GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή επίθεση από την Suddeutsche Zeitung στον Σαμαρά...

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία, έγκυρη εφημερίδα του γερμανόφωνου χώρου Su...

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία, έγκυρη εφημερίδα του γερμανόφωνου χώρου Suddeutsche Zeitung "SZ" (Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ 21.6.11).
Το σχετικό άρθρο τιτλοφορείται «εκμεταλλευτής της κατάρρευσης» και υπογράφεται από τον Κάι Στριτμάτερ, ο οποίος χαρακτηρίζει τον κ. Σαμαρά «ανεύθυνο και εγωμανή». «Ο συντηρητικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει την εξουσία με κάθε τίμημα» σημειώνει στον...
 υπότιτλο του άρθρου.
«Ουδείς αμφισβητεί βεβαίως την καλή θέληση του πρωθυπουργού, αλλά το σθένος και τη δύναμη επιβολής. Ο κ. Παπανδρέου δίστασε, καθησύχασε και ποντάρισε στο χρόνο, τη στιγμή που ο κόσμος και οι αγορές ήθελαν καθαρές και πράξεις ισχύος. Και ο Αντώνης Σαμαράς; Αρνήθηκε σε μια στιγμή ύψιστης ανάγκης για τη χώρα του. Μπλοκάρει και σαμποτάρει, όταν το έθνος και η Ευρώπη θέλουν να δουν κοινή δράση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης» λέει το άρθρο.
Προσθέτει ότι ο κ. Σαμαράς «κατάφερε τον περασμένο χρόνο να καθιερωθεί ως πρότυπο εκείνου του ανεύθυνου και εγωπαθούς τύπου πολιτικού, που οδήγησε την Ελλάδα στην κρίση. Η άρνησή του να συμπράξει στην πολιτική λιτότητας αφήνει άναυδους τους συντηρητικούς σε όλη την Ευρώπη».
Ο αρθρογράφος κλιμακώνει την επίθεσή του σημειώνοντας: «Ο κυνισμός του λαϊκιστή Σαμαρά έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την περασμένη Κυριακή τον πρωθυπουργό για "όργιο λαϊκισμού", μόνο και μόνο επειδή εκείνος, όπως επίσης η ΕΕ και το ΔΝΤ εδώ και εβδομάδες ζητά εθνική συναίνεση».
Ανάλογο είναι το δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, η οποία τιτλοφορείο το άρθρο της ‘Ο αρνητής’ και στον υπότιτλο σημειώνει: «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αγωνίζεται κατά των ξένων υπαγορεύσεων για περικοπές. Ο συντηρητικός πολιτικός δεν έχει όμως να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις. Παρ' όλα αυτά ίσως σήμερα να σημάνει η δική του η ώρα».
Η εφημερίδα γράφει: «Εάν ο Παπανδρέου δεν πάρει σήμερα το βράδυ ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή, ο Σαμαράς θα έχει επιτύχει το στόχο του: πρόωρες εκλογές. Οι συντηρητικοί όμως δεν θα μπορούσαν να κυβερνήσουν μόνοι τους, αλλά θα χρειάζονταν το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου. Τα δυο κόμματα θα είχαν ατέλειωτες συζητήσεις με απρόβλεπτες συνέπειες για τις αγορές».
Και προσθέτει: «Εκεί που περισσεύει το πολιτικό ένστικτο λείπει μια ψύχραιμη οικονομική κατανόηση της κατάστασης. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις φέρνουν τη ΝΔ μπροστά από το ΠΑΣΟΚ και ο Σαμαράς βλέπει τον πρωθυπουργικό θώκο να πλησιάζει. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται πρότυπο της διεφθαρμένης πελατειακής πολιτικής».
Δυσαρέσκεια εξέφρεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Με κατηγορηματικό τρόπο, ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος κατέστησε σαφή την ενόχληση της κυβέρνησης για τα αρνητικά ξένα δημοσιεύματα για την Ελλάδα και τον αρχηγό της ΝΔ. «Δεν μας αρέσει να υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα, είτε αφορούν την ελληνική κυβέρνηση, είτε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είτε όποιο άλλο κόμμα στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Μόσιαλος. Ζήτησε ψυχραιμία απ΄ όλους και να μην υπάρχουν υπερβολικές αντιδράσεις, ενώ ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει και ο ίδιος πρωτοβουλίες στο εξωτερικό για συζητήσεις και επαφές με διεθνή ΜΜΕ.
Με επίσης κατηγορηματικό τρόπο, ο κ. Μόσιαλος διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι υπάρχει δάκτυλος της ελληνικής κυβέρνησης για τα δημοσιεύματα αυτά. «Δεν επικροτούμε τέτοια δημοσιεύματα εναντίον Ελλήνων πολιτικών, όποιες κι αν είναι οι απόψεις τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, deutsche welle

24 σχόλια

  1. Γιατί εκβιάζουν, βρίζουν και συκοφαντούν οι ΔΕΞΙΟΙ Γερμανοί τον Α.Σαμαρά; Γιατί θέλουν τόσο απεγνωσμένα την υπογραφή του στο Μνημόνιο-2;

    http://politika-gr.blogspot.com/2011/06/2_5657.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ Γ.ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι καρφώσανε τον Αντώνη!Τώρα τι να λέμε?Η λαική δεξιά μια ζωή με τις εθνικολαικούρες έχει καταστρέψειόλες τις Εθνικές υποθέσεις(Μ.Ασία22,Πόλη 55,Κύπρος,Σκόπια)και κάθε φορά η επόμενη λύση είναι τρισχειρότερη.Τώραο Αντώνης κάνει το σταύρο του να περάσει το μεσοπρόθεσμο να φάνε τα φάσκελα οι πασόκοι και να είναι αυτός ο "ήρωας" του λαού μαζί με την Αλέκα.Αν η μάνα σου είναι άρρωστη σημασία έχει τι κάνεις εσύ όχι τι κάνει ο αδελφός σου που μπορεί κουτσά στραβά και τη φροντίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέτε όλο αυτό το μεγαλοπρεπές σκάψιμο του τάφου όπου προτίθενται να τοποθετήσουν οι ρυθμιστές του χρέους μας της Ε.Ε τον Σαμαρά να αποσκοπεί σε αυτό ακριβώς ?Την αναδιάρθρωση του χρέους,φοβούμενοι τις όποιες αλυσσιδωτές αντιδράσεις?
    Αφού αυτοί φοβούνται πιό πολύ από μας για τα οικονομικά μας ,μήπως να σκάβαμε τον δικό τους τάφο?
    Αφού έτσι και αλλιώς εμείς για εκεί πάμε.Γιατί να γλιτώσουν αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζι μου ασχολεισαι,ποσο ΠΑΣΟΚΟΣ εισαι....Απαντηση στους προηγουμενους σχολιαστες.Μη μας πειτε τωρα οτι ο Βενιζελος(ο Ελευθεριος ,οχι ο Μνημονιος...)ηταν αριστερος?Ή οτι ο ΓΑΠας δεν ενδιαφερεται για την κουταλα?Αμα δεν ηταν η δεξια το 44-49 θα ειχαμε γινει κομμουνιστικος παραδεισος,με τις γυναικες πουτανες στα κολομπαρα της ευρωπης και τους αντρες εμπορους ναρκωτικοων κ μαφιοζους.Πειτε μας τωρα και οτι φταει η δεξια για το χρεος...
    Εκτος αμα ηταν δεξιος και ο αντρεας.
    Τετοιο αγωνα και τετοια σωτηρια που δινει ο ΓΑΠας δεν τη θελουμε.Στο διαολο να παει κι αυτος και το (απο)κομμα του,που πηρε τα spreads στις 100+ μοναδες και τις πηγε στα ουρανια...Αλλα πόσο Πασοκες μπορει να ειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ...ΜΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντωνακη δεν γινεσαι και εσυ ενας Τεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οταν σε βρίζουν αυτοί που έρχονται για τα φάωε τσάμπα όλα μαλλον παράσημο σου απονέμουν
    ο πρωθυπουργός του σχεδίου αναν και του μνημονίου έχει ήδη ξευτιλιστεί στα ματια του ελληνικού λαού
    Yankee go home

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    να βγουν εντοκα γραμματια δημοσιου με 4 - 5% επιτοκιο και ο Βενιζελος θα βρει αμεσως 30 δις

    Μην τρeχετε στην εσπερια, εδω ειναι η λυση!

    Αυτα ειπε ο δρ Κουτσουκος πριν λιγo στην Μηλιωνη και ολοι συμφωνησαν!

    Τελλης πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    να βγουν εντοκα γραμματια δημοσιου με 4 - 5% επιτοκιο και ο Βενιζελος θα βρει αμεσως 30 δις

    Μην τρeχετε στην εσπερια, εδω ειναι η λυση!

    Αυτα ειπε ο δρ Κουτσουκος πριν λιγo στην Μηλιωνη και ολοι συμφωνησαν!

    Τελλης πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το να σε βριζει η Συντόιτσε Τσάιτουνγκ είναι καλό πραγμα, κ. συντάκτη του άρθρου.
    Αν μη τι άλλο, δείχνει ότι δεν είναι προσκυνημένος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγαλύτερη τιμή για τον Αντώνη,
    από το να τον βρίζουν οι εχθροί της Ελλάδας δεν υπάρχει. Πάντα άξιος!
    Αντίθετα τώρα, η εφημερίδα αναγνωρίζει σαφώς ότι ο Γιωργάκης ΔΕΝ μπορεί να κυβερνήσει. Γιατί Γιωργάκη μου;
    Δεν σου δώσαμε πλειοψηφία; Τι άλλο θέλεις δηλαδή; Να σφάξουμε και την αντιπολίτευση;
    Ο λαός λέει "τον κακό τον γαμιτζή, τον εμποδάν οι τρίχες".
    Τέτοιος είσαι και εσύ, καμία σχέση με τον πατέρα σου, άλλοι σε άγουν και σε φέρουν. Και ο Βαγγέλης φοβάται, δεν έχει τα κότσια να διαχωρίσει στάση, να στηρίξει τις λαϊκές τάξεις.
    Τι να πω, το τελειώσατε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!

    ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ
    ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΑΝ
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οταν ζεις με τα λεφτα αυτων που σε βριζουν και μιλας για φουρνους οντας απογωνος δοσιλογων τι να πει κανεις ας πατε στο χειμωνα του ΄41 με ενα φακιρικο του προδοτη με μιας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γαμώτο κερατό μου ,κοίτα να δείς που οι Ναζι-Γερμαναράδες με αυτά που γράφουν θα μας κάνουν να αγαπήσουμε τον Σαμαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. <>
    O Κάι Στριτματερ
    Χαρακτηρίζει τον κ. Σαμαρα
    ------------------------------------------------------------
    ανεύθυνο
    εγωμανή
    λέει σε ολα ΟΧΙ
    υποκινεί απεργίες
    κατεβαίνει στο λιμάνι
    τάζει λαγούς με πετραχήλια
    παίζει με τους θεσμούς
    παίζει με τα πεύκα
    θέλει την εξουσία με κάθε τίμημα
    και διαδίδει οτι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..................)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ- ΜΑΪΜΟΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ", ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ (ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ), ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!), ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ- ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ?

    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΛΙΣ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ… ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ- ΚΟΙΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρέπει κάτι να γίνει με αυτόν τον ανεύθυνο άνθρωπο, τον Σαμαρά.
    Όσο και να μην συμφωνώ με τη ΝΔ και την πολιτική της συμπεριφορά, είναι ένα κόμμα με άξιους ανθρώπους, που δεν τους αξίζει ο συγκεκριμένος τύπος για αρχηγός. Το ίδιο οφείλει να κάνει και το ΠΑΣΟΚ με τους λαϊκιστές ΠΑΣΟΚΟΥΣ, μόνο που στη ΝΔ το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, αφού τον λαϊκισμό τον εκφράζει ο ίδιος ο αρχηγός της.

    Φυσικά, για να είμαστε δίκιαιοι, το πρόβλημα προϋπάρχει του Σαμαρά. Δυστυχώς είναι αρκετά βαθύτερο και έχει να κάνει με την ίδια τη δομή της αστικής τάξης στη χώρα μας. Δεκαετίες τώρα ο παραγωγικός ιστός αποσαθρώνεται προς χάριν των κρατικοδίαιτων-νταβατζήδων στον ιδιωτικό τομέα και των ορδών των ρουσφετοδιορισμένων ΔΥ.
    Συνεπώς η κρίσιμη μεταρρυθμιστική μάζα είναι μειοψηφία στα δύο μεγάλα κόμματα.

    Και πριν τον Σαμαρά, δεν είχαμε την πεφωτισμένη δεξιά, τον κουρασμένο είχαμε και τους οπαδούς του, που έτρωγαν με χίλιες μασέλες.

    Γι αυτό και βλέπουμε αυτή την ιδεολογική αντι-μνημονιακή σύμπλευση ΝΔ-αριστεράς με έντονο αντι-ευρωπαϊσμό.

    Πρέπει να αφυπνιστούμε όλοι. Δεν γίνεται να αφήνουμε τους χιλιάδες άσχετους της πλατείας Συντάγματος, που επειδή είδαν το zeitgheist και το debtocracy, νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική. Η μιζέρια και η μετριότητα είναι ο αντίπαλός μας και πρέπει να τα αναδεικνύουμε. Να μην παίζουν μπάλα μόνοι τους. Να μην νομίζουν ότι έχουν δίκιο μόνο και μόνο γιατί κανείς δε θέλει να μιλήσει και να αντιπαρατεθεί μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ όταν σε βρίζουν αυτά τα ναζοειιδή της Γερμανίας και οι ντόπιοι συνεργάτες τους της κατοχικής κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΣΟΚ: 1974 ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ..ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.

    ΠΑΣΟΚ: 2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ του 20%.
    ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ τον αχόρταγο..$$$$$$$$$ Παγ/κωλό ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση