GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πρώτα 30 χρόνια ... είναι δύσκολα!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός Καθηγητής Μουσικής e-mail: prevejohn@yahoo.gr Μαζεύτηκαν λοιπόν οι τραπεζοπολιτικές κεφαλές τις Ευρώπ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Καθηγητής Μουσικής
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Μαζεύτηκαν λοιπόν οι τραπεζοπολιτικές κεφαλές τις Ευρώπης και μετά από σκληρές "υποτίθεται" διαπραγματεύσεις με τους “δικούς μας” πολιτικουπαλλήλους τους στο τέλος μας ανακοίνωσαν (θριαμβολογώντας μάλιστα) ότι βρήκαν λύσεις για τα προβλήματα της Ελλάδας!!!
Ένας ακήρυχτος πόλεμος δείχνει να λήγει και η πατρίδα μας μπαίνει ως...
πειραματόζωο σε ένα καθεστώς που περιλαμβάνει επιτηρήσεις από τους μεγαλόκαρδους δανειστές και σωτήρες μας για τουλάχιστον 30 χρόνια και ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου στα κοράκια του διεθνούς και εγχώριου κεφαλαίου.
Ας μην είμαστε αφελείς!... βιώσαμε πρόσφατα την λογική του 1ου μνημονίου αλλά και του μεσοπρόθεσμου με τους εκβιασμούς που μας επέβαλαν για την λήψη επιπρόσθετων σκληρών μέτρων για να μας δώσουν την επιμέρους δόση του δανείου.
Σίγουρα οι δανειστές μας θα λειτουργήσουν έτσι και τα επόμενα χρόνια οπότε η γενιά μας αλλά και η επερχόμενη γενιά των παιδιών μας είναι καταδικασμένες να βιώσουν μια ιδιότυπη κατοχή!
Λίγες ώρες νωρίτερα και πριν συμβούν τα παραπάνω στην “σκηνή” της Ελληνικής Βουλής δόθηκε άλλη μία παράσταση υποκρισίας του δικομματισμού, με την μη παραπομπή των κ. Αλογοσκούφη και Μαρκογιαννάκη (για τις τυχόν ευθύνες τους στο γνωστό σκάνδαλο) με τις αρνητικές ψήφους ακόμα και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μια και εδώ, δεν επιβάλλεται κομματική πειθαρχία!.... μια κομματική πειθαρχία που όλος τυχαίος επιβλήθηκε σε όλα τα ψηφίσματα που αφορούσαν τα πρωτόγνωρα αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος μας!
Φίλες/οι με όλες αυτές τις προδοτικές συμφωνίες που γίνονται ερήμην μας κάτω από το τραπέζι δεν φαίνεται πλέον φως στο τούνελ και είναι σίγουρο ότι όλο και περισσότεροι θα οδεύσουμε προς την εξαθλίωση ενώ βιώνουμε ήδη ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα!
Το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο αντί να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί για τις κλεψιές, τις παραλήψεις και την ανικανότητα του, συνεχίζει αλώβητο να διαχειρίζεται τις ζωές και τις τύχες μας, τις οποίες με την αδράνεια και την προσωπική ανοχή του καθενός μας έχουμε αφήσει εδώ και καιρό στα "μακριά" και βρώμικα χέρια του!!!

19 σχόλια

  1. ε, αφού το λέει ο αξιότιμος καθηγητής μουσικής έτσι θα `ναι. άντε ουστ ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε καθηγητά ασχοληθείτε με τις
    νότες , τις συγχορδίες και όλα τα άλλα που είναι το αντικείμενο της εργασίας σας.
    Στα κοινωνικοπολιτικά είστε απλά
    παράφωνος .
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εφιαλτικό να βλέπεις ανθρώπους να παρακαλάνε να πάει φούντο η χώρα τους μόνο και μόνο για μικροκομματικούς λόγους. Και είναι οι ίδιοι εκείνοι άνθρωποι που έχουν κάνει χωράφι τους τον γιαλαντζί πατριωτισμό και αποκαλούν όλους όσοι διαφωνούν μαζί τους δοτούς και προδότες.
    Είναι γελοίο επιπλέον να βλέπεις ανθρώπους που αντί να νιώθουν ανακούφιση για τις εξελίξεις θρηνούν αναζητώντας αστεία επιχειρήματα - αντί να στείλουν στον αγύριστο το ζωντόβολο που μετέτρεψε τη ναυαρχίδα της ελληνικής κεντροδεξιάς σε ένα φασίζον, λαϊκίστικο και ανεύθυνο ρετάλι τύπου ΠΟΛΑΝ.
    Προσωπικά δεν ξέρω τι θα έκανε η Ντόρα ως αρχηγός της ΝΔ, ωστόσο η τωρινή της στάση και δήλωση αν μη τι άλλο δείχνει ρεαλισμό, σοβαρότητα και μια διάθεση για νηφάλια αποτίμηση της κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O... Καμμένος που είναι βρε παιδιά;

    Μήπως θρηνεί κι αυτός που έχασαν οι Παπανδρέου τα λεφτά τους στα cds;;;;;;;;;;;;;;;;;

    χαχαχαχαχαχαχαχαχ

    Βρε ουστ, κακομοιρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

    ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ CDS.
    ΦΡΑΓΚΑΣ!


    http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=CGGB1U5:IND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Αμερικανικοί Πολιτική στο Μεγαλειότης ότι έκαναν στην Νότιο Αμερική τόσα χρόνια τους έχουν Αρπαξη ότι πολύτιμο είχαν επίσης τώρα το εφαρμόζουν με νέα Έκδοση με δικού τους Άνθρωπο Υπέρ Πατριώτη (once American Always AMERICAN GAP) ο πατέρας και γιος ΠAPATZHανδρέου είναι ο εντολοδόχοι του Σχεδίου και όλα θα οδεύουν προς Αμερικάνικα Συμφέροντα ότι να κάνη ο λαός το πλάνο θα επικράτησή.οι Περισσότερη σ αυτή τη Βουλή τα γνωρίζουν αλά έχουν Βαπτιστή Βουλευτές από την Αμερικάνικη Πρεσβεία.
    Τελικά οι Περισσότερη στη Βουλή είναι Ανθέλληνες.Ό,τι μας υποσχέθηκαν, ήταν ψέματα έχουμε γίνει ο περίγελος των πάντων.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Τα πρώτα 30 χρόνια ... είναι δύσκολα !!!"
    ΜΕΤΑ πολύ πιθανόν και αυτός ο ΠΑΣΟΚΟΣ, να είναι ΚΡΟΙΣΟΣ,
    σαν τους υπόλοιπους $$$$$$$$$$$..

    Διόρισε τον ανιψιό του σύμβουλο στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης !
    ___________________________________
    Μετά τον συγχωριανό «εκλεκτό» του, που τον τοποθέτησε σύμβουλο στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ο Άρης Γιαννακίδης «βολεύει» τώρα και τον ανιψιό του με εξίσου προκλητικό μισθό στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και στο πλευρό του Παύλου Δαμιανίδη

    Σκοπό να «βολέψει» εκτός από τους συγχωριανούς «εκλεκτούς» του από το Ροδίτη Κομοτηνής αλλά και μέλη της οικογένειας του έχει βάλει όπως φαίνεται ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Άρης Γιαννακίδης, αποδεικνύοντας ότι η «αδιαφάνεια» ζει και βασιλεύει στον τόπο μας παρά τις αντίθετες εξαγγελίες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του.

    Αυτή τη φορά ο κ. Γιαννακίδης με μία προκλητική για τους πολίτες απόφαση «βολεύει» τον ανιψιό του κ. Ιωάννη Σμυλανάκη στη θέση του ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Παύλου Δαμιανίδη, με εξίσου προκλητικό μισθό που ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ το μήνα.

    Στην απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με αριθμό πρωτοκόλλου 1999/16-06-2011 αναφέρεται ότι η πρόσληψη του κ. Σμυλανάκη αποτελεί επιλογή του κ. Δαμιανίδη σύμφωνα και με το υπ’ αριθμόν 115/20-5-2011 έγγραφο ενώ ο προσληφθείς θα έχει το ρόλο της υποβοήθησης του έργου του κ. Δαμιανίδη, μάλλον σε γενικούς τομείς αρμοδιοτήτων του καθώς δεν γίνεται πουθενά ειδική αναφορά για συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

    Η σύμβαση εργασίας υπεγράφη την Παρασκευή 8/7 και σύμφωνα με αυτήν ο κ. Ιωάννης Σμυλανάκης θα παρέχει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά ενώ η σύμβαση λύεται αυτοδίκαια και χωρίς αποζημίωση για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσει ο κ. Δαμιανίδης.

    Πάλι καλά, που σύμφωνα με τη σύμβαση, ο προσληφθείς και στενός συγγενής του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ θα υποχρεούται σύμφωνα με τη σύμβαση να εργάζεται και να παρέχει τις υπηρεσίες του ανελλιπώς όλες τις ημέρες και εργάσιμες ώρες. Θυμίζουμε, παλαιότερη προκλητική σύμβαση της τότε Γ.Γ. της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Κόκλα που διόρισε «εκλεκτό» ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων με σύμβαση που δεν τον υποχρέωνε να εργάζεται συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.

    Το μεμπτό στην όλη υπόθεση δεν εστιάζεται φυσικά στο πρόσωπο του κ. Ιωάννη Σμυλανάκη, καθώς δικαίωμα στην εργασία έχουν όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας αλλά φυσικά στον τρόπο πρόσληψης και στις αδιαφανείς διαδικασίες που προηγήθηκαν αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πειράζει.Έχετε 30 χρόνια να φτιάχνετε στην αντιπολίτευση μαζί με το Σαμαρά και το Χρύσανθο Ζάππειο 3,Ζάππειο 4,Ζάππειο 44...αν υπάρχει βέβαια ΝΔ σε λίγα χρόνια.
    Ρε ξαναφέρτε τον Καραμανλή να μαζέψει
    το μαγαζί γιατί θα γίνετε ΠΟΛ.ΑΝ. πολύ σύντομα.
    Με τα χάλια σας το ΚΚΕ θα γίνει σε λίγο αξιωματική αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΖΩΟ ΤΩΝ 6.16 ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ .ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγα το κομμα τη ΝΔ ρε φιλε.
    Αμα ζουσε ο παλιος Καραμνλης θα σας ειχε πλακωσει στο ξυλο!!!Ειδικα τον ανιψιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην τρελαθούμε ότι το αποτέλεσμα της συνόδου προήλθε από διαπραγμάτευση του ΓΑΠ !!!

    Και αναρωτιέμαι:

    Καλά δεν είδαμε ότι το προηγούμενο βράδυ συναντήθηκαν Σαρκοζί-Μέρκελ και αποφάσισαν τι θα κάνουν με την περίπτωσή μας και την άλλη μέρα πριν μπούνε στη σύνοδο ανακοίνωσαν στον ΓΑΠ τις αποφάσεις τους;

    Υπάρχει αφελής που πιστεύει ότι ο ΓΑΠ διαπραγματεύτηκε οτιδήποτε μέσα στη σύνοδο ;
    Υπάρχει άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει ότι στη σύνοδο η μόνη διαπραγμάτευση που έγινε ήταν μεταξύ των υπολοίπων χωρών ώστε να δεχθούν αυτά που πρότειναν οι Γαλλογερμανοί ;

    Είδατε να αλλάζει τίποτα από το Μεσοπρόθεσμο ;
    Παραμένουν οι εμπράγματες
    εγγυήσεις ;
    Συνεχίζουν οι Φινλανδοί θα θέλουν εγγύηση την Ακρόπολη (που λέει ο λόγος για να μη λαϊκίζουμε κιόλας);

    Αφού όπως λένε όλοι βελτιώθηκαν οι συνθήκες δανεισμού... ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;
    ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ εκτός τους λαϊκισμούς του Οικονόμου που είπε από την πρώτη μέρα που έγινε υφυπουργός ότι θα μειώσει το ΦΠΑ ;
    ----------------------------------
    αντε ...απο δω...πληρωμενα ΔΙΠΟΔΑ
    ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ του ΚΏΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τί φριχτό θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις αυτόν τον γελοίο, τον Τρελαντώνη Σαχλαμαρά (κατέντησε ο Βασίλης Λεβέντης του ΕΛΚ), περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Αντωνάκηηηη...ΠΟΛΑΝ την κατέντησες τη Νουδούλα- ΠΟΛΑΝ...με τις γελοιότητες, τη δημαγωγία και τον ψηφοθηρικό και μικροκομματικό λαϊκισμό σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παλιά το κόμμα της ΝΔ ήταν υπολογίσιμο,ήταν δεν ήταν στην κυβέρνηση,και δεν μπορούσε να κάνει πλάκα μαζί του ο καθένας όπως τώρα.
    Και δεν πάω μακριά.
    Θυμηθείτε όταν είχε Κώστα Καραμανλή αρχηγό αντιπολίτευσης.
    Τώρα γελάει ο κόσμος.Κι όχι με τον ίδιο το Σαμαρά,που είναι αξιόλογος και σοβαρός άνθρωπος,αλλά με αυτούς τους αχαρακτήριστους που έχει μαζέψει για συνεργάτες.
    Με αυτή την παιδική χαρά μόνο στα Jumbo μπορεί να πάει,στην κυβέρνηση αποκλείεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    SOS..
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ & ΕΡΠΕΤΑ ..ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ..ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥΣ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    H Ελλάδα πρέπει να δώσει 78 δισ. ευρώ για να «σωθεί» !!!!
    Πανηγυρίζουν οι κυβερνώντες για το σχέδιο «σωτηρίας» όπως αποκαλούν το νέο τοκογλυφικό δάνειο, ύψους 110 δισ.ευρώ.
    Οι αριθμοί όμως, όπως κι αν τους «βαφτίσουν», Παπανδρέου και Βενιζέλος, είναι αμείλικτοι… 50 δισ. ευρώ θα δώσουμε από τις αποκρατικοποιήσεις, δηλαδή από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Άλλα 28 δισ. ευρώ από την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου....

    Για ποια «σωτηρία» λοιπόν μας μιλούν ; Και για....πρόγραμμα «Μάρσαλ» ;

    Οι μόνοι που έχουν λόγους να πανηγυρίζουν είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι!
    Νέο δάνειο, νέα κέρδη για την παρέα της τρόικας. Και φυσικά η Μέρκελ, η χώρα της οποίας έχει βγάλει, λόγω της κρίσης, πάνω από 15 δισ. ευρώ.

    Λόγω των… πανηγυριών, πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών… ξέχασαν να μας πουν ότι η νέα δανειακή σύμβαση που θα περιλαμβάνει ακόμη ένα επώδυνο πρόγραμμα (βλ. νέο μνημόνιο), για τα γνωστά υποζύγια, τους φορολογούμενους, πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφήστε τα νούμερα...ρε νουμερα !!!

    Καλύτερα είναι έτσι ...μια οικονομία προστατευμένη για 30 χρόνια χωρίς περιθώρια για ..λαμογιές !!!

    Κλάψτε τώρα με μαύρο δάκρυ...το πάρτυ τελείωσε !!!

    Ο Γιώργος απέδειξε την μεγάλη του κλάση ως πολιτικός.

    Εγινε τελικά αυτό που έλεγε από την αρχή!

    Σα(χλα)μαράς...ΤΕΛΟΣ !!!
    Νουδούλα... η νέα ΠΟΛ.ΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα μάθατε ;;
    Θα γιορτάσουν και φέτος την Επετειο της Αποκατάστασης της
    Δημοκρατίας !!!!
    __________________________________
    Καλά αυτό και αν είναι το ανέκδοτο της χρονιάς ...

    Ο κ. Παπούλιας μαζί με όλο το γνωστό "συρφετό" θα γιορτάσουν
    λέει σε δεξίωση που θα παραθέσει ο εν λόγω Πρόεδρος της "Δημοκρατίας ;
    " την επέτειο αποκατάστασης της κακομοίρας Δημοκρατίας .
    Πάνε καλά ;
    Ποιά Δημοκρατία ;
    Μήπως την Δημοκρατία των Χημικών που έριξαν στο....
    Σύνταγμα ;
    Μήπως την Δημοκρατία του Gap (λέγε με jeffry ) ή με ψηφίζετε ή σας βουλιάζω ;;Μήπως την Δημοκρατία που επιβάλει το αγαπητό Δ.Ν.Τ ;

    Ή μήπως την Δημοκρατία του να μπορώ να διαλέξω ΕΓΩ το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου ;;;

    Μπράβο σας Κύριοι!!
    Όσο εσείς θα περιδρομιάζετε και θα γελάτε εις βάρος το δικό μας και στο όνομα της Δύστυχης, όπως την καταντήσατε "Δημοκρατίας"..
    Οι πολίτες έξω από τον "μικροκοσμό σας " θα συνεχίσουν να αγωνιούν για το αύριο ...........το μαύρο και άραχνο αύριο που έσεις οι Δημοκράτες και Πατριώτες τους ρίξατε ........

    Μπράβο βρε !!
    Πιείτε και κανά ποτηράκι εις υγείας των κορόιδων Ελλήνων.

    ΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ με μέτρο την Σαμπάνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφιερωμένο στους ανώνυμους σχολιο-υβριστές!!!

    Όταν οι επώνυμες απόψεις δεν έχουν αντίλογο για να αποδειχτούν τα λαθεμένα, τότε επιστρατεύεται ο ανώνυμος σχολιασμός με χαρακτηρισμούς και ύβρεις εντυπωσιασμού.
    Όμως όποιος δεν έχει το θάρρος (ή και την παιδεία) να σχολιάζει με ευπρέπεια (επώνυμα ή ανώνυμα) για να εκφέρει την αντίθετη άποψη που υποτίθεται ότι θεωρεί σωστή αυτό σημαίνει, ή ότι δεν την έχει ή ότι απλά εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες και συμφέροντα!!!
    Έτσι λοιπόν μας δίνει το δικαίωμα να του προσάπτουμε την εσκεμμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία του θέματος και την ταυτοποίηση του ως εγκάθετου κομματόσκυλου!
    Προσωπικά είμαι οπαδός του διαλόγου και δεν διεκδικώ το αλάθητο στις απόψεις μου όμως θεωρώ τους ανώνυμους υβριστές (και όχι σχολιαστές) ως ανάξιους συνομιλητές που τους δίνουμε αξία όταν τους απαντούμε!!!

    Κύριοι μείνετε στην ανωνυμία σας και βρίζεται, σίγουρα κανένας δεν σας παίρνει στα σοβαρά γιατί δεν λέτε τίποτα!!!
    Και τέλος καλύτερα είναι να γράφουμε Επώνυμες ... λαθεμένες απόψεις ... παρά Ανώνυμες ... βρισιές και κατηγορίες!!!

    Μαρία Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θαυμάστε και εδώ αρκετά ανώνυμα σχόλια αυτών που δεν ξέρουν τι θα πει ευπρέπεια λόγου!
    Τελικά ο πολιτισμένος διάλογος και η ανταλλαγή επιχειρημάτων είναι προνόμιο αυτών που τα έχουν, αλλά το κυριότερο αυτών που έχουν προσωπική “παιδεία” και “αγωγή”!!!

    Υπογραφή
    Ομάδα ενάντια στους “Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση