GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Λονδίνο επειγόντως ο Μέρντοκ...

Στο Λονδίνο φθάνει σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της News Corp Ρούπερτ Μέρντοκ για να διαχειριστεί την κρίση που προκαλεί το σκάνδαλο των ...

Στο Λονδίνο φθάνει σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της News Corp Ρούπερτ Μέρντοκ για να διαχειριστεί την κρίση που προκαλεί το σκάνδαλο των υποκλοπών τηλεφωνικών μηνυμάτων στις επιχειρήσεις ΜΜΕ που ελέγχει στη Βρετανία,.
Ο 80χρονος Μέρντοκ θα φθάσει στη Βρετανία δύο ημέρες μετά...
 την απροσδόκητη απόφασή του να κλείσει την εφημερίδα News of the World, την κυριακάτικη ταμπλόιντ με την υψηλότερη κυκλοφορία στη χώρα, που βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου.
Ο Μέρντοκ αναμένεται ότι θα επιχειρήσει να διασφαλίσει την προσπάθεια της News Corp να εξαγοράσει το 61% των μετοχών της τηλεοπτικής εταιρΕίας BSkyB το οποίο δεν ανήκει ήδη στην εταιρΕία του.
Αναλυτές και επενδυτές επισημαίνουν ότι η συμφωνία ενδέχεται να τεθεί εν αμφιβόλω εάν οι βρετανικές ρυθμιστικές αρχές επιβάλουν αυστηρότερους κανόνες λόγω των ανησυχιών για την κυριαρχία της αυτοκρατορίας του Μέρντοκ στα βρετανικά ΜΜΕ.
Ο Μέρντοκ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα δημοσιογράφων για το σκάνδαλο την Πέμπτη, παραπέμποντάς τους στην δήλωση με την οποία εξέφρασε τη στήριξή του στην επικεφαλής της News International, Ρεμπέκα Μπρουκς, την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση