GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

6 δισ. έχασε ο Μέρντοκ εξαιτίας του σκανδάλου...

Από την Έλενα Αλεξίου ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR Απέσυρε τελικά  ο Ρούπερτ Μέρντοκ την πρότασή του για την εξαγορά ...

Από την Έλενα Αλεξίου
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ PRESS-GR

Απέσυρε τελικά  ο Ρούπερτ Μέρντοκ την πρότασή του για την εξαγορά του σταθμού Sky. Eίχαν προηγηθεί αντιδράσεις σύσσωμου του πολιτικού κόσμου της χώρας. Οι Εργατικοί, οι Συντηρητικοί και Φιλελεύθεροι  Δημοκρατικοί  είχαν δηλώσει πως ο μεγιστάνας έπρεπε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις για την αγορά του καναλιού. Εκτιμάται πάντως πως ο όμιλος έχει χάσει 6 δισ εξαιτίας του σκανδάλου.
Σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον άρρωστο γιο του Γκόρντον Μπράουν, η εφημερίδα Sun απάντησε πως ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός ήθελε αυτά τα στοιχεία να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.
Ωστόσο, έγινε γνωστό πως δημοσιογράφοι της...
 εφημερίδας News of the World δωροδοκούσαν αστυνομικούς οι  οποίοι τους βοηθούσαν να εντοπιζούν και να παρακολουθούν τα κινητά των θυμάτων με μεθόδους οι οποίοι χρησιμοποιούνται  για την εξιχνίαση τρομοκρατικών υποθέσεων και σοβαρών εγκλημάτων. Κατηγορούνται όμως ότι προσπαθούσαν να παραακολουθήσουν και τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου.
Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας που έκλεισε αναμένεται να μετακινήθουν στα άλλα μέσα του ομίλου. Ήδη έχουν βρεθεί 30 θέσεις στις άλλες εφημερίδες για τον σκοπό αυτό.
Στην φωτογραφία είναι τα ζεύγη Μέρντοκ και Μπράουν.

3 σχόλια

  1. ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΡΟ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ.
    ΚΑΘΗΚΙΑ ΟΛΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γυναίκα του πάντως φαίνεται ότι τον πήρε για τα νειάτα του και την ομορφιά του.
    Της φαίνεται από μακριά ότι είναι υπεράνω χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση