GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτέθηκαν σε 53χρόνο στο Σύνταγμα...

Επίθεση δέχθηκε 53χρονος στο Σύνταγμα από ομάδα περίπου 200 ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρα. Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία π...

Επίθεση δέχθηκε 53χρονος στο Σύνταγμα από ομάδα περίπου 200 ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρα. Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία παρενέβη για τον απεγκλωβισμό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα πραγματοποίησε την επίθεση επειδή θεώρησε πως ο 53χρονος ήταν αστυνομικός.
Ο παθών, ο οποίος δηλώνει ερευνητής δημοσίου θεαμάτος, κατέφυγε στο υπουργείο Οικονομικών όπου...
 βρίσκεται διμοιρία των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών στη διασταύρωση Ερμού και Νίκης, απομακρύνοντας έτσι τους επιτιθέμενους.

10 σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ....
    ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ

    ΩΡΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ !!
    ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΅ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ΅...
    ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΣΤΗΝ ΛΕΞΙΠΛΑΣΙΑ

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΣΟΚ ΑΛΗΤΕΙΑ...Φεβρουάριος 2009.
    ______________________________________________
    Ο Γ.Παπανδρέου ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην αντιπολίτευση τότε, κατεβαίνει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να συναντηθεί με αγρότες που έχουν έρθει από την Κρήτη και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα του κλάδου τους,ενώ τα ΜΑΤ τους υποδέχονται με χημικά και δακρυγόνα...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τότε ο σημερινός πρωθυπουργός δήλωνε:
    "πέσανε τα δακρυγόνα,τυχαίο ή όχι...πάντως δεν.....είναι μια δημοκρατική χώρα που αντιμετωπίζει κοινωνικά προβλήματα με δακρυγόνα και με ΜΑΤ".
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Δυόμισι χρόνια μετά και με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, για πες μας ρε Γιώργο τελικά τι από τα δύο συμβαίνει;
    Ή
    το ΠΑΣΟΚ με σένα αρχηγό κατάφερε να εκδημοκρατίσει τα δακρυγόνα και τα ΜΑΤ
    ή
    (που δεν μου πάει καν το μυαλό..... !!!!)

    Δεν ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα...
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΛΙΑΚΟ.gr απο εναν αναγνωστη...
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    ............
    • Ξέρεις τι είναι να έχεις επιστρατεύσει όλους τους πράκτορες σου ώστε να προπαγανδίσουν την κατάργηση των Εθνικών συμβόλων, να έχεις εκπονήσει ένα παγκόσμιο σχέδιο και να το εφαρμόζεις και στην Ελλάδα, να έχεις αγοράσει κανάλια, δημοσιογράφους, πολιτικούς, επιχειρηματίες, να είναι όλα έτοιμα για μια «πορτοκαλί» επανάσταση, να τρίβεις τα χέρια σου από χαρά που αγόρασες επιτέλους την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και που με τόση μαεστρία έχεις ετοιμάσει μια (πορτοκαλί) επανάσταση σε αυτήν ώστε ο ίδιος ο Έλληνας να αρνηθεί την σημαία του και τα Εθνικά του σύμβολα (για να πεις μετά: «δεν τους κλέψαμε την Εθνική τους κυριαρχία, μόνοι τους την αρνήθηκαν») … και ξαφνικά εκεί που νομίζεις πως τα σκέφτηκες όλα και είσαι έτοιμος να βάλεις βαθιά το… δάχτυλο στο γλυκό ξαφνικά…
    Ξαφνικά πετάγονται κάτι τύποι με Ελληνικές σημαίες. Στην αρχή δεν ανησυχείς. Είναι λίγοι. Όμως κάθε μέρα γίνονται όλο και πιο πολλοί. Αρχίζει και σου ανατρέπει τα σχέδια αυτό. Δεν ήταν στο πρόγραμμα. Παίρνεις τηλέφωνο τους πράκτορες που έχεις στον πατριωτικό χώρο και σε είχαν διαβεβαιώσει πως τον ελέγχουν απόλυτα κρατώντας τον μαντρωμένο:
    -«Τι κάνετε ρε τομάρια; Δικοί σας είναι αυτοί με τις σημαίες; Δεν είπαμε να τους μαζέψετε; Τόσες τους πράκτορες σου αλλά η τρεμάμενη φωνή από το άλλο άκρο της γραμμης σου λέει πράγματα που σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι.
    • -«Δε…δεν είναι δικοί μας αυτοί φύρερ μου…. δεν ξέρουμε από που ξεφυτρώσανε.»
    • Εκεί τα παίρνεις στο…κρανίο. Ουρλιάζεις και κάνεις σαν λαβωμένο θεριό:
    • -«Ρε απατεώνες δεν μου είχατε εγγυηθεί ότι ελέγχετε τους πατριώτες στην Ελλάδα; Δεν σας έδωσα τόσα ώστε να θεωρείστε οι αδιαφιλονίκητοι αρχηγοί; Δεν μου εγγυηθήκατε πως θα κάνουν ότι τους πείτε;» Αλλά η απάντηση που πέρνεις είναι άνω…ποταμων:
    • -«Έτσι είναι φύρερ μου αλλά αυτοί δεν είναι…δικοί μας! Δεν γνωρίζουμε από που ξεφύτρωσαν»!!!
    • Εκεί είναι να τρελαίνεσαι! Σε πιάνει πανικός. «Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα» μουρμουράς βλέποντας ορατό τον κίνδυνο η πορτοκαλί σου επανάσταση να εξελιχθεί σε Εθνική αντίσταση και αυτό θα ήταν καταστροφή για τα σχέδια σου. Σηκώνεις το τηλέφωνο και παίρνεις τα κομματόσκυλα που έχεις σε όλο το φάσμα της πολιτικής σκηνής: Βουλευτές, συνδικαλιστές, ευυπόληπτους πολίτες και δίνεις την εντολή:
    • «Πρέπει πάσα θυσία να απομακρυνθούν τα Εθνικά σύμβολα από τις πλατείες. Καπελώστε τις διαμαρτυρίες και χειραγωγήστε τον κόσμο ώστε να θεωρήσει όσους έχουν την Ελληνική σημαία ως φασίστες! Δεν με νοιάζει αν κυματίσουν κόκκινα, μαύρα, πορτοκαλί ή δεν ξέρω γω τι άλλα σημαιάκια φτάνει να μην κυματίζει η Ελληνική σημαία»
    • Κλείνεις το τηλέφωνο ανακουφισμένος. «Δεν μπορεί» λες. «Τόσα χρόνια κομματισμού, τόσο εμφύλιο επιδοτήσεις έχετε μασουλήσει και δεν μπορείτε να κάνετε κουμάντο στο μαντρί σας;» Ρωτάς έξαλλος μίσος, τόση προπαγάνδα ώστε να γίνει η αριστερά ‘πολυπολιτισμική’ δεν μπορεί να πήγε χαμένη! Τώρα με το κομματικό καπέλωμα πάλι η δουλειά θα γί…» ντριννν (ο ήχος του τηλεφώνου σου διακόπτει τους συλογισμούς και σε κάνει να ανησυχείς)
    • -«Ποιος είναι;»
    • -«Εμείς φύρερ μου τα κομματόσκυλα σου» Σου απαντάνε κάποιες αλαφιασμένες φωνές από την άλλη άκρη της γραμμής.
    • -«Ρε τρελαθήκατε; Γιατί με παίρνετε όλοι μαζί τηλ; Θέλετε να καταλάβουν ότι όλοι δουλεύετε για εμένα;» Απαντάς με κάποια ανησυχία για το τι θα ακούσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
    • -«Τώρα είναι αργά φύρερ μου. Μας καταλάβανε και πήγανε να μας κάνουν…τουλούμι στο ξύλο! Μην μας ξαναστείλεις εκεί γιατί κινδυνεύουμε! Δεν σηκώνουν κομματικά καπελώματα αυτοί!»
    • -«Άχρηστοι, ανίκανοι…» και ουρλιάζοντας θυμωμένος κλείνεις το τηλέφωνο. Α δεν πάει άλλο. Τα πράγματα είναι σοβαρά σκέφτεσαι. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με την βία. Πρέπει πάση θυσία να καταπνίξεις κάθε προσπάθεια Εθνικοποίησης της αντίδρασης του κόσμου. Παίρνεις τηλέφωνο τους τραμπούκους σου: «Βάλτε τις κουκούλες, πάρτε τον εξοπλισμό σας και κάνετε την δουλειά σας καλά». Η διαταγή δόθηκε-«Τώρα είναι αργά φύρερ μου. Μας καταλάβανε και πήγανε να μας κάνουν…τουλούμι στο ξύλο! Μην μας ξαναστείλεις εκεί γιατί κινδυνεύουμε! Δεν σηκώνουν κομματικά καπελώματα αυτοί!»
    -«Άχρηστοι, ανίκανοι…» και ουρλιάζοντας θυμωμένος κλείνεις το τηλέφωνο. Α δεν πάει άλλο. Τα πράγματα είναι σοβαρά σκέφτεσαι. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με την βία. Πρέπει πάση θυσία να καταπνίξεις κάθε προσπάθεια Εθνικοποίησης της αντίδρασης του κόσμου. Παίρνεις τηλέφωνο τους τραμπούκους σου: «Βάλτε τις κουκούλες, πάρτε τον εξοπλισμό σας και κάνετε την δουλειά σας καλά». Η διαταγή δόθηκε.
    Τώρα είσαι ήρεμος. Τα τσιράκια σου πάντα κάνανε την δουλειά που οι άλλοι ανίκανοι δεν μπορούσαν να κάνουν. Στην Μαρφίν σε βγάλανε…ασπροπρόσωπο, στην χειραγώγηση της νεολαίας το ίδιο, όπως και σε κάθε προσπάθεια σου που δεν μπορούσες να τα καταφέρεις με το «καλό».
    Και πάνω που είσαι έτοιμος να το γιορτάσεις βλέπεις στην τηλεόραση ένα πλήθος να κυνηγάει τα…καλόπεδα σου. Βλέπεις να αποκαλύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα! «δεν μπορεί να συμβαίνει σε εμένα αυτό ψελλίζεις» και πάνω στο παραλήρημα σου δίνεις την εντολή για ακόμα μεγαλύτερο πλήθος πρακτόρων και ακόμα περισσότερη καταστολή. Όμως προς έκπληξη σου οι Ελληνικές σημαίες αντέχουν! Την επόμενη μέρα είναι ακόμα εκεί. Και αυτό σε τρελαίνει διότι ξέρεις ότι εχεις χάσει, όχι τον πόλεμο, αλλά μια σημαντική μάχη: Ξέρεις ότι δεν κατάφερες να κάνεις τον Έλληνα να ξεχάσει!
    Αν τα παραπάνω σας φαίνονται ως παραμύθι ή όχι,μην νομίζετε πως αυτό εξαρτάται μόνο από την φαντασία σας. Γεγονός αποτελεί πως παρόλες τις προσπάθειες της Νέας Τάξης οι αγανακτισμένοι σηκώνουν ακόμα την Ελληνική σημαία. Χθες στο σύνταγμα είδαμε σημαίες είδαμε μπλουζάκια είδαμε ότι οι Έλληνες δεν παραχωρούν τα Εθνικά τους σύμβολα. Το ίδιο συμβαίνει και στην Θεσσαλονίκη, άρα τελικά το αν τα ανωτέρω είναι παραμύθι ή όχι δεν είναι μόνο ζήτημα φαντασίας αλλά και…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παραπάνω σχόλια έγιναν ορατά μετά από ... έγκριση; Πάτε καλά ρε; Ή όλα απολύτως ελεύθερα ή κάποια ευπρέπεια και νόημα σκέψεων.

    Η μισαλλοδοξία των τρελλαμένων πάντως δεν θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4000 ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι καλά που θά' τανε. Να επέμβει ένας εισαγγελέας και μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκληματος να βρει τον 3 Ιουλ 2011 11:34:00 μ.μ. που απειλεί και να κοινοποιήσει όνομα και διεύθηνση για να να καταλάβει ο τύπος τι εστί βερύκοκο. Επι τέλους.
    Για του διαχειρηστές: ωραίες απόψεις δημοσιεύτε! προσωπικά δεν πιστεύω πως θα ήταν "φτοχώτερο" το Blog χωρίς αυτές.

    Τι να πω, ο άλλος πάει στο Λιακό για να ενημερωθεί και το διατυμπανίζει κιόλας. Είναι όμως δικαιωμά του.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΟΥ
    ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΒΛΑΚΑ.

    ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΥ ΛΕΡΩΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aυτοί που τον χτύπησαν ήταν οπαδοί του Τσίπρα. ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση