GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια φωτογραφία από την Ελλάδα έχει το "Time" ...

Από τον Βασίλη Γαλούπη http://vgaloupis.blogspot.com/ Δείτε ποια φωτογραφία από Ελλάδα έχει το "Time" στις κορυφαίες διεθνώ...

Από τον Βασίλη Γαλούπη
http://vgaloupis.blogspot.com/

Δείτε ποια φωτογραφία από Ελλάδα έχει το "Time" στις κορυφαίες διεθνώς της περασμένης εβδομάδας!
Το περιοδικό Time επιλέγει κάθε Κυριακή τις καλύτερες φωτογραφίες της προηγούμενης εβδομάδας απ' όλο τον κόσμο. Με όσα...
 συνέβησαν στην χώρα μας το διάστημα από 10-17 Ιουνίου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Ελλάδα. Δείτε, λοιπόν, ποια φωτογραφία συμπεριέλαβε ανάμεσα στις κορυφαίες διεθνώς το αμερικάνικο περιοδικό. Τυχαίο;

8 σχόλια

  1. Giati den bazete dr Koytsoyko

    na doyme giati skotvnomaste?
    posa maw xrvstaei H germania 575 dis

    eite 1,3 tris??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ?

    ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΟΓΑ...ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΙΒΑΔΙΑ
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ... !


    ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν παρατηρήσατε όλο και λιγότερο τα κανάλια εστιάζουν σε γεγονότα που αφορούν το κίνημα των αγανακτισμένων και πολύ περισσότερο στα τεκταινόμενα στις καθημερινές συγκεντρώσεις.
    Ολα ομοθυμαδόν.Σαν να πήρανε γραμμή άνωθεν.
    Καμμιά αναφορά στην πορεία των εκ Σπάρτης αφιχθέντων,στις απρόκλητες επιθέσεις των δυνάμεων ασφαλείας.........
    Ολα αυτά μου δημιουργούν μεγάλη ανησυχία.Επειδή όπως περίτρανα αποδείχτηκε,το κίνημα ενόχλησε,ξάφνιασε και ενεργοποίησε και άλλες δυνάμεις των υπολοίπων Ευρωπαϊκών κρατών μονοπολώντας τα φώτα της δημοσιότητος των διεθνών ΜΜΕ σε μιά αναμέτρηση του κεφαλαίου και των αυτού υποζυγίων,άνευ προηγουμένου,φοβάμαι ότι το εκτός πρωτοκόλλου και δημοσιότητος σχέδιο περιλαμβάνει την πλήρη καταστολή του κινήματος με κάθε εφικτό έστω και ανέντιμο μέσο.
    Θέλουν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου de facto και χωρίς παρατράγουδα.
    Απείλησαν κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο κυβερνώντες,αντιπολιτευτάδες και εσχάτως τον λαό ότι η μη ψήφιση του συνεπάγεται ολική εξαθλίωση και αβάσταχτη δυστυχία.
    Επειδή λοιπόν όπως διαπιστώθηκε και η αλλαγή φρουράς στο επίμαχο υπουργείο οικονομικών,ουδεμίαν αλλαγή επί τα βελτίω επέφερε,παρά εγένετο για πρόκληση εντυπώσεων και μόνο, ας προστατέψουμε αυτό το κίνημα γιατί ακόμη και όσοι το αντιστρατεύονται, από αυτό προσδοκούν να προκύψει λάμψη φωτός,εν αντιθέσει με όλα τα δοκιμασθέντα και αποτυχημένα κόμματα τα οποία συλλογικά ενεργώντας και το ίδιο συνυπεύθυνα κατάντησαν την χώρα περίγελω διεθνώς.
    Ακόμη και εάν υπάρχει διαφωνία για την ανομοιογένεια του,την συμμετοχή σε αυτό ακίκως διαμαρτυρομένων,όπως και νάχει αυτήν την ώρα είναι το μόνο που μάχεται για την τιμή των όπλων,είναι αυτό που παρακινεί διακριθέντες Ευρωπαίους να εγκαλούν τους επιβάλλοντες την αδικία ,συμπαραστεκόμενοι στα δίκαια αυτών που πραγματικά δεν έφταιξαν σε τίποτα.
    Και μιά τελευταία σκέψη.
    Οταν εσύ και εγώ χρωστάμε στην όποια τράπεζα ή εφορία πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα την οφειλή μας χωρίς υποστήριξη από κανέναν.
    Αυτό το χρέος εγώ και εσύ το δημιουργήσαμε και πρέπει να το πληρώσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε για την αγριότητα των σωματοφυλάκων της παγκοσμιοποίησης!
    Με την βία δεν κατώρθωσε ποτέ καθεστώς να διοικεί επ άπειρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με βασανίζει μια απορία:
    Το κριτήριο εκλογής των βουλευτών είναι το όνομα που κουβαλάνε,τα πλούτη των οικογενειών τους που φιλοδοξούν για την δόξα των γόνων τους,η εξαγορά της στιγμής που κράτησαν το μικρόφωνο βοώντες (εδώ Πολυτεχνείο) η στιγμιαία διάκριση τους στον αθλητικό στίβο, το γεγονός ότι έγιναν γνωστοί ως ηθοποιοί κάποια στιγμή και ότι άλλο μπορείτε εσείς να προσθέσετε.
    Αποτελούν όλα αυτά για εσάς υγιή κριτήρια για να εκλεγούν ως αντιπρόσωποι ημών μη έχοντας ουδεμίαν σχέσιν με όσα αντιμετωπίζουμε ημείς?
    Και δεν θεωρείτε πιθανόν ότι μπορούν καλύτερα να αναδειχθούν άτομα από τον χώρο των κατωτέρων στρωμάτων της κοινωνίας,που διαθέτουν πρωτίστως επαφή με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα,που διαθέτουν κοφτερό μυαλό,διαπιστωμένες γνώσεις,υγιή και αδιάφθορη σκέψη,ιδέες και άρνηση εγκλωβισμού σε συγκεκριμένες ιδεολογίες αλλά που να νοιάζονται πρωτίστως για τους
    Ελληνες, χωρίς χρώματα ,πραγματικά ανεξάρτητοι?
    Και πείτε μου,πώς γίνεται το κοινοβούλιο να έχει τέτοια στεγανά που να μην μπορεί να έχει την δυνατότητα εισόδου σε αυτό,κανείς που δεν υπάγεται σε κάποια από τις προαναφερθείσες κατηγορίες?
    Οταν η συνταγή δοκιμάζεται και το φαγητό αποτυγχάνει ποιός ο λόγος να την επαναλαμβάνεις ελπίζοντας ότι κάποτε θα πετύχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Κρυβουν ομαδικα τα ΜΜΕ οτι γαλλος οικονομολογος συμβουλος Σαρκοζι δηλωσε στην γαλλικη εφημεριδα Ηχω
    οτι οι Γερμανοι χρωστανε στηνΕλλαδα 757 δις απο τον Β Παγκοσμιο Πολεμο

    Αντι να βαλουν τον κοσμο να ζητησει τα λεφτα απο την Γερμανια τον αφηνουν να αιματοκυλιστει!

    Στο Συνταγμα οντως υπαρχουν αριστεροι εξωκοινοβουλευτικοι και κεντρωαριστεροι δημοκρατικοι

    Ομως υπαρχουν και ακροδεξιοι και παπαδες και αστυνομικοι ακροδεξιοι μαζι με παραστρατιωτικους και στρατιωτικους

    Ειναι λαθος της αριστερας να μην καταδικαζει την υπαρξη ακροδεξιων και να την ανεχεται ως λαικη δυναμη!

    Αντι αυτου τα ΜΜΕ και πολλα μπλογκ δειχνουν συγκεντρωσεις ακροδεξιων και χουντοβασιλικων και τωρα ειναι στο Συνταγμα οι αστυνομικοι ακροδεξιοι

    που ολοι μαζι ετοιμαζουν το νεο "κινημα του Ναυτικου"

    Λεγεται οτι αξιωματικοι κινουνται στο περιθωρια για συνταγαματικη εκτροπη!

    Ειναι λυπηρο που τα Μλπογκ πλεον δεν λενε στον κοσμο οτι οι Γερμανοι μας χρωστανε και τους αφηνουν να αιματοκυλιστουν στο Συνταγμα..

    Να ζητησετε τα λεφτα απο την Μερκελ..

    Αυτα ελεγε στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δρ Κουτσουκος

    Tι λες βρε αξιοθρήνητε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση