GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολη η ρύθμιση για τα αυθαίρετα...

Ρύθμιση 40 ετών για αυθαίρετα που βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως ή εντός ορίων οικισμών και 20 χρόνια για κτίσματα σε εκτός σχεδίου ...

Ρύθμιση 40 ετών για αυθαίρετα που βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως ή εντός ορίων οικισμών και 20 χρόνια για κτίσματα σε εκτός σχεδίου ή εκτός ορίων οικισμών, προβλέπει το νομοσχέδιο που παρουσίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Παράλληλα, αν και υπάρχουν ασάφειες στον τρόπο υπολογισμού του προστίμου και δεν γίνεται σαφής, εκτιμάται ότι αυτό θα...
 επιβάλλεται ως ποσοστό επί του ποσού που προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό της τιμής ζώνης με το εμβαδό. Ενα ποσοστό που θα ποικίλει καθώς, σύμφωνα με το υπουργείο, θα λαμβάνονται υπόψη στοιχεία όπως η ύπαρξη οικοδομικής άδειας,   η θέση του κτίσματος σε περιοχή εντός ή εκτός σχεδίου, το είδος του ακινήτου (κύρια και μοναδική κατοικία, άλλη χρήση κ.λ.π), ο τύπος της πολεοδομικής παράβασης (κατ’επέκταση ή/και καθ’ύψος υπέρβαση δόμησης/κάλυψης, παραβίαση πλάγιων αποστάσεων ή/και οικοδομικής γραμμής), η αυθαίρετη αλλαγή ως προς την χρήση της οικοδομικής άδειας, η τιμή ζώνης, βάσει του συστήματος αντικειμενικών αξιών, κάθε άλλο είδος αυθαίρετης κατασκευής (π.χ. πισίνες) και, υπό προϋποθέσεις όπως τονίζεται, κοινωνικά κριτήρια, χωρίς να αναφέρονται ποια ακριβώς.
Δείτε όλη τη ρύθμιση και τα παραδείγματα που δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος για τα πρόστιμα
Η πολυαναμενόμενη ρύθμιση για τις αυθαίρετες κατασκευές η οποία παρουσιάστηκε σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ήρθε τελικά με πολλές ασάφειες ως προς τον τρόπο υπολογισμού του προστίμου, τη διαδικασία ελέγχου των φακέλων που πρόκειται να κατατεθούν, αλλά και τα κοινωνικά κριτήρια που είχαν προαναγγελθεί.
Ειδικότερα, ο φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη νομιμοποίηση του αυθαιρέτου θα πρέπει να έχει κατατεθεί έως το τέλος του έτους και θα περιέχει την αίτηση, παράβολο (500€, 1000€ ή 2000€, ανάλογα με το μέγεθος και το είδος της αυθαίρετης κατασκευής), υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του αυθαιρέτου και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου «έντυπο υπολογισμού του ειδικού προστίμου», χωρίς όμως να προσδιορίζονται λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση που ετοίμασε το επιτελείο του υπουργείου Περιβάλλοντος, θα γίνει διαχωρισμός των αυθαιρέτων σε αυτά που βρίσκονται σε ευαίσθητες περιοχές και σε αυτά που μπορούν να ρυθμιστούν. Εξαιρούνται και είναι άμεσα κατεδαφιστέες οι κατασκευές που προκαλούν ανεπανόρθωτη περιβαλλοντική βλάβη (μέσα σε δάση, σε ρέματα, στον αιγιαλό, σε αρχαιολογικούς χώρους κ.λ.π).
Επίσης, από 1/1/2012 κανένα ακίνητο δεν θα μπορεί να μεταβιβάζεται χωρίς την υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη και τη δήλωση μηχανικού ο οποίος θα βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή στο ακίνητο και δεν έχουν εγκατασταθεί χρήσεις χωρίς άδεια.
Ψευδείς ή ανακριβείς βεβαιώσεις από όσους εμπλέκονται σε μια δικαιοπραξία (συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μεσίτες, υποθηκοφύλακες κ.λ.π) επισύρουν αυστηρές ποινές, ενώ για τους μηχανικούς προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος.
Επιπλέον, προκείμενου περί αυθαίρετων κατασκευών που έχουν ανεγερθεί σε μη άρτια και συνεπώς μη οικοδομήσιμα οικόπεδα, η διατήρηση επίσης αυξάνεται σε 40 χρόνια υπό την προϋπόθεση χρήσης, όμορου ή τμήματος όμορου ή οικοπέδου που βρίσκεται στο δήμο της αυθαίρετης κατασκευής, άρτιου και οικοδομήσιμου γηπέδου για τη συμπλήρωση της υπολειπόμενης αρτιότητας ή ειδικού προστίμου ισοδύναμου εμβαδού γης που υπολείπεται ή συνδυασμό των δύο παραπάνω.
Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν από τα πρόστιμα, θα κατατίθενται σε ειδικό κωδικό του Πράσινου Ταμείου με την ονομασία «Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο» και στο πλαίσιο των στόχων και αρχών του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής θα αποδίδεται στους Δήμους στη διοικητική περιφέρεια των οποίων βρίσκονται τα μη νόμιμα κτίσματα προκειμένου να διατεθούν αποκλειστικά για την εξισορρόπηση του ελλείμματος γης, την αύξηση των κοινοχρήστων χώρων και την εκτέλεση κατεδαφίσεων.
Επίσης, ιδρύεται Ειδική Υπηρεσία Κατεδαφίσεων, η οποία υπάγεται απευθείας στον Γενικό Επιθεωρητή της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) και έχει αρμοδιότητες τον εντοπισμό και τον έλεγχο αυθαίρετων επεμβάσεων και κατασκευών, την έκδοση και την εκτέλεση πράξεων καθαίρεσης και κατεδάφισης, τη μέριμνα για την ορθή διάθεση των οικοδομικών αποβλήτων (μπάζων) και την αποκατάσταση.
Δείτε όλη τη ρύθμιση και τα παραδείγματα που δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος για τα πρόστιμα

11 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθινή σπίθα μπορεί να προέλθει από την κοινωνικοπολιτική συμμαχία της εργατικής τάξης με τους αυτοαπασχολούμενους,τη μικρομεσαία αγροτιά,τους νέους των εργατικών οικογένειών που καλούνται να ζήσουν στην πιο βάρβαρη περίοδο των τελευταίων 50 χρόνων.
    Οι άλλες ''σπίθες'',''αριστερές'' και ''δεξιές'',δεν είναι παρά πυροτεχνήματα του συστήματος που πάει να εκτονώσει και να οδηγήσει στην απογοήτευση τμήματα του λαού που ριζοσπαστικοποιούνται.
    Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ,ακόμα και αν δεν υπάρχει συμφωνία μαζί του για όλα τα ζητήματα.
    Ταυτόχρονα όμως,έχει και το ΚΚΕ την ιστορική ευθύνη να ανοιχτεί πλατιά στο λαό και να μη λειτουργεί φοβικά απέναντι στις αυθόρμητες εκδηλώσεις του όπως δυστυχώς κάνει μέχρι σήμερα.
    Να αναδεικνύει τον ρόλο της όποιας
    ''σπίθας'' χωρίς να απορρίπτει το λαό που κινητοποιείται.
    Είναι μια μεγάλη ευκαιρία,ιστορική θα έλεγα,για το λαϊκό κίνημα να κάνει πολλά βήματα μπροστά,αλλά συγχρόνως και μια μεγάλη στιγμή ευθύνης για το πιο συνειδητό και οργανωμένο κομμάτι του,το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΚΗΦΗΝΕΣ, ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΆΠΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ...

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡΟΣ- ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!!!!!

    ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ???

    ΝΑ... Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ...

    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 9:14

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΦΑΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ Μ.....ΕΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

    ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ!!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΚΑΡΙΖΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΣΧΕΔΙΟ" δολοφονίας του Κωστάκη??

    Σιγά το μέγα ηγέτη, που θα ήθελε κάποιος να δολοφονήσει!!!

    Με τί θα τον δολοφονούσαν?? Μήπως με βόμβες χοληστερίνης??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........

    "Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης"

    ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ 4 ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική Ακροδεξιά και Φασιστική σας φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ "ΚΕΝΤΡΟ"ΔΕΞΙΑΣ:

    1.ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    2.ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    3.ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    *******************************

    ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ...
    ΟΧΙ 30, 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο φασισμός είχε πάντα προσωπείο τον σοσιαλισμό!!!
    Από εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα ξεκίνησε η σφαγή του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

    Οι ηγέτες τους συνήθως είναι ηλίθιοι που επαγγέλονται τους σοσιαλιστές και από πισω κρύβεται η μουτσούνα του χουντοφασιστικού σοσιαλισμού.
    Οι σοσιαλιστές υπόσχονται τα πάντα στους πάντες γεμίζοντας τους λαούς παραμυθια και ψέμματα ερχόμενοι δε στην εξουσία δείχνουν το αληθινό απαίσιο πρόσωπο της ξεφτίλας που τους διακρίνει.
    - Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά -

    Καλά θα κάνεις να διαβάσεις λιγάκι ιστορία πρίν αραδιάσεις τις μαλακίες σου στα blogs.
    Εκτός και αν το μέροκάματο σου από την Ιπποκράτους βασίζεται στις ηλιθιοτητες που αραδιάζεις.

    Θα σου θυμήσω τι είπε ο πατριάρχης του κόμματος σου γυρίζοντας από την ΑΛΒΑΝΊΑ.
    "Έρχομαι από τον παράδεισο του ΑΛΊΑ" αυτή ήταν η πρώτη δηλωσή του στο αεροδρόμιο στους δημοσιογράφους και γέλασε και το χείλι του κάθε πικραμένου.
    Τα φιλαράκια που επισκεπτότανε σε τακτά διαστήματα ήταν ο Τσαουσεσκου ο Χονεκερ ο ΑΛΊΑ ο Ζιφκωβ όπου όλως τυχαίως φυλακίστηκαν και εκτελεστηκαν από τους λαούς τους που τους αγαπούσαν πολύ !!!
    Και όλους τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ;;;;
    Τον πρόεδρο της Τανζανιας τον Καντάφι και τον συγχωρεμένο με το τραπεζομάντηλο Αραφατ οι μέγαλοι ηγέτες του τρίτου δρόμου.

    Απίστευτος παπατζής και ξεφτίλας ήτανε και ασφαλώς το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει.

    Τις μαλακίες σου μπορείς να τις αραδιάζεις αλλά μην νομίζεις ότι πετυχαίνεις και τίποτε.

    Υπάρχει μια γενιά που έζησε όλο το ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ από τον μεθυστακα παπού τον παπατζή γιό και σήμερα τον πανηλιθιο εγγονο.

    Επί των ημερών τους για όλα πάντα έφταιγαν οι άλλοι, αυτοί καθαροί και αμόλυντοι παρθένες και ασφαλώς πάντα δημοκράτες !
    βέβαια...τέρατα της δημοκρατίας.
    Επί των ημερων τους πάντα ξεσάλωναν οι απέναντι από τον ατλαντικο στην χώρα.. κατα τα άλλα΄
    "έξω οι βάσεις του θανάτου".

    Συνέχισε μεγάλε να γράφεις γιατί όσο γράφεις τις μαλακίες σου τόσο καλό κάνεις στον τόπο και προκαλείς την αηδια για το κομμα σου.
    ________________________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λύστε κάθε απορία για τα αυθαίρετα www.3nk.gr/index.php?page_id=429

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση