GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επ' αόριστον χωρίς ταξί...

Επ' αόριστον συνεχίζουν την απεργία τους οι ιδιοκτήτες ταξί, όπως ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αττικής (ΣΑΤΑ), επισημαίνοντ...

Επ' αόριστον συνεχίζουν την απεργία τους οι ιδιοκτήτες ταξί, όπως ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αττικής (ΣΑΤΑ), επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και καμία συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο.
Ο ΣΑΤΑ χαρακτηρίζει ανυπόστατα δημοσιεύματα που...
 έκαναν λόγο για λήξη της απεργίας την Παρασκευή, ενώ ζητεί συγνώμη από το επιβατικό κοινό που δεν θα είναι σε θέση να καλύψει τις μεταφορικές του ανάγκες. Επισημαίνει πάντως πως για έκτακτες ανάγκες υγείας θα υπάρχουν οχήματα ασφαλείας στα Ραδιοταξί όλης της χώρας.

16 σχόλια

  1. ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙ....ΟΡΝΕΟ Ε ΟΡΝΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..ΠΩΠΩ ΤΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ? ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ, ΝΑΙ ΝΑΙ! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΡΙΦΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ, ΝΑ ΞΥΝΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΖΩΑ... ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΒΑΤΑ... ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΧΟΥΛΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΟΣΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ. ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΩ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΝΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ. ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΤΕΛΟΣ -ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΑΥΡΑ... ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 200.000 ΕΥΡΩ! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΓΩ -'Η Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΛΗΣ...- ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΙΤΑ..; ΟΧΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ... ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ -ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΜΕ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΙΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΟΔΗΓΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 1.000-1.500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΩ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ. ΠΑΙΡΝΩ ΑΕΡΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΩΣΤΟΣ; ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ, Ο ΤΑΡΙΦΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ... ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ... -ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ- ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..! ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευκαιρία να μάθει ο κόσμος να χρησιμοποιεί τις δημόσιες συγκοινωνίες. Ο Ραγκούσης είναι ο πιο αποτελεσματικός υπουργός της κυβέρνησης, που έχει όραμα και πιστεύει στον εκσυγχρονισμό της χώρας μας. Ο Ρέππας φταίει για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε. Είναι ένας κουτοπόνηρος και αξιολύπητος πολιτικάντης που ξεκίνησε έναν σοβαρό αγώνα και τον άφησε στη μέση. Αν η κυβέρνηση κάνει πίσω στην απελευθέρωση των ταξί θα την εγκαταλείψουν οι ευσυνείδητοι πολίτες που υπομένουν τα σκληρά οικονομικά μέτρα προκειμένου να σωθεί η πατρίδα μας. Θα παραδοθεί η χώρα στις συμμορίες των συντεχνιών και των συνδικαλιστών. Θα την εγκαταλείψουν οι νομοταγείς πολίτες. Θα μας βρουν εθνικές συμφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δουμε καποτε μια καλυτερη Ελλαδα πρεπει πρωτα να κανουμε ενα αυστηρο ερωτηματολογιο και μια κριτικη στον εαυτο μας. Τοτε ισως να αρχισουν τα πραγματα να καλυτερευουν, αλλιως θα προχωραμε στα σκατα μια ζωη.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαλακοταρίφες-ταριφόσκυλα όλης της Ελλάδας, ενωθείτε! Έτσι θα σας εξοντώσουμε ευκολότερα! ΨΟΦΟΣ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eνα αιωνα μπορειτε να απεργειτε ταριφες κινητες μοναδες προπαγανδας την ΝΔ ταλιμπαν της ασφαλτου διπλοταριφες?? καθηστε οσο γουσταρετε αλλα θα ανοιξει το επαγγελμα και θα πειτε και ενα τραγουδι. Ακου ο αρχηταλιμπαν ''θα απεργουμε μεχρι να πεσει η Κυβερνηση''??? θα σου ελεγα καμια κουβεντα κομματοσκυλο του κερατα αλλα εχε χαρη που δεν εχω την διαγωγη την δικη σας αυτην που επιδυκνθετε στους πελατες σας και ειδικα στους τουριστες. ΒΝα απεργησετε μεχρι να ψοφησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας απεργήσουν όσο θέλουν δικαίωμά τους είναι. Αλλά δεν είναι δικαιωμα να παρακωλύεις τη συγκοινωνία, οπότε γι'αυτό θα έχουν όλο τον κόσμο εναντίον τους.

    Και επειδή η ταμπακιέρα είναι η άδεια που χρυσοπλήρωσαν οι ταξιτζήδες και που τώρα χάνει την αξία της, να θυμόμαστε το εξής: το ταξί είναι επιχείρηση, και η αγορά της άδειας ήταν επιχειρηματική απόφαση. Ήξεραν ότι κάποτε θα άνοιγε το επάγγελμα. Πήραν τις αποφάσεις τους και δεν τους "βγήκε".

    Η δουλειά του κράτους δεν είναι να διασώζει συντεχνίες, ούτε να εγγυάται κέρδη σε κλειστά επαγγέλματα ή μαυραγορίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μην σώσουν και ξαναβγουν ποτέ στους δρόμους.Χιλιες φορές καλύτερα χωρίς το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι βουλευτές άρχισαν τα βέλη στον Ραγκούση....
    Απηύδησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τις ανακολουθίες του Ραγκούση στο θέμα των ταξί και άνοιξαν τα στόματά τους.

    Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε με τους ταξιτζήδες της Κέρκυρας και δήλωσε ότι διαφωνεί με την οριζόντια ρύθμιση που θέλει σώνει και καλά να περάσει ο Ραγκούσης, θεωρώντας ότι η....θέσπιση της ασυδοσίας είναι απελευθέρωση επαγγέλματος.

    Πάντως η Γκερέκου ζήτησε από τους συμπατριώτες της ιδιοκτήτες ταξί να μην «σκοτώνουν» τον τουρισμό και έκανε έκκληση στον «υγιή πατριωτισμό» τους...!!!!!!

    - Τα 5.οοο.οοο ευρω του βοσκοπουλου τι γινανε γκερεκου, είναι ΥΓΙΗ ?
    μουγκα στην στρουγκα...

    - Πολυ ξυλο σε ολους μεχρι θανατου! κυριως στους 156 πρασινο πουτανους.

    - ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΥ..
    ΘΑ ΚΑΝΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΕΣ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ..

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΗ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΣ..
    ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ..
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το καλύτερο νέο που έχω ακούσει από τότε που εκλέχθηκε ο Τζέφρυ.
    Πηγαίνετε τώρα όπως όλοι οι άλλοι να μορφωθείτε, να κάνετε σεμινάρια αγωγής του πολίτη, να δώσετε ξανά εξετάσεις για τον ΚΟΚ και βρείτε μια τίμια εργασία.
    Εύγε παιδιά, μην ξαναβγείτε στους δρόμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ...
    Από το : newpost

    Οι Διόσκουροι της αντιπολίτευσης, οι δύο πρώτοι της κυβέρνησης, οι άνθρωποι που ανέδειξε ο Γ. Παπανδρέου. Ο λόγος για τον Γ. Ραγκούση και τον Γ. Παπακωνσταντίνου, που απόλαυσαν τα ύπατα αξιώματα πριν βρεθούν στα υπουργεία Μεταφορών και Περιβάλλοντος αντίστοιχα.
    Και από το επίκεντρο σεναρίων διαδοχής του αρχηγού, βρίσκονται, πλέον,
    στο επίκεντρο κρίσεων που τους απειλούν με πολιτική εξαφάνιση.

    *Ο υπουργός Μεταφορών χρεώνεται τον τρόπο με τον οποίο άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί. Στο Μέγαρο Μαξίμου τον κατηγορούν πως άνοιξε ένα μέτωπο που απειλεί τον κύριο στόχο της κυβέρνησης που είναι η οικονομία. Από την άλλη, όμως, ο Γ. Ραγκούσης δεν έκανε τίποτα λιγότερο από το να εκτελέσει την εντολή του πρωθυπουργού: να εφαρμόσει το μνημόνιο.

    * Ο υπουργός Περιβάλλοντος βρίσκεται στη δίνη αποκαλύψεων για τα οικογενειακά εξοχικά του, που έχουν πολεοδομικού χαρακτήρα εκκρεμότητες.

    Oι αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» αλλά και η χθεσινή αποκάλυψη από το EXTRA 3 και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, σχετικά με τη πισίνα της βίλας της Σερίφου, η οποία κατασκευάστηκε με άδεια «υδατοσυλλέκτη» έχουν φέρει τον πρώην «τσάρο» στην πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση.

    Πρόκειται, όμως, για το κερασάκι στην τούρτα, αφού ο Γ. Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί να χρεώνεται την αποτυχία, μέχρι στιγμής, του προϋπολογισμού του 2011. Ο πρωθυπουργός ακούει πολλούς να του λένε ότι τον παραπλάνησε ο υπουργός του.

    Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν οτι ο κ. Παπανδρέου έχει πειστεί για την ζημιά την οποία έχει προκαλέσει ο κ. Παπακωνσταντίνου και αναζητά τρόπους για την απομάκρυνση του αφού θεωρείται πλέον βαρίδι για την Κυβέρνηση.

    Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν οτι σε σύσκεψη η οποία έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Παπανδρέου ζήτησε απο τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο να μην καλύπτει πλέον τις απαντήσεις που για τα προσωπικά του θέματα εκδίδει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ (ΜΕΧΡΙ 900 €) ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ ΚΛΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ; ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ - ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεκάδες μπουκάλια με νερό πέταξαν οι ταξιτζήδες προς το υπουργείο Υποδομών μόλις ο πρόεδρός τους ανακοίνωσε οτι η συναντηση με τον Γιάννη Ραγκούση απέβη άκαρπη.

    Οι ιδιοκτήτες ταξί ζήτησαν 6μηνο διαλόγου με την κυβέρνηση, όμως η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική.
    Ακόμα και τώρα η ένταση είναι μεγάλη και έτσι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι οποίες μάλιστα θα είναι και απροειδοποίητες.

    Ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης κάνουν πορεία με τα οχήματά τους στο κέντρο της πόλης, ενώ από τις 11 είναι ανοιχτές οι μπάρες σε Ρίο και εθνική Πατρών Αθηνών από τους ταξιτζήδες της Αχαϊας.

    Επίσης και σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου, έχουν αποκλείσει το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", του Ηρακλείου.
    Η ταλαιπωρία των τουριστών είναι μεγάλη, καθώς περπατούν με τις βαλίτσες για εκατοντάδες μέτρα μέχρι τα λεωφορεία, ενώ οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων προειδοποιούν πως η ουρά των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων από το αεροδρόμιο και κατά μήκος της εθνικής οδού εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ατυχήματος.

    Λίγο πριν δει τον υπουργό Υποδομών αντιπροσωπεία του συνδικάτου των ταξί, παιδιά ιδιοκτητών μοίρασαν λουλούδια στους αστυνομικούς.

    ΩΡΑ 10.00 Και τα πιτσιρίκια με πλακάτ
    ΩΡΑ 09.45 Αρχισαν να συγκεντρώνονται

    Στην Αχαϊα οι ιδιοκτητες ταξί του νομού αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας θα σηκώσουν στις 11 το πρωί τις μπάρες στα διόδια της Γέφυρας του Ρίου και στα διόδια επι της εθνικής οδού.

    Αργότερα σήμερα, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου.
    _____________________________________________
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ Σ/Κ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ-ΦΘΙΝΙΠΟΡΟΥ-ΧΕΙ​ΜΩΝΑ-ΑΝΟΙΞΗΣ....
    ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...ΕΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ....
    ____________________________________
    Η ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΝΑΖΙ SS. ΠΑssΟΚ.
    ΦΟΝ ΠΑΠΟΥΣΤΗΣ
    & ΦΡΟΥΛΑΙΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΝΤΑΛΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση