GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες...

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όλοι, απαιτείται να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση ...

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όλοι, απαιτείται να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα. Πρώτιστο μέλημα όλων οφείλει να είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας και η απρόσκοπτη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και των εκλεγμένων  Αυτή η αναγκαία για τη χώρα συνθήκη, αφορά ιδιαιτέρως τα κόμματα που...
 εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ευρώπη, έχουν πληρώσει ακριβά, ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, βίαιες ενέργειες που εκδηλώθηκαν δήθεν στο όνομα των λαών.
Εμπρηστικές ανακοινώσεις, με τις οποίες χαρακτηρίζεται ο Πρωθυπουργός «αρχιστράτηγος των εχθρών», η καταστροφή γραφείων Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, ο προπηλακισμός βουλευτών, όπως και ο αποκλεισμός των σπιτιών τους, είναι ενέργειες ακραίες, απαράδεκτες, καλλιεργούν κλίμα βίας και δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως καταδικαστέες από όλους τους δημοκράτες πολίτες.
Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες.
Κάθε άλλη ερμηνεία επιχειρεί απλώς να δικαιολογήσει σκοπιμότητες που δεν υπηρετούν τη Δημοκρατία, τους πολίτες, το δημόσιο συμφέρον.
Γι’ αυτό, καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πράξεις βίας ή απειλής χρήσης βίας, από όπου κι αν προέρχονται, εναντίον όποιου και αν στρέφονται.
Όλοι κρινόμαστε καθημερινά από το αν στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν, ιδιαιτέρως αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα ώρες.

31 σχόλια

  1. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γι’ αυτό, καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πράξεις βίας ή απειλής χρήσης βίας, από όπου κι αν προέρχονται, εναντίον όποιου και αν στρέφονται."
    Σιγά ρε "Δημοκράτες", σιγά την καταδίκη στην βία,
    που σας μάθανε να λέτε.
    Ουστ ρε Χούντα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    ΗΔΗ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ Η ΜΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ.
    ΟΟΥΣΤ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ.

    ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάθεμα και κατάρα στους κλέφτες του δημόσιου βίου... κρεμάλα στους πολιτικούς... να πάνε φυλακή τα λαμόγια... κάθαρση τώρα. είναι μερικές απ τις κραυγές των αγανακτισμένων ελλήνων για την κρίση.
    Κρίση που δείχνει αξεπέραστη όσα δι...ς ευρώ και να μας δανείσουν...
    Κρίση που δεν είναι μόνο λογιστική, κρίση που δεν αποτυπώνεται μόνο σε οικονομικά μεγέθη, αλλά είναι κρίση βαθύτατη και ριζωμένη πια στις ζωές όλων μας. Είναι κρίση αξιών, νοοτροπίας και ήθους.
    Είμαι ένας πολίτης που ζω και εργάζομαι στη χώρα αυτή και θεωρώ τον εαυτό μου μοναδικό και αναντικατάστατο, σπάνιο είδος της ανθρώπινης αλυσίδας που όλοι πρέπει να φροντίζουν για μένα γιατί... έχουμε δημοκρατία. Γείτονα, συμπολίτη, συνάνθρωπε, μπορεί να μην καταχράστηκα δημόσιο χρήμα, μπορεί να μην έγινα πολιτικός, μπορεί να μην έκτισα βίλες, μπορεί να μην έκανα χλιδάτους γάμους στο εξωτερικό, μπορεί να μη μπήκα σε κότερο ποτέ μου, αλλά σε έκλεψα και εγώ, και σε θα σε κλέβω συνέχεια και καθημερινά γιατί είμαι συμφεροντολόγος, ατομιστής, νάρκισσος, ασυνεπής, που δεν ξέρω τι θα πει αυτοκριτική και πάντα μου φταίνε οι άλλοι.
    Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονιά πέρασα απ το σπίτι σου με διαπασών τη μουσική και την εξάτμιση να μουγκρίζει.
    Σου κλεψα την γαλήνη σου όταν προσπάθησες να περάσεις τη διάβαση πεζών κι εγώ έστεκα αγέρωχος με το "36 άτοκες δόσεις αυτοκίνητο" μου πάνω της.
    Σου κλεψα τη θέση παρκινγκ βάζοντας οριζόντια τη μηχανή μου γιατί στη γειτονιά υπάρχω μόνο εγώ και η γυναίκα μου πρέπει να παρκάρει χωρίς να δυσκολευτεί όταν έρθει απ τη δουλειά.
    Σου κλεψα τη ουρά στο σουπερ μάρκετ γιατί βιαζόμουν
    Σου ζήτησα 120 ευρώ για να σου βάλω ένα αιρ κοντίσιον χωρίς να σου κόψω απόδειξη.
    Σου πήρα 100 ευρώ την ημέρα για ένα δωμάτιο το χειμώνα σε χωριό της ελληνικής υπαίθρου γιατί μια καντηλήθρα στην παρουσίασα για τζάκι.
    Μου πλήρωσες 4 ευρώ τον καφέ και 6 ευρώ τη χωριάτικη και 10 ευρώ το ποτό γιατί όλοι τόσο τα έχουν.
    Εκμεταλλεύτηκα την πετρελαϊκή κρίση και χωρίς καθυστέρηση σου ανέβασα την τιμή στα καύσιμα αισχροκερδώντας εις βάρος σου ενώ ξέχασα να τις κατεβάσω όταν πέρασε η κρίση.
    Σου στέρησα τα δελτία κοινωνικού τουρισμού γιατί μπορώ να υποκρύπτω εισοδήματα και να εμφανίζομαι σαν δικαιούχος.
    Πήρα επιδόματα και επιδοτήσεις με πλασματικά στοιχεία και τώρα φωνάζω να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.
    Σήκωσα κομματικές σημαίες, ένιωθα δέος όταν με κέρναγε και με χαιρετούσε ο βουλευτής στο καφενείο, ψήφιζα για ιδιοτελείς σκοπούς, ξερογλειφόμουν στα πολιτικά γραφεία για να έχω έναν άνθρωπο για τις δουλειές μου και τώρα απαιτώ να πάει φυλακή.
    Έδωσα φακελάκι σε γιατρό για να σε παρακάμψω στη λίστα και να σωθώ εις βάρος σου.
    Λάδωσα το μηχανικό της πολεοδομίας να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι να σηκώσω το αυθαίρετο σε δασική έκταση και μετά πήγα στο Σύνταγμα σε καντηλοφορία να κλάψω για τα δάση που κάηκαν.
    Έψαξα και βρήκα γνωστό στην εφορία να γλιτώσω το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικές παραβάσεις και μετά παραπονέθηκα για τη διαπλοκή.
    Προειδοποίησα με φωτεινό σινιάλο παραβάτες οδηγούς για ύπαρξη τροχονόμου μπλόκου και μετά διαμαρτυρήθηκα γιατί η τροχαία δεν τους γράφει.
    Πέταξα το άδειο πακέτο τσιγάρων απ' το αυτοκίνητο και μετά θύμωσα με την αμέλεια των αρχών να καθαρίσουν τα φρεάτια και να πλημμυρίσει η γειτονιά μου.
    Σε εμπόδισα να περπατήσεις ελεύθερα στο πεζοδρόμιο γιατί άφησα το αυτοκίνητο, μιας και πετάχτηκα για δυο λεπτά σε μια δουλειά.
    Τα έβαλα με τους αλλοδαπούς που μολύνουν την χώρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφάλιστη εργασία.
    Έβγαλα το σκύλο βόλτα δηλώνοντας τη ζωοφιλία μου, αλλά ξεχνάω να μαζέψω τα περιττώματα του υπονομεύοντας την υγεία σου.
    Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογράφους, τους θεώρησα αυθεντίες, τους άφησα να με καθοδηγήσουν. με μπέρδεψαν, με αλλοτριώσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσίπρας - Σαμαράς χέρι χέρι στον λάϊκισμό και στη δημαγωγία. Εύγε ακραίοι φασίστες. Κόκκινοι και μαύροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 Ιουλ 2011, 6:41:00 μ.μ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΤΕ΄.
    - ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΤΟ
    -ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ
    -ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
    - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣ...ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ .
    ΚΡΙΜΑ- ΚΡΙΜΑ -ΚΡΙΜΑ
    ΥΓ ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΙΚΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες."

    Με τοσο ξυλο και χημικο που φαγαμε στην πορεια την Τεταρτη ΔΗΛΩΝΕΤΕ πως δεν εχουμε δημοκρατια. Γιατι οπως γραφετε
    "Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κόμμα των Πρακτόρων και της Προδοσίας με έμβλημα την εγκάρσια τομή ενός πράσινου σκαντζόχοιρου ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ, "δεν δικαιούται διανα ομίλει".-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6:49 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΚΡΥΦΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΤΣΆΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΝ 6.18 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΧΑΧΟΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟ 6:41 ΕΝΝΟΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .


    ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΣΑΣ.


    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣΟΚΗΜΟΝ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΨΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν ένα κοινοβούλιο χρειάζεται 5000 ματατζήδες να το περιφρουρούν για να ψηφίσει κάποιους νόμους εις βάρος των πολιτών και προς ικανοποίηση των σπεκουλαδόρων τότε αυτό τα λέει όλα και συγκεκριμένα από που προέρχεται η βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7:15 ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΡΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!
    ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕ, ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΚΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Του Κανακάρη σας του τα εξηγήσατε ολα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσυπογράφω τα του 7:23:00 μ.μ. και με τα ίδια λόγια απαντώ στον φίλο των 7:13:00 μ.μ. και άντε γειά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 6.41
    CIAO COMPAGNO
    DEL PAK.
    MA I QUANTI ERAVATE VOI DEL PAK IN ITALIA? NE AVRO' INCONTRATO AL MENO UN MIGLIAIO DI ESSI, SOLAMENTE IO DI PERSONA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ντρέπονται τα γα@@μένα κομματόσκυλα του σοσια-ληστρικού χουντο-πασοκ να βγάζουν δελτία τύπου με τέτοιες χοντρομαλακίες.
    ΜΑΣΟΥΡΙ δυναμίτη στον κ@λο με μισό μέτρο βραδύκαυστο φυτίλι (για να'χει suspens).
    Ουστ ψυχανώμαλα κομματοκοπρόσκυλα του πασοκ (και των άλλων κομμάτων).
    ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ Η ΒΟΥΛΗ !!!!

    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. Χμ,
    ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ;
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ;

    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΥΡΜΑ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ"
    ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ
    ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΕΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΣ!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1944 Γεωργιος Παπανδρεου,,,,Εμφυλιος
    1964 Γεωργιος Παπανδρεου,,,,Χουντα
    1981 Αντρεας Μινεικο Παπανδρεου,,,,Διαλυση Οικονομιας
    2009 Γιωργακης Τζεφρει Τσαντ Παπανδρεου,,,,,,?????

    Συμπερασμα: AΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 6.41
    DA IRAKLIO ERAVAMO TRE ! NON E COSI. E ALORA TOY SEI UN FASISTA ,OPURE PODARSI UN SPIUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γι’ αυτό, καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πράξεις βίας ή απειλής χρήσης βίας, από όπου κι αν προέρχονται, εναντίον όποιου και αν στρέφοντα

    Τι λέτε βρε γαμημένοι πασόκοι? Αυτό έπρεπε΄να το σκεφτείτε όταν μας γεμίζατε με δακρυγόνα και ροπαλιές στο σύνταγμα, όταν αποφασίζετε εσείς για το δικό μας μέλλον χωρίς να μας ρωτήσετε (δημοψήφισμα), όταν γαμάτε τις ζωές μας και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας και χειροκροτάτε στο τέλος τις μούρες σας,όταν ρε γαμημένοι με βάζετε να πληρώσω 300 ευρώ το χρόνο γιατί αποφάσισα να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας και όχι δημόσιος υπάλληλος όπως οι περισσότεροι από εσάς.Θα μπορούσα να γράφω πολλά ακόμη αλλά ένα έχω να σας πω.
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΕΛΕΟΣ !!!
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ.
    ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΠΡΩΤΟΣ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τόοοσσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι
    ο Διανοητικά Καθυστερημένος Παπανδρέου
    ή
    την Πνευματική Καθυστέρηση του Ηλιθίου
    την εκμεταλλεύονται άλλοι, ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ?
    _______________________________________________
    «Είναι μια νίκη της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Ειρήνης»... ποιος το είπε όταν ελληνικά πλοία έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας
    το 2008 ;

    Έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το σκάφος που έσπασε τον αποκλεισμό της Γάζας............
    [Επί επάρατης και Καραμανλή εννοείται όταν υπήρχε ελευθερία, στις 4.09.2008...

    Γιατί επί χούντας ΠΑΣΟΚ δεν φεύγει καν από τον Πειραιά σκάφος για τη Γάζα... κι αν φύγει κανένα το φέρουν πίσω κομμάντο του Λιμενικού όπως γράψαμε χθες και αποκρύπτουν τα καθώς πρέπει ΜΜΕ]

    Σε κλίμα συγκίνησης, με επευφημίες και εναγκαλισμούς πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά η υποδοχή του ελληνικού σκάφους «Αγιος Νικόλαος» (Liberty), του ενός από τα δύο ελληνικά καΐκια που έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας, μεταφέροντας 44 εθελοντές από 17 χώρες και εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στέλνοντας το δικό του μήνυμα τόνισε μεταξύ άλλων: « Η επιτυχία της αποστολή σας αποτελεί μία συμβολική νίκη ακριβώς για αυτά τα πανανθρώπινα και διαχρονικά αιτήματα της Δικαιοσύνης, της Ελευθερίας και της Ειρήνης, αποτελεί μία νίκη για την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Αυτή η επιτυχία σας μας ενθουσιάζει και μας δίνει ελπίδα για το μέλλον και την ειρηνική επίλυση του Παλαιστινιακού, για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή και όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία σας, τέλος, αποδεικνύει ότι τα όποια τείχη και τους όποιους αποκλεισμούς θα τους σπάσουν οι λαοί και η δύναμη και αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης αλληλεγγύης».
    in.gr - 4.09.2008
    ______________________________________________
    Σήμερα ο ΓΑΠ έδωσε εντολή κατόπιν οδηγιών του Ισραήλ, όχι μόνο να απαγορευθεί ο απόπλους,
    από ελληνικά λιμάνια, πλοίων με κατεύθυνση τη Γάζα και αν κανένα φύγει στη ζούλα να το φέρουν πίσω οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού με όπλα και δακρυγόνα αλλά να απαγορεύσει και τη διέλευση από ελληνικά χωρικά ύδατα πλοίων
    με προορισμό τη Γάζα !!!

    Γίναμε θυρωροί των Εβραίων και κανένας
    δεν το λέει !!
    ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ..ΠΡΩΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.....
    ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ.........ΓΙΑ OSCAR !!!!!!


    ο Διανοητικά Καθυστερημένος Παπανδρέου
    _______________________________________________
    «Είναι μια νίκη της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Ειρήνης»... ποιος το είπε όταν ελληνικά πλοία έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας
    το 2008 ;

    Έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το σκάφος που έσπασε τον αποκλεισμό της Γάζας............
    [Επί επάρατης και Καραμανλή εννοείται όταν υπήρχε ελευθερία, στις 4.09.2008...

    Γιατί επί χούντας ΠΑΣΟΚ δεν φεύγει καν από τον Πειραιά σκάφος για τη Γάζα... κι αν φύγει κανένα το φέρουν πίσω κομμάντο του Λιμενικού όπως γράψαμε χθες και αποκρύπτουν τα καθώς πρέπει ΜΜΕ]

    Σε κλίμα συγκίνησης, με επευφημίες και εναγκαλισμούς πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά η υποδοχή του ελληνικού σκάφους «Αγιος Νικόλαος» (Liberty), του ενός από τα δύο ελληνικά καΐκια που έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας, μεταφέροντας 44 εθελοντές από 17 χώρες και εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στέλνοντας το δικό του μήνυμα τόνισε μεταξύ άλλων: « Η επιτυχία της αποστολή σας αποτελεί μία συμβολική νίκη ακριβώς για αυτά τα πανανθρώπινα και διαχρονικά αιτήματα της Δικαιοσύνης, της Ελευθερίας και της Ειρήνης, αποτελεί μία νίκη για την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Αυτή η επιτυχία σας μας ενθουσιάζει και μας δίνει ελπίδα για το μέλλον και την ειρηνική επίλυση του Παλαιστινιακού, για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή και όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία σας, τέλος, αποδεικνύει ότι τα όποια τείχη και τους όποιους αποκλεισμούς θα τους σπάσουν οι λαοί και η δύναμη και αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης αλληλεγγύης».
    in.gr - 4.09.2008
    ______________________________________________
    Σήμερα ο ΓΑΠ έδωσε εντολή κατόπιν οδηγιών του Ισραήλ, όχι μόνο να απαγορευθεί ο απόπλους,
    από ελληνικά λιμάνια, πλοίων με κατεύθυνση τη Γάζα και αν κανένα φύγει στη ζούλα να το φέρουν πίσω οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού με όπλα και δακρυγόνα αλλά να απαγορεύσει και τη διέλευση από ελληνικά χωρικά ύδατα πλοίων
    με προορισμό τη Γάζα !!!

    Γίναμε θυρωροί των Εβραίων και κανένας
    δεν το λέει !!
    ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ..ΠΡΩΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.....
    ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. XAXAAXAA TI ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΣΟΚ....!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Η ΠΑΣΟΚ ΑΛΗΤΕΙΑ...Φεβρουάριος 2009.
    ______________________________________________
    Ο Γ.Παπανδρέου ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην αντιπολίτευση τότε, κατεβαίνει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να συναντηθεί με αγρότες που έχουν έρθει από την Κρήτη και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα του κλάδου τους,ενώ τα ΜΑΤ τους υποδέχονται με χημικά και δακρυγόνα...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τότε ο σημερινός πρωθυπουργός δήλωνε:
    "πέσανε τα δακρυγόνα,τυχαίο ή όχι...πάντως δεν.....είναι μια δημοκρατική χώρα που αντιμετωπίζει κοινωνικά προβλήματα με δακρυγόνα και με ΜΑΤ".
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Δυόμισι χρόνια μετά και με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, για πες μας ρε Γιώργο τελικά τι από τα δύο συμβαίνει;
    Ή
    το ΠΑΣΟΚ με σένα αρχηγό κατάφερε να εκδημοκρατίσει τα δακρυγόνα και τα ΜΑΤ
    ή
    (που δεν μου πάει καν το μυαλό..... !!!!)

    Δεν ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα...
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. IL TUO ITALIANO FA PIETA. CHISSA QUANTE ORE AL GIORNO TI RIPOSAVI AL BAR, FACENDO LA LOTTA SEDUTO IN TAVOLA.
    DI IRAKLIO ALLORA CE NE ERA SOLO KARAKOSTANTAKIS.
    TU CHI SEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 3 Ιουλ 2011 7:19:00 μ.μ.

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΙΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΤΡΥΦΤΟΥΝ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ."ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση