GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμφανίστηκε η 32χρονη καμαριέρα του Στρος Καν...

Δικαιοσύνη ζητεί, στην πρώτη της εμφάνιση στα ΜΜΕ, η 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος Καν για...

Δικαιοσύνη ζητεί, στην πρώτη της εμφάνιση στα ΜΜΕ, η 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος Καν για απόπειρα βιασμού.
Η συνέντευξη της Ναφισάτου Ντιαλό δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του περιοδικού Newsweek http://www.newsweek.com/2011/07/24/dsk-maid-tells-of-her-alleged-rape-by-strauss-kahn-exclusive.html , ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC Νews ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει συνέντευξη με τη Ντιαλό το πρωί της Δευτέρας http://abcnews.go.com/Politics/dominique-strauss-kahn-accuser-tells-story-exclusive-abc/story?id=14148298 .
Eίναι η πρώτη φορά που η μετανάστρια από τη Γουινέα μιλά στα ΜΜΕ μετά το σάλο που προκάλεσε διεθνώς όταν κατηγόρησε τον πρώην γενικό διευθυντή του ΔΝΤ ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει την 14η Μαΐου. Η συνέντευξη δημοσιεύεται μετά την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της, καθώς εισαγγελείς αποκάλυψαν πως είχε πει...
 ψέματα στις αρχές πολλές φορές (φέρεται να κατασκεύασε μια ιστορία περί ομαδικού βιασμού της στη Γουινέα για να της παραχωρηθεί άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και να άλλαξε την εκδοχή της αφήγησής της για το τι συνέβη μετά τη σεξουαλική επίθεση που κατήγγειλε).
«Θέλω (να αποδοθεί) δικαιοσύνη. Θέλω να πάει στη φυλακή», εμφανίζεται να λέει η Ντιαλό σε αποσπάσματα της συνέντευξής της που μετέδωσε το ΑΒC Νews. «Θέλω να μάθει ότι υπάρχουν μερικά μέρη όπου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λεφτά σου, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου όταν κάνεις κάτι σαν κι αυτό», προσθέτει. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο η ίδια παραδέχεται πως έκανε «λάθη», ωστόσο όπως διαμηνύει, αυτό δεν πρέπει να σταματήσει τους εισαγγελείς.
«Ποτέ δεν ήθελα δημοσιότητα αλλά δεν έχω επιλογή. Τώρα πρέπει να μιλήσω δημόσια. Το έχω ανάγκη, για μένα. Πρέπει να πω την αλήθεια... Εξαιτίας του με αποκαλούν πόρνη», υπογραμμίζει η 32χρονη καμαριέρα αναφερόμενη στον Ντομινίκ Στρος Καν.
«Μου φάνηκε τρελός» λέει για τον πρώην γ.δ. του ΔΝΤ η Ντιαλό, η οποία σύμφωνα με το Newsweek συμφώνησε να φωτογραφηθεί για την έκδοση της επόμενης εβδομάδας, και υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε μόλις μπήκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης.
«Έβλεπα το Channel 7, και λένε αυτός είναι ο τύπος, και ότι θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας ... και σκέφτηκα ότι θα με σκοτώσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Η απάντηση της πλευράς Στρος Καν
Ο 62χρονος Στρος-Καν έχει επανειλημμένα διαψεύσει τις κατηγορίες σε βάρος του. Σε ανακοίνωσή τους που διένειμαν στα ΜΜΕ, οι δικηγόροι του χαρακτήρισαν τη συνέντευξη ως μια ύστατη προσπάθεια από μέρους της Ντιαλό να αποσπάσει χρήματα από τον πελάτη τους.
Είναι «η πρώτη ενάγουσα στην ιστορία που διεξάγει μια εκστρατεία στα ΜΜΕ για να πείσει έναν εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη εναντίον ενός ανθρώπου από τον οποίο θέλει χρήματα», παρατήρησαν οι δικηγόροι Μπέντζαμιν Μπράφμαν και Ουίλιαμ Τέιλορ και υποστήριξαν πως «οι δικηγόροι της και οι σύμβουλοί της για θέματα δημόσιων σχέσεων έχουν ενορχηστρώσει ένα χωρίς προηγούμενο αριθμό γεγονότων για τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να πιέσουν τους εισαγγελείς για την υπόθεση, αφού αναγκάστηκε να παραδεχθεί τις προσπάθειές της να τους παραπλανήσει».
Στη Γαλλία, η εφημερίδα France Soir ανέφερε ότι ο Νταβίντ Κουμπί, ο δικηγόρος της Γαλλίδας συγγραφέως Τριστάν Μπανόν η οποία κατηγορεί το Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της το 2003, συναντήθηκε με τη Ντιαλό και «εντυπωσιάστηκε από το κουράγιο της».
Η επόμενη ακρόαση για την υπόθεση είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου.

18 σχόλια

  1. "....Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ............."

    **********************************

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ…
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΕΝΤΡΟ" - ΔΕΞΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" KAI "ΕΝΑΡΕΤΟ" (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ… ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ… ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΕΕ... ΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12,38
    Η ΚΑμαριερα του πασοκ

    τραβεστι ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.



    ----------------------------------

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ
    ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ

    ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΛΑ
    ΤΑ ΧΥΣΙΑ.


    ---------------------------------

    ΠΡΟΣΟΧΗ..........ΕΧΕΙ ΣΥΦΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
    ********************************

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

    35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

    Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΗΜΑ..ΒΗΜΑ..ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ + ΤΣΟΥΣΚΕΣΚΟΥ (ΣΟSSΙΑΛΗΣΤΗ)
    =================================
    Τα επτά μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ....!!!
    (NA ΣΕ XEΣΩ ..νταλάρα-ραγκούση).

    1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο......
    Η χώρα παρά την τάση της προς την αυτοκαταστροφή, διασώζεται κάθε εξάμηνο.
    Την τελευταία τεράστια διάσωση κάποιοι ανθέλληνες την ονομάζουν και χρεοκοπία. Ελεγχόμενη, επιβαλλόμενη, επιλεκτική, βελούδινη, προγραμματισμένη, βραχύβια, «γλυκιά», προσωρινή: όποιον επιθετικό προσδιορισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε, η αλήθεια είναι ότι τελούμε υπό χρεοκοπία…

    2. Μόνο μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα..........
    Mισό εκατομμύριο λιγότεροι είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην χώρα, σε σχέση με τον υπολογισμό που είχε κάνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2009 ενώ λιγότεροι κατά 200.000 είμαστε και σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001, Αυτήν την εικόνα δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή…
    Αν εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά χιλιάδες στην επικράτεια… Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι
    οι γυναίκες είναι περισσότερες. Αρκεί να μη γερνάνε γρήγορα, απλά να «ωριμάζουν».

    3. Λύση του κυκλοφοριακού................
    Η τρίτη μεγάλη κυβερνητική επιτυχία είναι η λύση του κυκλοφοριακού. Είναι τέτοια η ύφεση που κανείς δεν έχει να πάει σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχουν εμπορεύματα να μεταφερθούν.
    Σε λίγο οι κάτοικοι των πόλεων θα παίζουν μπάλα στους κεντρικούς δρόμους. Παρακαλούνται να κάνουν την άκρη, όταν θα φαίνεται κάποιο ΙΧ ή φορτηγό στον ορίζοντα.

    4. Αύξηση του θεματικού τουρισμού..........
    Πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι ότι πεινάμε και ήρθαν να κάνουν τζάμπα διακοπές ;
    Αν δεν είναι πρωταθλητές στα 3.000 μέτρα
    στιπλ, θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν στη χώρα. Πολύς ποδαρόδρομος για τους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα καλλιστεία αδιαλλαξίας που παίζουν στην Κυβέρνηση.

    5. Ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση........
    Η πέμπτη αλλά ίσως πιο σημαντική επιτυχία της Κυβέρνησης, είναι ότι ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση από τον εργοδότη του.
    Συνήθως ο εργαζόμενος αποδέχεται την εξαμηνιαία μείωση με βαθιά ανακούφιση και με μία ελαφριά κάμψη της μέσης: δεν ξεχνά ότι ανήκει στην προνομιούχα τάξη, των αμειβόμενων με ψιχία μεν, εργαζόμενων δε…

    6. Όλοι κάνουμε υγιεινή ζωή..............
    Η έκτη συνδυάζει την υγεία και τον αθλητισμό. Οι Έλληνες τρώνε λιγότερο, τρέχουν περισσότερο, κόψανε το τσιγάρο και το αλκοόλ γιατί ξέρουν ότι με τόσες περικοπές στα νοσοκομεία, όχι κρεβάτι, ούτε ορό δεν πρόκειται να βρουν…

    7. Όλα τζάμπα..................................
    Η έβδομη είναι ότι έχουν φθηνύνει σημαντικά τα σπίτια και κυρίως τα αυτοκίνητα.
    Λεφτά δεν υπάρχουν βέβαια και ούτε οι τράπεζες δίνουν δάνεια, αλλά όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό: τζιπ με 18 χιλιάρικα, Πόρσε με 15, διαμέρισμα 120 τ.μ. με 180 χιλιάρικα, μεζονέτα με 200.

    ΥΓ:
    1. Ευτυχώς δεν προέκυψε ΄΄έμμηνος χρεοκοπία΄΄
    …ακόμα..
    2. Τυχεροί….ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να αποκτήσουμε τεχνικές της ΄΄Αμαζόνας Ζήνας΄΄
    για να επιβιώσουν..
    3. Ευκαιρία για μεγάλα πασοκικά έργα…θα γίνουν ποδηλατόδρομοι..
    4. Τουλάχιστον να ξέρουν ΄ύπτιο΄ οι τουρίστριες.
    5. Το ΄΄5΄΄, προβλέπεται να έχει την τύχη του του ΄΄1΄΄
    6. Χωρίς σχόλιο.
    7. Σ΄όλους τους ΄΄οίκους΄΄, στυλ Μπουταρη
    έχουν ρίξει τις τιμές…
    8. Το νεο ναζι παSSοκ Giorgo.
    O.K ??????

    Ο ΝΕΟ ναζιΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΤΕ >>>>>>>>>>>>>>>>

    Ο ..Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ο Σ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΟΥ..... δωσιλογε.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
    ********************************

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

    35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

    Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΗΜΑ..ΒΗΜΑ.......ΠΑΣ
    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στον ΤΟΙΧΟ ++
    ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ + ΤΣΟΥΣΚΕΣΚΟΥ (ΣΟSSΙΑΛΗΣΤΗ)
    =================================
    Τα επτά μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ....!!!
    (NA ΣΕ XEΣΩ ..νταλάρα-ραγκούση).

    1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο......
    Η χώρα παρά την τάση της προς την αυτοκαταστροφή, διασώζεται κάθε εξάμηνο.
    Την τελευταία τεράστια διάσωση κάποιοι ανθέλληνες την ονομάζουν και χρεοκοπία. Ελεγχόμενη, επιβαλλόμενη, επιλεκτική, βελούδινη, προγραμματισμένη, βραχύβια, «γλυκιά», προσωρινή: όποιον επιθετικό προσδιορισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε, η αλήθεια είναι ότι τελούμε υπό χρεοκοπία…

    2. Μόνο μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα..........
    Mισό εκατομμύριο λιγότεροι είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην χώρα, σε σχέση με τον υπολογισμό που είχε κάνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2009 ενώ λιγότεροι κατά 200.000 είμαστε και σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001, Αυτήν την εικόνα δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή…
    Αν εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά χιλιάδες στην επικράτεια… Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι
    οι γυναίκες είναι περισσότερες. Αρκεί να μη γερνάνε γρήγορα, απλά να «ωριμάζουν».

    3. Λύση του κυκλοφοριακού................
    Η τρίτη μεγάλη κυβερνητική επιτυχία είναι η λύση του κυκλοφοριακού. Είναι τέτοια η ύφεση που κανείς δεν έχει να πάει σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχουν εμπορεύματα να μεταφερθούν.
    Σε λίγο οι κάτοικοι των πόλεων θα παίζουν μπάλα στους κεντρικούς δρόμους. Παρακαλούνται να κάνουν την άκρη, όταν θα φαίνεται κάποιο ΙΧ ή φορτηγό στον ορίζοντα.

    4. Αύξηση του θεματικού τουρισμού..........
    Πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι ότι πεινάμε και ήρθαν να κάνουν τζάμπα διακοπές ;
    Αν δεν είναι πρωταθλητές στα 3.000 μέτρα
    στιπλ, θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν στη χώρα. Πολύς ποδαρόδρομος για τους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα καλλιστεία αδιαλλαξίας που παίζουν στην Κυβέρνηση.

    5. Ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση........
    Η πέμπτη αλλά ίσως πιο σημαντική επιτυχία της Κυβέρνησης, είναι ότι ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση από τον εργοδότη του.
    Συνήθως ο εργαζόμενος αποδέχεται την εξαμηνιαία μείωση με βαθιά ανακούφιση και με μία ελαφριά κάμψη της μέσης: δεν ξεχνά ότι ανήκει στην προνομιούχα τάξη, των αμειβόμενων με ψιχία μεν, εργαζόμενων δε…

    6. Όλοι κάνουμε υγιεινή ζωή..............
    Η έκτη συνδυάζει την υγεία και τον αθλητισμό. Οι Έλληνες τρώνε λιγότερο, τρέχουν περισσότερο, κόψανε το τσιγάρο και το αλκοόλ γιατί ξέρουν ότι με τόσες περικοπές στα νοσοκομεία, όχι κρεβάτι, ούτε ορό δεν πρόκειται να βρουν…

    7. Όλα τζάμπα..................................
    Η έβδομη είναι ότι έχουν φθηνύνει σημαντικά τα σπίτια και κυρίως τα αυτοκίνητα.
    Λεφτά δεν υπάρχουν βέβαια και ούτε οι τράπεζες δίνουν δάνεια, αλλά όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό: τζιπ με 18 χιλιάρικα, Πόρσε με 15, διαμέρισμα 120 τ.μ. με 180 χιλιάρικα, μεζονέτα με 200.

    ΥΓ:
    1. Ευτυχώς δεν προέκυψε ΄΄έμμηνος χρεοκοπία΄΄
    …ακόμα..
    2. Τυχεροί….ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να αποκτήσουμε τεχνικές της ΄΄Αμαζόνας Ζήνας΄΄
    για να επιβιώσουν..
    3. Ευκαιρία για μεγάλα πασοκικά έργα…θα γίνουν ποδηλατόδρομοι..
    4. Τουλάχιστον να ξέρουν ΄ύπτιο΄ οι τουρίστριες.
    5. Το ΄΄5΄΄, προβλέπεται να έχει την τύχη του του ΄΄1΄΄
    6. Χωρίς σχόλιο.
    7. Σ΄όλους τους ΄΄οίκους΄΄, στυλ Μπουταρη
    έχουν ρίξει τις τιμές…
    8. Το νεο ναζι παSSοκ Giorgo.
    O.K ??????

    Ο ΝΕΟ ναζιΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΤΕ >>>>>>>>>>>>>>>>

    Ο ..Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ο Σ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΟΥ..... δωσιλογε.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
    ********************************

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

    35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

    Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΗΜΑ..ΒΗΜΑ.......ΠΑΣ
    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στον ΤΟΙΧΟ ++
    ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ + ΤΣΟΥΣΚΕΣΚΟΥ (ΣΟSSΙΑΛΗΣΤΗ)
    =================================
    Τα επτά μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ....!!!
    (NA ΣΕ XEΣΩ ..νταλάρα-ραγκούση).

    1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο......
    Η χώρα παρά την τάση της προς την αυτοκαταστροφή, διασώζεται κάθε εξάμηνο.
    Την τελευταία τεράστια διάσωση κάποιοι ανθέλληνες την ονομάζουν και χρεοκοπία. Ελεγχόμενη, επιβαλλόμενη, επιλεκτική, βελούδινη, προγραμματισμένη, βραχύβια, «γλυκιά», προσωρινή: όποιον επιθετικό προσδιορισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε, η αλήθεια είναι ότι τελούμε υπό χρεοκοπία…

    2. Μόνο μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα..........
    Mισό εκατομμύριο λιγότεροι είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην χώρα, σε σχέση με τον υπολογισμό που είχε κάνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2009 ενώ λιγότεροι κατά 200.000 είμαστε και σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001, Αυτήν την εικόνα δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή…
    Αν εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά χιλιάδες στην επικράτεια… Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι
    οι γυναίκες είναι περισσότερες. Αρκεί να μη γερνάνε γρήγορα, απλά να «ωριμάζουν».

    3. Λύση του κυκλοφοριακού................
    Η τρίτη μεγάλη κυβερνητική επιτυχία είναι η λύση του κυκλοφοριακού. Είναι τέτοια η ύφεση που κανείς δεν έχει να πάει σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχουν εμπορεύματα να μεταφερθούν.
    Σε λίγο οι κάτοικοι των πόλεων θα παίζουν μπάλα στους κεντρικούς δρόμους. Παρακαλούνται να κάνουν την άκρη, όταν θα φαίνεται κάποιο ΙΧ ή φορτηγό στον ορίζοντα.

    4. Αύξηση του θεματικού τουρισμού..........
    Πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι ότι πεινάμε και ήρθαν να κάνουν τζάμπα διακοπές ;
    Αν δεν είναι πρωταθλητές στα 3.000 μέτρα
    στιπλ, θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν στη χώρα. Πολύς ποδαρόδρομος για τους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα καλλιστεία αδιαλλαξίας που παίζουν στην Κυβέρνηση.

    5. Ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση........
    Η πέμπτη αλλά ίσως πιο σημαντική επιτυχία της Κυβέρνησης, είναι ότι ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση από τον εργοδότη του.
    Συνήθως ο εργαζόμενος αποδέχεται την εξαμηνιαία μείωση με βαθιά ανακούφιση και με μία ελαφριά κάμψη της μέσης: δεν ξεχνά ότι ανήκει στην προνομιούχα τάξη, των αμειβόμενων με ψιχία μεν, εργαζόμενων δε…

    6. Όλοι κάνουμε υγιεινή ζωή..............
    Η έκτη συνδυάζει την υγεία και τον αθλητισμό. Οι Έλληνες τρώνε λιγότερο, τρέχουν περισσότερο, κόψανε το τσιγάρο και το αλκοόλ γιατί ξέρουν ότι με τόσες περικοπές στα νοσοκομεία, όχι κρεβάτι, ούτε ορό δεν πρόκειται να βρουν…

    7. Όλα τζάμπα..................................
    Η έβδομη είναι ότι έχουν φθηνύνει σημαντικά τα σπίτια και κυρίως τα αυτοκίνητα.
    Λεφτά δεν υπάρχουν βέβαια και ούτε οι τράπεζες δίνουν δάνεια, αλλά όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό: τζιπ με 18 χιλιάρικα, Πόρσε με 15, διαμέρισμα 120 τ.μ. με 180 χιλιάρικα, μεζονέτα με 200.

    ΥΓ:
    1. Ευτυχώς δεν προέκυψε ΄΄έμμηνος χρεοκοπία΄΄
    …ακόμα..
    2. Τυχεροί….ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να αποκτήσουμε τεχνικές της ΄΄Αμαζόνας Ζήνας΄΄
    για να επιβιώσουν..
    3. Ευκαιρία για μεγάλα πασοκικά έργα…θα γίνουν ποδηλατόδρομοι..
    4. Τουλάχιστον να ξέρουν ΄ύπτιο΄ οι τουρίστριες.
    5. Το ΄΄5΄΄, προβλέπεται να έχει την τύχη του του ΄΄1΄΄
    6. Χωρίς σχόλιο.
    7. Σ΄όλους τους ΄΄οίκους΄΄, στυλ Μπουταρη
    έχουν ρίξει τις τιμές…
    8. Το νεο ναζι παSSοκ Giorgo.
    O.K ??????

    Ο ΝΕΟ ναζιΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΤΕ >>>>>>>>>>>>>>>>

    Ο ..Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ο Σ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΟΥ..... δωσιλογε.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ..Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ο Σ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΟΥ..... δωσιλογε.

    *********************************

    XAXAXAXAXAXAXAXA......

    ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ "δωσιλογε"....

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.......

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΒΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΖΟΜΠΙ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ???
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΡΟΔΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...)

    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ....

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ....

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ.... ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡOΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΣΕΤΕ, ΑΘΛΙΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΝΕΟ ναζι- ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑssΟΚ , ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

    ΣΑΝ π α κ ι σ τ α ν ο ς ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ...
    καθώς Έλληνας να υποστηρίζει παSSοκ
    ΤΕΛΟΣ _____________________________

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΤΕ >>>>>>>>>>>>>>>>
    __________________________________
    Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ε
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ.....ΤΟΥ δωσιλογο Παπανδρέου.
    ΣΕ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ
    __________________________________
    Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

    Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
    από το παSSόκ !!!!!

    Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα. ΠΑssΟΚ..
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ..
    ------------------- ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΠΟΥ ΤΡΩΣ........ ζώωωωωοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ..Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ο Σ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΟΥ..... δωσιλογε.

    *********************************

    XAXAXAXAXAXAXAXA......

    ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ "δωσιλογε"....

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.......

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΒΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΖΟΜΠΙ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ???
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΡΟΔΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...)

    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ....

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ....

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ.... ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡOΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΣΕΤΕ, ΑΘΛΙΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!

    Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΝΕΟ ναζι- ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑssΟΚ , ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

    ΣΑΝ π α κ ι σ τ α ν ο ς ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ...
    καθώς Έλληνας να υποστηρίζει παSSοκ
    ΤΕΛΟΣ _____________________________

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΤΕ >>>>>>>>>>>>>>>>
    __________________________________
    Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ε
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ.....ΤΟΥ δωσιλογο Παπανδρέου.
    ΣΕ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ
    __________________________________
    Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

    Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
    από το παSSόκ !!!!!

    Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα. ΠΑssΟΚ..
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ..
    ------------------- ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΠΟΥ ΤΡΩΣ........ ζώωωωωοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά, τι θα γίνει;;;
    Μόνο δύο άτομα θα γράφετε εδώ μέσα;;;
    Τα εμπεδώσαμε...
    Φτάνει τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ..Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ο Σ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΟΥ..... δωσιλογε.

    *********************************

    XAXAXAXAXAXAXAXA......

    ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ "δωσιλογε"....

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.......

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΒΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΖΟΜΠΙ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ???
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΡΟΔΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...)

    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ....

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ....

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ.... ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡOΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΣΕΤΕ, ΑΘΛΙΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!

    Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΝΕΟ ναζι- ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑssΟΚ , ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

    ΣΑΝ π α κ ι σ τ α ν ο ς ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ...
    καθώς Έλληνας να υποστηρίζει παSSοκ
    ΤΕΛΟΣ _____________________________

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΤΕ >>>>>>>>>>>>>>>>
    __________________________________
    Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ε
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ.....ΤΟΥ δωσιλογο Παπανδρέου.
    ΣΕ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ
    __________________________________
    Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

    Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
    από το παSSόκ !!!!!

    Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα. ΠΑssΟΚ..
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ..
    ------------------- ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΠΟΥ ΤΡΩΣ........ ζώωωωωοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
    κυρίες και κύριοι του Πασόκ που φοβάστε για τις καρέκλες σας και το βουλευτιλίκι σας για τους ταξιτζήδες που σας έχουν μπλοκάρει πρέπει να ξέρετε και τούτο.
    Επί κυβερνήσεως του αειμνήστου Γέρου της Δημοκρατίας πάλι αυτή η φάρα γιατί περί φάρας πρόκειται αφού στην πλειοψηφία τους είναι έτοιμοι να κλέψουν τον πελάτη τους, και συγκεκριμένα όσοι δεν είχαν άδειες ταξί ή αγοραίου και κάνανε την λεγόμενη πειρατεία και η οποία γίνετε και σήμερα με τις εκατοντάδες ή και χιλιάδες ταξί μαϊμού και την οποία είσαστε ανίκανοι να πατάξετε, ναι ανίκανοι, και αποτελούνταν στην πλειοψηφία από νταβατζήδες, μαστροπούς, και παντός είδους αποβράσματα, οι νταβατζήδες μάλιστα είχανε και τα πιο στολισμένα με μπιχλιμπίδια πειρατικά προς τέρψιν της «αραβωνιάρας» που πηδιότανε με τον πάσα ένα όλη μέρα αλλά το βράδυ με τα σέα της και τα μέα της ο « αραβωνιάρης» πειρατής και νταβατζής της έπρεπε να την πάει με τα λεφτά της στα μπουζούκια καθ’ ότι « κερία του»με το αμάξι του που είχε αγοραστεί με μουνάκι-κολαράκι-τσιμπουκάκι, είχε στρατοπεδεύσει έξω από το Καστρί δεν θυμάμαι για πόσες μέρες ή καιρό με τα πειρατικά τους και απαίτησαν και πήρανε κανονικές άδειες αγοραίου ή ταξί δεν θυμάμαι πάντως πήρανε, καθ’ ότι ο αείμνηστος δεν ξέρω πως, υποχώρησε, πιθανόν πειθόμενος και από κάποιους σαν εσάς.
    Εσείς λοιπόν σήμερα που επί τέλους αυτό το επάγγελμα όπως και τόσα άλλα ανοίγουνε για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα θα επιβραβεύσετε εκείνους τους νταβατζήδες; Θα επιβραβεύσετε αυτούς που κλέβουνε με διάφορους τρόπους τον πελάτη τους ;
    Ξέρετε τι είναι να παίρνεις πχ. ένα ταξί από Σύνταγμα προς Ηλιούπολη επί συγκεκριμένης διαδρομής και ο ένας να σου παίρνει 6 ευρώ ο άλλος 8 και ο άλλος 9 με τις ίδιες κυκλοφοριακές συνθήκες; Αυτά θα επιβραβεύσετε υποχωρώντας στην φάρα;
    Ή μήπως κυρίες και κύριοι του Πασόκ υπερασπίζεστε κάποιους που έχουν είκοσι και τριάντα και πενήντα άδειες ταξί και τις εκμεταλλεύονται;
    Πότε το κράτος που τους έδωσε τις άδειες πληρώθηκε για αυτές;
    Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα που μάτωσαν κυριολεκτικά με τις μειώσεις των μισθών τους είναι ηλίθιοι και θα πρέπει να ανεχθούν για ακόμη μια φορά την ανικανότητα του πολιτικού κόσμου, την δική σας εν τέλει να αποφασίσετε ΟΛΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    Ή μήπως επειδή όλη η αντιπολίτευση για μια ακόμη φορά έρμαιο της μικροπολιτικής της, της κακομοιριάς της, των διαχωριστικών γραμμών, που θέλει άλλους Έλληνες έτσι και άλλους αλλιώς, πρέπει και εσείς γίνετε το ίδιο; Εσείς όμως είσαστε κυβέρνηση και σαν κυβέρνηση πρέπει να πράξετε το σωστό και αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
    Αυτό το έγραψα εις μνήμη εκείνων των γυναικών που η φάρα εκμεταλλεύτηκε για να πλουτίσει και που εσείς σήμερα καλείστε να αποκαταστήσετε την μνήμη τους, αν μπορείτε να νιώσετε έτσι για κάποιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΙ-ΠΕΙΣΤ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ;

    ΕΝΩ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΣΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗ Μ...Α ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, 5 ΛΕΠΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση