GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δημοσιογραφία παραμένει όνειρο...

Του Αχιλλέα Βουνάτσου http://gatamedia.blogspot.com/ Τη χειρότερη μεταπολεμική οικονομική περίοδο ζεί η Ελλάδα εδώ και 22 περίπου μή...

Του Αχιλλέα Βουνάτσου
http://gatamedia.blogspot.com/

Τη χειρότερη μεταπολεμική οικονομική περίοδο ζεί η Ελλάδα εδώ και 22 περίπου μήνες. Ο νεοπλουτισμός της δεκαετίας του 80 και του 90, τα "πακέτα" Ντελόρ της τότε Ευρωπαικής Κοινότητας (ΕΟΚ)έδωσαν στο μεσοαστό Ελληνα την ευκαιρία να ξεπεράσει την μεσαία τάξη άλλων αναπτυγμένων χωρών. Αποτέλεσμα αυτής της 20ετίας ήταν ο κάθε πολίτης να αγοράζει σπόρ αυτοκίνητα, λούξ διαμερίσματα, να...
έχει τουλάχιστον 5 πιστωτικές κάρτες, να ταξιδεύει ανά τον κόσμο με διάφορα τουριστικά πακέτα χωρίς όμως να έχει πίσω από το μυαλό του τι σημαίνει αποταμίευση και καλή διαχείριση του χρήματος.
Νάμαστε λοιπόν σήμερα. Εν έτη 2011. Το σοκ ολόκληρης της κοινωνίας μας, δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, γιατί ως λαός όπως μας δίδαξε εξ άλλου και η ιστορία μας, είμαστε ανοιχτοχέρηδες και σπάταλοι.
Σήμερα λοιπόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε το χειρότερο πρόβλημα, την ανεργία. Την ανεργία που μαστίζει όλες τις ηλικίες και κυριότερα τη νεολαία μας.
Δυστυχώς όμως για μια ακόμα φορά μυαλό δεν βάζουμε.
Δίνονται ευκαιρίες και υπάρχει αγορά εργασίας ακόμα...έστω και με μειωμένες αποδοχές αλλά οι απαιτήσεις των Ελλήνων παραμένουν παράλογες.
Για παράδειγμα σας λέμε, ότι σε μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα, προσφέρθηκε εργασία με μηνιαίες αποδοχές 1.200 ευρώ και τουλάχιστον 20 άτομα που πέρασαν για την εν λόγω θέση, δεν δέχθηκαν γιατί τους φάνηκαν λίγα τα χρήματα, αλλά και λόγω καλοκαιριού είχαν κανονίσει τις διακοπές τους!
Επίσης, αυτό που προκαλεί μεγάλο ερωτηματικό και ενδιαφέρον από την πλευρά παλιών δημοσιογράφων είναι ότι αυτή η νέα γενιά έχει παράλογες απαιτήσεις και δυστυχώς πολύ θράσος.
Δεν υπολογίζουν και δεν σέβονται τους αρχισυντάκτες, τους διευθυντές και σε μια εποχή που τα μεγαλύτερα συγκροτήματα κάνουν απολύσεις, απαιτούν να μην εργάζονται Σαββατοκύριακα παίρνοντας τα μάλιστα ως ρεπό μέσα στην εβδομάδα...
Κάτι που δεν τολμούσαν οι παλιοί δημοσιογράφοι ούτε να το φανταστούν γιατί αυτή την δουλειά την έκαναν τότε από μεράκι και δεν την έβλεπαν σαν επάγγελμα, αλλά σαν ένα πάθος!
Δυστυχώς, η πλειοψηφία των νέων παιδιών που θέλουν να μπουν σε αυτόν τον χώρο, θεωρούν εαυτούς αναντικατάστατους...
Κρίμα γιατί η δημοσιογραφία είναι καθαρά δημιουργία.
Ευτυχώς, που η Ελλάδα μπορεί και ξαναγεννιέται από τις στάχτες της αλλά δυστυχώς ο Ελληνας παραμένει πάντα Ελληνας!

8 σχόλια

  1. Ρε ψυχανόμαλε και εγώ είπα ότι σταμάτησες το κάλεσμα προς τον μπουχέσα να ξανάρθει να συνεχίσει τις αρπαχτές. Ρε βλάκα 2,4 δις, σου το έγραψα ρε κόπανε και εσύ το κάλεσμα πάλι. Τι είναι αυτά ρε καθυστερημένοι, αλλοπαρμένοι
    εσύ και οι Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝ...και ο άλως ο μεγαλύτερος αλλοπαρμένος "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚ...και καμιά 10 ανώμαλοι ακόμα. Ρε κόπανοι δεν διαβάζετε η ιστοσελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΚΟΥΣ. ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    Προκαλεί τουλάχιστον οργή η καπηλεία των νεκρών Ευρωπαίων από τα χέρια του σχιζοφρενή, “τέως” ομοϊδεάτη τους.

    Με ένα κατάπτυστο άρθρο που υπογράφει κάποιος Γερμανός σοσιαλφασίστας και αναπαράγει με προθυμία η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, η ευθύνη για το μακελειό μετατίθεται στην Ευρωπαϊκή …Δεξιά, που στέκεται κριτικά απέναντι στους καλούς ισλαμιστές!

    Δεν γίνεται κουβέντα βέβαια για το σοσιαλιστικό παρελθόν του δράστη αλλά και για τις εξόφθαλμες ιδεολογικές συγγένειες που έχει με την σοσιαλιστική ρητορεία. Δεν γίνεται λόγος για το οικογενειακό του περιβάλλον, για τους φυσικούς και θετούς γονείς του που ήταν όλοι στελέχη του σοσιαλιστικού κόμματος.

    Όχι! Αφού οι νεκροί ήταν σοσιαλιστές, ας αναφωνήσουμε όλοι: “Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει δεξιά”!

    Από κοντά και τα γελοία πρωτοσέλιδα των νταβατζήδων της Ελλάδας που βλέπουν “ακροδεξιά φαντάσματα”. Μέχρι χθες, έγραφαν ειρωνικές αναφορές στους “Εβραιομασόνους”. Σήμερα βλέπετε δεν τους παίρνει, αφού ο φονιάς αναγορεύεται ένας από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. Βουνάτσο
    Έχετε δίκιο απολύτως για τις περιόδους που αναφέρεστε του 80 & του 90 για το όργιο της σπατάλης και της κακοδιαχείρησης από πλευράς όλων των Ελλήνων. Τα χρήματα αυτά τα έδινε η τοτε ΕΟΚ για έργα υποδομής και ανάπτυξη της οικονομίας. Το δυστύχημα ήτανε ότι στην κυβέρνηση της χώρας κατα την μεγαλύτερη χρονική περίοδο ήταν τα πρασινα τρωκτικά και τα νέα τζάκια που μας φόρεσε ο "ατσαλενιος" που ξεκκοκαλιζαν κάθε προσπάθεια για αναπτυξη.
    Η ρεμούλα η λαμογιά η κομπίνα οι αρπαχτές η μίζα ήταν το επάγγελμα του κάθε σύγχρονου νεοελληνα που έμαθε να ζει αεριτζίδικα. Τα δάνεια έπεφταν βροχή τόσο σε κρατικό οσο και σε ατομικό επίπεδο. Η πλούσια ζωή ζωή με μπουζουκοδάνεια διακοποδανεια χριστουγεννοδάνεια φοιτοτοδάνεια δανειο πρώτης κατοικιας δεύτερης εξοχικής δανειο για το τζιπ για το μικρο της πόλης για της γυναίκας για της γκόμενας για τον γιο και την κορη για το σουπερ μαρκετ για τουρισμό και ποιος ξέρει άλλος γιατί. Το κακό είναι ότι μπερδέψαμε τις επιδοτησεις βοήθειας απο την ΕΟΚ προς την χώρα μας με τον άκρατο δανεισμό που μας χρέωναν έως τρίτη γεννεά.
    Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον ήταν λογικό να αναπτυχθεί η αλλαζονεία ο ωχαδερφισμός η θρασύτητα η αγένεια και η αισθηση της μικρης ζωής και γρήγορου πλουτισμού χωρίς κόπο. Σεβασμός προς κανένα και τιποτε. Τα εργαστήρια δημοσιογράφων να είναι καλα που πετάνε παραγωγή λες και είναι μπλουζάκια με το αζημείωτο βέβαια ταζοντας σε νέα παιδια λαγούς και πετραχήλια οι καθηγητές τους "δημοσιογράφοι" που ένα μεγάλο μέρος τους ειναι βουτηγμένοι στην διαπλοκή.
    Τα ιδιωτικά κανάλια δώσανε τα ρεστα τους δημιουργώντας από το πουθενά δημοσιογράφους γιατί είχαν ωραία μάτια κωλο και μπούτια η στην άλλη περίπτωση κάποιος πηδουσε καποιον. Δημιουργήθηκε μια όλοκληρη γενιά από τυχάρπαστους που επαγγέλονταν τους δημοσιογράφους χωρις στοιχειώδη μόρφωση αλλα με εφόδιο τα ανωτέρω η πολιτικό γλείψιμο κάποιου κυβερνώντα. Κομματικοποίηθηκαν σε πράσινους και γαλαζιους και εγραψαν εκει που δεν πιάνει μελάνι την αντικειμενικότητα και την ενημέρωση του λαού. Εμφανίστηκαν βλαχακια με κομματική ταυτότητα που τους έβαλαν lacoste και ralph lauren και νομίζανε ότι γίνανε δημοσιογράφοι γιατί είχαν την κομματική προστασία. Εγγραφηκαν σε payrols εταιρειών εξυπηρετώντας ανομα συμφέροντα και παίρνωντας αέρα χρήματα ακοπα και χωρίς ικανότητες. όλοι αυτοί που σήμερα μεσουρανούν στους δέκτες και τα ραδιόφωνα πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων σε περιοδους όπου υπήρχε πραγματική δημοσιογραφία ούτε για καφέδες θα τους προσλάμβαναν και θα θεωρούσαν προαγωγή άμα τους δίνονταν η ευκαιρία να γράψουν τα διανυκτερευοντα φαρμακεία.
    Είστε πολύ ρομαντικός αν πιστεύετε ότι οι σημερινοί "δημοσιογραφίσκοι" θα έρθουν να δουλέψουν για 1200 ευρώ όταν βλέπουν τον καθε ηλιθιο "καταξιωμένο αμόρφωτο και ανίκανο δημοσιογραφίσκο" να διαθέτει τζίπ κότερο σπίτι στα β. προάστεια και γυναίκα μοντέλα η γκόμενο μοντέλο.
    Είστε λίγοι ακόμα που προσπαθείτε να κρατήσετε το επάγγελμα του δημοσιογράφου στην θέση που του αξίζει, έχετε κατακλυστεί από επίδοξες δημοσιογραφίνες που δίνουν τα παντα για μια θέση στο γυαλί και δημοσιογραφισκους της πλάκας βλαμμένους ηλίθιους και χωρίς κριτική και αντικειμενική σκεψη. όλα για το ευρώ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ; ποιος την γ.....ει.
    Τιποτε δεν ειναι τυχαίο σε αυτή την χώρα μόνο που ήρθε η ωρα να πληρώσουμε πολλα σπασμένα από τα λάθη λίγων που διέλυσαν την Ελληνική κοινωνία και τις αξίες της.
    ΑΛΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από το 74,περνάμε την χειρότερη περίοδο της ιστορίας της ελλάδας γενικά και όχι μεταπολεμικά.
    Διότι πήραμε χρήματα δανεικά,τα φάγαμε καταναλώνοντας σαβούρες αντί να τα επενδύσουμε,βρισκόμαστε σε απόλυτη ηθική κατάπτωση,θαυμάζουμε μόνο τα αποβράσματα και τις βίζιτες είμαστε παντελώς αμόρφωτοι και τεμπέληδες και ως εκ τούτου ανίκανοι να κάνουμε κάτι δημιουργικό και παραγωγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση