GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ω3 λιπαρά οξέα χωρίς διακρίσεις...

Από το  nutrimed.gr Αντίθετα από ό,τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, η κατανάλωση ω3 λιπαρών οξέων από φυτικές πηγές μπορεί να είναι εξίσου ...

Από το nutrimed.gr
Αντίθετα από ό,τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, η κατανάλωση ω3 λιπαρών οξέων από φυτικές πηγές μπορεί να είναι εξίσου ευεργετική για την υγεία με την πρόσληψη ω3 λιπαρών από τα ψάρια, αναφέρει μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition.
Γνωρίζουμε ότι η συστηματική κατανάλωση ω3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (PUFA) – ειδικά εικοσιπεντανοϊκού (EPA) και δοκοσαεξανοϊκού οξέος (DHA) από τα λιπαρά ψάρια και τα ιχθυέλαια – είναι σημαντική για την...
όραση, την φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και την καλή υγεία της καρδιάς.
Ως εκ τούτου, οι τρέχουσες διατροφικές συστάσεις για τη διατήρηση επαρκών επιπέδων ω3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων στην κυκλοφορία προτείνουν την κατανάλωση μίας ή περισσότερων μερίδων λιπαρών ψαριών την εβδομάδα. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες για το εάν και κατά πόσο τα άτομα που δεν τρώνε ψάρια βρίσκονται σε κίνδυνο για χαμηλά ή ανεπαρκή επίπεδα ω3 λιπαρών οξέων, κατάσταση που υπολογίζεται μέσω του λόγου EPA/ DHA.
Με βάση τη μελέτη EPIC (Ευρωπαϊκή Προοπτική Μελέτη για τον Καρκίνο και τη Διατροφή), οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από 14422 άτομα, άντρες και γυναίκες, ηλικίας 39-78 ετών, αναφορικά με τις διατροφικές τους επιλογές, την πρόσληψη καθώς και τα επίπεδα ω3 λιπαρών οξέων ανάλογα με τις διατροφικές τους συνήθειες (άτομα που τρώνε ψάρι, κρεατοφάγοι που δεν τρώνε ψάρι, χορτοφάγοι και αυστηρά φυτοφάγοι).
Η ανάλυση των αποτελεσμάτων αποκάλυψε ότι η συνολική διατροφική πρόσληψη ω3 λιπαρών οξέων ήταν 20-43% χαμηλότερη στα άτομα που δεν έτρωγαν ψάρι σε σύγκριση με εκείνα που περιελάμβαναν τα ψάρια στο διαιτολόγιό τους. Φάνηκε επίσης πως οι άντρες κατανάλωναν υψηλότερες ποσότητες ω3 λιπαρών οξέων συγκριτικά με τις γυναίκες.
Συνολικά, το βασικό εύρημα της μελέτης ήταν ότι οι διαφορές στα επίπεδα EPA και DHA στο αίμα των συμμετεχόντων μεταξύ των τεσσάρων ομάδων ήταν μικρότερη από εκείνη που υπολογίστηκε μέσω της διατροφικής πρόσληψης. Σε προηγούμενες μελέτες είχε προκύψει πως ο βαθμός μετατροπής των ω3 λιπαρών οξέων φυτικής προέλευσης (α-λινολενικού οξέος-ALA) σε EPA και DHA είναι σχετικά χαμηλή.
Τώρα όμως, τα δεδομένα από τη νέα αυτή μελέτη υποδεικνύουν ότι το ανθρώπινο σώμα έχει ικανοποιητική δυνατότητα παραγωγής EPA και DHA από ALA ελλείψει άμεσων πηγών ω3 λιπαρών οξέων από ιχθυέλαια.
Προς το παρόν, οι συστάσεις περί κατανάλωσης 1-2 μερίδων λιπαρών ψαριών την εβδομάδα εξακολουθούν να ισχύουν ώστε να εξασφαλίζεται η επαρκής πρόσληψη προσχηματισμένων DHA και EPA.
Επιπλέον, σκευάσματα ιχθυελαίων ή τρόφιμα εμπλουτισμένα με EPΑ / DHA, όπως είναι για παράδειγμα εμπλουτισμένοι χυμοί φρούτων, μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή επιλογή για εκείνους που δεν τρώνε τα ψάρια.
Καλό είναι όμως, παράλληλα με την πρόσληψη ω3 λιπαρών οξέων από ιχθυέλαια, να φροντίσουμε να καταναλώνουμε και φυτικές πηγές ω3, όπως ξηρούς καρπούς, λιναρόσπορο ή μαλακές μαργαρίνες, ενισχύοντας την καθημερινή διατροφική πρόσληψη των ωφέλιμων αυτών λιπαρών.

6 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50', ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΒΟΛΗ ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

    ΟΠΟΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ, ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΟΥΣΤ ΓΕΛΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
    κυρίες και κύριοι του Πασόκ που φοβάστε για τις καρέκλες σας και το βουλευτιλίκι σας για τους ταξιτζήδες που σας έχουν μπλοκάρει πρέπει να ξέρετε και τούτο.
    Επί κυβερνήσεως του αειμνήστου Γέρου της Δημοκρατίας πάλι αυτή η φάρα γιατί περί φάρας πρόκειται αφού στην πλειοψηφία τους είναι έτοιμοι να κλέψουν τον πελάτη τους, και συγκεκριμένα όσοι δεν είχαν άδειες ταξί ή αγοραίου και κάνανε την λεγόμενη πειρατεία και η οποία γίνετε και σήμερα με τις εκατοντάδες ή και χιλιάδες ταξί μαϊμού και την οποία είσαστε ανίκανοι να πατάξετε, ναι ανίκανοι, και αποτελούνταν στην πλειοψηφία από νταβατζήδες, μαστροπούς, και παντός είδους αποβράσματα, οι νταβατζήδες μάλιστα είχανε και τα πιο στολισμένα με μπιχλιμπίδια πειρατικά προς τέρψιν της «αραβωνιάρας» που πηδιότανε με τον πάσα ένα όλη μέρα αλλά το βράδυ με τα σέα της και τα μέα της ο « αραβωνιάρης» πειρατής και νταβατζής της έπρεπε να την πάει με τα λεφτά της στα μπουζούκια καθ’ ότι « κερία του»με το αμάξι του που είχε αγοραστεί με μουνάκι-κολαράκι-τσιμπουκάκι, είχε στρατοπεδεύσει έξω από το Καστρί δεν θυμάμαι για πόσες μέρες ή καιρό με τα πειρατικά τους και απαίτησαν και πήρανε κανονικές άδειες αγοραίου ή ταξί δεν θυμάμαι πάντως πήρανε, καθ’ ότι ο αείμνηστος δεν ξέρω πως, υποχώρησε, πιθανόν πειθόμενος και από κάποιους σαν κι εσάς.
    Εσείς λοιπόν σήμερα που επί τέλους αυτό το επάγγελμα όπως και τόσα άλλα ανοίγουνε για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα θα επιβραβεύσετε εκείνους τους νταβατζήδες; Θα επιβραβεύσετε αυτούς που κλέβουνε με διάφορους τρόπους τον πελάτη τους ;
    Ξέρετε τι είναι να παίρνεις πχ. ένα ταξί από Σύνταγμα προς Ηλιούπολη επί συγκεκριμένης διαδρομής και ο ένας να σου παίρνει 6 ευρώ ο άλλος 8 και ο άλλος 9 με τις ίδιες κυκλοφοριακές συνθήκες; Αυτά θα επιβραβεύσετε υποχωρώντας στην φάρα;
    Ή μήπως κυρίες και κύριοι του Πασόκ υπερασπίζεστε κάποιους που έχουν είκοσι και τριάντα και πενήντα άδειες ταξί και τις εκμεταλλεύονται;
    Πότε το κράτος που τους έδωσε τις άδειες πληρώθηκε για αυτές;
    Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα που μάτωσαν κυριολεκτικά με τις μειώσεις των μισθών τους είναι ηλίθιοι και θα πρέπει να ανεχθούν για ακόμη μια φορά την ανικανότητα του πολιτικού κόσμου, την δική σας εν τέλει να αποφασίσετε ΟΛΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    Ή μήπως επειδή όλη η αντιπολίτευση για μια ακόμη φορά έρμαιο της μικροπολιτικής της, της κακομοιριάς της, των διαχωριστικών γραμμών, που θέλει άλλους Έλληνες έτσι και άλλους αλλιώς, πρέπει και εσείς γίνετε το ίδιο; Εσείς όμως είσαστε κυβέρνηση και σαν κυβέρνηση πρέπει να πράξετε το σωστό και αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
    Αυτό το έγραψα εις μνήμη εκείνων των γυναικών που η φάρα εκμεταλλεύτηκε για να πλουτίσει και που εσείς σήμερα καλείστε να αποκαταστήσετε την μνήμη τους, αν μπορείτε να νιώσετε έτσι για κάποιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ…..
    Υστερόγραφο. Εκείνες οι άδειες ακόμη και σήμερα βρίσκονται στα χέρια της φάρας γι' αυτό όταν μπαίνετε σε ταξί μην το 'χετε σίγουρο ότι η άδεια του δεν είναι μια από αυτές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος ρε ψεύτες !!

    Βενιζέλος: «Δεν έχουμε δεσμευτεί ότι θα πουλήσουμε τον ΟΠΑΠ»... και στο μεσοπρόθεσμο υπέγραψε να πουλήσει το 34% !!!!

    Βγήκε σήμερα ο Βενιζέλος να μας πει ότι «Δεν έχουμε δεσμευθεί ότι θα πωλήσουμε τον ΟΠΑΠ.
    Έχουμε δεσμευθεί ότι θα έχουμε έσοδα υπέρ του δημοσίου χρέους από τον ΟΠΑΠ. Το υπουργικό συμβούλιο θα εκτιμήσει ποιο είναι το καλύτερο μέσο για να αντληθούν τα έσοδα που έχουν προβλεφθεί».

    Καλά ρε φίλε πλάκα κάνεις ;

    Στη σελίδα 56 της αιτιολογικής έκθεσης του Μεσοπρόθεσμου δεν λες ότι το 4ο τρίμηνο του 2011 θα πουλήσεις το 34% του ΟΠΑΠ δηλ. ότι ποσοστό κατέχει ακόμα το δημόσιο;

    Δείτε εδώ τι λένε στην αιτιολογική έκθεση στη σελίδα 56 για να καταλάβετε τι θρασύτατοι ψεύτες είναι...

    οι ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΓΕΛΑΔΕΣ τα ΜΟΣΧΑΡΙΑ
    και τα ΒΟΟΕΙΔΗ του ΟΛΟΝ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

    2009, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ:

    1. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ (!!) ΕΥΡΩ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 32 ΔΙΣ ΤΟ 2008).

    2. ΕΛΛΕΙΜΑ 15,4%, ΗΤΟΙ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ 6%.

    3. ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΗ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΚΑΙ... Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΕΠΑΙΖΕ PLAYSTATION ΚΙ ΕΤΡΩΓΕ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ!!!

    Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..."

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΑΤΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!

    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ, Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο «ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τερματισμό της βοήθειας στην Ελλάδα ζητούν οι αναδυόμενες οικονομίες απ το ΔΝΤ.
    - "Τα μέτρα στην Ελλάδα είναι σκληρά και το "κούρεμα" δεν φτάνει" λένε.......

    Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων αναδυόμενων οικονομιών ζήτησαν από το ΔΝΤ να μην συνεχίσει να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, όπως αναφέρει άρθρο των Financial Τimes.

    Πολλές κυβερνήσεις μη ευρωπαϊκών χωρών προειδοποίησαν το ΔΝΤ «για το ρίσκο που αναλαμβάνει». Ο διευθυντής του ΔΝΤ της Βραζιλίας Νογκέιρα Μπατίστα, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου των 24 ισχυρών, που χειρίζεται τις καθημερινές εργασίες του ΔΝΤ, πιστεύει ότι τα μέτρα λιτότητας της Ελλάδας είναι υπερβολικά αυστηρά και ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους από τις ευρωπαϊκές τράπεζες δεν είναι επαρκής, στο βαθμό που έγινε.

    «Η Ελλάδα δεν περνάει εύκολα», δήλωσε στους Financial Τimes, τονίζοντας ότι η κατάσταση μέχρι στιγμής ωφελεί την πλειοψηφία των Ευρωπαίων δανειστών της Ελλάδας.

    Η εφημερίδα παραθέτει ακόμη δήλωση του Ινδού Αρβίντ Βιρμάνι, ο οποίος ανέφερε ότι η συμφωνία της ευρωζώνης αντιμετωπίζει μια βραχυπρόθεσμη έλλειψη ρευστότητας όμως αφήνει την Ελλάδα με ένα ογκώδες και μη βιώσιμο χρέος, που αποτελεί απειλή για μελλοντικά defaults.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση