GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφάσισαν να παραμείνουν στο Σύνταγμα οι «αγανακτισμένοι»...

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στην Πλατεία Συντάγματος δηλώνουν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για 49η ημέρα και οργ...

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στην Πλατεία Συντάγματος δηλώνουν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για 49η ημέρα και οργανώνονται για τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε «άτυπη» συνάντηση του συντονιστικού και εκπρόσωποι των ομάδων και των φορέων κατέθεσαν...
 προτάσεις, ανά τομέα και θεματική ενότητα, προκειμένου αύριο να συζητηθούν εκτενώς και να ληφθούν αποφάσεις.
Αναφορικά με τις δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής για απομάκρυνση των σκηνών που έχουν τοποθετήσει οι «αγανακτισμένοι» στην Πλατεία Συντάγματος, σε ανακοίνωση της «λαϊκής συνέλευσης» σημειώνεται ότι θα παραμείνουν μέχρι να αποφασιστεί από τους ιδίους το αντίθετο.
Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή διοργάνωσε η Πρωτοβουλία «Ένα καράβι για τη Γάζα». Οι διαδηλωτές ζήτησαν την άρση της απαγόρευσης του απόπλου για το «Στόλο της Ελευθερίας», ενώ κατηγόρησαν την κυβέρνηση για τη στάση της στο συγκεκριμένο θέμα.
Όταν η πορεία έφθασε στην Πλατεία Συντάγματος, οι διαδηλωτές ζήτησαν από το κίνημα των «αγανακτισμένων» να καταδικάσει τη στάση της κυβέρνησης και να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των Παλαιστινίων.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

8 σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΑΠΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .

    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ.
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aμα ο Καμίνης πάει να σηκώσει ΕΛΛΗΝΕΣ από την πλατεία, τη στιγμή που από άλλες 30 πλατείες του κέντρου δε μπορείς να περάσεις ούτε μέρα από φόβο...τότε θα κατέβω και εγώ πρώτη φορά στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και θα υπερασπίσω τα παλικάρια με τις σκηνές.
    Γιατί το θράσσος και η υποκρισία περισσεύουν,,,
    Ασε που οι τουρίστες καραγουστάρουν και όλοι φωτογραφίζονται στα "τσαντίρια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση είκοσι ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Κύριε Υπουργέ, κάθε απατεώνας-κλέφτης-δολοφόνος-κακοποιός οτιδήποτε τέλος πάντων σχετικό με αυτά, φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι δικοί τους μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ, οι τουρίστες καραγουστάρουν!! Όποιος περνάει από σύνταγμα παίρνει φωτογραφίες μ' ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!
    Μπράβο στους αγανακτισμένους για την απόφασή τους! Όλοι μαζί ενωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ όποιος πάει να σηκώσει Έλληνα από πλατεία θέλει πέτρες...
    Εδώ δε μαζεύουν από άλλες πλατείες τους Σομαλούς και τους Νιγηριανούς με τα σπαθιά...και θα πεις στον Έλληνα να μην κάτσει στο Σύνταγμα;;;;
    Όποιος και να' ναι εκεί θα κάτσει και ουέ κι αλλίμονο σε όποιον τον ακουμπήσει.
    Παραπέμπουν σε άλλα τέτοιες κινήσεις και καθόλου δε μου αρέσουν...

    Και όντως...οι τουρίστες καραγουστάρουν, το έχω δει κι εγώ.
    Σαν παιδάκια κάνουν και τρέχουν να φωτογραφιστούν με τους indignados!! Αποκτήσαμε και αξιοθέατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και βέβαια οι τουρίστες θα φωτογραφηθούν με τους ''αγανακτισμένους'' και τα τσαντήρια τους, ώστε μετά να ανεβάσουν τις φωτογραφίες και όλος ο πλανήτης να γελάει με τα χάλια μας, που καταντήσαμε τυην κεντρική πλατεία της πόλης μας γυφτομαχαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση