GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλακάκια και…αμπούλες

Του Θανάση Νικολαΐδη ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ μυστήρια πράγματα, ανεξήγητα(;) και απείρως…αστυνομικά. Παλιά κόλπα, χωροφυλακίστικα, προσαρμοσμένα σ...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ μυστήρια πράγματα, ανεξήγητα(;) και απείρως…αστυνομικά. Παλιά κόλπα, χωροφυλακίστικα, προσαρμοσμένα στην τεχνική των καιρών μας. Με την μολότοφ στα χέρια του ταραξία που ανάβει φωτιές, αλλά προσφέρει και άλλοθι στην Αστυνομία. Για να αντιτάξει βία των ΜΑΤ στη βία πετροβολητών και είναι φυσικό. Για να δικαιολογεί, την επόμενη, τα αδικαιολόγητα ο εκπρόσωπός της και είναι...
 αφύσικο. Με τον Υπουργό εξαφανισμένο, γιατί δεν «δάκρυσε» απ’ τα χημικά, δεν εισέπνευσε δηλητήριο από ληγμένες(;) αμπούλες, δεν δείραν’ το παιδί του.
ΓΝΩΣΤΟ (και παλιό) το κόλπο των «γνωστών αγνώστων», γνωστή και η πρακτική της Αστυνομίας. Παρακολουθούμε τη «μάχη» και κρατάμε την ανάσα, όταν τα ρόπαλα ανεβοκατεβαίνουν σε κεφάλια πεσμένων καταγής. Βλέπουμε τον αστυνομικό των ΜΑΤ να γίνεται παρανάλωμα (της μολότοφ) και φυσάμε από μέσα μας για να σβήσει η φωτιά. Ωστόσο, το ξαναλέμε. Ένας τους δεν όρμησε, απιθώνοντας την ασπίδα του, να γραπώσει έναν προβοκάτορα, να τον…ξεκουκουλώσει και να φωνάξει τις κάμερες. Δεν έχει τέτοιαν εντολή και το(ν) κατανοούμε. Μετράμε τραυματίες στα νοσοκομεία και δεν το κατανοούμε. Ούτε τη στάση και συμπεριφορά του εθνικού φορέα της τάξης και ασφάλειας του πολίτη κατανοούμε και τα ερωτήματα πληθαίνουν.
ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ τα ερωτήματα, έρχονται και οι συνειρμοί. Όταν ο έλληνας θέλει, δεν τον κρατάς. Όταν πιστεύει (στο καλό είτε στο κακό) το πετυχαίνει. Το ίδιο και οι διωκτικές αρχές κάθε επιπέδου και «αντικειμένου». Καθυστέρησαν (ποιος ξέρει γιατί…), αλλά έριξαν φως στη «σκοτεινή» «17 Νοέμβρη» αξιοποιώντας το «τίποτα» και οι δράστες είναι στα κελιά. Ήθελαν να φακελώσουν κομμουνιστές, στο παρελθόν, και ο χαφιές έκανε υπερωρίες. Δεν γουστάρουν να δώσουν τέλος στο φαινόμενο «δράση κουκουλοφόρων» και το…πετυχαίνουν.
ΟΛΑ έχουν την αφετηρία τους, και την αναζητήσαμε στις προθέσεις και στην πρακτική των πολιτικών μας. Αυτοί νομοθετούν, αυτοί φέρουν και την ευθύνη. Κι αν άφησαν τον τελευταίο πολίτη αφύλαχτο στα νύχια του κακοποιού κρατώντας φύλακες για το…τομάρι τους, είναι δείγμα πειστικό πόσο μας λογαριάζουν. Κι αν δεν παραιτείται κανένας τους από ντροπή την επομένη των επεισοδίων, είναι απόδειξη πως και οι σημερινοί πορεύονται «κλασικά». Με το παρακράτος να τους «ζεσταίνει» την καρέκλα και τον Υπουργό ψυχρό και απόμακρο. Στ’ αχνάρια των παλιών, με τους Γιοσμάδες στη δούλεψή τους και τους Γκοτζαμάνηδες, που έφεραν στα χείλη του Κ. Καραμανλή τη φράση-κραυγή «ποιος κυβερνάει κ.λπ.» και παραμένει «προσαρμοσμένη», πλην αναπάντητη.

16 σχόλια

  1. Σύντροφε Τσίπρα, είμαι ένας άνθρωπος που συναντάς καθημερινά , χωρίς περγαμηνές. Θα σταθώ στο Ηγέτες στα δύσκολα φαίνονται. Και βέβαια εσύ και η ομάδα σας είσθε λίγοι, δεν είσθε άξιοι να συνεχίσετε το έργο του Λεωνίδα του Κύρκου και τόσον αγωνιστών της Δημοκρατίας που πέρασαν από την Αριστερά. Με δυσαρέστησε ο παπά ανδρέας και ψήφιζα Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου. Ήταν λάθος στην αναμέτρηση για γραμματέα του κώματος ανάμεσα στον κ. Κουβέλη και σ΄εσένα αυτό που έκαναν οι κ.κ. Το λάθος τους ή ανικανότητα, τους ακολουθεί και όντως απογοητευμένος ο κόσμος από τον Γιώργο τον ποδηλάτη σας έδωσε το ποσοστό που ούτε το φανταζόσασταν και η ανικανότητα που σας διακατέχει σας πρόδωσε. Πατρονάρατε ρε άμυαλοι τους λαθρομετανάστες, γέμισαν οι πλατείες από αυτούς τους δολίους να στοιβάζονται με αποτέλεσμα να υποβαθμισθεί όλοι η γύρο περιοχή όπου και αν πήγαν Που θα δουλέψουν ρε ηλίθιοι τόσοι ; Βρε ντενεκέδες μας τους στέλνει η τουρκία τους μουσουλμάνους, βλάκες με περικεφαλαία και μετά από κάποια χρόνια θα μας ξεπεράσουν πληθυσμιακά ηλίθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ηλίθιοι τόσοι ; Βρε ντενεκέδες μας τους στέλνει η τουρκία τους μουσουλμάνους, βλάκες με περικεφαλαία και μετά από κάποια χρόνια θα μας ξεπεράσουν πληθυσμιακά ηλίθιοι κάνετε και τους διανοούμενους ντενεκέδες τρύπιοι. Το άλλο που κάνατε ανίκανοι, μετά τα επεισόδια του Δεκεμβρίου έγραψε η «Αυγή» ότι θα καεί και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο κόσμος σας έχεσε. Και με αυτό και με άλλα σας άφησε στο ποσοστό, μπαίνετε δεν μπαίνετε στην βουλή της επόμενες εκλογές. Επειδή είσθε για κάτι άλλο ,όχι πάντως για πολιτικοί φύγετε να απαλλαγεί η αριστερά από την ανικανότητα σας. Φύγετε σας έχουν πάρει χαμπάρι τι ανίκανοι είσθε. Οι αριστεροί είναι αξιοπρεπής μην το διασκευάζετε σε βόλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα αλλα οτι γραφει ο δρ κουτσουκος δεν το δημοσιευτετε

    και μετα απο λιγο δημοσιευετε τι γραφει με ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δε θέλετε μουσουλμάνους κάντε παιδιά
    Άιντε μας τα πρήξατε
    Αλλά πού παιδιά, αναλαμβάνετε ευθύνες εκτός της καλοπέρασής σας κωλονεοέλληνες
    Ε φατε μουσουλμανοποίηση να μάθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ

    ΕΧΤΕΣ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ

    ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΨΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με απέραντη θλίψη ,σφιγμένη την καρδιά αλλά με ξεκάθαρο μυαλό παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν γύρω από την βουλή.Χωρίς περίτεχνα σχήματα λόγου και κυρίως χωρίς καμμιά υστεροβουλία θέτω υπόψιν σας κάποιες σκέψεις.
    Παρακολουθούμε ακόμη και εδώ στο blog το μένος,μίσος,οργή των προσκείμενων σε καποιο πολιτικό χώρο να καταφέρονται εναντίον όσων ανήκουν σε έναν άλλο.
    Θυμίζει πόλεμο αγίων εναντίον οσίων.
    Ολοι καθαροί και οι άλλοι βρώμικοι.
    Εαν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ευθύνεται για την κατάντια μας,θα βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στο έρεβος και το χάος.
    Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα μόνο με ριζική ανατροπή οριζοντίως και σε όλα τα επίπεδα υπάρχει ελπίδα.
    Αλλά τέτοια ανατροπή ξεκινάει πάντα από το κεφάλι.
    Θεωρείτε ότι υπάρχει στους κυβερνώντες αίσθηση δικαίου ή ηθική?
    Δείτε πόσο πιστά σκυλιά στα ξένα αφεντικά ,ποδοπατούν τον δικό μας λαό ,πνίγουν στο αίμα και τα δάκρυα τον πόνο του καθενός μας.
    Εδωσαν λόγο ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε οι αλυσσίδες που θα μας δέσουν να μην σπάσουν ποτέ.
    Είδατε ποτέ κάποιο μέτρο να παίρνεται πίσω?
    Οτι καθιερωθεί ,θα είναι για πάντα με καιροφυλακτόντα τον κίνδυνο για κάτι χειρότερο.
    Ολη η πολιτική πλέον στηρίζεται σε ευφυολογήματα,σε περίτεχνα σχήματα λόγου και πετυχημένες ατάκες,σαν ένα θέατρο χωρίς ποιότητα αλλά καλά σκηνικά.
    Η αργή αλλά σταθερή διάβρωση της πνευματικής και ηθικής υπόστασης του καθενός από εμάς έχει μάλλον επιτευχθεί
    Χάρισαν απλόχερα προνόμια σε όσους ήταν απαραίτητο για να μπορούν αυτοί ασπόροσκπτα να επιδοθούν στο μεγάλο φαγοπότι.
    Δίδαξαν έμπρακτα ότι τα μόνα που μετρούν στην ζωή είναι το sex και το χρήμα.
    Αλλά έτσι φτάνει και γίνεται ο άνθρωπος ζώο και η ζωή ζούγκλα.
    Γι αυτό και ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ όσων δεν τους δόθηκε η ευκαιρία για καλή ζωή και όσων επειδή τους δόθηκε δεν θέλουν να την χάσουν.
    Αλλά τους κυβερνώντες δεν τους αγγίζει κανένα μέτρο.
    Γι αυτό και ψηφίζουν με ελαφράν την καρδίαν,την ίδια ώρα που έξω από την βουλή γίνεται πόλεμος.
    Και είναι τα παιδιά μας,χωρίς μέλλον που χτυπούνται,απρόκλητα και ανελέητα.
    Και ρωτώ,είναι γιατί οι αγανακτισμένοι ξαφνικά έγιναν βίαιοι ή γιατί πάσει θυσία και τηρώντας τις υποσχέσεις στους συνεταίρους τους έπρεπε να φιμώσουν κάθε φωνή και να καμφθεί κάθε αντίσταση.
    Αυτοί είναι οι αδίστακτοι πολιτικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θανάση με μπερδεύεις λίγο.

    Σήμερα τελικά ποιόν συμφέρει να κατασταλούν οι αντιδράσεις του κόσμου?

    Αν καταλαβαίνω σωστα δηλαδή,μας λες ότι το κουκουλοφορεμένο παρακράτος εξυπηρετεί τον ΓΑΠ?

    ΚΠ

    Υ.Γ. Προς 3:40.
    Απλά σου βγάζω το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ ...ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ..?ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ -ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ..ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΑΙ..ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήλωση του Ούγκο Τσάβες

    Δεν καταντάμε Ελλάδα!


    Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε;
    Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί.
    Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;».
    Μα... γιατί έκλεψε!
    Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται Δεν καταντάμε Ελλάδα! από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας.


    Αυτα ελεγε πριν λιγο στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Ντινος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    ΜΑΤ με χαφιεδες = χτυπημα πολιτων

    Δειτε τωρα το Zougla.gr που εχει απευθειας την συγκρουση Ματ με κουκουλοφορους

    Οι τυποι με τα "μακρια ξυλα" που ειναι ολα ιδια ειναι των μυστικων υπηρεσιων και παιζουν μεταξυ τους το παιγνιδι

    Κανε οτι σου πεταω πετρες να πετας χημικα να φυγει ο κοσμος

    Αθανατε πρακτορα των υπηρσιων στο Πολυτεχνειο κ. Παπουστη ή Παπουτση σε πηρανε χαμπαρι μαζι με την προκτορα Μαρια Μυριαμ Δαμανακη της εβραικης Μοσσαδ και τον Λαλιωτη της cia σια που τα κονομησε νωρις

    ολοι στο κολπο

    αλλα και ολοι στον Κορυδαλλο καποτε
    μηνξεχνιωμαστε

    οι Γερμανοι θα σας χρησιμοποιησουν και μετα θα σας πεταξιουν
    ηδη η Ντορα μα την Ελσα εκανε εισβολη στο Πασοκ και την δεχτηκαν

    κουνια που τους κουναγε!
    Πασοκοι @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    ΜΑΤ με χαφιεδες = χτυπημα πολιτων

    Δειτε τωρα το Zougla.gr που εχει απευθειας την συγκρουση Ματ με κουκουλοφορους

    Οι τυποι με τα "μακρια ξυλα" που ειναι ολα ιδια ειναι των μυστικων υπηρεσιων και παιζουν μεταξυ τους το παιγνιδι

    Κανε οτι σου πεταω πετρες να πετας χημικα να φυγει ο κοσμος

    Αθανατε πρακτορα των υπηρσιων στο Πολυτεχνειο κ. Παπουστη ή Παπουτση σε πηρανε χαμπαρι μαζι με την προκτορα Μαρια Μυριαμ Δαμανακη της εβραικης Μοσσαδ και τον Λαλιωτη της cia σια που τα κονομησε νωρις

    ολοι στο κολπο

    αλλα και ολοι στον Κορυδαλλο καποτε
    μηνξεχνιωμαστε

    οι Γερμανοι θα σας χρησιμοποιησουν και μετα θα σας πεταξιουν
    ηδη η Ντορα μα την Ελσα εκανε εισβολη στο Πασοκ και την δεχτηκαν

    κουνια που τους κουναγε!
    Πασοκοι @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η μακαριότητα των υπηρετών του διεθνούς κεφαλαίου ποσώς διαταράχθηκε.Εστειλαν τον λαό στο απόσπασμα,για να μην κινδυνεύσουν οι δικές τους καταθέσεις.
    Σύγχρονοι μαυραγορίτες που πλουτίζουν την ίδια ώρα που κάποιοι αγωνίζονται να επιβιώσουν μετακινούμενοι από καθεστώς διαβίωσης σε καθεστώς φτώχειας και εξαθλίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τέρμα και οι μάσκες
    ΚΑΤΩ Η SSΟΣΙΑ/ΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑSSOK
    μΠΑτΣΟΚ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    _____________________________________
    ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ....!!!
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΠΑΤΣΟΚ
    ΤΥΝΗΣΙΑ
    ΑΛΓΕΡΙΑ
    ΑΙΓΥΠΤΟ
    ΥΕΜΕΝΗ
    ΛΙΒΥΗ
    ΣΥΡΙΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚ
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.
    ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ........................

    ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ....
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.....ΑΙΜΑΤΟΣ.
    -----------------------------------
    Συνεδριάζει στην Αθήνα υπό τον Γ. Παπανδρέου σε μια πολύ κρίσιμη για την κυβέρνηση και τη χώρα συγκυρία.
    Στις 8 Ιουνίου θα συνεδριάσει στην Αθήνα η Σοσιαλιστική Διεθνής υπό τον Γ. Παπανδρέου.
    Και επιβεβαιώθηκε, με τη μόνη διαφορά ότι η συνεδρίαση δεν έγινε την προηγούμενη Κυριακή αλλά θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή και το Σάββατο. Όπως επίσης σημείωνε, το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω...
    της οξυμένης πολιτικής και κοινωνικής συγκυρίας στη χώρα μας.
    Κι ακόμη, η παρουσία των ξένων σοσιαλιστών ηγετών αναμένεται να συνοδευτεί και από ένα "μήνυμα" στήριξης των προσπαθειών που κάνει η κυβέρνηση.
    "Από την άλλη πλευρά όμως έχει σημασία να δούμε και ποιες κοινωνικές αντιδράσεις θα έχουν διαμορφωθεί γενικότερα στη χώρα μας μέχρι τότε" πρόσθετε προφητικά...
    ------------------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ
    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΚΑΤΩ Η απάισια, αλήτικη, δολοφονική
    Χ Ο Υ Ν Τ Α ΤΟΥ ΠΑSSΟΚ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    μισάνθρωπα ανθρωποειδή μαστουρωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΥΓΟΜΑΧΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ(!!!) (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑΜ.. ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτα ελεγε πριν λιγο στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    και μετά έκλασε πράσινα πόμολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΟΝ 12.48
    ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ!ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ 30 ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ [ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΡΣΕ ΚΑΓΙΕΝ ΜΕΧΡΙ ΣΚΟΡΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ],ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2004 Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΥ 2009.
    ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΝΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΩ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΡΑΝΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΑΕΙ ΣΟΥΣΙ Η ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση