GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Amy Winehouse R.I.P...

Tου Tee Menem Όλοι εμείς που κρατήσαμε μία επιφυλακτική στάση, για το γεγονός της αναβολής της συναυλίας της στην Αθήνα τον Ιούνιο του ...

Tου Tee Menem

Όλοι εμείς που κρατήσαμε μία επιφυλακτική στάση, για το γεγονός της αναβολής της συναυλίας της στην Αθήνα τον Ιούνιο του '11 (αυτά συμβαίνουν συχνά-πυκνά άλλοτε από πραγματικές άλλοτε από ...τεχνιτές αιτίες), κάπου στο τέλος των εγγεφαλικών μας κυττάρων υπήρχε η υποψία ότι όντως η Amy Winehouse δεν είναι καθόλου καλά.
Η βιομηχανία του θεάματος από την άλλη την έβγαζε στη "συναυλιακή" ΠΙΑΤΣΑ με το ζόρι. Βλέπετε, το "εμπόρευμα Α.W." ήταν υπερπολύτιμο, κουβαλούσε 5 Grammy απο το άλμπουμ "Back In Black" πολλές πλατίνες, μία νέα δισκογραφική εταιρεία, και τα cd της που πουλούσαν ακόμα παρά τον κατακλυσμό των MP3. Η Amy δεν μπορούσε την...
μεγάλη σκηνή. Ήθελε να τα λέει με την μπάντα της, με τους μουσικούς και τους fans της πρώτης σειράς. Ήθελε να είναι ο εαυτός της και αυτό δεν ταίριαζε με τα γούστα της βιομηχανίας. Ηθελε να πουλήσει τα βραβεία της για λίγα κιλά τζιν γι αυτό και δεν άντεχε να βλέπει τα Grammy της. Αποδυκνείεται πλέον ότι δεν καβάλησε το καλάμι μαζί τους. Πόσο άσχημα μπορούσε να ένοιωθε? Ασχημα? Ενοιωθε? Η προσωπική της ζωή ήταν γεμάτη από αντιξοότητες, το τραγούδι ισορροπούσε μία κατάσταση.
Κυριολεκτικά ξεχώριζε κι έκανε τους rockers να την συμπαθούν άλλοτε για τα πολλά tattoo άλλοτε για την cult φυσιογνωμία της που ερχόταν σε αντίφαση με το είδος των τραγουδιών που συνέθετε και άλλοτε για αυτές καθαυτές τις μελωδίες, τα κάλλη και τη φωνή της που έπαιζε σε κάθε ραδιοφωνικό σταθμό που θέλει να λέγεται σοβαρός. Αλλά και στα tracks που κουβαλούσαμε στα πάρτυ και στα κλαμπ από εδώ κι από κει μερικά τραγούδια της ήταν απαραίτητα στις αποσκευές μας για κάποιο λόγο συμπάθειας ή και αγάπης...
Η Amy (τι ομοιοκαταληξία με το Grammy) πιστεύω ότι ήταν απλός άνθρωπος, μία έφηβη που θέλει να φτιάχνει vintage τα μαλλιά της και να φοράει ντεκολτέ για να δείχνει όμορφη.
Μπορούσε αν ήθελε και ήταν σε θέση να συζητήσει ακόμα και να έρθει και σε ένα μικρό κλαμπ κωμόπολης απλά για να τραγουδήσει ήταν τέτοις χαρακτήρας αλλά αυτό βλέπετε ήταν αντίθετο με τα standards μιας υπερ-παραγωγής-όχι γιατί δεν της άξιζε- απλά εκεί όλα εκείνα που θα έφερναν χρήμα, τα μεγάλα γήπεδα και η διαφήμιση, τα μερικές δεκάδες κοντέινερ (αυτά που πάνε με το trendy look πακέτο), ο μεγάλος ηχητικός και visual εξοπλισμός, πράγματα τα οποία είναι βέβαιο πλέον ότι σιχαινόταν . Αυτά είχαν όμως προγραμματιστεί από καιρό, τα Βαλκάνια την καλούσαν και μόνον όταν λιποθύμησε στη Σερβία, μόνον τότε, αποφασίστηκε αναβολή των συναυλιών της. Ηθελαν όλοι τόσα πολλά από αυτήν αλλά δεν μπορούσαν να της προσφέρουν τίποτα...ούτε καν τα στοιχειώδη για την επιβίωσή της, μάλλον. Και μετά από την συναυλία της στο Βελιγράδι το παγκόσμιο κοινό της (και λόγω internet)την χλεύασε για τελευταία φορά.
Η αλήθεια είναι ότι είχα έτοιμο ένα κείμενο που περιέγραφε λίγο-πολύ την ιδιοσυγκρασία της και το ταλέντο της αλλά δεν το δημοσίευσα γιατί ήλπιζα ακόμα ότι κάποια μέρα θα περνούσε κι από εδώ κι εγώ θα μαι στην πρώτη σειρά να της μιλάω, να μου χαμογελάει και να μου λέει..."Tears Dry On Their Own"....
Y.Γ. Μόλις πριν τρεις μέρες ανάρτησα στη σελίδα μου στο facebook το εξής: "Δεν πάω στη συναυλία του Bon Jovi έχω ακόμα εκείνο το εισιτήριο από ακυρωμένη συναυλία της Amy και προτιμώ να περιμένω...". Το εισιτήριο σήμερα θα καταστραφεί μετά από μια μικρή τελετή με αρκετό αλκοόλ.

7 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ 10ΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ?!?!

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ" ?!?!?

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ?!?!?

    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώ-πώ τί φριχτό και αποκρουστικό συνάμα θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις τον "Βασίλη Λεβέντη" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον γελοίο Τρελαντωνάκη Σα(χλα)μαρά, να στέκεται περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί μετα βίας να κάνει κάποια δήλωση!!!

    ΚΛάψτε, κλάψτε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!!!

    Άλλα 30 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε, εάν υπάρχετε μέχρι τότε...
    Γιατί... σας βλέπω στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ., γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους στην απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, για την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τους εισαγγελείς δικαστές δημοσιογράφους να παρέμβουν και να στους συλλάβουν , στην κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί και να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9,16.....ΜΟΥΑΜΑΡΑ
    ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΕΥΧΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ, ΚΑΝΤΑΪΦΙ..
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ, ΧΙΛΙΑΔΨΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ..ΠΙΝΕΙΣ
    ΤΟ ΔΥΝΑΜΟΤΙΚΟ
    Ψ Ω Λ Ο Χ Υ Μ Ο
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ...

    ΚΑΦΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΡΑΒΟ !!!


    ΛΟΓΩ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟΥ
    ΓΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ..ΧΥΣΙΑ
    ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΟΥ
    ΣΤΗΝ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ...
    ΨΥΧΟΠΑΘΗ..
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώ-πώ τί φριχτό και αποκρουστικό συνάμα θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις τον "Βασίλη Λεβέντη" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον γελοίο Τρελαντωνάκη Σα(χλα)μαρά, να στέκεται περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί μετα βίας να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Κλάψτε, κλάψτε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!!!

    Άλλα 30 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε, εάν υπάρχετε μέχρι τότε...
    Γιατί... σας βλέπω στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ., γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση