GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νορβηγία: Νεοναζισμός, ΜΜΕ, συνωμοσιολόγοι – σφυρίζοντας αδιάφορα...

Από το http://parallhlografos.wordpress.com/ Συγκλονισμένοι όλοι μας από το μακελειό στη Νορβηγία. Τόσες μα τόσες οι ερωτήσεις σ...


Συγκλονισμένοι όλοι μας από το μακελειό στη Νορβηγία.
Τόσες μα τόσες οι ερωτήσεις στα media και τα διεθνή και τα ελληνικά αλλά και αναμεταξύ μας.
Πως είναι δυνατόν ένας “άνθρωπος” να σκότωσε μόνος του 91(μέχρι στιγμής) συνανθρώπους του και να έβαλε και μια βόμβα;
Ήταν μόνος του ή είχε και βοήθεια; Μήπως ήταν φανατικός Ισλαμιστής; Αλ Κάιντα;
Ήταν σκουρόχρωμος; ; Μήπως ήταν ακροαριστερός εξτρεμιστής;
Μήπως επικίνδυνος αναρχικός;
Ωσπού μάθαμε τι ήταν:
Εθνικιστής, Ισλαμόφοβος, Νεοναζί,φονταμενταλιστής Χριστιανός
Στη καλύτερη ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, στη χειρότερη ΝΑΖΙ
Και τώρα τι κάνουμε; Τι γίνεται τώρα που...
 φάγαμε το “σοκ”;
Tι γίνεται τώρα που το τέρας είναι ξανθό με γαλάζια μάτια;
Αν είσαι φασιστομπλόγκ που παριστάνει το “αδέσμευτο” όπως αυτό : http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_2980.html 
… το ρίχνεις στη συνομωσιολογία. Όπως μπορείτε να δείτε και από το link, σύμφωνα με τους φασίστες φταίνε όλοι εκτός από το ότι ο μακελάρης …ήταν φασίστας.
Για μια ακόμα φορά η μηχανη διασποράς ψευδών ειδήσεων παίρνει μπροστά:
Σκοτεινά κέντρα, ομιχλώδες τοπίο για το ποιοι το έκαναν και φυσικά στο βάθος(η στα σχόλια από κάτω), Μασώνοι, Εβραίοι, Ιλλουμινάτοι και όποιον πάρει ο χάρος.
Αν είσαι mainstream media όπως οι New York Times και η Washigton Post  , δεν χρειάζονται πολλά-πολλά. Φτάνουν μια δυο τυχάρπαστες αναφορές από “ειδήμονες” επί τρομοκρατίας και ξαφνικά όλος ο πλανήτης αναπαράγει ψευδώς ότι ευθύνονται οι Ισλαμιστές, γενικά και αόριστα και όποιος φοβήθηκε,φοβήθηκε. Και φυσικά δεν διορθώνεις το “λάθος¨ ακόμα και αν έχουν περάσει ώρες από τότε που αναπαρήγαγες ψευδή είδηση χωρίς ούτε μια συγνώμη.
Αλλά για μισό λεπτό.
Είναι πλέον κοινός τόπος ότι με την αρωγή και την επικοινωνιακή υποστήριξη των ΜΜΕ, η ακροδεξιά σε όλη την Ευρώπη κερδίζει ψήφους και επιρροή. Να μιλήσουμε για το BNP στη Μεγάλη Βρεταννία, για τη κόρη του Λεπεν στη Γαλλία, ή για την άνοδο της ακροδεξιάς στη Φινλανδία; Η μήπως για τα δικά μας ιδεολογικά τηλεπροιόντα, το ΛΑΟΣ και την Χρυσή Αυγή;
H Χρυσή Αυγή έχει πριμοδοτηθεί όταν, με αφορμή τον Άγιο Παντελεήμονα, ξαφνικά απέκτησαν λόγο υποψήφιοι της οι οποίοι παρίσταναν τους απλούς κατοίκους. Όπως ο “πολύς” Πιπίκιος για τον οποίο δεν ήξερε τίποτα ο κ. Ευαγγελάτος σε εκπομπή που έκανε , εκτός από το ότι ήταν κάτοικος, ή τη γνωστή ξανθιά που καλούσε η κυρία Τατιάνα στις δικές της εκπομπές. Εθνικοσοσιαλιστές αυτοί; Μπα..
Μήπως χρειάζεται πραγματικά να αναφερθούμε στο FOX NEWS της Αμερικής και το TEA Party, ή μήπως να αναφερθούμε και σε άλλες επικερδείς επιχειρήσεις του Μέρντοκ όπως οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις στη Μεγάλη Βρετανία με την σιωπηλή συνενοχή -όπως φαίνεται- του βρετανικού κράτους;
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αναδύεται η στενή σχέση πολιτικού, κατασταλτικού και οικονομικού κατεστημένου με τις Εθνικιστικές-γηπεδικές σε πολλές περιπτώσεις-Νεοναζιστικές ομάδες. Στραβά μάτια, επικοινωνιακή ανάδειξη και προστασία στο δρόμο, είναι μερικά από τα κύρια πιάτα στο μενού της de facto πριμοδότησης του Ναζισμού σε όλο το κόσμο από το ίδιο το Κράτος και το Κεφάλαιο.
Αλλά εκτός από την κρατική βοήθεια υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο.
Οι ακροδεξιοί έχουν αναπτύξει και το δικό τους Χόλιγουντ.
Είναι η βιομηχανία των θεωριών συνωμοσίας. Είτε είσαι στην Αμερική , είτε είσαι στην Ευρώπη, είτε είσαι Ούγγρος, Γάλλος ή Έλληνας, για την κατάσταση του Έθνους και της Φυλής δεν φταίνε οι καπιταλιστες, φταίνε οι Εβραίοι, οι Μασώνοι και πάει λέγοντας.
Φυσικά η μεγαλύτερη “συνωμοσία”, ο ίδιος ο καπιταλισμός περνάει απαρατήρητη.
Βέβαια το πλέον επικίνδυνο είναι το τελευταίο trend του φασισμού. Να έχει δήθεν αντικρατικό και δήθεν αντικαπιταλιστικό λόγο, όπως η διαβόητη casa pound στην Ιταλία και οι “δικοί” μας Αυτόνομοι Εθνικιστές. Φυσικά αυτό δεν εμπόδισε τον Μπερλουσκόνι να κάνει πλάτες στους φασίστες του Φίνι για τις ψήφους της Βόρειας Ιταλίας. Ούτε διάφορους “πατριώτες” που έτρεχαν πίσω από το Βγενόπουλο με ελληνικές σημαίες.
Αλλά για μισό λεπτό πάλι ρε παίδες.
Αν ο μακελάρης της Νορβηγίας είναι ακροδεξιός, τι νομίζουμε ακριβώς ότι διάβαζε; Δεν διάβαζε περί του Ισλαμικού κινδύνου; Για την ανωτερότητα της φυλής του και της θρησκείας του; Γιατί έτσι αν ψάχνουμε να βρούμε ποιος όπλισε το χέρι του -αλλά και το μυαλό του με επιχειρήματα- δεν χρειάζεται να ξέρουμε ούτε Νορβηγικά, ούτε καν Αγγλικά.
Μπορούμε άνετα να διαβάσουμε και να δούμε ακριβώς τα ίδια στις εκπομπές του καναλιού του Καρατζαφέρη, στα βιβλία του Λιακόπουλου, στη ρητορική του Άδωνη, στα δήθεν “δημοκρατικά” και “αδέσμευτα” μπλόγκ των φασιστών και της ακροδεξιάς, στα δελτία των 8, στις ανακοινώσεις της Αστυνομίας και στις δηλώσεις των Υπουργών.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Από το γέροντα Παίσιο και τις προφητίες, μέχρι τη Μπίλντεμπεργκ, τους Εβραίους, τους Μασώνους, τους Ελ, τους Βριλ και ότι άλλο τραβά η όρεξη μας, όλα μα όλα υπάρχουν και στα ελληνικα. Βρίθει το διαδίκτυο σε σημείο που αν είσαι χρήστης στο youtube να νομίζεις ότι η Ελλάδα είναι το κέντρο του Ευρωπαϊκού Ναζισμού, σοβινισμού και αντισημιτισμού.
Φυσικά όταν υπάρχει ειδησεογραφία , όλα αναλύονται από λευκούς, χριστιανούς και άντρες, οι οποίοι μάλιστα είναι ειδικοί γιατί έχουν σχέση άμεση ή “πλάγια” με το στρατό , την αστυνομία η κυβερνητικές υπηρεσίες.
Πάντα “εμπειρογνώμονες” που ξέρουν “από αυτά”. Άραγε είναι τόσο τυχαίο πια που στο Αντί-Νέα Τάξη, που μιλάει για σκοτεινές συνωμοσίες πίσω από το μακελειό στη Νορβηγία, υπάρχει μπανεράκι των “300 Ελλήνων”;  Είναι άραγε τυχαίο που στους “300 Έλληνες” συμμετείχαν και εν αποστρατία στρατηγοί που έστελναν και γράμμα στο στρατηγό των ΜΑΤ “διαμαρτυρόμενοι” για την επίθεση -των κατά τα άλλα φίλων τους- αστυνομικών;
 Είναι μήπως τυχαίο ότι όσοι έρχονταν από τη τέντα των “300 Ελλήνων” στο Σϋνταγμα, θα μίλαγαν πάντα για το Ισλάμ τους “λαθρομετανάστες” και τη “Νέα Τάξη των Εβραιομασώνων”;
Είναι μήπως τυχαίο πως τα ίδια έλεγαν και οι χουλιγκάνοι των Αυτόνομων Εθνικιστών που κυκλοφορούσαν στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος;
Είναι τυχαίο πως τα ίδια λέει και το Πατριωτικό Μέτωπο και διάφοροι απόστρατοι;
Η να θυμηθώ την ιστορία με τα άρθρα ακροδεξιών μπλόγκ που έφτιαχναν σενάρια με ξένους πράκτορες στην Ελλάδα, βασιζόμενοι σε μια φωτό ασφαλίτη από περυσινό γεγονός άσχετη με τα γεγονότα της 15ης Ιούνη. Τότε μέχρι και η Αριστερά έκανε παιχνίδι με τις πληροφορίες για τη φωτογραφία στα κανάλια. Φυσικά κανείς δεν είπε (με εξαίρεση τον Ριζοσπάστη) ότι τον ασφαλίτη εκείνη την ημέρα τον έπιασαν οι αναρχικοί.. βεβαίως-βεβαίως..
Τελικά πότε -υποτίθεται- η Ευρώπη θα αναλογιστεί το παρελθόν της, όταν τη δεκαετία του ’30 γιγαντώθηκε ο Ναζιστικός εφιάλτης;
Ε λοιπόν σιγά και μην το κάνει ! Ποιά Ευρώπη ; Των τραπεζιτών και των νεοφιλελευθερων Ταλιμπάν που επί της ουσίας πριμοδοτεί τους Ναζί; Μήπως η Ευρώπη των hipsters δήθεν φιλελεύθερων που αν τους μιλήσεις για φασίστες, θα αρχίσουν την προσπάθεια να τους κάνουν καρικατούρα; (….γιατί κατά βάθος ονειρεύονται να γίνουν στελέχη σε εταιρία ή απλά χέζονται πάνω τους και φοβούνται μη λερωθεί το καινούργιο τζιν..)
Η μήπως διάφοροι της αριστερής διανόησης που μας τα έχουν πρήξει με τη πατριδολαγνεία σε αναζήτηση ψηφαλακίων;
Και γιατί τους πριμοδοτεί;
Aπλό : O ΦΟΒΟΣ . Ο φοβος ως πολιτική ιδέα και όπλο αντιμετώπισης δυσαρεστημένων ανθρώπων. Πρέπει να φοβόμαστε τους μπάτσους, τη χρεωκοπία και αν χρειαστεί και τους ΝΑΖΙ.
Και γιατί φόβος; Μα γιατί οι περαιτέρω οικονομικές αναδιαρθρώσεις, βασισμένες σε νεοφιλελευθερες πολιτικές, από λίγους για λίγους, δεν περνάνε αλλιώς παρά μόνο με μετατόπιση του πολιτικού φάσματος όλο και δεξιότερα. Αν το ΔΝΤ ιστορικά επιβλήθηκε -όπου πήγε- με δικτατορίες, αυταρχικά καθεστώτα και voodoo politics(“λεφτά υπάρχουν”), τώρα που κινδυνεύει λόγω της κρίσης όλο το εποικοδόμημα σε Ευρώπη και Αμερική, θα γίνει του Ταλιμπάν τραπεζίτη το κάγκελο.
Απλά είναι τα πράγματα αλλά αν περιμένουμε από τους φραγκάτους, τους δήθεν φιλελεύθερους και τους δήθεν διανοούμενους να μιλήσουν για το φασισμό… σωθήκαμε!
Αλίμονο από της μάνες των νεκρών στη Νορβηγία, γιατί όπως δεν κατάλαβε η Ευρώπη από το μάθημα του ’29-’45 , εκτός από τις μάνες των μεταναστών κλαίνε και οι μάνες των μικροαστών, όταν κάνει “παιχνίδι” ο Ναζισμός.
Ας μη μασάμε από εύκολες εξηγήσεις που μας αποκαλύπτονται από διάφορους “αντινεοταξίτες¨. Τους έχει γεννήσει η ίδια τράπεζα.
όλα τα link αφορούν άρθρα στα αγγλικά. δυστυχώς δεν έχω χρόνο για μετάφραση αν και τα άρθρα είναι εξόχως διαφωτιστικά και άξιζε να υπάρχουν και στα ελληνικά.
risinggalaxy

21 σχόλια

  1. Από το site της Παραπολιτικής

    Ηπειρώτης είπε...

    Εγώ θα ήθελα να αναδείξω και κάτι άλλο που μπορεί να βγει ως μάθημα από την τραγωδία της Νορβηγίας. Αναφέρομαι στην περιπέτεια της Ελλάδας το τελευταίο δίμηνο και την απίστευτη καλλιέργεια μίσους από ΜΜΕ, blogs και κόμματα. Όταν επί ένα μήνα κόμματα και δημοσιογράφοι καλύπτουν φασιστοειδή της δεξιάς και της αριστεράς που μιλάνε για προδότες, Τσολάκογλου, Γουδιά, κρεμάλες, όταν κατηγορούν ως έμμισθο broker τον πρωθυπουργό (Καμμένος), όταν προπηλακίζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όταν βγάζουν στις συνάξεις τους πύρινους λόγους κατά του "εβραιομασσόνου πράκτορα" Παπανδρέου, όταν μιλάνε για κατάλυση της δημοκρατίας και δεν συμμετέχουν στην συμβολική γιορτή του προέδρου, όταν μιλάνε για χούντα και ότι άλλο ανεύθυνο και επιπόλαιο μπορεί κανείς να φανταστεί τότε αλήθεια πόσο δύσκολο φαντάζεστε ότι είναι να βρεθεί ο Έλληνας άρρωστος ψυχικά μακελάρης που θα βάλει βόμβες και θα δολοφονήσει κόσμο; Η δικαιολόγηση μιας τέτοιας πράξης στη ψυχή ενός άρρωστου ανθρώπου είναι εξαιρετικά εύκολη όταν μία κοινωνία και πολύ περισσότερο θεσμικοί παράγοντες (κόμματα, τύπος) σπρώχνουν προς αυτές τις καταστάσεις.
    Καλώ όλους να μπουν σε forums γνωστών ΜΜΕ και να δουν πως καλλιεργείται αυτό το απίστευτο μίσος και πως καλείτε ο κόσμος να αναλάβει "δράση" με τη βία. Ξαναλέω σε γνωστά forums γνωστών και μεγάλων παρουσιαστών - δημοσιογράφων και όχι περιθωριακά forums ακροαριστερών και ακροδεξιών. Φοβάμαι πως αν δεν αντιδράσουμε απόλυτα σε αυτό που αρχίζει να εκκολάπτεται θα έχουμε και εμείς το δικό μας Oυτόγια. Η ευθύνη του Τσίπρα και του Σαμαρά, που δε δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε διακομματική επιτροπή που ήθελε να δημιουργήσει ο Παπανδρέου για αυτό το θέμα, είναι τεράστια και η στάση τους για άλλη μία φορά ανεύθυνη και επικίνδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nομίζω οτι αν κάποιος ανατίναζε το άντρο της Ιπποκράτους ( πρωην Χ.Τρικούπη) με όλους όσους είναι μέσα σε αυτό, κατι καλό θα προσέφερε στην Ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γιατι δεν πας εσυ ? σε περιμενουν απο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1
    Το αυγό του φιδιού παραζεστάθηκε στην Ευρώπη.
    Ξεπρόβαλλε ήδη το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού και του ναζισμού. Τα πρώτα βλέμματα μίσους του φιδιού αριθμούν πολλές ζωές αθώων ανθρώπων.
    Το "εκκολαπτήριο" της Ευρώπης φρόντισε να ξανααναστήσει την αρρώστια μέσα από τυχάρπαστους τυχοδιώκτες εγωιστές ξεπουλημένους αλλαζόνες και αρριβίστες πολιτικούς.Οι αποφάσεις τους και η κατεύθυνση τους πρός ένα και μόνο σκοπό την κατάκτηση της υλικής ευημέριας και τον υπερσυγκεντρωτισμο του πλούτου παγκοσμίως σε λίγους με την περιθωριοποίηση των ανθρωπίνων αξιών και με μόνο θεό το χρήμα, ήταν αναπόφευκτο να μην βρεί μήτρα ένας κακοήθης σπόρος όπως αυτός του φασισμού. Ζούμε και αναπνέουμε με τον όρο "αγορά" "αγορές" "ευρώ" δανεισμός φόρος εκβιασμός και φόβος απέναντι στις κοινωνίες.
    Ο παραδοσιακός κλασσικός κομμουνισμός έκανε βήματα πίσω ώς αναχρονιστική ιδεολογία δίνοντας χώρο σε ενα παλιο φρούτο των τελευταίων 60 ετών που λέγεται σοσιαλισμός με φιλελεύθερες τσέπες χρηματοδοτούμενο από κέντρα εξουσισαστων που θέλανε να επιβάλλουν και στην ευρώπη το άσπρος σκυλος μαυρος σκυλος σκύλοι και οι δυο, ότι ισχύει στην "μεγάλη δημοκρατία" που φτιάξανε στην πατρίδα τους Αμερική την μέκκα της ραδιουργίας των αρπαχτικών και των εν δυνάμει φασιστων. Μια "ιδεολογία" που χρησιμοποίησε τον όρο σοσιαλισμος ως προπέτασμα και καμουφλάζ για να δείξει το επαίσχυντο πρόσωπο του καπιταλισμού. Κάτω από αυτή την ιδεολογία κρυφθηκαν τρωκτικά πολιτικοί αλήτες κατα μία έννοια που βρήκαν την οδο του εύκολου πλουτισμού πουλώντας φυκια για μεταξωτές κορδέλλες υποβιβάζοντας το επίπεδο ζωής των κοινωνιών οδηγώντας τους λαούς που τους εμπιστεύφθηκαν στο προκαθορισμένο σημείο των εντολοδοτών τους δηλαδή στην απόλυτη υποδούλωση με δίλλημα την ολοσχερή καταστροφή.
    Η αντίδραση πάντοτε οδηγεί προς τα ακρα είτε είναι αριστερά είτε είναι δεξιά. Οι παγκόσμιοι εξουσιαστες έπαιζαν πάντα σε διπλό ταμπλώ τίποτε δεν άφηναν στην τύχη βάπτιζαν τα δικτακτορικά καθεστώτα "δημοκρατίες" και τα κινήματα ανατροπής "επαναστάσεις". Ο διχασμός και η διχόνοια των λαών βασικά όπλα τους.
    Το παραμορφωμένο τέρας του φασισμού που άρχισε να εκτρέφει η Ευρώπη γιγαντώνεται και συνήθως τρώει πρώτα αυτούς που το ανέστησαν.
    Ο παράφρων αυτο το γελοίο υποκείμενο που άκουγε στο όνομα Χιτλερ "εκκολάφθηκε στην αγκαλια του αυτοκράτωρα Χιντεμπουργκ!!!και στην νύχτα των μεγάλων μαχαιριών σκότωσε όλους όσους τον στήριξαν και όσους θεωρούσε πολιτικούς αντιπάλους του στο αιμοσταγές έργο του. Αυτο το τέρας που αναβίωσε με πολιτικούς σαν την Μέρκελ τον Σαρκοζυ τον Μπερλουσκόνι σε συνεργασία με τα καθάρματα εβραιομασόνους πέραν του ατλαντικού αρχίζει να δείχνει τις διαθέσεις του.
    Ειναι καιρός να ξυπνήσουν οι λαοί και να ξεπατώσουν από την ρίζα αυτό το τέρας και τους ομοιδεάτες του. Να το θάψουν και να το κάψουν οριστικά χωρίς να μείνει ίχνος από αυτή την κατάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2
    Διαφορετικά θα ζήσουμε αυτό που κάποτε είπε ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ..."Δεν ξέρω πώς θα γίνει ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Δ΄θα γίνει με ξύλα και πέτρες".
    Ζούμε τις εποχές των γραμμένων και κάθε μέρα επιβεβαιώνεται μία μια οι προφητεύσεις. Κάποιοι μας οδηγούν σε αυτό και τους ξέρουμε καλα αλλά βολευόμαστε με την πρόσκαιρη ευημερία μας και κάτω από το κουβούκλιο του προσωπικού συμφέροντος που πιστεύει ο καθένας από εμας θα τον προστατεύσει.
    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    Κάθε παγκοσμιος πόλεμος που αποκομίζουν κέρδη οι ισχυροί θέλει και την προβοκατσια του εκσυγχρονιστικα την "τρομοκρατία" του την σπίθα για την γενίκευση. Το είδαμε στους δύο προηγούμενους παγκοσμιους πολεμους αλλά όπως πάντα ξεχάσαμε και γρήγορα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές αλλά πάντα με το ίδιο θέμα την επικράτηση των ισχυρών την υπερσυγκεντρωση του πλούτου σε λιγους και την υποδούλωση των λαών αποδεχόμενοι την ξαναγεννηση τους μέσα από ερείπια και θάνατο.
    Η ευρώπη έχει ανάγκη από ηγέτες που θα μπορούσαν να αντιταχθούν απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και τους επινοητές της. Αλλα όταν ψάχνεις στον βοθρο της πολιτκής για τέτοιους ηγέτες το μόνο που γίνεται είναι να ανασύρεις σκατωμένα ανδρείκελα αλλα λίγο και αλλα καλυμμένα ώς το κεφαλι.
    Μέσα εκει ευδοκιμεί και το τερας του φασισμού που καραδοκεί.Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά είναι πάντα φασισμός και εχθρός του είναι ότι δεν αποδέχεται τις θέσεις του.
    Στην ευρώπη σήμερα υπάρχουν οι συγχρονοι junkers ή δημιουργούνται από τις οικονομικές πολιτικές των ηλίθιων ηγετών που σήμερα βρίσκονται στο τιμονι της και σιγά σιγά θα γίνουν τα σύγχρονα τάγματα SA.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ο λύκος μεταμφιέζεται συνέχεια φορώντας μάσκες συντηρητισμού σοσιαλισμού κομμουνισμού φιλελλευθερισμού και δημοκρατισμού. Τιποτε δεν ειναι από ολα αυτά είναι το τέρας του 5%παγκοσμιως που τα θέλει όλα τώρα και αμέσα από όλους αδίστακτα και χωρίς αναστολές χρησιμοποιώντας την τεχνολογια και τα υπεροπλα για τον εκφοβισμό των πολλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αμήχανη "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, κατά την απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, κατά την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε? α να χαθειτε γκεμπελισκοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώ-πώ τί φριχτό και αποκρουστικό συνάμα θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις τον "Βασίλη Λεβέντη" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον γελοίο Τρελαντωνάκη Σα(χλα)μαρά, να στέκεται περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί μετα βίας να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Κλάψτε, κλάψτε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!!!

    Άλλα 30 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε, εάν υπάρχετε μέχρι τότε...
    Γιατί... σας βλέπω στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ., γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία,
    KREMALA POU 8ELIS ARXIMALAKA
    PASOKOSKILO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΚΩΣΤΑΚΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ:
    "ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ

    ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
    ********************************

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

    35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

    Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΗΜΑ..ΒΗΜΑ..ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ + ΤΣΟΥΣΚΕΣΚΟΥ (ΣΟSSΙΑΛΗΣΤΗ)

    Τα επτά μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ....!!!
    (NA ΣΕ XEΣΩ ..νταλάρα-ραγκούση).

    1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο......
    Η χώρα παρά την τάση της προς την αυτοκαταστροφή, διασώζεται κάθε εξάμηνο.
    Την τελευταία τεράστια διάσωση κάποιοι ανθέλληνες την ονομάζουν και χρεοκοπία. Ελεγχόμενη, επιβαλλόμενη, επιλεκτική, βελούδινη, προγραμματισμένη, βραχύβια, «γλυκιά», προσωρινή: όποιον επιθετικό προσδιορισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε, η αλήθεια είναι ότι τελούμε υπό χρεοκοπία…

    2. Μόνο μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα..........
    Mισό εκατομμύριο λιγότεροι είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην χώρα, σε σχέση με τον υπολογισμό που είχε κάνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2009 ενώ λιγότεροι κατά 200.000 είμαστε και σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001, Αυτήν την εικόνα δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή…
    Αν εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά χιλιάδες στην επικράτεια… Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι
    οι γυναίκες είναι περισσότερες. Αρκεί να μη γερνάνε γρήγορα, απλά να «ωριμάζουν».

    3. Λύση του κυκλοφοριακού................
    Η τρίτη μεγάλη κυβερνητική επιτυχία είναι η λύση του κυκλοφοριακού. Είναι τέτοια η ύφεση που κανείς δεν έχει να πάει σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχουν εμπορεύματα να μεταφερθούν.
    Σε λίγο οι κάτοικοι των πόλεων θα παίζουν μπάλα στους κεντρικούς δρόμους. Παρακαλούνται να κάνουν την άκρη, όταν θα φαίνεται κάποιο ΙΧ ή φορτηγό στον ορίζοντα.

    4. Αύξηση του θεματικού τουρισμού..........
    Πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι ότι πεινάμε και ήρθαν να κάνουν τζάμπα διακοπές ;
    Αν δεν είναι πρωταθλητές στα 3.000 μέτρα
    στιπλ, θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν στη χώρα. Πολύς ποδαρόδρομος για τους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα καλλιστεία αδιαλλαξίας που παίζουν στην Κυβέρνηση.

    5. Ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση........
    Η πέμπτη αλλά ίσως πιο σημαντική επιτυχία της Κυβέρνησης, είναι ότι ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση από τον εργοδότη του.
    Συνήθως ο εργαζόμενος αποδέχεται την εξαμηνιαία μείωση με βαθιά ανακούφιση και με μία ελαφριά κάμψη της μέσης: δεν ξεχνά ότι ανήκει στην προνομιούχα τάξη, των αμειβόμενων με ψιχία μεν, εργαζόμενων δε…

    6. Όλοι κάνουμε υγιεινή ζωή..............
    Η έκτη συνδυάζει την υγεία και τον αθλητισμό. Οι Έλληνες τρώνε λιγότερο, τρέχουν περισσότερο, κόψανε το τσιγάρο και το αλκοόλ γιατί ξέρουν ότι με τόσες περικοπές στα νοσοκομεία, όχι κρεβάτι, ούτε ορό δεν πρόκειται να βρουν…

    7. Όλα τζάμπα..................................
    Η έβδομη είναι ότι έχουν φθηνύνει σημαντικά τα σπίτια και κυρίως τα αυτοκίνητα.
    Λεφτά δεν υπάρχουν βέβαια και ούτε οι τράπεζες δίνουν δάνεια, αλλά όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό: τζιπ με 18 χιλιάρικα, Πόρσε με 15, διαμέρισμα 120 τ.μ. με 180 χιλιάρικα, μεζονέτα με 200.

    ΥΓ:
    1. Ευτυχώς δεν προέκυψε ΄΄έμμηνος χρεοκοπία΄΄
    …ακόμα..
    2. Τυχεροί….ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να αποκτήσουμε τεχνικές της ΄΄Αμαζόνας Ζήνας΄΄
    για να επιβιώσουν..
    3. Ευκαιρία για μεγάλα πασοκικά έργα…θα γίνουν ποδηλατόδρομοι..
    4. Τουλάχιστον να ξέρουν ΄ύπτιο΄ οι τουρίστριες.
    5. Το ΄΄5΄΄, προβλέπεται να έχει την τύχη του του ΄΄1΄΄
    6. Χωρίς σχόλιο.
    7. Σ΄όλους τους ΄΄οίκους΄΄, στυλ Μπουταρη
    έχουν ρίξει τις τιμές…
    8. Το νεο ναζι παSSοκ Giorgo.
    O.K ??????

    Ο ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ ΣΟΥ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΤΟΥ..ΠΑΝΤΩΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο νόμος για τις σφενδόνες και άλλαι ιστορίαι.
    Ηλίθιοι βλέπετε όλοι το δένδρο και έχετε χάσει το δάσος.
    Αν ο ψυχοπαθής δολοφόνος ήξερε ότι πιθανότατα κάποιοι στο νησί θα ήταν οπλισμένοι με νόμιμα περίστροφα τότε θα το σκεπτόταν να κάνει τέτοιο μακελειό.
    Στις δυτικές κοινωνίες ,και ειδικά στην χώρα του καραγκιόζη που κυνηγάνε και τις σφενδόνες , τέτοια πράγματα θα γίνονται συνέχεια απο δω και πέρα, λόγω τρέλλας και σαλταρίσματος απο την οικονομική κρίση.
    "οπως αμερική " που έλεγε και η παλιά διαφήμιση.
    Μόνο η νόμιμη αυτοάμυνα θα μας σωσει απο τέτοιες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
    ********************************

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

    35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

    Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απάντηση :
    Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

    Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
    από το παSSόκ !!!!!

    Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ


    Επιτέλους …
    ποιος θα μας σώσει …
    από τους “ΣΩΤΗΡΕΣ” μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΚΟΥΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ (Ο "ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ" ΤΟΥ ΕΛΚ??? ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!)???

    ΝΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ" ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΚ:

    ΜΕΡΚΕΛ για Παπανδρέου στο γερμανικό ραδιόφωνο.
    «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει»
    Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Ελλάδα θα τα καταφέρει, η κα Μέρκελ είπε πως είναι πεπεισμένη για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και...
    αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου δήλωσε:
    «Τον ξέρω καλά.
    Γνωρίζω και το γνωρίζουν και όλοι οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μου ότι διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης.
    Ζήτησε και θα πάρει τεχνική βοήθεια για την υλοποίηση του προγράμματός του.
    Η Ελλάδα κάνει μεγάλες προσπάθειες. Και εγώ θα τις στηρίξω με όλη μου τη δύναμη».

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΓΕΛΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "....Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ............."
    **********************************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΕΝΤΡΟ"-ΔΕΞΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!!

    ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΦΑΣΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΕΕ... ΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ______________________________
    Ξυπνήσανε και τα λαμόγια των προσκυημένων της τρόικας να κάνουνε "αντίσταση" στα μπλοκς!!!
    Βρε ουστ μυρμηγκάκια τσανακογλυφτες από εδώ !!
    Δε μασάμε πιά ρεεεεεεεε...μας τελιώσατε !!!
    Για τη ταμπακιέρα θα μας πείτε κάτι;
    Βρωμίσατε 30 χρόνια τον τόπο...φτάνει πιά!!!
    ==================================
    Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

    Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
    από το παSSόκ !!!!!

    Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ


    Επιτέλους …
    ποιος θα μας σώσει …
    από τους ΝΕΟ ναζι ΠΑSSΟΚ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    “ΣΩΤΗΡΕΣ” μας !!!
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1.49

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    Σε κάτι τέτοια στοκαρισμένα μυαλά σαν το δικό σου βρίσκει προσφορο έδαφος η παγκοσμιοποίηση και μια και η μόρφωση είναι αποκλειστική αρχή μόνο των αριστερών και απο την πολλή σου μόρφωση φλομώσαμε
    καλα θα κάνεις να επιμορφωθείς περισσότερο φορώντας στο χερακι σου το RFID που με τόσο πάθος υποστηρίζει ο πανηλίθιος αρχηγός σου αυτό το τσανάκι των μασόνων που φοράει την ποδίτσα και γελάει σαν χαζοχαρούμενος μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση