GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για σπάσιμο απεργιών...

ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΤΥΜ καταγγέλλουν τη διοίκηση του ΣΚΑΙ η οποία « επέλεξε να σπάσει την απεργία μεταδίδοντας ζωντανή εικόνα και “έκτ...

ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΤΥΜ καταγγέλλουν τη διοίκηση του ΣΚΑΙ η οποία «επέλεξε να σπάσει την απεργία μεταδίδοντας ζωντανή εικόνα και “έκτακτη επικαιρότητα” παρά την 4ωρη στάση εργασίας που έχουν κηρύξει οι ομοσπονδίες του Τύπου (ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ)»
Οι Ομοσπονδίες καταγγέλλουν τις ειδησεογραφικές σελίδες στο ίντερνετ, οι οποίες επέλεξαν...
για άλλη μια φορά να καταπατήσουν τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων των εργαζομένων στα ΜΜΕ και να συνεχίσουν να μεταδίδουν ζωντανά εικόνα και ειδήσεις στη διάρκεια των στάσεων εργασίας χθες και σήμερα.
«Ο απεργιακός αγώνας των δημοσιογράφων και όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ στηρίζεται από το σύνολο των εργαζομένων σε όλα τα έντυπα μέσα και τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς με συνέπεια και μαχητικότητα. Οι σπάνιες –στα μουλωχτά- εξαιρέσεις είναι θλιβερές και καταδικαστέες».

Πηγή: tvxs.gr

4 σχόλια

  1. Ρε press-blogspot τα σχόλια για την Νικολούgli, στην αντίστοιχη ανάρτηση, γιατί τα κατεβάσατε, ρε σεις;;;;;;
    Φαντάζομαι το τι θα γράφανε εκεί τα αλάνια. Α ρε γλέντια που χάσαμε!!!!!!!!!!!.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΟΛΑ Η ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κοπρίτες εδώ η ΕΛΛΑΔΑ χάνεται και σεις τον χαβά σας.........

    Εάν δεν σας αρέσει παρατηθείτε..

    Έτσι και αλλιώς κανένας δεν θα αισθανθεί την απουσία σας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι αν κάνουν ή δεν κάνουν απεργία,ενημέρωση δεν έχουμε.Εαν προσέξατε,τα δελτία ειδήσεων απαρτίζονται από δηλώσεις και σχόλια για τις δηλώσεις και τα σχόλια μεταξύ τους.Μεταξύ μας Μεταξά ,που λέμε
    Εκείνο που έχουμε είναι στροφή των οφθαλμών εκεί που τα κατευθύνουν .
    Πάρτε παράδειγμα πως ομοθυμαδόν αποσιώπησαν επιμελώς την απαγόρευση των πλοίων προς την Παλαιστίνη. Πλύση εγκεφάλου,παραπλάνηση και συσκότιση έχουμε ακόμη κι όταν αυτά δεν απεργούν.Μόνο τα blogs μην πειράξουνε,γιατί καήκαμε.
    Να το θυμάστε είναι η τελευταία ελεύθερη διακίνηση ειδήσεων και ανταλλαγής απόψεων ,που σε επόμενη φάση,θα κτυπηθεί.
    Και όταν φιμωθεί εκτός από τον λόγο και η σκέψη,τότε θα συνειδητοποιήσετε το αδίστακτον των κυβερνώντων μας και ότι τα ΜΜΕ είναι τυφλά, όργανα τους.
    Και παρεπιπτώντως,ρίξτε μια ματιά στο zeitgeist.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση