GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απαραίτητες» θεωρεί τις δολοφονίες που έκανε ο 32χρονος ακροδεξιός...

«Αποτρόπαιες, αλλά απαραίτητες» χαρακτηρίζει, σύμφωνα με το δικηγόρο του, τις πράξεις του ο 32χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου έχουν α...

«Αποτρόπαιες, αλλά απαραίτητες» χαρακτηρίζει, σύμφωνα με το δικηγόρο του, τις πράξεις του ο 32χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τη διπλή φονική επίθεση στη Νορβηγία.
Ο δικηγόρος Γκήαρ Λίπσταντ είπε ότι ο πελάτης του, Αντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ θέλει να...
μιλήσει για τον εαυτό του και να εξηγήσει τις πράξεις του στο δικαστήριο τη Δευτέρα. «Είπε ότι πιστεύει πως οι ενέργειές του είναι αποτρόπαιες, αλλά θεωρούσε ότι ταυτοχρόνως ήταν απαραίτητες» δήλωσε στο TV2 ο δικηγόρος.
«Βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με την αστυνομία αλλά είναι πολύ απαιτητικός ύποπτος», δήλωσε ο αστυνομικός διοικητής Σβέινουνγκ Σπόνχαϊμ.
Ο μοναδικός ύποπτος
Ο Σπόνχαϊμ ανακοίνωσε επίσης ότι ο συλληφθείς δήλωσε ότι έδρασε μόνος του. «Παραδέχτηκε τα γεγονότα τόσο της βομβιστικής επίθεσης όσο και των πυροβολισμών, αλλά δεν παραδέχεται ποινική ενοχή», είπε.
«Υποστηρίζει ότι έδρασε μόνος του, αλλά η αστυνομία πρέπει να διασταυρώσει τα όσα λέει. Κάποιες από τις μαρτυρίες (των επιζησάντων της επίθεσης) στο νησί μας κάνουν να μην είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι ο δράστης ήταν ένας», πρόσθεσε.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, αλλά δηλώνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι.

7 σχόλια

  1. αυτον το Νορβηγο πρεπει να τον αναλαβει το ΕΑΤ-ΕΣΑ (Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα της Ελληνικής Στρατιωτικής Αστυνομίας)

    Τετοιος τσογλανος σπανιζει.

    Τι να πεις με το μαλακα?

    Τετοιο SAIKO καθε 50 χρονια βγαινει.

    και η ελληνικη αστυνομια θα μπορουσε να τον αναλαβει. Ειδικα αυτη της ζαρντινιερας θα του ταιριαζε γαντι.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI OI ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΧΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1
    Το αυγό του φιδιού παραζεστάθηκε στην Ευρώπη.
    Ξεπρόβαλλε ήδη το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού και του ναζισμού. Τα πρώτα βλέμματα μίσους του φιδιού αριθμούν πολλές ζωές αθώων ανθρώπων.
    Το "εκκολαπτήριο" της Ευρώπης φρόντισε να ξανααναστήσει την αρρώστια μέσα από τυχάρπαστους τυχοδιώκτες εγωιστές ξεπουλημένους αλλαζόνες και αρριβίστες πολιτικούς.Οι αποφάσεις τους και η κατεύθυνση τους πρός ένα και μόνο σκοπό την κατάκτηση της υλικής ευημέριας και τον υπερσυγκεντρωτισμο του πλούτου παγκοσμίως σε λίγους με την περιθωριοποίηση των ανθρωπίνων αξιών και με μόνο θεό το χρήμα, ήταν αναπόφευκτο να μην βρεί μήτρα ένας κακοήθης σπόρος όπως αυτός του φασισμού. Ζούμε και αναπνέουμε με τον όρο "αγορά" "αγορές" "ευρώ" δανεισμός φόρος εκβιασμός και φόβος απέναντι στις κοινωνίες.
    Ο παραδοσιακός κλασσικός κομμουνισμός έκανε βήματα πίσω ώς αναχρονιστική ιδεολογία δίνοντας χώρο σε ενα παλιο φρούτο των τελευταίων 60 ετών που λέγεται σοσιαλισμός με φιλελεύθερες τσέπες χρηματοδοτούμενο από κέντρα εξουσισαστων που θέλανε να επιβάλλουν και στην ευρώπη το άσπρος σκυλος μαυρος σκυλος σκύλοι και οι δυο, ότι ισχύει στην "μεγάλη δημοκρατία" που φτιάξανε στην πατρίδα τους Αμερική την μέκκα της ραδιουργίας των αρπαχτικών και των εν δυνάμει φασιστων. Μια "ιδεολογία" που χρησιμοποίησε τον όρο σοσιαλισμος ως προπέτασμα και καμουφλάζ για να δείξει το επαίσχυντο πρόσωπο του καπιταλισμού. Κάτω από αυτή την ιδεολογία κρυφθηκαν τρωκτικά πολιτικοί αλήτες κατα μία έννοια που βρήκαν την οδο του εύκολου πλουτισμού πουλώντας φυκια για μεταξωτές κορδέλλες υποβιβάζοντας το επίπεδο ζωής των κοινωνιών οδηγώντας τους λαούς που τους εμπιστεύφθηκαν στο προκαθορισμένο σημείο των εντολοδοτών τους δηλαδή στην απόλυτη υποδούλωση με δίλλημα την ολοσχερή καταστροφή.
    Η αντίδραση πάντοτε οδηγεί προς τα ακρα είτε είναι αριστερά είτε είναι δεξιά. Οι παγκόσμιοι εξουσιαστες έπαιζαν πάντα σε διπλό ταμπλώ τίποτε δεν άφηναν στην τύχη βάπτιζαν τα δικτακτορικά καθεστώτα "δημοκρατίες" και τα κινήματα ανατροπής "επαναστάσεις". Ο διχασμός και η διχόνοια των λαών βασικά όπλα τους.
    Το παραμορφωμένο τέρας του φασισμού που άρχισε να εκτρέφει η Ευρώπη γιγαντώνεται και συνήθως τρώει πρώτα αυτούς που το ανέστησαν.
    Ο παράφρων αυτο το γελοίο υποκείμενο που άκουγε στο όνομα Χιτλερ "εκκολάφθηκε στην αγκαλια του αυτοκράτωρα Χιντεμπουργκ!!!και στην νύχτα των μεγάλων μαχαιριών σκότωσε όλους όσους τον στήριξαν και όσους θεωρούσε πολιτικούς αντιπάλους του στο αιμοσταγές έργο του. Αυτο το τέρας που αναβίωσε με πολιτικούς σαν την Μέρκελ τον Σαρκοζυ τον Μπερλουσκόνι σε συνεργασία με τα καθάρματα εβραιομασόνους πέραν του ατλαντικού αρχίζει να δείχνει τις διαθέσεις του.
    Ειναι καιρός να ξυπνήσουν οι λαοί και να ξεπατώσουν από την ρίζα αυτό το τέρας και τους ομοιδεάτες του. Να το θάψουν και να το κάψουν οριστικά χωρίς να μείνει ίχνος από αυτή την κατάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2
    Διαφορετικά θα ζήσουμε αυτό που κάποτε είπε ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ..."Δεν ξέρω πώς θα γίνει ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Δ΄θα γίνει με ξύλα και πέτρες".
    Ζούμε τις εποχές των γραμμένων και κάθε μέρα επιβεβαιώνεται μία μια οι προφητεύσεις. Κάποιοι μας οδηγούν σε αυτό και τους ξέρουμε καλα αλλά βολευόμαστε με την πρόσκαιρη ευημερία μας και κάτω από το κουβούκλιο του προσωπικού συμφέροντος που πιστεύει ο καθένας από εμας θα τον προστατεύσει.
    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    Κάθε παγκοσμιος πόλεμος που αποκομίζουν κέρδη οι ισχυροί θέλει και την προβοκατσια του εκσυγχρονιστικα την "τρομοκρατία" του την σπίθα για την γενίκευση. Το είδαμε στους δύο προηγούμενους παγκοσμιους πολεμους αλλά όπως πάντα ξεχάσαμε και γρήγορα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές αλλά πάντα με το ίδιο θέμα την επικράτηση των ισχυρών την υπερσυγκεντρωση του πλούτου σε λιγους και την υποδούλωση των λαών αποδεχόμενοι την ξαναγεννηση τους μέσα από ερείπια και θάνατο.
    Η ευρώπη έχει ανάγκη από ηγέτες που θα μπορούσαν να αντιταχθούν απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και τους επινοητές της. Αλλα όταν ψάχνεις στον βοθρο της πολιτκής για τέτοιους ηγέτες το μόνο που γίνεται είναι να ανασύρεις σκατωμένα ανδρείκελα αλλα λίγο και αλλα καλυμμένα ώς το κεφαλι.
    Μέσα εκει ευδοκιμεί και το τερας του φασισμού που καραδοκεί.Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά είναι πάντα φασισμός και εχθρός του είναι ότι δεν αποδέχεται τις θέσεις του.
    Στην ευρώπη σήμερα υπάρχουν οι συγχρονοι junkers ή δημιουργούνται από τις οικονομικές πολιτικές των ηλίθιων ηγετών που σήμερα βρίσκονται στο τιμονι της και σιγά σιγά θα γίνουν τα σύγχρονα τάγματα SA.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ο λύκος μεταμφιέζεται συνέχεια φορώντας μάσκες συντηρητισμού σοσιαλισμού κομμουνισμού φιλελλευθερισμού και δημοκρατισμού. Τιποτε δεν ειναι από ολα αυτά είναι το τέρας του 5%παγκοσμιως που τα θέλει όλα τώρα και αμέσα από όλους αδίστακτα και χωρίς αναστολές χρησιμοποιώντας την τεχνολογια και τα υπεροπλα για τον εκφοβισμό των πολλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αμήχανη "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, κατά την απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, κατά την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώ-πώ τί φριχτό και αποκρουστικό συνάμα θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις τον "Βασίλη Λεβέντη" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον γελοίο Τρελαντωνάκη Σα(χλα)μαρά, να στέκεται περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί μετα βίας να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Κλάψτε, κλάψτε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!!!

    Άλλα 30 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε, εάν υπάρχετε μέχρι τότε...
    Γιατί... σας βλέπω στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ., γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΗΜΑ..ΒΗΜΑ..ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ + ΤΣΟΥΣΚΕΣΚΟΥ (ΣΟSSΙΑΛΗΣΤΗ)

    Τα επτά μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ....!!!
    (NA ΣΕ XEΣΩ ..νταλάρα-ραγκούση).

    1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο......
    Η χώρα παρά την τάση της προς την αυτοκαταστροφή, διασώζεται κάθε εξάμηνο.
    Την τελευταία τεράστια διάσωση κάποιοι ανθέλληνες την ονομάζουν και χρεοκοπία. Ελεγχόμενη, επιβαλλόμενη, επιλεκτική, βελούδινη, προγραμματισμένη, βραχύβια, «γλυκιά», προσωρινή: όποιον επιθετικό προσδιορισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε, η αλήθεια είναι ότι τελούμε υπό χρεοκοπία…

    2. Μόνο μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα..........
    Mισό εκατομμύριο λιγότεροι είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην χώρα, σε σχέση με τον υπολογισμό που είχε κάνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2009 ενώ λιγότεροι κατά 200.000 είμαστε και σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001, Αυτήν την εικόνα δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή…
    Αν εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά χιλιάδες στην επικράτεια… Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι
    οι γυναίκες είναι περισσότερες. Αρκεί να μη γερνάνε γρήγορα, απλά να «ωριμάζουν».

    3. Λύση του κυκλοφοριακού................
    Η τρίτη μεγάλη κυβερνητική επιτυχία είναι η λύση του κυκλοφοριακού. Είναι τέτοια η ύφεση που κανείς δεν έχει να πάει σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχουν εμπορεύματα να μεταφερθούν.
    Σε λίγο οι κάτοικοι των πόλεων θα παίζουν μπάλα στους κεντρικούς δρόμους. Παρακαλούνται να κάνουν την άκρη, όταν θα φαίνεται κάποιο ΙΧ ή φορτηγό στον ορίζοντα.

    4. Αύξηση του θεματικού τουρισμού..........
    Πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι ότι πεινάμε και ήρθαν να κάνουν τζάμπα διακοπές ;
    Αν δεν είναι πρωταθλητές στα 3.000 μέτρα
    στιπλ, θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν στη χώρα. Πολύς ποδαρόδρομος για τους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα καλλιστεία αδιαλλαξίας που παίζουν στην Κυβέρνηση.

    5. Ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση........
    Η πέμπτη αλλά ίσως πιο σημαντική επιτυχία της Κυβέρνησης, είναι ότι ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση από τον εργοδότη του.
    Συνήθως ο εργαζόμενος αποδέχεται την εξαμηνιαία μείωση με βαθιά ανακούφιση και με μία ελαφριά κάμψη της μέσης: δεν ξεχνά ότι ανήκει στην προνομιούχα τάξη, των αμειβόμενων με ψιχία μεν, εργαζόμενων δε…

    6. Όλοι κάνουμε υγιεινή ζωή..............
    Η έκτη συνδυάζει την υγεία και τον αθλητισμό. Οι Έλληνες τρώνε λιγότερο, τρέχουν περισσότερο, κόψανε το τσιγάρο και το αλκοόλ γιατί ξέρουν ότι με τόσες περικοπές στα νοσοκομεία, όχι κρεβάτι, ούτε ορό δεν πρόκειται να βρουν…

    7. Όλα τζάμπα..................................
    Η έβδομη είναι ότι έχουν φθηνύνει σημαντικά τα σπίτια και κυρίως τα αυτοκίνητα.
    Λεφτά δεν υπάρχουν βέβαια και ούτε οι τράπεζες δίνουν δάνεια, αλλά όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό: τζιπ με 18 χιλιάρικα, Πόρσε με 15, διαμέρισμα 120 τ.μ. με 180 χιλιάρικα, μεζονέτα με 200.

    ΥΓ:
    1. Ευτυχώς δεν προέκυψε ΄΄έμμηνος χρεοκοπία΄΄
    …ακόμα..
    2. Τυχεροί….ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να αποκτήσουμε τεχνικές της ΄΄Αμαζόνας Ζήνας΄΄
    για να επιβιώσουν..
    3. Ευκαιρία για μεγάλα πασοκικά έργα…θα γίνουν ποδηλατόδρομοι..
    4. Τουλάχιστον να ξέρουν ΄ύπτιο΄ οι τουρίστριες.
    5. Το ΄΄5΄΄, προβλέπεται να έχει την τύχη του του ΄΄1΄΄
    6. Χωρίς σχόλιο.
    7. Σ΄όλους τους ΄΄οίκους΄΄, στυλ Μπουταρη
    έχουν ρίξει τις τιμές…
    8. Το νεο ναζι παSSοκ Giorgo.
    O.K ??????

    Ο ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ ΣΟΥ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΤΟΥ..ΠΑΝΤΩΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση