GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι…ξεβολεύονται (3)

Του Θανάση Νικολαΐδη ΛΕΓΑΜΕ για τους βολεμένους των ΑΕΙ . Με τα δεδομένα του και το επίπεδο σπουδών. Με τις ατέρμονες συζητήσεις περί α...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΛΕΓΑΜΕ για τους βολεμένους των ΑΕΙ
. Με τα δεδομένα του και το επίπεδο σπουδών. Με τις ατέρμονες συζητήσεις περί ασύλου, τη διπλοθεσία καθηγητών και τα κέρδη απ’ τη συγγραφή βιβλίων και με την αδιαφορία τους για την κομματική αφίσα που απορροφά τη διάθεση για μάθηση, μετατοπίζοντας τον μορφωτικό στόχο τους φοιτητή/τριας. Κάτι πρέπει ν’ αλλάξει ριζικά και το αλλάζει η ανάγκη. Κι αν ο γονιός θέλει περισσότερη μόρφωση για...
 το παιδί του, περισσότερη επιμέλεια και λιγότερη (κακώς εννοούμενη) δημοκρατία, λιγότερο κομματισμό και επινίκιες κραυγές, αναλαμβάνει ο…πρύτανης. «Θα’ χουμε λιγότερη δημοκρατία στα πανεπιστήμια…» ανέκραξε κινδυνολογώντας και άρα όλοι να’ μαστε ευχαριστημένοι έως ενθουσιασμένοι και άρα τίποτα να μην αλλάξει.
ΝΑ θέλει, άραγε, ο (μεγαλο)γιατρός κάτι ν’ αλλάξει; Στην ίδια ρότα ο φακελάκιας, στο πόστο του ο λειτουργός των υπεράριθμων διευθυντών, απείραχτο το κύκλωμα κι όποιος προλάβει. Και πρόλαβαν οι άρπαγες. Σε βάρος των έντιμων γιατρών και των ταμείων. Κλέφτες κοινοί που τ’ άδειασαν, στραπατσάροντας προϋπολογισμούς νοσοκομείων του ΕΣΥ και τώρα βγαίνουν στα…κεραμίδια. Κονομημένοι από παράπλευρους, ύποπτους δρόμους, για να μην έχει κουράγιο να σταθεί δίπλα του ο έντιμος λειτουργός της υγείας, γεμάτος θλίψη, κρυμμένη οργή και (ένοχη) σιωπή. Είδαν οι βολεμένοι να ελαττώνονται κρεβάτια, να συγχωνεύονται νοσοκομεία κι έμπηξαν τις φωνές. Δεν είδαν, βλέπεις, και δεν άκουσαν πως μεγαλογιατροί-αφέντες κρατούν εντατικές για συγγενείς και φίλους, δεν το’ ξεραν πως ο «ιδρώτας» τους-μπαξίσι των προμηθευτών κατοχυρώθηκε με κωδικούς στην Ελβετία. Αντιδρούν «κομματικά», ξεσηκώνονται και μη…ξεβολευτούν. «Τέλος τα δωράκια εταιριών σε γιατρούς, δες το στο Ιντερνέτ» μου λέει διευθυντής νοσοκομείου, «δες και τον έλεγχο για τις δαπάνες κατά νοσοκομείο και περιοχή, την υπεσυνταγογράφηση ελαττούμενη, την ιατρική πίστη αυξανόμενη και κάποιους γιατρούς…συνοφρυωμένους».
ΝΑ πάμε στη «συμπαθή τάξη» των εξεγερμένων ταξιτζήδων; Στα μπλόκα σε λιμάνια και αεροδρόμια; Στην ασυδοσία με τα καμπανταηλίκια συναδέλφων του, που ο κ. Λυμπερόπουλος (ΣΑΤΑ) δεν είδε και δεν επεσήμανε για να ελέγξει και να ψέξει; Είναι λίγες οι αράδες που απομένουν και δεν επαρκούν. Ούτε για το ταξί πάνω στον «άγνωστο στρατιώτη», ούτε για τους «μαντράδες» που νοικιάζουν άδειες ταξί και προσλαμβάνουν «δούλους», τα ‘κονομάνε «μαύρα» και φύλλο δεν κουνιέται. «Ο αγώνας (των ταξιτζήδων) συνεχίζεται», ο τουρισμός στενάζει, η δημοκρατία στραπατσάρεται και η Κυβέρνηση βράζει στο ζουμί της. Για τις εξυπνάδες υπουργών της, που κανένας τους δεν σκέφθηκε να παραιτηθεί.

10 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΒΑΡΒΑΤΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ.ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ .ΑΝΗΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ.ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δε σε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική σας ακροδεξιά και φασιστική φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο φασισμός είχε πάντα προσωπείο τον σοσιαλισμό!!!

    Από εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα ξεκίνησε η σφαγή του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

    Οι ηγέτες τους συνήθως είναι ηλίθιοι που επαγγέλονται τους σοσιαλιστές και από πισω κρύβεται η μουτσούνα του χουντοφασιστικού σοσιαλισμού.

    Οι σοσιαλιστές υπόσχονται τα πάντα στους πάντες γεμίζοντας τους λαούς παραμυθια και ψέμματα ερχόμενοι δε στην εξουσία δείχνουν το αληθινό απαίσιο πρόσωπο της ξεφτίλας που τους διακρίνει.
    - Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά -

    Καλά θα κάνεις να διαβάσεις λιγάκι ιστορία πρίν αραδιάσεις τις μαλακίες σου στα blogs.
    Εκτός και αν το μέροκάματο σου από την Ιπποκράτους βασίζεται στις ηλιθιοτητες που αραδιάζεις.

    Θα σου θυμήσω τι είπε ο πατριάρχης του κόμματος σου γυρίζοντας από την ΑΛΒΑΝΊΑ.
    "Έρχομαι από τον παράδεισο του ΑΛΊΑ" αυτή ήταν η πρώτη δηλωσή του στο αεροδρόμιο στους δημοσιογράφους και γέλασε και το χείλι του κάθε πικραμένου.
    Τα φιλαράκια που επισκεπτότανε σε τακτά διαστήματα ήταν ο Τσαουσεσκου ο Χονεκερ ο ΑΛΊΑ ο Ζιφκωβ όπου όλως τυχαίως φυλακίστηκαν και εκτελεστηκαν από τους λαούς τους που τους αγαπούσαν πολύ !!!
    Και όλους τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ;;;;
    Τον πρόεδρο της Τανζανιας τον Καντάφι και τον συγχωρεμένο με το τραπεζομάντηλο Αραφατ οι μέγαλοι ηγέτες του τρίτου δρόμου.

    Απίστευτος παπατζής και ξεφτίλας ήτανε και ασφαλώς το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει.

    Τις μαλακίες σου μπορείς να τις αραδιάζεις αλλά μην νομίζεις ότι πετυχαίνεις και τίποτε.

    Υπάρχει μια γενιά που έζησε όλο το ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ από τον μεθυστακα παπού τον παπατζή γιό και σήμερα τον πανηλιθιο εγγονο.

    Επί των ημερών τους για όλα πάντα έφταιγαν οι άλλοι, αυτοί καθαροί και αμόλυντοι παρθένες και ασφαλώς πάντα δημοκράτες !
    βέβαια...τέρατα της δημοκρατίας.
    Επί των ημερων τους πάντα ξεσάλωναν οι απέναντι από τον ατλαντικο στην χώρα.. κατα τα άλλα΄
    "έξω οι βάσεις του θανάτου".

    Συνέχισε μεγάλε να γράφεις γιατί όσο γράφεις τις μαλακίες σου τόσο καλό κάνεις στον τόπο και προκαλείς την αηδια για το κομμα σου.
    ________________________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε 2.36 μ.μ.κομπλεξικέ, και ανιστόρητε, γράψε τη γνώμη σου και άσε τον Θανάση να γράφει τη δικιά του. Μαλάκα, έ μαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ..ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..!! ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να αντιμετωπίσεις όλες αυτές τις συντεχνίες και τα συμφέροντα που κρύβονται κάτω απ' αυτές πρέπει να έχεις βαρβάτα κότσια , και απ' ότι φαίνεται μερικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν γι' αυτό και το έργο αυτό είναι πολύ δύσκολο, Στο τέλος όμως θα γίνει και αυτό που θα μείνει είναι η βλακεία και η ντροπή γι' αυτούς που στάθηκαν εμπόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σωστος ρε φιλε για τα ταξι και τους μαντραδες και για τις μιζες απο τις εκδοσεις στις σχολες.αλλα η διαφθορα αγγιζει και τους μεγαλους οι οποιοι δεν πιανονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακούστε ένα φριχτό σενάριο,
    για να βάλουν μέσα τους 600" εγγληματίες" ταξιτζήδες θα αφήσουν να βγουν κάμποσοι
    " κακόμοιροι" Αφγανοί..(Παπανδρέλληνες Πασοκ)..
    και κάποιο ξημέρωμα που θα πηγαίνετε στην δουλειά σας θα ανοίξετε την τσάντα να δείτε αν έχετε μαζί σας κινητό ταυτότητα κτλ. τότε ένας από αυτούς τους "κακόμοιρους" Αφγανούς θα έρθει απο το πουθενά και χράαατςςςςςςςςςς........

    Λοιπόν επειδή η ζωές όλων μας είναι ένα από 1000 πιθανά ή απίθανα σενάρια να προσέχουμε όταν ζητάμε τα κεφάλια ελλήνων πολιτών στο πιάτο, ΑΥΤΑ...
    .....ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση