GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν εφαρμόζουν τις αλλαγές, ακόμη κι αν ψηφιστούν, τα ΑΕΙ...

Από το tvxs.gr Να μην εφαρμόσουν το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εξετάζουν τα πανεπιστήμια, ακόμη κι αν αυτό...

Από το tvxs.gr

Να μην εφαρμόσουν το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εξετάζουν τα πανεπιστήμια, ακόμη κι αν αυτό ψηφιστεί. Προς αυτή την κατεύθυνση ζητείται και η συνδρομή των φοιτητών, καθώς και επαγρύπνηση της ακαδημαϊκής κοινότητας, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.
Και το πανεπιστήμιο Αθηνών τόνισε πως απορρίπτει το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνεδρίαση της Συγκλήτου, πανεπιστημιακοί αντέδρασαν έντονα σε ορισμένες διατάξεις. Στη συνεδρίαση λέγεται ότι ακούστηκαν φωνές ακόμη και αν ψηφιστεί ο νόμος, να μην εφαρμοστεί.
Το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης έχει ήδη αποφασίσει να...
παραμείνει ανοιχτό ολόκληρο τον Ιούλιο, πραγματοποιώντας συγχρόνως ενημερωτικές εκδηλώσεις, για τις απόψεις των πανεπιστημιακών, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο.
Το να μην εφαρμοσθούν οι αλλαγές, ακόμη και αν ψηφισθούν από τη Βουλή, είναι κάτι που ήδη ακούγεται συχνά από ορισμένους καθηγητές και από φοιτητές των Ανωτάτων Ιδρυμάτων. Όπως, επίσης, ορισμένοι μιλούν και για αναστολή της λειτουργίας των Ιδρυμάτων. Το κύριο επιχείρημά τους είναι ότι καταλύεται το αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων, η νομιμοποίηση των οργάνων διοίκησης και η αυτοτέλειά τους, που είναι κατοχυρωμένη και νομικά.
Πάντως, και οι σύγκλητοι του Ε.Μ.Πολυτεχνείου, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και οι διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, απέρριψαν το νομοσχέδιο. Από την άλλη πλευρά, 133 πανεπιστημιακοί έχουν ήδη υπογράψει κείμενο στήριξης πολλών διατάξεων του νόμου, θεωρώντας ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για αλλαγές στα τριτοβάθμια ιδρύματα, που τις έχουν ανάγκη. Άλλο κείμενο όμως με υπογραφές καθηγητών, προωθεί την απόρριψη του νομοσχεδίου.
Την Παρασκευή αναμένεται να συνεδριάσει μικτή επιτροπών πανεπιστημιακών και υπουργείου Παιδείας για την περαιτέρω συζήτηση διατάξεων του νομοσχεδίου.

18 σχόλια

  1. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΡΑ

    http://synwmosia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ για να ενώσει το λαό!
    Το ΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ για να φύγει έτοιμό.
    Το ΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ άγριο και γερμανικό.
    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ γλύφει τον τραπεζικό.

    Φοιτητές ενωμένοι ποτέ νικημένοι ρε!
    Bring it on!

    Τι είπε ο Chuck Norris στη Διαμαντοπούλου;
    "Ούτε εγώ δεν ξέρω τι πας να κάνεις..."

    Ο Chuck Norris ξέρει αν είναι νόμιμο το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Chuck Norris ξέρει γιατί είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ένας που μόνο σοσιαλιστής δεν είναι...

    Ο Chuck Norris όταν ήταν μικρός τράκαρε το golf του ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή οί Πανεπιστημιακοί, αυτοί πού έχουν διορίσει αναμεταξύ τους παιδιά, γυναίκες, εγγόνια, παπούδες, καί δισέγγονα..., τήν ώρα πού άλλα χιλιάδες Ελληνόπουλα δεν μπορούνε να βρούνε μιά κουτσοδουλίτσα, αυτοί έχουνε στήσει ένα δικό τους βιλαέτι καί Κράτος εν Κράτει, μή υπολογίζοντας κανένα...

    Καλά θα κάνει η Κυβέρνηση να τούς μαζέψει λίγο τα γκέμια γιατί το έχουνε παραξηλώσει τάχατες ότι προσφέρουν μεγάλο Πανεπιστημιακό έργο !

    Ποιό είναι αυτό τό έργο πέραν τού έργου τής τσέπης τους;

    Άκτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ; ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ;
    2) ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΡΑ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΙΧΤΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΥΛΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ ΤΙΘΑΣΕΥΕΙ, ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΟΛΟΝΟΥΜΕ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ. ΓΑΜΠΡΟΙ, ΚΟΡΕΣ, ΝΥΦΑΔΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΔΕΣ ΚΛΠ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΠΟΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΝΑΣΟΥ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΑΣ 32 - 35 ΕΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΦΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ. ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ.......ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ (ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ) ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΛΑΕΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΚΝΟΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ?????

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ????

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΖΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΟΥΦΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 6ΜΗΝΙΤΗΣ.

    ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ 3ου ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. από πάνω μιλάς ή κλάνεις? Δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλο κλειστό επάγγελμα αυτό,οι πανεπιστημιακοί!
    Χειρότεροι κι από τους ταξιτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τί φριχτό θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις αυτόν τον γελοίο, τον Τρελαντώνη Σαχλαμαρά (κατέντησε ο Βασίλης Λεβέντης του ΕΛΚ), περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Αντωνάκηηηη...ΠΟΛΑΝ την κατέντησες τη Νουδούλα- ΠΟΛΑΝ...με τις γελοιότητες, τη δημαγωγία και τον ψηφοθηρικό και μικροκομματικό λαϊκισμό σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταματήστε την κλάψα, που δεν σας κάναμε τη χάρη να χρεοκοπήσουμε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!
    Μου σπαράζετε την καρδιά....
    Δεν πειράζει. Έχετε άλλα 30 χρόνια να φτιάχνετε στην αντιπολίτευση μαζί με το Σαχλαμαρά και το Χρύσανθο...Ζάππειο 3, Ζάππειο 4, Ζάππειο 44...αν υπάρχει βέβαια ΝΔ σε λίγα χρόνια.
    Ρε ξαναφέρτε τον Χοντρό απ'τη Ραφήνα μπας και μαζέψει το μαγαζί, γιατί θα γίνετε ΠΟΛ.ΑΝ. πολύ σύντομα.
    Με τα χάλια σας το ΚΚΕ θα γίνει σε λίγο αξιωματική αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    SOS..
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ & ΕΡΠΕΤΑ ..ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ..ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥΣ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    H Ελλάδα πρέπει να δώσει 78 δισ. ευρώ για να «σωθεί» !!!!
    Πανηγυρίζουν οι κυβερνώντες για το σχέδιο «σωτηρίας» όπως αποκαλούν το νέο τοκογλυφικό δάνειο, ύψους 110 δισ.ευρώ.
    Οι αριθμοί όμως, όπως κι αν τους «βαφτίσουν», Παπανδρέου και Βενιζέλος, είναι αμείλικτοι… 50 δισ. ευρώ θα δώσουμε από τις αποκρατικοποιήσεις, δηλαδή από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Άλλα 28 δισ. ευρώ από την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου....

    Για ποια «σωτηρία» λοιπόν μας μιλούν ; Και για....πρόγραμμα «Μάρσαλ» ;

    Οι μόνοι που έχουν λόγους να πανηγυρίζουν είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι!
    Νέο δάνειο, νέα κέρδη για την παρέα της τρόικας. Και φυσικά η Μέρκελ, η χώρα της οποίας έχει βγάλει, λόγω της κρίσης, πάνω από 15 δισ. ευρώ.

    Λόγω των… πανηγυριών, πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών… ξέχασαν να μας πουν ότι η νέα δανειακή σύμβαση που θα περιλαμβάνει ακόμη ένα επώδυνο πρόγραμμα (βλ. νέο μνημόνιο), για τα γνωστά υποζύγια, τους φορολογούμενους, πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφήστε τα νούμερα...ρε νουμερα !!!

    Καλύτερα είναι έτσι ...μια οικονομία προστατευμένη για 30 χρόνια χωρίς περιθώρια για ..λαμογιές !!!

    Κλάψτε τώρα με μαύρο δάκρυ...το πάρτυ τελείωσε !!!

    Ο Γιώργος απέδειξε την μεγάλη του κλάση ως πολιτικός.

    Εγινε τελικά αυτό που έλεγε από την αρχή!

    Σα(χλα)μαράς...ΤΕΛΟΣ !!!
    Νουδούλα... η νέα ΠΟΛ.ΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα μάθατε ;;
    Θα γιορτάσουν και φέτος την Επετειο της Αποκατάστασης της
    Δημοκρατίας !!!!
    __________________________________
    Καλά αυτό και αν είναι το ανέκδοτο της χρονιάς ...

    Ο κ. Παπούλιας μαζί με όλο το γνωστό "συρφετό" θα γιορτάσουν
    λέει σε δεξίωση που θα παραθέσει ο εν λόγω Πρόεδρος της "Δημοκρατίας ;
    " την επέτειο αποκατάστασης της κακομοίρας Δημοκρατίας .
    Πάνε καλά ;
    Ποιά Δημοκρατία ;
    Μήπως την Δημοκρατία των Χημικών που έριξαν στο....
    Σύνταγμα ;
    Μήπως την Δημοκρατία του Gap (λέγε με jeffry ) ή με ψηφίζετε ή σας βουλιάζω ;;Μήπως την Δημοκρατία που επιβάλει το αγαπητό Δ.Ν.Τ ;

    Ή μήπως την Δημοκρατία του να μπορώ να διαλέξω ΕΓΩ το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου ;;;

    Μπράβο σας Κύριοι!!
    Όσο εσείς θα περιδρομιάζετε και θα γελάτε εις βάρος το δικό μας και στο όνομα της Δύστυχης, όπως την καταντήσατε "Δημοκρατίας"..
    Οι πολίτες έξω από τον "μικροκοσμό σας " θα συνεχίσουν να αγωνιούν για το αύριο ...........το μαύρο και άραχνο αύριο που έσεις οι Δημοκράτες και Πατριώτες τους ρίξατε ........

    Μπράβο βρε !!
    Πιείτε και κανά ποτηράκι εις υγείας των κορόιδων Ελλήνων.

    ΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ με μέτρο την Σαμπάνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 08.01

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΕΣΙΜΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΤΟ ΓΡΑΦΤΟ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΛΑΝΙΑ.

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΟΥΖΙΚΟΣ Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σοβαρή "πνευματική" ηγεσία έχουμε.
    Στα Πανεπιστήμια διδάσκουν την τήρηση της νομιμότητας.
    Στην πράξη,όμως,αρνούνται να εφαρμόσουν αυτά που διδάσκουν!
    Τί ήθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, στην απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, για την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Ο Νομος για τα ΑΕΙ πρεπει να προβλεπει οργανο νομικο που θα ελεγχει την νομιμοτητα πτυχιων Μεταπτυχιακων Διδακτορικων κλπ..

    προσοντων για να μην γινονται με πλαστα προσοσντα και πτυχια Καθηγητες αγραμματοι ειπε ο δρ Κουτσουκος.

    Ειναι γνωστο οτι με αναφορα του στον Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης ξεινησε ο ελεγχος γα πλαστα πτυχια σε Δευτεροβαθμια σε Διευθυντες σε ΑΕΙ ΤΕΙ για Συμβουλους Δασκαλους Καθηγητες

    Πολλοι στο κολπο των πλαστων σε Παντειο Πατρα Αγγλια Ιταλια Γιουγοσλαβια Κυπρο,,,...

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ

    Ο Νομος για τα ΑΕΙ πρεπει να προβλεπει οργανο νομικο που θα ελεγχει την νομιμοτητα πτυχιων Μεταπτυχιακων Διδακτορικων κλπ..

    προσοντων για να μην γινονται με πλαστα προσοντα και πτυχια Καθηγητες αγραμματοι ειπε ο δρ Κουτσουκος.

    Ειναι γνωστο οτι με αναφορα του στον Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης ξεινησε ο ελεγχος γα πλαστα πτυχια σε Δευτεροβαθμια σε Διευθυντες σε ΑΕΙ ΤΕΙ για Συμβουλους Δασκαλους Καθηγητες

    Πολλοι στο κολπο των πλαστων σε Παντειο Πατρα Αγγλια Ιταλια Γιουγοσλαβια Κυπρο,,,...

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση