GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή σας κ. Γιαννακίδη...

Γράφει ο ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ. Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε για ...

Γράφει ο ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ. Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 


Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε για πρώτη φορά ο γ.γ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την πανέμορφη περιοχή της Σταυρούπολης . Ως όφειλε ως περιφερειάρχης έπρεπε να επισκεφτεί τους κατοίκους και επιχειρηματίες τις περιοχής , που ασχολούνται με τον αγροτουρισμο και επένδυσαν χρήματα και χρόνο (500 κλίνες έχει η περιοχή) να συζητήσει και να σχεδιάσει πως θα ανακάμψει η επισκεψιμοτητα και οι παραγωγικές πολιτικές του τόπου που θα τον οδηγήσουν στη σωστή οικονομική ανάκαμψη, προτίμησε να επισκεφτεί λατομικό χώρο όπου ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης εκμεταλλεύεται ήδη μια άδεια 100 στρεμμάτων (έχει κάνει χρήση των 30 περίπου στρεμμάτων) ζήτησε με...
νέα αίτηση του αλλά 100 στρέμματα και σκόνταψε στην άρνηση της τοπικής κοινωνίας , του πρωην Δήμου Σταυρούπολης και την άρνηση της νομαρχίας Ξάνθης, στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων .
Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν δεκάδες σπάνια είδη του ζωικού βασιλείου μοναδικά στον κόσμο ,300 άγρια άλογα που περιφερονται γυρω απο τουσ χωρους του λατομείου ,ενώ παρακάτω είναι η είσοδος των μοναδικής αισθητικής στενών του Νέστου .
Όλα αυτά δεν εμποδίζουν τους λατόμους να παρανομούν με τις εκρήξεις που γίνονται αισθητές σε ακτίνα 3 χλμ και έκαναν την κτηνοτροφία απαγορευμένη σε όλη την περιοχή αιρούμενα σωματίδια (σκόνες παντού).Αντί να ανέβουν οι περιφερειακές υπηρεσίες για ενδελεχή ερευνά των παραπάνω ,προτίμησε να επισκεφτεί τον επιχειρηματία ,που φώναζε ότι είναι τέτοιες οι σχέσεις του με το ΠΑ.ΣΟ.Κ ,που την άδεια θα την πάρει παρά την αντίθετη άποψη όλων(στο νομαρχιακό συμβούλιο μέσα).
Κ Γιαννακιδη έχουν γνώση οι φύλακες
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Πράσινη ανάπτυξη δεν είναι οι λατομικοί χώροι ,ούτε τα συμφέροντα των λίγων εις βάρος των πολλών.

3 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ.....ΡΕ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ?

    ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ
    PIACCADEL PRASINOFROYRO..

    ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ
    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ... ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πρώτη φορά έκαναν εμφάνιση «τα πράσινα τάγματα περιφρούρησης» που στρατεύτηκαν στην υπηρεσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Άρτα.
    Η εντολή που είχε δοθεί από τα... κεντρικά της Ιπποκράτους και τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη ήταν σαφής: «Να προστατευτεί ο πρόεδρος» από ενδεχόμενη εμφάνιση αγανακτισμένων. Όσοι λοιπόν παρακολούθησαν τον κ. Παπανδρέου διαπίστωσαν ότι σε όλα τα τηλεοπτικά πλάνα ήταν περικυκλωμένος και «προστατευμένος» από χειροκροτητές και ανθρώπους του «πράσινου συστήματος».
    Ηταν στην ουσία μια «πρόβα τζενεράλε» του συστήματος για το ενδεχόμενο περιοδειών του κ. Παπανδρέου, μια και αυτός είναι που τους νοιάζει, την ώρα που υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δοκιμάζονται σε κάθε εμφάνισή τους.
    Κατά τα άλλα ο κ. Παπανδρέου άλλη μια φορά έκανε επίδειξη των «πλούσιων» ελληνικών του, προκαλώντας σε μια αποστροφή του λόγου του θυμηδία, καθώς απαντώντας στο ερώτημα «τι Ελλάδα θέλουμε να χτίσουμε» έθεσε σειρά διλημμάτων, όπως αν θέλουμε «μια Ελλάδα που θα βασίζεται και πάλι στα πήλινα πόδια των δανεικών λεφτών»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ ΤΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟ ΕΒΑΛΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΤΟ 2014 ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση