GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χρυσός» στη Σαγκάη ο Σπύρος Γιαννιώτης...

Από το tvxs.gr Το χρυσό μετάλλιο στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης κέρδισε ο 31χρονος Κερκυραίος κολυμβ...

Από το tvxs.gr
Το χρυσό μετάλλιο στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης κέρδισε ο 31χρονος Κερκυραίος κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης , εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
«Η εμπειρία μου, μου έχει διδάξει ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις», δήλωσε ο πρωταθλητής λίγο μετά τη νίκη του.
Πρόκειται για το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στο παγκόσμιο της Σαγκάης, με το πρώτο να έρχεται στο ίδιο αγώνισμα από την Μαριάννα Λυμπερτά. Ο Γιαννιώτης έγινε ο...
δεύτερος Έλληνας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, μετά από εκείνο του Άρη Γρηγοριάδη στα 50μ. ύπτιο, το 2005.
Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Δημήτρης Διαθεσόπουλος μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου του Σπύρου Γιαννιώτη, δήλωσε: «Το χρυσό του Σπύρου Γιαννιώτη σηματοδοτεί πως η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας μπορεί να είναι πρώτη στον κόσμο. Ενάντια στην παγκόσμια κοινή γνώμη, που μας λοιδορεί, υποβαθμίζει και μας μειώνει. Και τέτοια παγκόσμια αίγλη στην Ελλάδα μπορεί να δώσει μόνο ο αθλητισμός»
Και ο πρόεδρος της ΚΟΕ συνεχίζει: «Καλώ όλους πολιτική και αθλητική ηγεσία να σκύψουν και να δώσουν χέρι βοηθείας στον αθλητισμό. Έχει να προσφέρει πολλά ο αθλητισμός μας στο παγκόσμιο κύρος της Ελλάδας».
Και ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος κατέληξε: «Πολλά συγχαρητήρια στον μεγάλο Έλληνα αθλητή μας και τον προπονητή του, γιατί στη Σανγκάη γράφουν ολόχρυσες σελίδες. Εύχομαι ότι η ανοιχτή θάλασσα μέχρι την Παρασκευή θα χαρίσει και άλλες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό».

1 σχόλιο

  1. Mπράβο Παλίκαρε.
    Του χρόνου "τον έχεις και τον Γερμανό"
    που πάρνει 6 συνεχόμενα χρυσά στα
    5χλμ.Είναι πιό "γέρος" από εσένα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση