GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και δεύτερη παραίτηση-«βόμβα» στην Σκότλαντ Γιαρντ για τις υποκλοπές...

Ο βοηθός επιθεωρητή της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου Τζον Γέιτς -δεύτερος τη τάξει στην ιεραρχία της Σκότλαντ Γιαρντ και επικεφ...

Ο βοηθός επιθεωρητή της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου Τζον Γέιτς -δεύτερος τη τάξει στην ιεραρχία της Σκότλαντ Γιαρντ και επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας- υπέβαλε παραίτηση σήμερα υπό το βάρος του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών, μία ημέρα μετά την αποχώρηση του επικεφαλής σερ Πολ Στέφενσον.
Η Σκότλαντ Γιαρντ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας της αποτυχίας της να...
 φέρει στο φως την πλήρη, δραματική έκταση του σκανδάλου κατά την αρχική έρευνα που είχε διενεργηθεί προ ετών, αλλά και για τις διασυνδέσεις αξιωματούχων της με πρώην στελέχη της News of the World που εμπλέκονται στο κολοσσιαίο σκάνδαλο.
Στον Τζον Γέιτς ανήκει η απόφαση να μην ανοίξει εκ νέου ο φάκελος των υποκλοπών το 2009, ενώ είχε ελέγξει και τα διαπιστευτήρια του Νιλ Ουόλις (πρώην υποδιευθυντή της News of the World που φυλακίστηκε για το σκάνδαλο) προτού προσληφθεί ως σύμβουλος Τύπου στην Μητροπολιτική Αστυνομία.
Η θέση που προσφέρθηκε στον Νιλ Ουόλις και οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν και η αιτία της σκληρής κριτικής που οδήγησε την Κυριακή σε παραίτηση τον ίδιο τον αρχηγό της Σκότλαντ Γιαρντ σερ Πολ Στέφενσον.
Οι ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις που προσλαμβάνει το σκάνδαλο των υποκλοπών φέρνουν ταυτόχρονα σε εξαιρετικά δυσχερή θέση τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος ανακοίνωσε έκτακτη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου την Τετάρτη προκειμένου να συζητηθούν οι ραγδαίες εξελίξεις.

2 σχόλια

  1. Αυτά βεβαίως γίνονται στην Αγγλία των...gay !!!
    πράξεις ευθύνης οι παραιτήσεις και οι καθεραίσεις των υπαιτίων παραβατών του νόμου...στην Αγγλία βεβαίως γιατί εδώ.....

    οι (gay) στρατιωτικοί μας, καλύπτουν εαυτούς και αλλήλους σε καραμπινάτες παραβάσεις νόμων και κανονισμών, η στρατιωτική δικαιοσύνη βγαζει αποφάσεις-σκοπιμότητας και οι υπαίτιοι στρατιωτικοί αθοώνονται για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο ...της αλλαζονίας και αυθαιρεσίας .
    .
    Ούστ κωλοέλληνες αξιωματικοί με τα παράσημα της...αρχαιότητας ...ούστ ρε φασιστοστρατοκαυλοθεομπαίχτες !!!
    Εξαιρούνται βεβαίως οι Δημοκρατικοί Αξιωματικοί που βεβαίως ειναι η συντριπτική πλειοψηφία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά η Τράπεζα της Αγγλίας είναι 100 τοις 100 Ροτσιλδική μέσα στη Σκότλαντ Υαρντ δεν θα είχαν τους κολλητού τους για να ελέγχουν τους πολιτικούς ώστε να εκτελούν καλά τις υποχρεώσεις τους, μετά και την ανάδειξή τους από τα Μ.Μ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση