GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο αΝέκδοτο: Ποιά η θέση της ΝΔ για την «απελευθέρωση» του κλάδου των ταξί..;;

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Φοβούμαι ότι οι προτάσεις της ΝΔ για επίκαιρα θέματα οικονομικοπολιτικού περιεχομένου, αρχίζουν πια ν᾽...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη
Φοβούμαι ότι οι προτάσεις της ΝΔ για επίκαιρα θέματα οικονομικοπολιτικού περιεχομένου, αρχίζουν πια ν᾽ αποκτούν όλο και περισσότερο χαρακτήρα ανέκδοτου, σαν αυτά με τους αδελφούς Πόντιους, τους απεχθείς Εβραίους και τους συμπαθέστατους αράπηδες (μην σταθείς στους τελευταίους και...
 κάνεις πονηρές σκέψεις, προσπέρασέ τους).
Μετά την απαρχή της παρουσίασης των ανύπαρκτων κατ᾽ ουσίαν προτάσεων της Νέας Διάττουσας ΠΟΛ.ΑΝ. για τη φορολογική μεταρρύθμιση, όπως αυτές ελήφθησαν στο προσωπικό μου email, στις 15:41 (ημέρα Δευτέρα, 18η Ιουλίου) από τη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού τoυ κόμματος, σε μορφή ερωτοαπαντήσεων (τύπου Γιάννης ρωτάει/κερνάει, Γιάννης απαντάει/πίνει), σειρά σήμερα έχει η προώθηση της θέσης της ΝΔούλας για την απελευθέρωση του κλάδου των ταξί.
Για την προσπάθειά μου αυτή και την αποφυγή της κατηγορίας της εμπάθειας για τον κ. Σαμαρά και τους συν αυτώ, παρουσιάζω φωτογραφικά την αυτή θέση κι επιθυμώ αν κάποιος διακρίνει κάποια ημι-θέση έστω της Συντηρητικής Παράταξης για το θέμα, να μου την υπογραμμίσει, καθότι ο πτωχός τω πνεύματι και μύωπας δεν μπορώ να την εντοπίσω. Παρά μόνο, διαβάζω μια κριτική καφενείου -με απειλητικό ύφος δάσκαλου που μαλώνει τον μαθητή- για τη στάση που τηρεί το ΠΑΣΟΚ. Εξόσων γνωρίζω, όμως, δεν είναι αυτό που ο υποψιασμένος πια κόσμος αναμένει να δει τώρα από το μελλοντικό κυβερνών κόμμα...

18 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : Οι μετανάστες- λαθρομετανάστες πριν από 8 μήνες ήταν : 6.000.000 , μετά σταμάτησαν να δίνουν στοιχεία στην δημοσιότητα ,αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι τα ζητάνε και η συχνότητα που μπουκάρουν στην χώρα μας είναι 300 ημερησίως και όσο αυξάνετε ο αριθμός τους , τόσο θα αυξάνουν και τα μέτρα λιτότητας με νέα μέτρα και κεφαλικούς φόρους και κόψιμο συντάξεων και μισθών και φαρμάκων για τον Έλληνα φορολογούμενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένας εισαγγελέας θα πιάσει το θέμα.
    Κανένας δημοσιογράφος θα πιάσει το θέμα και να πιάσει λαυράκι η όλοι είναι κότες και φοβούνται ;;;;
    Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΡΙΦΑ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΞΥΠΝΑ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Αύξηση στις συντάξεις»

    Σύντομα θα ανακοινωθεί και σε βάθος τριετίας θα υλοποιηθεί........ .

    Ο mindcup δεν αγανακτά ,

    Απλά λέει μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ "ΑΘΛΗΤΑΡΑ" κολυμβητή στύλ Πόυτιν..(να χέσω το Μπομπολο-Θέμο σας!)
    ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

    Είχατε να διαλέξετε μεταξύ του ΑΘΛΗΤΑΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ και του ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ Καραμανλή.

    Μόνο που ο ένας είχε καταλάβει ότι η σωτηρία της ΕΛΛΑΔΑΣ έπρεπε να έρθει από τις ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΕΣ υγιείς οικονομίες της ΡΩΣΙΑΣ και της ΚΙΝΑΣ.
    Ο άλλος ήταν κολλημένος με την ΜΑΜΑ ΗΠΑ.

    Φάτε τώρα ΜΠΟΝΤΥΜΠΙΛΝΤΕΡΑΔΕΣ και ΜΟΝΤΕΛΑ..μαύρα κολάν.

    Γιατί ρε ΗΛΙΘΙΟΙ ο πρωθυπουργός ενός κράτους είναι για να σκέπτεται.

    Και όχι για να ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟ και ποδήλατο, χωρίς αλυσίδα... ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Ντελιβεράς της Πάρου
    με τα βρώμικα χάμπουργκερ
    ήταν αντιταρίφας από τότε που οδηγούσε παπάκι.

    Τελικά από ταξιτζήδες θα τόβρει.

    ""Ραγκούση θα΄ρθει η ώρα σου", είπαν μέσα από το φέρετρο οι ταξιτζήδες της Λαμίας"

    Το κονβόι ξεκίνησε από τη Λαμία για τα διόδια της Αγ. Τριάδας, όπου σήκωσαν και σήμερα τις μπάρες οι ιδιοκτήτες ταξί της Λαμίας.

    ''Είμαστε ακόμη ζωντανοί μέσα στο φέρετρο. Κύριε κοινοτάρχα θα ΄ρθει η ώρα σου, είμαστε νέοι άνθρωποι, δεν είμαστε για το φέρετρο''...

    έλεγαν μεταξύ άλλων στη....κηδεία του "επαγγέλματος" οι ταξιτζήδες.

    Η απεργία συνεχίζεται και σήμερα το πρωί θα έχουμε νέο γύρο κινητοποιήσεων με προσυνάντηση στην έκθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΠΑΨΑΝ ΣΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΠΙΑ ΟΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ΦΑΡΣΕΣ..Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΑΝΓΚΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Ο αρχιτέκτονας του χάους κ. Ραγκούσης αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις:

    Με την ενθάρρυνση του κ. Μόσιαλου -ο οποίος άδειασε και αποδοκίμασε τον κ. Ρέππα-ναρκοθέτησε σήμερα το διάλογο, προτού καν ξεκινήσει. Με τα όσα, άλλωστε, ο ίδιος δήλωσε στους εκπροσώπους των οδηγών ταξί, απέδειξε, ότι η εμμονή του στο αυταρχικό “έτσι θέλω”, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη βεντέτα με τον προκάτοχό του κ. Ρέππα.

    Απέδειξε, ουσιαστικά, ότι μεθόδευσε σκόπιμα τα όσα συμβαίνουν σήμερα, περιφρονώντας τις ανάγκες της κοινωνίας και υπονομεύοντας την τουριστική μας βιομηχανία.

    Μπροστά στην ανακολουθία και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης, καλούμε -για μια ακόμη φορά- τους οδηγούς ταξί να επιδείξουν υπευθυνότητα και να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων.

    Η επιδίωξη του κ. Ραγκούση να προκαλέσει κοινωνικές συγκρούσεις δεν πρέπει να περάσει.

    Βέβαιο είναι, ότι όλα αυτά γίνονται με τον κ. Παπανδρέου σε ρόλο παρατηρητή, που αρκείται να εγκρίνει ό,τι του φέρνουν οι υπουργοί του, όσο αντίθετα κι αν είναι αυτά.

    Πάντως, οι πρακτικές του κ. Ραγκούση προκαλούν αντιδράσεις βουλευτών, αλλά και υπουργών του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Συγκεκριμένα:
    - Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδης, διερωτάται σήμερα (στο Real FM) “ποια είναι τα στοιχεία που ανάγκασαν τον κ. Ραγκούση να κρατήσει διαφορετική στάση”.
    - Ο υφυπουργός Υγείας κ. Χρ. Αηδόνης αδειάζει τον κ. Ραγκούση, δηλώνοντας με νόημα (στον Flash) ότι είναι οπαδός της συνέχειας στο κυβερνητικό έργο.
    - Εικοσιένας (21) Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ζήτησαν, σήμερα, την άμεση σύγκληση διευρυμένου Κ.Τ.Ε. Μεταφορών, για να δώσει εξηγήσεις ο κ. Ραγκούσης.”.
    - Οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα Τόνια Αντωνίου και κ. Ν. Σαλαγιάννης κατέθεσαν σχετική ερώτηση στη Βουλή.
    - Ο βουλευτής κ. Δ. Παπουτσής δήλωσε, στη Βουλή, ότι, αν η ρύθμιση Ραγκούση ερχόταν στο Σώμα, “πολύ δύσκολα θα είχε την ομόθυμη στήριξη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ”.
    - Η βουλευτής κα Μ. Σκραφνάκη υποστήριξε, στη Βουλή, την άποψη των οδηγών ταξί για πληθυσμιακά κριτήρια».
    ----------------------------------
    ΣΩΣΤΟΣ ο Γ. Μιχελάκης:
    Ο Ραγκούσης λόγω της βεντέτας του με τον Ρέππα μεθόδευσε το σημερινό χάος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ??
    ΓΙΑ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ και ΠΑΥΛΙΔΗ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΙΟΤΕΡΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ -Τρύπησαν τον πάτο:
    Έλλειμμα +25%,
    έσοδα -8,3%,
    δαπάνες +8,8%,
    ΠΔΕ - 42,3%

    Στα 12,747 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το εξάμηνο Ιανουάριος - Ιούνιος 2011, έναντι στόχου 10,374 δισ. ευρώ και ελλείμματος 9,997 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2010.

    Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών και δείχνουν ότι τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το α’ εξάμηνο (Τακτικός και Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) υστερούν έναντι του στόχου κατά 3,016 δισ. ευρώ, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 644 εκατ. ευρώ
    - [λόγω της γνωστής απάτης να μειώσουν κατά 1,5 δις το ΠΔΕ, ώστε να εμφανίζουν μειωμένες τις δαπάνες. Αν δεν είχαν μειώσει το ΠΔΕ και το είχαν εκτελέσει όπως έλεγαν στον προυπολογισμό, οι δαπάνες θα ήταν αυξημένες κατά 1 δις].

    Ειδικότερα, τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 21,818 δισ. ευρώ και εμφανίζουν μείωση έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010 κατά 8,3%.

    * [Ακολουθούν οι χιλιοειπωμένες δικαιολογίες του στυλ, η ύφεση ήταν μεγαλυτερη... λες και φταίει άλλος για τον λάθος υπολογισμό της ύφεσης...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κυβερνηση να φωναξει τον σαμαρα (harry poter ) να σωσει την ελλαδα που θα εξαλειψει το χρεος σε 1 χρονο !!!!!!!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχώς αγαπητέ Παπαγιώτη (δυστυχέστατα) έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Όσο και να "ζούληξα" το κείμενο, "χυμός" δεν βγήκε. Ούτε σταγόνα! Και ειδικά εμένα με λυπεί το γεγονός διπλά, καθότι ακραιφνής δεξιός. Και ακόμα πιο δυστυχέστερα η εξήγηση είναι απλή: Τα ψηφαλάκια. Και πίσω από αυτά η ψηφοθηρία, η δημαγωγία και ο λαϊκισμός, εγγενή χαρακτηριστικά του πολιτικού μας συστήματος. Αλλά υπάρχουν και βαθύτερα ιδεολογικά αίτια. Η Δεξιά στην Ελλάδα υπήρξε ανέκαθεν μια ψοφοδεής δεξιά, που ξεπούλησε την νικηφόρα φιλελεύθερη ιδεολογία της στο αριστερό σκυλολόϊ αυτής της χώρας. (ΔΕΝ μιλώ για όλους τους αριστερούς, ΜΟΝΟ για τους κομπλεξικούς). Έτσι από την οικονομία της αγοράς, περάσαμε σιγά-σιγά αλλά σταθερά στο Σοβιετικό κράτος μεγάλο αδελφό που "εγγυάται" δήθεν το εισόδημα, την εργασία και την περιουσία όλων. Κανείς ποτέ βέβαια δεν αναρωτήθηκε το κόστος αυτού του πράγματος, με αποτέλεσμα να καταλήξουμε εκεί που καταλήξαμε. Και όλα αυτά οι δήθεν "δεξιοί" τα κάνουν για να μη "φοβήσουν" τους αριστερούς και κατηγορηθούν ως "νεοφιλελεύθεροι". Ο δε νόμος δεν εφαρμόζεται (όρα Παυλόπουλος και ταραχές του 2009) για να μην κατηγορηθούν ως "αυταρχικοί" και "φασίστες". Τελικά όντως είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο όπως έλεγε και ο παππούς Καραμανλής, κρατιστής εν τούτοις και ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελπίζω πραγματικά να ΜΗΝ υποχωρήσει ο Ραγκούσης, ούτε κατά κεραία. Το επάγγελμα πρέπει να απελευθερωθεί ΠΛΗΡΩΣ και χωρίς περιορισμούς. Αν αυτό σημαίνει ότι θα έλθουν μεγάλες εταιρείες στο χώρο, ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ! Την μεγάλη εταιρεία μπορείς να την φορολογήσεις και συνεισφέρει και στα ασφαλιστικά ταμεία για τους υπαλλήλους-οδηγούς της. Οι μαλακοταρίφες-ταριφόσκυλα (ΝΑΙ τους σιχαίνομαι!) τι συνεισφέρουν; ΜΟΝΟ φοροδιαφυγή. Για να μη μιλήσω για τον τρόπο συμπεριφοράς, την άρνηση μίσθωσης, την τριπλή ταρίφα, το κωλοτσιγάρο μέσα στο αυτοκίνητο, τα κωλοτσιφτετέλια και το κωλοραδιόφωνο με εκπομπές για ποδοσφαιροκάφρους. Ο οδηγός μιας εταιρείας θα είναι απείρως προσεκτικότερος στη συμπεριφορά του, διότι θα κινδυνεύει με απόλυση. Ταυτοχρόνως θα έχει και κίνητρα αμοιβής όταν θα είναι άψογος στη δουλειά του.
    Μετά από τους ταξιτζήδες θα ήθελα να ξεδιαλύνει και το άλλο άγος των φαρμακείων. ΠΛΗΡΗΣ απελευθέρωση και εκεί, ΧΩΡΙΣ πληθυσμιακά, γεωγραφικά ή άλλα γελοία κριτήρια, πριμοδότηση για την ίδρυση φαρμακείων 24ωρης λειτουργίας και είσοδο μεγάλων εταιρειών στο χώρο. Να δω τον Λουράντο κλαμένο να κόβει τις φλέβες του μπροστά στις κάμερες και ας πεθάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση