GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 21 βουλευτές (του ΠΑΣΟΚ) που τα "χώνουν" στον Ραγκούση...

Την άμεση σύγκληση του διευρυμένου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή του υπουργού Υποδομών, Μετα...

Την άμεση σύγκληση του διευρυμένου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, ζητούν 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου, όπως αναφέρουν, να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό και τις προθέσεις του αρμόδιου υπουργείου σχετικά με το θέμα των ταξί.
Με σχετική επιστολή τους προς τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, την οποία υπογράφουν πρώτοι η Τόνια Αντωνίου και ο Νίκος Σαλαγιάννης, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αναφέρουν ότι ...
«όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, η ελληνική οικονομία, ο τουριστικός κλάδος και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό δέχονται αυτή τη στιγμή ένα πολύ σοβαρό πλήγμα με απρόβλεπτες συνέπειες».
Οι βουλευτές που υπογράφουν την επιστολή είναι οι εξής :
Τόνια Αντωνίου, Νίκος Σαλαγιάννης, Νάσος Αλευράς, Χρύσα Αράπογλου, Κώστας Καρτάλης, Σοφία Γιαννακά, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Γιάννης Βούρος, Βασίλης Γερανίδης, Μιχάλης Τζελεπής, Σούλα Μερεντίτη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Θωμάς Ρομπόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Λιντζέρης, Μιχάλης Κατρίνης, Δημήτρης Καρύδης, Ευά Καϊλη, Βασίλης Γιουματζίδης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ολγα Ρενταρή – Τέντε.Ωστόσο, αιχμές για «υστεροβουλία» στην πρωτοβουλία των 21 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ άφηναν πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.
Όπως έγινε γνωστό, από την Τρίτη ήταν γνωστό σε όλους τους βουλευτές ότι είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα διευρυμένο ΚΤΕ Μεταφορών του κόμματος.
Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι «χθες έγινε συνεννόηση ανάμεσα στον εισηγητή του ΚΤΕ Μεταφορών Γιάννη Αμοιρίδη, τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, ώστε να συγκληθεί την ερχόμενη εβδομάδα διευρυμένο ΚΤΕ Μεταφορών με θέμα νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες του υπουργείου και άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων».

24 σχόλια

  1. Kala, de ntrepontai autoi oi vouleutes, auto einai gnwsto...

    Alla den exoun kan tin stoixeiwdi eksupnada na katalaboune pws o kosmos de thelei pia kleista eppagelmata, oute pronomia gia suntexnies?

    Ki ante kala, an uparxei kai kapoia allulegui tou kosmou pros, as poume tous metalloruxous tis DEH, gia tous tarifes den uparxei OUTE ENAS ellinas pou na tous einai allilegios?

    ma kala, poso strabadia einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΡΙΦΑ. ΠΙΣΤΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΞΥΠΝΑ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητουν να μαθουν, που ειδες λοιπον ρε σαχλαμαρα οτι του τα χωνουν και γραφεις παπαριες στον τιτλο?? μεσα δεν αναφερει τιποτα τετοιο!! μας δουλευετε ρε μαγκες των μπλογκς?? καταντησατε χειροτερα απο τις κιτρινε αφημεριδες και τα περιθωριακα καναλια?? Ενας αλλος αρχησαχλας εγραψε οτι ειναι ζητημα εβδομαδων να τον παραιτησει τον Ραγκουση ο Παπανδρεου!! ποσες βδομαδες ρε μεγαλε?? 96 μηπως!! ε τοτε θα γινουν εκλογες δεν χρειαζεται να μας το πεις ειναι αυτονοητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : Οι μετανάστες- λαθρομετανάστες πριν από 8 μήνες ήταν : 6.000.000 , μετά σταμάτησαν να δίνουν στοιχεία στην δημοσιότητα ,αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι τα ζητάνε και η συχνότητα που μπουκάρουν στην χώρα μας είναι 300 ημερησίως και όσο αυξάνετε ο αριθμός τους , τόσο θα αυξάνουν και τα μέτρα λιτότητας με νέα μέτρα και κεφαλικούς φόρους και κόψιμο συντάξεων και μισθών και φαρμάκων για τον Έλληνα φορολογούμενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένας εισαγγελέας θα πιάσει το θέμα.
    Κανένας δημοσιογράφος θα πιάσει το θέμα και να πιάσει λαυράκι η όλοι είναι κότες και φοβούνται ;;;;
    Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ -ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ- ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 300.000. ΕΥΡΩ! ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΑΥΡΑ... ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑΡΙΦΕΣ. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ. ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΔΕΙΩΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΝΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ: ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ; ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ. ΤΑΡΙΦΕΣ, ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΛΑΤΗ, ΔΙΠΛΟΚΟΥΡΣΕΣ, ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ... ΛΕΦΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ, ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΥΦΤΟΤΑΡΙΦΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ... ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΛΟΩΕΡΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ... ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΑΡΙΦΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ... ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ.

    ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΑΦΙΦΕΣ. ΑΫΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Δ/ΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΥΠΑΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΛΕΦΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ; ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ "ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ" ΚΑΙ ΑΠΟΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ". ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ; ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΑΛΙ -ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ- ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ... ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΑΥΡΑ... ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙ... ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙ... Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΛΙΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΟΙΗΕ... ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ... ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ, ΝΑΙ ΝΑΙ! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΡΙΦΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ, ΝΑ ΞΥΝΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΖΩΑ... ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΒΑΤΑ... ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΧΟΥΛΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΟΣΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ. ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΩ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΝΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ. ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΤΕΛΟΣ -ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΑΥΡΑ... ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 200.000 ΕΥΡΩ! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΓΩ -'Η Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΛΗΣ...- ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΙΤΑ..; ΟΧΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ... ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ -ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΜΕ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΙΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΟΔΗΓΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 1.000-1.500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΩ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ. ΠΑΙΡΝΩ ΑΕΡΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΩΣΤΟΣ; ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ, Ο ΤΑΡΙΦΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ... ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ... -ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ- ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..! ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ. ΚΕΡΑΣΑΝ... ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ... ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΥΦΤΟΤΑΡΙΦΕΣ. ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΑΫΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΘΙΚΙΑ. ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΕΝΑΝ ΚΟΛΗΤΟ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΣΕ.ΡΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΙΑΝΟΣ.ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΗΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση οι κύριοι που υπογράφουν ποια είναι η θέση τους για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
    Συμφωνούν καποια χουντικά στοιχεία να έχουν τρία και τέσερα ταξί και οι νέοι μας να είναι άνεργοι.Αν ναι,να ετοιμαστούμε και εμείς για τη φούμα τους .ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ στα ηλίθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε αυτοι δεν ηταν και στους 16 που καναν την επανασταση οτι δεν θα ψηφισουν το μεσοπροθεσμο με επικεφαλης τον Μασαγιαννη που ελεγε οτι θα γινει της .........και μετα
    μουγκα στην στρουγκα........
    ξυλο μονο ξυλο ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οσοι ταριφες λενε οτι πληρωσαν για της αδειες να τους ζητηθει να πληρωσουν το ΦΠΑ αναδρομικα στη τιμη της πιατσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ;

    ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΘΛΙΨΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ME OΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...

    ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Θ' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...

    ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η χουντα τους εδωσε τις αδειες (οχι στον οποιοδηποτε, στους γονους των δοσιλογων σαν αυτον που γραφει παραπανω για τον μον@ρχυ) για να χαφιεδιζουν και να ψαρευουν τον κοσμακι
    η χουντα επεσε το παρακρατος της ζει κ βασιλευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΞΥΠΝΑ

    ήρθαν τα σουβλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mεταξύ Καραμανλή και καθυστερημένου Τζέφρυ αναμφισβήτητα Καραμανλής δέν σηκώνει κουβέντα αυτό ούτε για αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι 21 βουλευτές τα χώνουν στον Ραγκούση γιατί έχαψαν αμάσητα αυτά που γράφουνε οι φυλλάδες για τον δήθεν παραγκωνισμό του από τον γαπ.
    Νόμισαν ότι τώρα τους παίρνει να κάνουν αυτό που σαν γνήσια πτηνά δεν τολμούσαν να κάνουν εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον.
    Γενικότερα,έχουνε πλάκα οι αστοί τηλεπολιτικοί της δεκαετίας του ευρώ.Θες η τρυφηλότητα,θες οι βόλτες στην εύφορη κοιλάδα,θες η υποταγή στην τηλεκρατία,θες η αντίληψή τους πως πολιτική είναι να κουνάς τα χέρια,να κοιτάς το φακό και να διαφημίζεσαι;
    Πάντως έχουνε χάσει ακόμα και τη στοιχειώδη ικανότητα που είχανε παλιότερα να μυρίζονται τις φόλες.
    Είναι κι αυτό μια απόδειξη πως δεν μπορούν τα παλικάρια και πρέπει να πάνε για απόσυρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ "ΑΘΛΗΤΑΡΑ" κολυμβητή στύλ Πόυτιν..(να χέσω το Μπομπολο-Θέμο σας!)
    ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

    Είχατε να διαλέξετε μεταξύ του ΑΘΛΗΤΑΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ και του ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ Καραμανλή.

    Μόνο που ο ένας είχε καταλάβει ότι η σωτηρία της ΕΛΛΑΔΑΣ έπρεπε να έρθει από τις ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΕΣ υγιείς οικονομίες της ΡΩΣΙΑΣ και της ΚΙΝΑΣ.
    Ο άλλος ήταν κολλημένος με την ΜΑΜΑ ΗΠΑ.

    Φάτε τώρα ΜΠΟΝΤΥΜΠΙΛΝΤΕΡΑΔΕΣ και ΜΟΝΤΕΛΑ..μαύρα κολάν.

    Γιατί ρε ΗΛΙΘΙΟΙ ο πρωθυπουργός ενός κράτους είναι για να σκέπτεται.

    Και όχι για να ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟ και ποδήλατο, χωρίς αλυσίδα... ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αυτοί οι 21 μήπως κάνουν *κολοτούμπα* όταν έρθει η ώρα ψήφισης του ν/σ, (βλέπε κουκουλόπουλο, αθανασιάδη κτλ) είδωμεν δημοκράτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O Ντελιβεράς της Πάρου
    με τα βρώμικα χάμπουργκερ
    ήταν αντιταρίφας από τότε που οδηγούσε παπάκι.

    Τελικά από ταξιτζήδες θα τόβρει.

    ""Ραγκούση θα΄ρθει η ώρα σου", είπαν μέσα από το φέρετρο οι ταξιτζήδες της Λαμίας"

    Το κονβόι ξεκίνησε από τη Λαμία για τα διόδια της Αγ. Τριάδας, όπου σήκωσαν και σήμερα τις μπάρες οι ιδιοκτήτες ταξί της Λαμίας.

    ''Είμαστε ακόμη ζωντανοί μέσα στο φέρετρο. Κύριε κοινοτάρχα θα ΄ρθει η ώρα σου, είμαστε νέοι άνθρωποι, δεν είμαστε για το φέρετρο''...

    έλεγαν μεταξύ άλλων στη....κηδεία του "επαγγέλματος" οι ταξιτζήδες.

    Η απεργία συνεχίζεται και σήμερα το πρωί θα έχουμε νέο γύρο κινητοποιήσεων με προσυνάντηση στην έκθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση