GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί οι τέσσερις παραπέμπονται για το σκάνδαλο της Siemens...

Σε συλλογή υπογραφών για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της siemens προχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες βουλευτές του Π...

Σε συλλογή υπογραφών για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της siemens προχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητείται περαιτέρω διερεύνηση για τέσσερις – μόνο - πρώην υπουργούς που το όνομά τους ενεπλάκη στην υπόθεση, αυτά των κυρίων του Τάσου Μαντέλη, του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και του Γιώργου Αλογοσκούφη.
Υπενθυμίζεται ότι στο πόρισμα του ΠΑΣΟΚ μετά....
 το πέρας των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο της siemens, ζητείτο περαιτέρω διερεύνηση τυχόν ευθυνών για πέντε πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, τους κυρίους Τάσο Μαντέλη, Χρίστο Βερελή, Γιάννο Παπαντωνίου, Νίκο Χριστοδουλάκη, Άκη Τσοχατζόπουλο και επτά πρώην υπουργών της ΝΔ των κυρίων Γιώργο Βουλγαράκη, Βύρωνα Πολύδωρα, Προκόπη Παυλόπουλο, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Γιώργο Αλογοσκούφη, Γιάννη Παπαθανασίου και Μιχάλη Λιάπη.
Πηγή: http://www.skai.gr/

16 σχόλια

  1. Πως τολμάτε να ζητάτε οίκτο από μια κοινωνία που την ξυλοκοπήσατε αλύπητα για την καθολική της άρνηση να προσκυνήσει ότι προσκυνήσατε ??

    Πως τολμάτε να την απειλείτε για το γιαούρτι που σας πέταξε, όταν την βομβαρδίσατε αλύπητα με τόνους χημικά και με θάνατο ???

    Ποιος νόμος σας δίνει το δικαίωμα να σκοτώνετε και μετά να τον επικαλείστε για να αποφύγετε τη γενικευμένη κατακραυγή και το γιαούρτωμα της φοβισμένης σας μούρης ???

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
    ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ (= ΚΛΕΙΟΥΣ 56)

    ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 7/7/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ''ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ'' ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
    (2 βήματα από το Μετρό Χολαργού,έξοδος : Μεσογείων,
    πρός Σταυρό)

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,
    ΔΙΟΤΙ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , για τις....
    28 &29 Ιουνιου, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
    ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Α Μ Ε Σ Ω Σ.


    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : 210 7250898 & 210 7250907
    ΚΙΝ.698 57 07 087 ΗΛ-ΔΙΕΥΘ: dkoillato@otenet.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι στην χούντα των αυτόκλητων προπηλακιστών !!!
    Αντισυγκέντρωση Δημοκρατικών πολιτων από όλους τους χωρους έξω απο το σπίτι του κ Παπουτσή για να προστατευτεί το οικιακό άσυλο !!!
    ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε για μαλακες μας περνούν;
    Καλά όλοι αυτοί που παραπέμπονται η’ θα παραπεμφθουν.Με εκείνο το ρημαδοΠΑΣΟΚ τι θα γίνει; Ο τσουκατος ομολόγησε ότι τα εδωσε.Το ταμείο παραδέχτηκε ότι τα πήρε αλλά δεν ήξερε ντε και καλά από πού προερχονταν.Δεν θα πρέπει να καλέσουν και αυτούς τους ταμίες και τον Τσουκατο να μας πει τι εγινε.Τον ίδιο τον πρωθυπουργό εν΄πασει περιπτώσει ο οποίος ήταν στην κυβέρνηση τοτε.Τι στο διάολο .Η δικαιοσύνη αφορά μόνο τους πολίτες και της εταιρείες και όχι τα κόμματα; Α ρε δείρτε τους όπου κι αν τους βρητε.Ξυλο και πάλι ξυλο.Ετσι θα μάθουν και σωστές αποφάσεις να παίρνουν και την υπογραφή ντους να προσέχουν που θα την βαζουν.Το ξέρω ότι είναι αντιδημοκρατικό αλλά μήπως οι πράξεις τους είναι δημοκρατικές; Οφθαλμό αντί οφθαλμού λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΙΜΑΤΩΝ (ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ) ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ! ! !
    ΚΟΒΟΥΝ 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ!

    "Νέα μείωση των αποδοχών τους θα υποστούν οι βουλευτές, καθώς μετά τις περικοπές κατά 25% σε μηνιαία βάση, ο πρόεδρος της Βουλής -σύμφωνα με πληροφορίες- πρόκειται να εισηγηθεί μείωση της αποζημίωσης που λαμβάνουν τα μέλη των επιτροπών για την συμμετοχή τους σε....αυτές.

    Έτσι, η αποζημίωση των βουλευτών για την συμμετοχή τους σε καθε συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής αναμένεται να «πέσει» κάτω από τα 200 ευρώ (από 245 ευρώ περίπου που λαμβάνουν σήμερα).

    Επίσης, με εντολή του κ. Πετσάλνικου, οι αρμόδιες υπηρεσίες προετοιμάζουν την αντικατάσταση των αυτοκινήτων των βουλευτών που είναι υψηλού κυβισμού με οχήματα μικρότερου κυβισμού.

    Στόχος είναι το πολιτικό προσωπικό της χώρας να συμβάλλει περισσότερο στην προσπάθεια μείωσης των δαπανών. Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές έχουν υποστεί ήδη μείωση 25% της αποζημίωσης τους τα τελευταία χρόνια, ενώ η εισφορά αλληλεγγύης που θα πληρώσουν είναι 5% στο σύνολο των αποδοχών τους."
    news.in.gr/

    Επειδή με αυτή τη νέα,τερατώδη μείωση αναμένεται να παρατηρηθούν προβλήματα...επιβίωσης των "εθνοπατέρων",είμαστε πρόθυμοι να...συνεισφέρουμε το συγκεκριμένο ποσό,μιας και μας...περισσεύουν!
    Ξέρετε τι είναι από 245 ευρώ την συνεδρίαση να σου κόβουν ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ ;
    Πώς θα το αντέξουν αυτό οι...σκληρά εργαζόμενοι Βο(υ)λευτές ;;;

    Μετά το "χαράτσι" του 5% (σα δεν ντρέπονται λιγάκι),που ισοδυναμεί με περίπου 300 ευρώ τον χρόνο (!!!) ,άλλο ένα μέτρο-πρόκληση έρχεται να μειώσει το ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ (μόλις 6 χιλιαρικάκια παίρνουν τα παιδιά) μηνιαίο εισόδημά τους!

    Διαμαρτυρόμαστε εντόνως γι'αυτό το μέτρο που δεν είναι τίποτα άλλο παρά φθηνός λαικισμός!
    Και τελικά, αν θέλουν να τα κόψουν από κάπου, υπάρχουν εκατομμύρια μισθωτοί και συνταξιούχοι!

    Από τους 300 θα σωθεί η Ελλάδα ;
    Ντροπή να τους συμπεριφέρεστε έτσι!
    Είμαστε βέβαιοι πως από την...στενοχώρια τους,δεν θα πάνε φέτος διακοπές!

    ΠΑΣΟΚΕ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ ...
    ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΟΥ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΑΧΤΟΚΙΤΡΙΝΟΣ
    ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ
    ΕΚΕΙ..ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωλλατε ετοιμασου !
    Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις!
    Βρες βατραχοπεδιλα γιατι θα φας τοσο
    γιαουρτι που θα πρεπει να κολυμπησεις για να
    σωθεις.
    Νουμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή όταν δήλωνε ο ΓΑΠ “θα μας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες”,
    τι νόμιζε ότι θα γινόταν ;

    Ελαφρόπετρες θα τους πετούσαν ;
    Κι έχουν και παράπονο για μερικά μπουγέλα καλοκαιριάτικα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω απολυτως με την αποψη των εθνοπατερων μας οτι οι ντοματες και τα γιαουρτια που τρων απο τους πολιτες ειναι πληγμα στη δημοκρατια.
    Επισης συμφωνω απολυτως οτι οι υπουργοι και βουλευτες που κατακλεψαν και χρεοκωπησαν τον τοπο και δεν πηγε κανενας φυλακη ειναι πραξη που εδρεωνη και διευρηνη τη δημοκρατια.
    Υστερα απο την παραπομπη που θελουν να κανουν των λοποδυτων για τη ζιμενς ας κανουν και μια προσευχη
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα είναι η κρατική βία του ΠΑΣΟΚ
    ΤΕΛΟΣ.
    _______________________________________________
    Μπαίνουν και τα βαρέα όπλα στον αγώνα. Εκεί που μας έλεγαν ότι ο Παπανδρέου θέλει ξεκούραση και «να βγει από το κάδρο της κρίσης» και γι’ αυτό ξαναζέσταναν τη σούπα με τον ΣΥΡΙΖΑ, φέρνουν πάλι τον ΓΑΠ στο προσκήνιο.
    Ο Παπανδρέου θα αναλάβει πρωτοβουλία κατά της βίας, λένε στο Μαξίμου. Μετάφραση: ο Παπανδρέου θα αναλάβει να στηρίξει την ετοιμόρροπη επιχείρηση ταύτισης των.....
    «»αγανακτισμένων» με τον ΣΥΡΙΖΑ και την «βία». Είναι σκόπιμη προσπάθεια υποβάθμισης της λαϊκής αντίδρασης και της συνακόλουθης απαξίωσης των πολιτικών στην συνείδηση της κοινωνίας. Η οικονομική πολιτική έφερε βροχή και το σύστημα εξουσίας προμηθεύεται ομπρέλες για τον ήλιο!
    Με την πρωτοβουλία που θα ανακοινώσει ο ΓΑΠ θα αποπροσανατολίσει για τα καλά τον πολιτικό διάλογο. Το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να ξεχάσουμε το μεσοπρόθεσμο, τον εφαρμοστικό, τον «φιλέλληνα» Γιούνκερ, τα νέα μέτρα, τον εφαρμοστικό 2, τις απολύσεις στο δημόσιο – είδατε πόσα έγιναν μέσα σε μία εβδομάδα και μεις μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ;
    Στην προσπάθεια αυτή είναι σύμμαχος τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Από την ορκωμοσία της κυβέρνησης Παπανδρέου – Βενιζέλου και μετά τα ίδια ΜΜΕ που κόντεψαν να ρίξουν την κυβέρνηση Παπανδρέου, άλλαξαν την ατζέντα για να συνεχιστεί χωρίς προσκόμματα η οικονομική πολιτική. Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ έχουν επενδύσει στον Βενιζέλο. Τι έχει εκείνος να τους δώσει, θα το δούμε…
    Πάντως στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στο πρωθυπουργικό γραφείο εκτίμησαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καθαρή θέση – για την ακρίβεια ότι έχει δύο τακτικές, από τη μία σιγοντάρει τη «βία» και από την άλλη, μόλις τον πιέσουν, την καταδικάζει.
    Στην πραγματικότητα η ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ζήτημα πολιτικής διαχείρισης. Το πολιτικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ που καλείται να διαχειριστεί είναι η διάχυτη κοινωνική οργή. Είναι ότι τα δικά του μέλη αποδοκιμάζουν τους βουλευτές τους. Και η αντίφαση που έχει να αντιμετωπίσει είναι πως η κυβέρνηση βαφτίζει βία την κοινωνική οργή, την ίδια ώρα που δεν αναγνωρίζει ως καθημερινή βία τα μέτρα «που πονάνε», όπως είπε ο Παπανδρέου. Δηλαδή: είναι βία να πεις ότι ο Βαρβαρίγος είναι ανεπιθύμητος, αλλά δεν είναι βία να κόψεις το 40% του μισθού του μισθωτού και του συνταξιούχου.
    Το θέμα είναι ότι ο ΓΑΠ γι’ αυτή την βία δεν θα ανακοινώσει καμία πρωτοβουλία. Το αποτέλεσμα είναι να παροξυνθεί το πρόβλημα, και μέσα σε λίγο διάστημα να ξανακάνει την εμφάνισή του. Όσο δεν διαμορφώνεις την νέα κατάσταση, ζεις τον φαύλο κύκλο των ίδιων προβλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέσα στις αναρτήσεις υπάρχει και κάποια του Δευκαλίωνα η οποία προέρχεται από μια ιστοσελίδα (Blog). Θα συμβούλευα όσους χυδαιολογούν νομίζωντας πως είναι ανώνυμοι να την επισκευθούν. Κατεβαίνοντας σιγά σιγά πρός το κάτω μέρος της σελίδας και κοιτάζοντας το αριστερό πλαίσιο θα δείτε σε κάποιο σημείο: ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ (με τον Explorer τάδε) έχεις το τάδε λειτουργικό και η ΙP σου είναι .......
    Για όσους δεν ξέρουν τί είναι IP τους πληροφορώ πως είναι το ονοματεπώνυμό τους

    Χαίρετε
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ = ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ

    ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΙΩΝΩΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    Κάθε φορά που παραπέμπονται οι πραγματικοί ένοχοι
    στριμώχνουν οπως-οπως και μερικούς απο τους άλλους,
    ετσι για να μην αισθάνονται μόνοι, αλλά και για να μας πείσουν
    οτι δεν είμαστε μόνο εμείς και προ-πάντων το οτι "ολοι ειναι ίδιοι".

    Ελα όμως που ουτε ο διάολος δεν μπορεί να τους κάνει τη χάρη
    και κάθε φορά, έστω και με αργό ρυθμό, οταν τελικά ανοίξουν
    τον καμπατζέ πάλι Πασόκο βρίσκουν μέσα.

    -----Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αρχηγός της δημοκρατικής(!!!!!!!) συμμαχίας(!!!) θα παραστεί προφανώς ως μάρτυς κατηγορίας!!!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ !!!!!!

    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ Η ΝΟΜΙΖΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση