αρπαχτες ορισμένων διαχρονικών αρχιλαμόγιων...

    Μα τι διαλο , όπου Ολυμπιακοί η Παραολυμπιάκοι, η SPECIAL OLYMPICS αγώνες και μια Γιάννα χουβαρντού , πάντα με την ίδια παρέα των οικονομισάριων μέσα στα ιδια κόλπα φεσώνουν με εκατομμύρια την Ψωροκώσταινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι SPECIAL ..Ολυμπιακούς αγώνες σε μια χρεωκοπημένη χώρα.!!!

    Μοιάζει εντελώς “έκτος τόπου και χρόνου” η όλη… χρυσοπληρωμένη γιορτή των special olympics …

    Τα ονόματα όσων είναι στο κόλπο διασταυρώνονται με αυτά που συνεργάστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου την εποχή της μεγάλης ρεμούλας και της αδιαφάνειας...

    Τα ιδία παράσιτα στελέχη ,( συρφετός υπόλογων απατεώνων – τεχνικών συμβούλων – κακότεχνων οικονομισάριων ), υπό την αιγίδα της νέας χουβαρντού Γιάννας Δεσποτόπουλου, αρμέγουν το δημόσιο ταμείο της καταχρεωμένης ψωροκώσταινας….

    ΟΙ πληροφορίες μου, που είναι αληθινές, αναφέρουν σαν κύριους πρωταγωνιστές το
    Νομικό σύμβουλο της εταιρίας,
    το κ. Βασίλη Κωτσοβίλη,
    τον τεχνικό σύμβουλο Χαραλαμπίδη Κ
    (της υπόδικης για την EUROVISION BACK STAGE μαζί με την υπόλογη ομάδα του συγγενών και μονιμών υπάλληλων του Μεγάρου της Αρπαχτής του ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ),
    τον Σάιμον Γκράβελινγκ και ‘Αντριου Ουόλς,
    που έχουν πάρει εργολαβικά την υπόθεση,
    και προσπαθούν να αποκλείσουν όλες τις Ελληνικές εταιρείες ώστε ανεξέλεγκτα να μοιράσουν το κρατικό χρήμα όπου τους βολεύει και όπου τους συμφέρει ….

    Στις εύλογες απορίες δημοσιογράφων και ενδιαφερόμενων , η κ. Δεσποτοπούλου απαντάει ότι «αναφέρεται απ’ευθείας στο γραφείο του πρωθυπουργού».

    Ελπίζω να μην καταχρεωθούμε και πάλι σαν χωρά για να καλοπερνάμε ορισμένοι αδηφάγοι…

    Εμείς οι αδίκως φορολογούμενοι θα αναφερθούμε σύντομα στον αρμόδιο εισαγγελέα με την ελπίδα να ελέγχουν κάποια μόνιμα αρχιλαμόγια (υπάλληλοι του Λαμπρακισταν) που κατά σύμπτωση είναι μέσα σε όλα τα κόλπα της τελευταίας δεκαετίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω πω κλάμα και γκλαμουριά η Γιάννα για τα φτωχόπαιδα, τους ΑΜΕΑ και τα SPECIAL OLYMPICS.

    Γιάννα πιστεύω τα δάκρυα να ηταν λιγότερα από τα εκατομμύρια που μοίρασες στους κολλητούς παρατρεχάμενους σου , αλλιώς ο εισαγγελέας και ο Γερουλάνος να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εν τέλει υπάρχει ένας ελεγκτής, ένας εισαγγελέας ,ένας βουλευτής να ζητήσει να κατατεθούν στη Βουλή όλες οι συμβάσεις και όλες οι πληρωμές, να δούμε επί τέλους ποιός πήρε τί και γιατί, ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε τιμές κ.λπ.;

    Είπαμε: Το μεγάλο φαγοπότι συνεχίζεται πάρα τις διαμαρτυρίες ,πάρα τις καταγγελίες πάρα τις αφραγκίες...

    Δεν καταλαβαίνουν, ούτε τους αγανακτισμένους, ούτε τους καταχρεωμένους, ούτε τους πεινασμένους οι ανάλγητοι και αχόρταγοι πατρώνες των αθλητικών δρώμενων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και η special κονομα ££££££££££ της...Λουλούς της Δοσίλογης Προδοτιοκής Οικογένειας.

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ Π. ΜΕ ΤΗΝ MONSANTO;

    Μετά απο τις σοβαρές καταγγελίες του Olympia.gr για την ΜΚΟ του Ανδρίκου Παπανδρέου η οποία στεγάζεται στην Ελβετία μετά απο μια αναζήτηση στο διαδύκτιο με την διεύθυνση της εταιρίας του Ανδρίκου βρήκαμε κάτι το ακομα πιο ....
    συνταρακτικό.

    Στην οδό (Vignerons 1a) στεγάζεται και η MONSANTO EUROPE.
    http://www.monsanto.com/whoweare/Pages/switzerland.aspx

    Δεν ξέρετε ποια είναι η Monsanto ; Είναι εταιρία Εβραϊκών συμφερόντων η οποία παράγει την καρκινογόνο ασπαρτάμη(που εχουν τσιχλες γλύκα κλπ, γιατι ειναι υποκατάστατο της ζάχαρης) και μεταλλαγμένους σπόρους.
    Eίναι μια εταιρία της Νέας Τάξης Πραγμάτων που με την βοήθεια των μεταλλαγμένων που πουλάει προσπαθούν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης. Στόχος της ειναι η σταδιακή και ολοκληρωτική αντικατάσταση όλων των σπόρων λαχανικών κλπ κλπ με μεταλαγμένους σπόρους.
    Το 91% των μεταλλαγμένων σπόρων κατασκευάζεται και ανήκει στην Monsanto, η οποία δεν θέλει να γνωρίζουμε πότε τα μεταλλαγμένα βρίσκονται στην τροφή μας.

    Tελος ειναι η εταιρια που με την βοήθεια των Ε.Ε ΚΑΙ ΗΠΑ και ΠΟΕ προωθεί τον Κώδικα Alimentarius οπου θα απαγορευτούν οι καλλιέργιες σε κήπους αγρούς και η παύση πώλησης οποιουδήποτε βιολογικού προϊόντος, βιταμηνών κλπ.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Monsanto και τον Codex Alimentarius αρκεί μια αναζήτηση στο διαδίκτυο.

    Ολυμπία για ψάξτο καλύτερα το θέμα...
    ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    anti-ntp.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρημάτων όρεξης,ην μη ορίζεται κορω … έλεγαν οι αρχαίοι και φαίνεται να ισχύει για μια ακόμη φορά στο πρόσωπο της Lady Γιάννας Δεσποτοπούλου (της SPECIAL Χουβαρντού )...

    Φυσικά με την μίζα και τη συνδιαλλαγή να καταγράφουν νέα «ιστορικά υψηλά», ισως μεγαλύτερα και από εκείνα της Lady Γιάννας του 2004.


    Οι μέθοδοι διοίκησης ,οργάνωσης και εκτέλεσης της Γιάννας Δεσποτοπούλου είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 2 χρόνια…

    Ιδιοτελής παραγοντισμός, εσμό από υποτακτικούς, υπόλογες φιλικές συναναστροφές, με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακή καταξίωση ,την επαύξηση της (κλονισμένης) ατομικής περιουσίας και την τηλεοπτική-δημοσιογραφική απόλαυση της παρουσίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ SPECIAL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ (ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ) ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ...

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑΝ ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ...
    ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η παρουσία και μόνον αυτού του αδηφάγου δίδυμου ,της Γιάννας Αγγελόπουλου και της Γιάννας Δεσποτοπούλου στην Εθνική Ολυμπιακή σκηνή ,ορίζει την εθνική ξευτίλα.. .

    Οι κυράτσες είναι η σύγχρονη ενσάρκωση της επιδειξιομανίας,της δημόσιας σπατάλης, της αδιαφάνειας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι μέθοδοι διοίκησης ,οργάνωσης και εκτέλεσης της Γιάννας Δεσποτοπούλου είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 2 χρόνια…

    Ιδιοτελής παραγοντισμός, εσμό από υποτακτικούς, υπόλογες φιλικές συναναστροφές, με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακή καταξίωση ,την επαύξηση της (κλονισμένης) ατομικής περιουσίας και την τηλεοπτική-δημοσιογραφική απόλαυση της παρουσίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πασοκ....ΛΕΦΥΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΓΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Ισιδώρας Κούβελας καταφέρεται εναντίον της Οργανωτικής Επιτροπής με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς περί «κιτς» αλλά και αλόγιστων σπαταλών που έχουν γίνει για την συγκεκριμένη τελετή, αλλά και με τις σκαλωσιές που έχουν μπει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

    Πρόκειται για ένα απερίγραπτο “κιτς” σκηνικό που παραπέμπει σε ρωμαϊκές φιέστες, έξω από κάθε λογική σχέση με τον Ελληνικό πολιτισμό αλλά και το Ολυμπιακό Ιδεώδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O special αξιόπουστας δεν παρουσιάστηκε στο καλλιμάρμαρο αλλά ηταν παρόντες στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο όλα τα αρχηλαμόγια της πιάτσας που έχουν πιάσει τα πόστα για όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα (μόνο ο Νταλάρας και η Νταλάραινα έλειπαν προσωπικά ,ηταν όμως τα τσιράκια τους από το Μέγαρο του Λαμπρακιστάν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης των Special Olympics.
    Προφανώς δεν ήθελε να… πληρώσει τον λογαριασμό.
    Αυτόν τον αφήνουμε πάντα στον «καλό» της παρέας, τον Έλληνα φορολογούμενο!…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σύμβουλοι οργάνωσης και παραγωγής των Τελετών έχουν αναλάβει οι Σάιμον Γκράβελινγκ 'Αντριου Ουόλς και Κ.Χαραλαμπίδης ( της υπόδικης BAG STAGE) με ολα τα τσιράκια του ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ ,των οποίων η εμπειρία στην παραγωγή διοργανώσεων περιλαμβάνει και τους Μιζαρισμένους Χρυσούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην ΑΘΗΝΑ το 2004.

    Ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητή η οικονομική και κοινωνική ζημιά από την μεγαλομανή φιέστα του 2004 (χρυσοπληρωμένους με δανεικά Ολυμπιακούς Αγώνες )και οι αρπάχτρες συνεχίζονται με τα SPECIAL OLYLPICS σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΑ ΧΑ
    ΑΘΩΟΙ... ΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

    Η ΚΥΡΙΑ ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΛΑΔΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩς ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΗΘΙΚΟ.


    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

    Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

    ΑΒΙΑΣΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΦΙΑ?/?

    ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS.

    TA ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΡΜΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 2004 ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 2011.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ …ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΟΥΒΑΡΝΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 2024….

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ…

    ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ…(ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ-ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ )

    ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,, ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,,ΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΟΥΣ, ΛΥΡΙΚΟΥΣ , ΕΡΤΙΚΟΥΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΡΕΛΟΥΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση