GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση της εβδομάδας, από τον Γιώργο Λιάγκα...

Γ. Λιάγκας τώρα στο " πολύ μπλα μπλα" του ALTER : " Εκτιμώ τη Φαίη -εν. τη γυναίκα του, κ. Σκορδά- και σαν τηλεοπτικό προϊόν...

Γ. Λιάγκας τώρα στο "πολύ μπλα μπλα" του ALTER: "Εκτιμώ τη Φαίη -εν. τη γυναίκα του, κ. Σκορδά- και σαν τηλεοπτικό προϊόν"...

Δίχως επέκταση σχολιασμού, σε μια παραδοχή των σύγχρονων καιρών: 

7 σχόλια

  1. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΛΑΛΑΚΕΣ... ΚΑΙ ΤΟΥΤΑΝΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού καθόσαστε μεσημεριάτικα και βλέπετε αυτά τα νούμερα...

    Καλά να πάθετε...

    Ως ένα βαθμό, έχουν κι αυτά τα νούμερα, ευθύνη γι αυτό το ξεπεσμό της Πατρίδας μας.

    Όταν τους δεις νομίζεις πως κατέβηκαν από το φεγγάρι...

    Ούτε γλώσσα γνωρίζουν, ούτε καμιά κουλτούρα πρεσβεύουν, και το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είναι να δείχνουν λίγο από τα μπούτια τους...

    Ντροπή και αίσχος.

    Κλείστε τη τηλεόραση, και τότε θα σωθεί η χώρα, και οι επόμενες γενιές.

    Ο Κουρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ. ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλασική περίπτωση τσανακογλύφτη δημοσιογραφίσκου. Βολεψάκια χωρίς καμία ικανότητα το απόλυτο μηδεν. Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχαν αυτά τα καταχρεωμένα ιδιωτικά κανάλια που στο πρόγραμμα τους φιλοξενούν σκουπίδια που θα ήταν όλοι αυτοί και τι δουλειά θα κάνανε για να αποκτήσουν σκάφη τζιπ πολυτελείας και σπίτι στα β. προάστεια.
    Η χώρα της απόλυτης αναξιοκρατίας της ρεμούλας και των διασυνδέσεων.
    άνθρωποι που δεν μπορουν να μοιράσουν σε δυο γαιδούρια σανό έλυσαν το προβλημα τους ως 3η γενεά χωρίς να το αξίζουν.
    Τιποτε δεν ειναι τυχαίο σε αυτό τον τόπο που περιβάλλεται από θάλασσες όπου σε αυτές επιπλέουν σκατά και φελλοί.
    Αλοίμονο σε αυτούς που πιστεύουν οτι θα προχωρήσουν στην ζωή γιατί έχουν μορφωτικό επίπεδο και ικανότητες σε αυτό τον τόπο. Σερβιτόροι-ρες ντελιβεράκια και μπλοκάκια ή π......κια βιζιτάκια, και χαζοχαρούμενες-νοι υποψηφιοι εραστές ανωμάλων για 15 λεπτά δημοσιοτητα και ότι μας κάτσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΕΞΠΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΜΠΙΖΕ ΤΟΥΛΟΥΜΟΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΤΕΛΕΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαί ποιός γαμάει ψηλά καπέλα?
    Χθές τα γειτονάκια μου παντρεύτηκαν μεσ΄ τη χαρά
    και ευτυχώς δεν είχαν παπα-ράτσι-γιώτη καλεσμένο.
    Άντε ρε τράβα στη μαντάμ Σουσού με τις άλλες
    κουτσομπόλες των μπικουτί να σας πεί το καφέ.
    Δημοσιογραφία του απόπατου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση