GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Περιφερειάρχης μαριονέτα με το βλέμμα στη Βουλή..."

Από το volospress.blogspot.com Μόνο ως περιφερειάρχης μαριονέτα και περιφερειάρχης δημοσίων σχέσεων (κι όχι έργων) μπορεί να χαρακτηρισ...

Από το volospress.blogspot.com

Μόνο ως περιφερειάρχης μαριονέτα και περιφερειάρχης δημοσίων σχέσεων (κι όχι έργων) μπορεί να χαρακτηριστεί ο Κ. Αγοραστός. Έχει ξεπεράσει ακόμα και την κυβέρνηση του Παπανδρέου, με την ατολμία, την νωθρότητα, την έλλειψη σχεδίου και έργου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Πίσω από τον Παπανδρέου βρίσκονται τ’ αμερικανάκια των δημοσίων σχέσεων, και πίσω από τον Αγοραστό τα παιδιά από την Λάρισα, που λύνουν και... δένουν για την περιφέρεια.
Προεκλογικά ήταν ο Νίκος Ράπτης και ο Κώστας Πάσχος που έκαναν κουμάντο στο τι θα κάνει και ποιους θα δει ο Αγοραστός. άτομα «αναγνωρισμένα» με τεράστιο «κύρος» και βαριά πολιτική πορεία και οι δυο, ήταν οι πρωτοπαλίκαρα του. Μέχρι και στο ποιοι θα μπουν στα ψηφοδέλτια και ποιοι στις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών είχαν λόγο.
Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως περιφερειάρχης τον ρόλο αυτό ανέλαβαν οι...
Βασίλης Πολυμέρου και Ζήσης Γρηγορίου. Οδηγός του ο πρώτος κατά την προεκλογική περίοδο και με θητεία στα γραφεία Ζώη και Χαρακόπουλου, ενώ ο δεύτερος, περιφερειακός σύμβουλος που πέρασε από την Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά.
Λογικό είναι έτσι, η Περιφέρεια να υπολειτουργεί, αφού βασικές δομές της Περιφερειακής διοίκησης δεν υφίστανται, από προσωπική επιλογή του Αγοραστού. Ο λόγος που λειτουργεί έτσι είναι ασαφής αν και οι στενοί του συνεργάτες μιλούν για φόβο του Περιφερειάρχη να μην γίνει ευρύτερα γνωστή η ανεπάρκεια και η ατολμία του. Μην ξεχνάτε ότι για να γίνουν οι θεματικοί περιφερειάρχες πέρασαν έξι ολόκληροι μήνες μέσα από συζητήσεις και πιέσεις από διάφορους χώρους και συμφέροντα, με αποτέλεσμα πολλά θέματα της περιφέρειας να πάνε πίσω χρονικά.
Κοιτάζοντας κανείς τους Αντιπεριφερειάρχες που επέλεξε για την διοίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, βγάζει το συμπέρασμα, της ανικανότητας του να επιλέξει σωστούς και ικανούς συνεργάτες. Η ανασφάλεια που τον διακατέχει δεν θα τον άφηνε ποτέ να επιλέξει συνεργάτες με άποψη και θέσεις. Αποτέλεσμα των κακών επιλογών του σε θέσεις κλειδιά έφεραν και τις πρώτες αντιδράσεις στον συνδυασμό της πλειοψηφίας, που πλέον παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κρίση που δημιουργήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δ. Αλεξόπουλο ήταν τεχνητή κι όχι πραγματική, απλά και μόνο για τις εντυπώσεις. Εξάλλου το μυαλό του πάντα είναι η βουλευτική έδρα στις επόμενες εκλογές που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν το Φθινόπωρο. Με ποιο κόμμα; Αυτό δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αφού προσπαθεί να έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και με την Νέα Δημοκρατία αλλά και την Δημοκρατική Συμμαχία της φίλης του Ντόρας.
Πάντως στην Συγγρού δεν ακούγονται και τα καλύτερα σχόλια για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

12 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Ποιος αντιτάχτηκε σε μισθολογικές απαιτήσεις εργαζομένων στο Δημόσιο όταν ήδη έπαιρναν παχυλότατους μισθούς ;
    Ποιοι συνδέσανε εκ του πονηρού το ύψος του μισθού κάποιων δικαστικών με αυτόν των βουλευτών και τούμπαλιν ; Πότε θα καταργηθεί αυτό ;
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι δικοί τους μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή δεν είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ θα προτείνω να ψάξετε λίγο και να βρείτε εάν ο κ Αγοραστός και κάθε άλλος περιφερειάρχης και α/περιφερειάρχης έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος Βουλευτής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ.

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    1. ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    2. ΑΣΚΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    3. ΥΠΕΘΑΛΠΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΞΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ.
    4. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    5. ΗΘΕΛΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΥΑΘ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    6. ΕΛΕΓΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.
    7. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    8. ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ....
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    9. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΝΤ.
    10. ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    11. ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΜΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ.
    12. ΕΚΒΙΑΖΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    13. ΕΛΕΓΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    14. ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    15.....
    16..
    17....
    ........
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ.

    ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    1. ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΜΕΣΑ.
    2. ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
    3. ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
    4. ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    5. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΔΝΤ.
    6. ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ ΣΤΙΣ 130 ΜΟΝΑΔΕΣ.
    7. ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΑ.
    8. ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ ΣΤΙΣ 1.000 ΜΟΝΑΔΕΣ.
    9. ΕΚΑΝΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    10. ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΕΓΚΛΗΜΑ.
    11. ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    12. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    13. ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΔΩΡΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    14. ΕΚΑΝΕ 2ο, 3ο, 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ.
    15. ΡΗΜΑΞΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ.
    16. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    17. ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
    18. ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    19....
    20...
    21...
    ........
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ.

    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Υ.Γ. 1.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ.

    Υ.Γ.2.
    ΦΘΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΙ


    ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
    Να επιβραβεύετε μεταξύ των Δούλεψε να φας, και Κλέψε νάχεις , ο δεύτερος…..

    Πόσοι από τους μεγαλοϊδιοκτήτες γης την έχουνε με τον ιδρώτα του προσώπου τους ;

    Με τίμια μέσα ; Τα χρήματα που έδωσαν και την αγόρασαν ήταν ΚΑΘΑΡΑ ;

    Από πού και ως που κάποιος ή κάποια που κατέχει κάμποσα στρέμματα μέσα σε ζώνη NATURA, ή ένας άλλος τέσσερα στρέμματα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, δηλαδή και οι δυο μεγαλοϊδιοκτήτες, να μπορούν να χτίσουν ένα σπίτι μέσα σε αυτά, και δεν μπορεί ένας μικροϊδιοκτήτης ενός χωραφιού 200 -300-400-500- …. 2000- 3000 μέτρα και εφ όσον δεν είναι αρχαιολογικός χώρος, δεν είναι δάσος, δεν είναι ρέμα, δεν είναι αιγιαλός κλπ να χτίσει ένα σπίτι με τον όποιο συντελεστή δόμησης, πχ. 35/100, και με ανώτατο όριο δόμησης τα 250 τμ, και όποιο σχεδιαστικό – κατασκευαστικό περιορισμό κρίνει το κράτος, και με την υποχρέωση να έχει και να συντηρεί έναν ορισμένο αριθμό δέντρων μέσα σε αυτό αλλά και είδους, προκειμένου και ο άνθρωπος αυτός να ικανοποιηθεί αλλά και το περιβάλλον να γίνει καλύτερο;
    Φαντάζεστε εκεί που δεν υπάρχει τίποτα σε ένα χωράφι 300 μ. να χτιστεί ένα σπίτι 80-90 τμ. με πέτρα και γύρω του στον υπόλοιπο χώρο 10-15 δέντρα;
    Ή και σε ένα μεγαλύτερο 1000-2000 -3000τμ που θα χτίσει 250 τμ και θα υποχρεωθεί ο ιδιοκτήτης να φυτέψει και να συντηρεί 20-30-50- 100…. δέντρα;
    Δεν θα γίνει κόλαση όπως εισηγούνται κάποιοι πληρωμένοι υπηρέτες των εχόντων μεγάλες ιδιοκτησίες αλλά Παράδεισος, και όπου και αν γυρνάς το βλέμμα σου θα βλέπεις μια νοικοκυροσύνη και μια ομορφιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον ελεύθερό σας χρόνο βλέπετε ταινίες επιστημονικής φαντασίας;;;
    Τι φοβεροί μπλόγκερς που είστε εσείς ρε παιδιά;;;
    Τόση αμετροέπεια και εθισμό στη μπούρδα χρόνια είχαμε να δούμε....άξιος ο μισθός σας (απ' 'οποιον σαν πληρώνει να γράφετε αηδίες)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
    Α) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ - ΧΑΧΑΧΑΧΑ - ΒΛΕΠΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    Β)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ, ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
    ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ)Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΡΕΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΝΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά όσο έχετε εμμονή μαζί του τόσο τον δυναμώνετε,δεν το καταλαβαίνετε?

    Και στο φινάλε δεν τον διόρισε κανείς,με ελεύθερη εκλογική διαδικασία εκλέχθηκε.

    Μην τον ψηφίζετε στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση