GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νέος Νόμος – πλαίσιο για ΑΕΙ και ΤΕΙ…

Από τον Δρ  Αναστάσιο Κουτσούκο Διδάκτορα Επιστήμων Αγωγής του Πανεπιστημίου Paris V-Sorbonne, Πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ. http://www.k...

Από τον Δρ  Αναστάσιο Κουτσούκο
Διδάκτορα Επιστήμων Αγωγής
του Πανεπιστημίου Paris V-Sorbonne,
Πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ.
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Ο νέος Νόμος – πλαίσιο για ΑΕΙ και ΤΕΙ…
Καλό Σεπτέμβρη και αν ψηφιστεί…
«Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος…» Λαϊκή ρήση.
Πρόκειται για μια ακόμα «συρραφή» δοξασιών από ανεπαρκείς «Συμβούλους», ή και για μια απλή, μερική επαναφορά των νόμων της Χούντας και του Μεταξά, την ιδεολογία των οποίων, έχουν ενστερνιστεί οι ανωτέρω Σύμβουλοι!
Η διακομματική συμμορία στις δόξες της: Άτομα διεφθαρμένα υπεράνω υποψίας, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους συνασπίζονται στο...
 όνομα του κέρδους και ψηφίζουν, στηρίζουν τους κάθε λογής ανεπαρκείς στα Ελληνικά Πανεπιστήμια με κριτήριο τον χρηματισμό, το σεξ και την υποτέλεια στην «διακομματική συμμορία». Τα παράνομα πλαστά πτυχία έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας και η εισαγγελία, το ΣΕΕΔΔ, και το Υπουργείο δεν τα βλέπει. Πολλά διεφθαρμένα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ τα «πιάνανε» από τους δεξιούς και προωθούσαν μόνο δεξιούς, ενώ κορόιδευαν συστηματικά τους ψηφοφόρους τους με προσόντα! Για τον λόγο αυτό οι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ Καθηγητές ΑΕΙ, ΤΕΙ είναι μια μικρή μειοψηφία και δεν πρέπει να τους συγχέουμε με τους διεφθαρμένους της «διακομματικής συμμορίας», που προσεγγίζουν γονυπετώς και με τον «οβολό ανά χείρας» τον εκάστοτε Υπουργό!
Το 1985 το διδακτορικό σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο (να στο γράψουν και περάσουν από την επιτροπή) στοίχιζε 1.000.000 δραχμές.
Το 2004 η θέση ΔΕΠ Καθηγητή στοίχιζε 100.000, ευρώ για να σε στηρίξουν, όλοι από όλα τα κόμματα!
Από το 1973 στο 2011… «που είσαι νιότη που’λεγες, πως θα γινόμουν άλλος» ή «οι άλλοι τελικά κατάλαβαν, ποιος ήμουν τόσα χρόνια»!
Το μεγάλο ολίσθημα της κ. ΄Αννας Διαμαντοπούλου, της «κόρης του κομμουνιστή», προς την «ακροδεξιά», είναι προφανές! Μετά την κ. Μαρία Δαμανάκη και άλλες/οι σέρνουν τον «χορό»… προς την «ακροδεξιά», στην μετέωρη προσπάθεια, να κρατηθούν στην εξουσία!!
«Εμείς οι φοιτηταί των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ορκιζόμαστε στo όνομα της ελευθερίας να αγωνισθούμε μέχρι τέλους για την κατοχύρωση: α) των ακαδημαϊκών ελευθεριών, β) του πανεπιστημιακού ασύλου, γ) της ανακλήσεως όλων των καταπιεστικών νόμων και διαταγμάτων.» Όρκος Φοιτητών, Νομική, 1973.
1973: Η χούντα, στην προσπάθειά της να ελέγξει κάθε πλευρά της πολιτικής, είχε αναμιχθεί στον φοιτητικό συνδικαλισμό από το 1967, απαγορεύοντας τις φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστήμια, στρατολογώντας υποχρεωτικά τους φοιτητές και επιβάλλοντας μη εκλεγμένους ηγέτες των φοιτητικών συλλόγων στην Eθνική Φοιτητική Ένωση Eλλάδας (ΕΦΕΕ). Έτσι ξεκίνησε το αντιδικτατορικό Κίνημα.
2011. Οι υπερεξουσίες που δίδονται στο Συμβούλιο του Ιδρύματος και η επαναφορά της «έδρας», μαζί με την επαναφορά στρατιών Επιστημονικών Συνεργατών και Λεκτόρων Π.Δ. 407 μαζί με την «μη ύπαρξη ασύλου» και η διακοπή της φοίτησης για όσους δεν κάνουν εγγραφή για δύο εξάμηνα (θυμίζει την διάταξη της δικτατορίας για τους στρατεύσιμους, όταν ξεκίνησαν τα γεγονότα της Νομικής 1973) και την χρηματοδότηση Ιδρυμάτων από Ιδιώτες (βλέπε Εθνικούς Ευεργέτες) είναι οι πιο ακραίες διατάξεις που πέρασαν ποτέ!
Θα κοιμάται πλέον ήσυχος, ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος και ο Ι. Μεταξάς, που οι ιδέες τους γίνονται πράξη μετά από χρόνια και μάλιστα από μια δήθεν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, που έχει χάσει την «κατεύθυνσή της»! Αντισταθείτε!

110 σχόλια

  1. hgeths
    arxontas

    ta leei exo apo ta dontia

    mazi tou oloi mas

    pasokoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δωστα ολα δρ Κουτσουκο

    εξω τα λαμογια και οι γκευ απο το πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΓΕΤΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗΞΙΑ

    ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!

    ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΚΛΕΨΕ ΕΣΥ ΤΟ 60% ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΤΟ 40 % ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
    Ο Κ. Μητρόπουλος στο τιμόνι των αποκρατικοποιήσεων
    Σε συμφωνία για την στελέχωση του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων ήλθαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, σε μια πρώτη πράξη πολιτικής συναίνεσης και δη, στο μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων.

    Ο Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, επικεφαλής της Eurobank Χρηματιστηριακής, αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.
    Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, επικεφαλής της Eurobank Χρηματιστηριακής και άλλοτε βασικός μέτοχος της εταιρείας συμβούλων Cantor AE, αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.
    Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Γ. Παπανδρέου, στην οποία συναίνεσε και ο Αντώνης Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πΑΣΟΚ

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

    Πολλά διεφθαρμένα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ τα «πιάνανε» από τους δεξιούς και προωθούσαν μόνο δεξιούς, ενώ κορόιδευαν συστηματικά τους ψηφοφόρους τους με προσόντα! Για τον λόγο αυτό οι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ Καθηγητές ΑΕΙ, ΤΕΙ είναι μια μικρή μειοψηφία

    ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΙΑΝΑΝΕ??

    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ??

    ΠΑΣΟΚΟΙ###

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μόνο ο δοκτωρας θα μας βγαλει απο το δντ


    πασοκαντζηδες με @@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ!!

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ...ΔΗΛ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ???

    ΛΕΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΛΚΗ ΕΙΧΕ ΑΜΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΠΩΝΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χα χα ακομα χαιρονται στο ΛΑΟΣ με τον νομο για ΑΕΙ..

    ζητω η Φυρερ Διαμαντω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ε ε ερχεταιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΓΕΤΗΣ

    ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. DR KOUTSOUKOS

    APO TO PARISI XRONIA POLLA GIA TA GENNETHLIA SOY 14 IOYLIOU
    FILAKIA

    sABRINA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο νέος Νόμος – πλαίσιο για ΑΕΙ και ΤΕΙ… κατατίθεται παρά τις αντιδράσεις!
    Στη σύσκεψη για την παιδεία του κ. Γιώργου Παπανδρέου, με την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, την υπουργό αναπληρωτή Φώφη Γεννηματά και την υφυπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου, συμμετείχαν επίσης ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα εκπαίδευσης, Γιάννης Πανάρετος, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας και συμφώνησαν τα ανωτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΡΩΤΗΜΑ

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ?

    ΣΕ ΧΡΗΜΑ Ή ΣΕ ΣΕΞ??

    ΠΕΣΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΑΣΟΚ

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ

    ΕΞΩ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Εμείς οι φοιτηταί των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ορκιζόμαστε στo όνομα της ελευθερίας να αγωνισθούμε μέχρι τέλους για την κατοχύρωση: α) των ακαδημαϊκών ελευθεριών, β) του πανεπιστημιακού ασύλου, γ) της ανακλήσεως όλων των καταπιεστικών νόμων και διαταγμάτων.» Όρκος Φοιτητών, Νομική, 1973

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΤΗΣ ΜΟΣΣΑΔ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΔΙΔΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΒΓΗΚΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΙΑ Η ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ολοι σας δουτλευανε πασοκτζηδες

    αλλα τωρα παρτε το αιμα σας πισω

    εξω τα πουσταρια και οι πορνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος είπε...
    Εφοδος "ράμπο" μετά από αποκάλυψη του Press-gr!


    ...για τη δράση "παραεκπαιδευτικού κυκλώματος" με φίλους της Μαριέττας

    Οι καταγγελίες που είχε αναρτήσει πρόσφατα το Press-gr για ύπαρξη «παραεκπαιδευτικού κυκλώματος, που κλέβει ευρωπαϊκά προγράμματα» προκάλεσε την επέμβαση των "ράμπο" για τη δημόσια διοίκηση. Η καταγγελία στρεφόταν κατά της Μ. Γιαννάκου και "κολλητών" της καθηγητών. Δείτε εδώ το αρχικό δημοσίευμα στις 23 Ιουλίου. Επίσης διαβάστε εδώ.


    Η είδηση για έφοδο του Σώματος Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης δημοσιευθηκε πριν από λίγες ημέρες στην " Ελευθεροτυπία", η οποία έγραψε ότι οι καταγγελίες, οι οποίες ήταν ανώνυμες, είχαν διασκορπιστεί στο Διαδίκτυο και ότι η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης - η οποία έφθασε και στη Βουλή- με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της από έγγραφα και καταθέσεις μαρτύρων, έδωσε παραγγελία στο ΣΕΕΔΔ να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της Σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα. Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας".

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=6212558661405946223

    3 Νοέμβριος 2007 4:35 μμ
    4:43 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τρίτη, 31 Ιούλιος 2007

    Ο εισαγγελέας “ακουμπάει”…
    … το παραεκπαιδευτικό κύκλωμα με την σύμβουλο -και “κολλητή”- της Μ. Γιαννάκου (πατήστε εδώ)
    .
    Της Μαρίας Κανελλοπούλου
    .
    Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ “ΕΚΛΟΓΗ” ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ “ΑΣΠΑΙΤΕ”, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
    Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΕΚΛΟΓΗΣ” ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, “ΦΙΛΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ” της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,”ΚΆΡΦΩΣΕ” τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου.
    Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ “ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ “ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΚΛΟΓΗΣ” ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ. “ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο μόνος τρόπος να υπάρξει πανεπιστημιακό άσυλο...

    είναι να καταργηθεί! Τα ημίμετρα δεν λύνουν το πρόβλημα, βελτιώνουν ίσως την κατάσταση αλλά δεν είναι αρκετά.

    Οι αντιεξουσιαστές αποκαλύπτουν την γύμνια των ιδεών τους όταν για χάρη της ελεύθερης διακίνησης ιδεών πνίγουν τις άλλες απόψεις. Αποδεικνύουν την ανικανότητα τους να λειτουργήσουν δημοκρατικά χωρίς εξουσία. Παρά την φασιστική νοοτροπία της Άκρας Αριστεράς η κυβέρνηση οφείλει να υπερασπιστεί την Δημοκρατία, να υπερασπιστεί την ελεύθερη διακίνηση ιδεών μέσα στα πανεπιστήμια επιβάλλοντας την! Η αστυνόμευση και εντός των πανεπιστημίων είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να ανακόψει την δικτατορία που έχει επιβάλει το προοδευτικό φασισταριό που λυμαίνεται τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

    Ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Για όλους!

    Αναρτήθηκε από Κωνσταντίνος στις 4:52 μ.μ. Κατηγορία: Ελλάδα

    8 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" !!!
    ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

    www.alfavita.gr

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ......

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ!!!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ !!!

    www.alfavita.gr
    Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ : ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ !!

    Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ....
    -----------------------------------


    ΥΠΑΡΧΕΙ νεα ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ !!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    3:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 17 Δεκέμβριος 2007 4:15 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    Ο ΚΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΓΑΛΕΙ" ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ O ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...
    ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ....ΕΙΧΕ ΟΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ...ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ...ΠΗΡΑΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ....ΠΟΥΛΑΓΕ ΒΙΒΛΙΑ.....Η
    ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ....
    19 Δεκεμβρίου 2007 11:01 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    Ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στη σύνοδο των πρυτάνεων δέσμιος του Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος
    Ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στη σύνοδο των πρυτάνεων

    ήταν μετριοπαθής και συναινετικός ή δέσμιος του “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος”
    (της Εύης Μπότσαρη της “πρώην φίλης” της κ. Μαριέττας Γιαννάκου);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επίσης ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπυρίδωνας Ταλιαδούρος όσο και ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λυκουρέτζος συνεργάζονται και “υπακούουν τυφλά σαν μαριοννέτες” στα μέλη του “παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” που έχει προσβάσεις στην Ε.Υ.Π. και στο γραφείο του κ. Κώστα Καραμανλή (στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης, κ. Χρήστο Σταϊκούρα)


    Αυτό έγινε ορατό τόσο κατά τις τελευταίες κρίσεις Συμβούλων - Προισταμένων Δευτεροβάθμιας Εκπαίσευσης (όπου παρακάμφηκαν ακόμα και “έντιμοι δεξιοί”), με τις διάφορες “εκλογές” καθηγητών σε διάφορα Πανεπιστήμια και με τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.


    ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ (ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ) ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ·
    1. ΔΕ ΚΛΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΔΕΕΣ...
    2. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    3. ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..
    4. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ...
    5. ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...
    6. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΙ ΠΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΠ...
    7. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ...
    8. ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
    9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
    10. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!




    ΗΔΗ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ "ΕΚΛΟΓΗ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΑΙΤΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ (δεν είχε την απαιτούμενη προυπηρεσία. Μέτρησαν ως ερευνητικό έργο την απόσπαση της Εύη Μπότασαρη ση Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών).
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
    Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (πράκτορας της Ε.Υ.Π.) ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,"ΚΆΡΦΩΣΕ" τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου.


    ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:
    Εφοδο του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, πρώην ΣΔΟΕ) στη σχολή ΣΕΛΕΤΕ προκάλεσαν καταγγελίες στο Διαδίκτυο για διασπάθιση χρήματος από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τις οποίες είχαν φέρει και στη Βουλή τον περασμένο Μάιο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επίσης ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπυρίδωνας Ταλιαδούρος όσο και ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λυκουρέτζος συνεργάζονται και “υπακούουν τυφλά σαν μαριοννέτες” στα μέλη του “παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” που έχει προσβάσεις στην Ε.Υ.Π. και στο γραφείο του κ. Κώστα Καραμανλή (στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης, κ. Χρήστο Σταϊκούρα)


    Αυτό έγινε ορατό τόσο κατά τις τελευταίες κρίσεις Συμβούλων - Προισταμένων Δευτεροβάθμιας Εκπαίσευσης (όπου παρακάμφηκαν ακόμα και “έντιμοι δεξιοί”), με τις διάφορες “εκλογές” καθηγητών σε διάφορα Πανεπιστήμια και με τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.


    ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ (ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ) ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ·
    1. ΔΕ ΚΛΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΔΕΕΣ...
    2. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    3. ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..
    4. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ...
    5. ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...
    6. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΙ ΠΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΠ...
    7. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ...
    8. ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
    9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
    10. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!




    ΗΔΗ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ "ΕΚΛΟΓΗ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΑΙΤΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ (δεν είχε την απαιτούμενη προυπηρεσία. Μέτρησαν ως ερευνητικό έργο την απόσπαση της Εύη Μπότασαρη ση Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών).
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
    Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (πράκτορας της Ε.Υ.Π.) ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,"ΚΆΡΦΩΣΕ" τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου.


    ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:
    Εφοδο του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, πρώην ΣΔΟΕ) στη σχολή ΣΕΛΕΤΕ προκάλεσαν καταγγελίες στο Διαδίκτυο για διασπάθιση χρήματος από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τις οποίες είχαν φέρει και στη Βουλή τον περασμένο Μάιο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ← >ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕGA ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
    >ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ →
    >ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤE ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!!
    Καταχωρήθηκε στις 10/03/2009 από admin

    >Κυρία Διαμαντοπούλου
    σας είχα μίλησει στην Αθηναίδα πριν την ομιλία Παπανδρέου, και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά,
    για την Υπόθεση Ασπαιτε και σας παρακάλεσα να κάνετε μια επερώτηση για την Σχολή αυτή.
    Από τότε ΄δεχομαι διαρκώς απειλές «ότι το φέρετρο είναι έτοιμο»!!
    ΕΠEΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κ. ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ «ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ «ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ κ. ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!.
    Η προηγούμενη επερώτηση έγινε

    πολύ καιρό πριν ενώ μεσολάβησαν πολλά γεγονότα!!!
    Εκεί έχει «εκλεγεί» Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) και ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!) . Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι «πουλήθηκαν»!!!

    Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση (γιατί έτσι και αλλιώς θα τελειώσει) σας παρακαλώ να καταθέσετε μια επερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Δικαιοσύνης ενόψει της αυτονόμησης Του Γενικού Τμήματος Παιδαγωγικών Μαθημάτων με το εξής περιεχόμενο:
    ============

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. η Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΣΙΜΟΥΚΙΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ πΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΤΙ ΛΕΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριε Υπουργέ,
    μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα «παράνομες εκλογές» Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαικών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος». Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης έκαναν έλεγχο για το θέμα αυτό.
    Σας παρακαλούμε
    1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.
    2. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις «εκλογές των Καθηγητών» όσο και για τις έρευνες για «οικονομικά θέματα» της Σχολής.
    3. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.

    ===============
    Κυρία Διαμαντοπούλου,
    πρεριμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους «Καθηγητές» που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διδικασίες και οι «δικοί μας» το κάνουν «γαργάρα» (γιατί άραγε??).
    Ο Πρόεδρος κ. Παπανδρέου έχει πεί «όλα στο φως»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ

    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝΔΕΞΙΑ

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΩΡΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΙ ΡΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θα πρέπει πρώτα να «καθαρίσει το πανεπιστήμιο» από τους ανίκανους, την οικογενειοκρατία και τον νεποτισμό και μετά να μιλήσουμε για αξιοκρατία στην Μέση Εκπαίδευση.

    ΤΗΝ εΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ

    ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΕ

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΥΠΡΧΟΥΝ ΛΕΝΕ ΜΗΝΥΣΕΙς ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ αΣΠΑΙΤΕ

    ΝΤΡΟΠΗ!
    14 Φεβ 2011 6:40:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    Ο «γνωστοί» αυτοί Σύμβουλοι της καταστροφής της Παιδείας και των Υπουργών, τριγυρίζουν από πολιτικό σε πολιτικό γραφείο (όλων των κομμάτων) πουλώντας δήθεν «συμβουλές» στον εκάστοτε Υπουργό, ενώ οι ίδιοι δεν μπήκανε ποτέ σε τάξη, δεν δίδαξαν ποτέ, δεν «έπιασαν ποτέ την κιμωλία», και τα δήθεν προσόντα τους είναι αποκύημα της «τριβής» με τα πολιτικά γραφεία –και τα παρακείμενα ξενοδοχεία - και Μασονικές Στοές.

    Τα δε διδακτορικά τους είναι ανύπαρκτα και δεν τα είδε και δεν τα διάβασε κανένας! Οι Σύμβουλοι αυτοί είναι
    διαχρονικοί, είναι οι ίδιοι και αναστατώνουν κάθε φορά την παιδεία προσφέροντας Μεταρρυθμίσεις «φούσκες».

    Οι Υπουργοί «θύματα» των γνωστών Συμβούλων στο τέλος καταστρέφονται πολιτικά, όπως ο κ. Αρσένης, η κ. Γιαννάκου και τώρα η κ. Διαμαντοπούλου, ενώ οι Σύμβουλοι πλουτίζουν διαρκώς!
    Αν τύχει και αλλάξει ο Υπουργός,
    οι ίδιοι αυτοί Σύμβουλοι, ως δια μαγείας θα απαρνηθούν «πριν αλέκτωρ λαλήσει» τον προηγούμενο Υπουργό και θα αγκαλιάσουν με την ίδιο πλαστό θαυμασμό τον νέο Υπουργού και χωρίς αιδώ, θα του πουλήσουν «νέα Μεταρρύθμιση», δήθεν στα πρότυπα άλλου Κράτους! Έτσι τώρα έστειλαν την κ. Διαμαντοπούλου μα μελετήσει το Αγγλικό σύστημα Πανεπιστημίων, την κ. Γιαννάκου το Φιλανδικό κλπ…

    Οι Υπουργοί είναι θύματα αυτών των απατεώνων Συμβούλων γιατί τους έχουν πρώτα ψυχολογική ανάγκη, γιατί ο δήθεν
    Σύμβουλος, είναι πρώτα κόλακας, μετά απατεώνας, τρίτον τυχοδιώκτης, τέταρτον δεν έχει πολιτική στέγη, πέμπτον «καλυμμένος μαστροπός» αφού «πασάρει» γνωστούς – γνωστές για «παρέα», έκτον άνθρωπος της «μίζας» και τέλος είναι κλέφτης!

    Ελάχιστοι είναι οι σοβαροί οι οποίοι στο τέλος κουράζονται, απηυδήζουν και αποσύρονται αναγκαστικά από τις μηχανορραφίες των απατεώνων Συμβούλων, που πλέον έχουν στήσει μια «υπερκομματική συμμορία» και εκμεταλλεύονται τον κάθε Υπουργό, όποιον και να είναι!

    τΑΚΗς πΑΣΟΚ
    14 Φεβ 2011 7:04:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος είπε...

    Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου αφού δεν κατάφερε να καθαρίσει την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από την αναξιοκρατία και τον Νεποτισμό
    ( έχει τις καταγγελίες γα την ΑΣΠΑΙΤΕ στο γραφείο της),

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΜΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕ ΟΛΟΥΣ

    ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ
    ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    Η ΔΑΜΑΝΚΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ!

    ΤΕΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ
    14 Φεβ 2011 7:24:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΕΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΝΕΡΑ

    ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΠΥ

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    ΠΑΣΟΚΟΙ


    Η Παιδεία έρμαιο των «γνωστών» διαχρονικών υπερκομματικών απατεώνων Σύμβουλων της καταστροφής της Παιδείας και των Υπουργών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. OI symboyloi

    Ο «γνωστοί» αυτοί Σύμβουλοι της καταστροφής της Παιδείας και των Υπουργών, τριγυρίζουν από πολιτικό σε πολιτικό γραφείο (όλων των κομμάτων) πουλώντας δήθεν «συμβουλές» στον εκάστοτε Υπουργό, ενώ οι ίδιοι δεν μπήκανε ποτέ σε τάξη, δεν δίδαξαν ποτέ, δεν «έπιασαν ποτέ την κιμωλία», και τα δήθεν προσόντα τους είναι αποκύημα της «τριβής» με τα πολιτικά γραφεία –και τα παρακείμενα ξενοδοχεία - και Μασονικές Στοές. Τα δε διδακτορικά τους είναι ανύπαρκτα και δεν τα είδε και δεν τα διάβασε κανένας! Οι Σύμβουλοι αυτοί είναι
    διαχρονικοί, είναι οι ίδιοι και αναστατώνουν κάθε φορά την παιδεία προσφέροντας Μεταρρυθμίσεις «φούσκες».

    Οι Υπουργοί «θύματα» των γνωστών Συμβούλων στο τέλος καταστρέφονται πολιτικά, όπως ο κ. Αρσένης, η κ. Γιαννάκου και τώρα η κ. Διαμαντοπούλου, ενώ οι Σύμβουλοι πλουτίζουν διαρκώς!

    Αν τύχει και αλλάξει ο Υπουργός, οι ίδιοι αυτοί Σύμβουλοι, ως δια μαγείας θα απαρνηθούν «πριν αλέκτωρ λαλήσει» τον προηγούμενο Υπουργό και θα αγκαλιάσουν με την ίδιο πλαστό θαυμασμό τον νέο Υπουργού και χωρίς αιδώ, θα του πουλήσουν «νέα Μεταρρύθμιση», δήθεν στα πρότυπα άλλου Κράτους!

    Έτσι τώρα έστειλαν την κ. Διαμαντοπούλου μα μελετήσει το Αγγλικό σύστημα Πανεπιστημίων, την κ. Γιαννάκου το Φιλανδικό κλπ… Οι Υπουργοί είναι θύματα αυτών των απατεώνων Συμβούλων γιατί τους έχουν πρώτα ψυχολογική ανάγκη, γιατί ο δήθεν
    Σύμβουλος, είναι πρώτα κόλακας, μετά απατεώνας, τρίτον τυχοδιώκτης, τέταρτον δεν έχει πολιτική στέγη, πέμπτον «καλυμμένος μαστροπός» αφού «πασάρει» γνωστούς – γνωστές για «παρέα», έκτον άνθρωπος της «μίζας» και τέλος είναι κλέφτης!

    Ελάχιστοι είναι οι σοβαροί οι οποίοι στο τέλος κουράζονται, απηυδήζουν και αποσύρονται αναγκαστικά από τις μηχανορραφίες των απατεώνων Συμβούλων, που πλέον έχουν στήσει μια «υπερκομματική συμμορία» και εκμεταλλεύονται τον κάθε Υπουργό, όποιον και να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. PRESS-GR.blogspot.com: "Για δες ρε ένα καβλί που στηρίζει τον ...
    press-gr.blogspot.com/2007/12/blog-post_1512.html
    28 Δεκ. 2007 – 'Ελα ρε Εύη στα καλά σου , τι είναι αυτά που λές, τι θες μωρό μου ? .... Αν ήταν ο Ζαχόπουλος να αυτοκτονήσει, επειδή υφίστατο εκβιασμό από την Τσέκου θα το έκανε εδώ και ..... ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟ 2008" ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΟΥ! ..... ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ, ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σε κλοιό "Αγανακτισμένων" το σπίτι του Χ. Παπουτσή....
    Τελευταία ενημέρωση: 07.07.2011 | 20:15
    ____________________________________
    Πλήθος κόσμου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.
    - Γύρω από το σπίτι του υπουργού, Χρήστου Παπουτσή υπάρχουν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας που δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν διαδηλωτή να πλησιάσει σε απόσταση κοντινή από το σπίτι του κ. Παπουτσή.

    Ωστόσο, οι διαδηλωτές βρίσκονται γύρω γύρω από το σπίτι του και διαμαρτύρονται τόσο για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης όσο και για τις εντολές που είχαν δοθεί στην αστυνομία από τον κ. Παπουτσή για τα επεισόδια που έγιναν

    Οι διαδηλωτές δείχνουν αποφασισμένοι να κάτσουν στο σημείο μέχρι αργά το βράδυ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν διατεθειμμένοι να προσπαθήσουν να πλησιάσουν στο σπίτι του κ. Παπουτσή υπό το φόβο πρόκλησης επεισοδίων.

    Προηγήθηκε προσυγκέντρωση στην πλατεία Φανερωμένης, με πρωτοβουλία του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, και ακολούθησε πορεία προς το σπίτι του υπουργού, κατά την οποία ακούγονταν συνθήματα αποδοκιμασίας.
    ------------------------------------
    - Ετσι..έτσι.. που μας το παίζει μυξοπαρθένα. Όταν έδινες εντολές στην ΕΛ.ΑΣ. να τσακίσει τον κόσμο ήταν καλά.
    Μας λες για το παιδί σου να σου πω εγώ για το δικό μου και για πολλά παιδιά που δεν έχουνε μέλλον.

    - Πρεπει να εγινε καποιο μπερδεμα...
    Ειναι υπουργος εκτελεσης του πολιτη...

    - ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ . ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΔΗΛ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? 8 ΧΡΟΝΩΝ !!!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΕΝΑ 'ΤΙΠΟΤΑ'.
    ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΕ 20 ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ.
    200 ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ....
    ____________________________________
    Είδατε με τι ευκολία σταμάτησαν τα ΜΑΤ τους διαδηλωτές ;
    Μόνο τους κουκουλοφόρους ΤΟΥΣ....δεν μπορούν να σταματήσουν.
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. KAI APO NEW YORK XRONIA POLLA GIA TIN GIORTH SOU STIS 14 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Nea
    Τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συζητούσαν μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης οι πρόεδροι των ΤΕΙ,


    οι οποίοι κατέληξαν σε κείμενο που παρέδωσαν την Παρασκευή στην υπουργό Παιδείας. Συγκεκριμένα, οι πρόεδροι δεν αποδέχονται το περιεχόμενο του νομοσχεδίου και ζητούν από το υπουργείο να το αναπροσαρμόσει ριζικά σε συνεργασία με τη σύνοδο προέδρων. Ωστόσο, τονίζεται ότι υπάρχουν και θετικά σημεία, τα οποία όμως «χάνονται εξαιτίας των βασικών αυτών αδυναμιών».

    Όλοι οι παράγοντες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης βλέπουν θετικά την παράταση διαλόγου που δόθηκε, ώστε το νομοσχέδιο να κατατεθεί τέλος Ιουλίου και να ψηφιστεί τέλος Αυγούστου. Υποστηρίζουν ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να καταλήξουν σε κείμενο που θα έχει τις μεγαλύτερες δυνατές συγκλίσεις.

    Οι πρόεδροι των ΤΕΙ, μετά τη σύνοδό τους, τονίζουν την ανάγκη να παραμείνουν τα Τεχνολογικά Ιδρύματα στην σφαίρα της ενιαίας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνουν ότι «το προσχέδιο που δόθηκε αφήνει τα ΤΕΙ με έναν αμφίβολο ακαδημαϊκό ρόλο. Μάλιστα, υπάρχουν και ενδείξεις υποβάθμισης. Κι αυτό γιατί δεν περιλαμβάνει μέτρα για την ακαδημαϊκή ολοκλήρωσή τους με την οργάνωση ολοκληρωμένου τρίτου κύκλου σπουδών, με βάση την ευρωπαϊκή πρακτική, και θέτει σε δεύτερη μοίρα την έρευνα, η οποία αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης, πιστοποίησης και χρηματοδότησης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. «Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία». Παιδαγωγική κριτική.Προτάσεις ... - [ Translate this page ]
    aithalos.wordpress.com/.../

    «πειραματικά-και-πρότυπα-σχολεία»-πα/ - Cached18 Μαρ. 2011 – «Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία».

    Παιδαγωγική κριτική. Συμβολή στην εποικοδομητική κριτική του νέου Νομοσχεδίου περί «Προτύπων και ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Aman

    Η διακομματική συμμορία στις δόξες της: Άτομα διεφθαρμένα υπεράνω υποψίας, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους συνασπίζονται στο...
    όνομα του κέρδους και ψηφίζουν, στηρίζουν τους κάθε λογής ανεπαρκείς στα Ελληνικά Πανεπιστήμια με κριτήριο τον χρηματισμό, το σεξ και την υποτέλεια στην «διακομματική συμμορία».

    pesta ola dr koytsouko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΛΑ

    ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΡΟ ΠΑΤΡΑ ΠΑΝΤΕΙΟ..

    Το 1985 το διδακτορικό σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο (να στο γράψουν και περάσουν από την επιτροπή) στοίχιζε 1.000.000 δραχμές.
    Το 2004 η θέση ΔΕΠ Καθηγητή στοίχιζε 100.000, ευρώ για να σε στηρίξουν, όλοι από όλα τα κόμματα!


    ΤΑΑΔΕ ΕΦΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το μεγάλο ολίσθημα της κ. ΄Αννας Διαμαντοπούλου, της «κόρης του κομμουνιστή», προς την «ακροδεξιά», είναι προφανές! Μετά την κ. Μαρία Δαμανάκη και άλλες/οι σέρνουν τον «χορό»…

    ΤΙ ΟΛΙΣΘΗΜΑ

    ΓΙΑ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Σημειώνω ότι η αναφορά είναι και κατά των δύο γιατί και οι δύο έχουν μπλεχτεί στην υπόθεση και κακώς νομίζετε ότι διώκεται μόνο ο ένας. Ο πατήρ κ. Παπαθανασόπουλος «φροντίζει» για τον υιό Παπαθανασόπουλο αλλά δεν φροντίζει για τα παιδιά των άλλων που ήδη έχει δολοφονήσει.

    Σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Παπαθανασόπουλος θα είχε σηληφθεί για σωρεία κακουργημάτων πράξεων. Εδώ επειδή ανήκει στο «παραδικαστικό κύκλωμα» και διώκεται ήδη για αυτό (οικόπεδα Αιξωνής) από τον Εισαγγελία Εφετών για κακουργήματα εναντίον του δημοσίου αφήνεται ελεύθερος να κάνει και άλλα, όπως να εκβιάζει την σύζυγό μου μαζί με την συμμορία κ. Δαμανάκη, Μπότσαρη (Γιαννάκου), που εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ (μαζί τα κλέβανε με ποσοστά) που ήδη ερευνάται εκ νέου από το Σώμα Επιθεωρητών.


    Εδώ οι άθνρωπαι έχουν φτάσει να απειλούν Βουλευτές την σύζυγο μου θα άφηναν>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Είχαν, οι ανωτέρω και τώρα έχουν το σχέδιο:
    Α) να μην τεκνοποιήσει ποτέ η σύζυγός μου – που είναι κακούργημα η σκόπιμη στέρηση μητρότητας,
    Β) να υιοθετήσει παιδί από εβραϊκά - μασονικά κυκλώματα, που τα φέρνουν παράνομα στην Ελλάδα (και αν τολμάτε ερευνήστε τα) και
    Γ) Να την χωρίσουν και όταν πάρει διαζύγιο να την δολοφονήσουν! Όταν θα έχει διαζύγιο κανείς δεν θα ψάξει πώς δολοφονήθηκε, αφού θα φανεί ως «ατύχημα, γιαυτό και την πίεσαν να αγοράσει αμάξι!
    Ενώ έχω ήδη υποβάλλει μηνύσεις η Εισαγγελία Πρωτοδικών τις αρχειοθετεί! Και αν δούμε πιο μακριά, όλα τα σκάνδαλα, αφού ερευνήθηκαν από το Σώμα Επιθεωρητών ενταφιάστηκαν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. «Μαζί τα φάγανε, παράνομα, οι διακομματικές συμμορίες,
    που γιγάντωσαν μετά την πτώση του λεγόμενου υπαρκτού σοσιαλισμού,
    σε άγνοια των ψηφοφόρων τους, γιατί είχαν κάλυψη επίορκων λειτουργών,
    που οι ίδιοι «διόρισαν».!»

    Δρ. Κουτσούκος
    Επισήμανση: Η διαφθορά στην Ελλάδα είχε διακομματικό χαρακτήρα. Δηλ. άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους ενώνονταν και κάνανε κομπίνες και παρανομίες με ποσοστά από τις παρανομίες, σε άγνοια πολλές φορές του ιδίου του κόμματος που ανήκαν, και με κάλυψη επιόρκων της λεγόμενης δικαιοσύνης γιατί όταν έφτανε η μήνυση ή καταγγελία «έμπαινε στο αρχείο»!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. APOKALYCH

    Η κ. Μακρή Ευανθία Μπότσαρη η σύμβουλος της δεξιάς κ. Γιαννακου Μαριέττας και η «συμμορία» της, ενώθηκε με την «συμμορία» του γραφείου της κ. Δαμανάκη Μαρίας, όπου ήταν αποσπασμένη η σύζυγός μου και βρήκαν και τον επίορκο Δικηγόρο κ. Παπαθανασόπουλο Σπήλιο για να με εκδικηθούν, γιατί στην αρχή, από το 2004, νόμιζαν ότι κατήγγειλα την υπόθεση ΑΣΠΙΤΕ και στην συνέχεια όταν βρήκα στοιχεία, το 2010, όντως κατήγγειλα την κομπίνα – παρανομία της ΑΣΠΑΙΤΕ, που ακολουθεί μαζί με τις άλλες…


    Ήδη το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης κάνει νέα έρευνα και έχει ήδη ανακαλύψει τις παρανομίες της κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθίας κλπ... που το 2007 τέθηκαν στο αρχείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, την οποία και μηνύω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο καθένας δημόσιος λειτουργός δήθεν νομίζει, ότι οι άλλοι «πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα», ενώ ο καθένας χωριστά νομίζει, ότι πρέπει μόνο να παίρνει τον μισθό του δημοσίου, αλλά οι άλλοι είναι «υπεύθυνοι» δήθεν, να πράξουν τα νόμιμα που δεν πράττει ο ίδιος!...
    Σας ενημερώνω ότι κάποιοι από τους ανωτέρω έχουν «διασυνδέσεις» με τον υπόκοσμο (μαστροπούς εκβιαστές δολοφόνους κλπ..), πιθανά οπλοφορούν και μπορεί να δολοφονήσουν την σύζυγό μου ανά πάσα στιγμή.
    Σας παρακαλώ να συλληφθεί ο κ. Παπαθανασόπουλος Σπήλιος και η κ. Μπότσαρη Μακρή Ευανθία. Αν δολοφονηθεί η σύζυγός μου είστε εσείς υπεύθυνοι γιατί σας το μηνύω και ήδη το έχω ξαναπεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η εκδίκηση εναντίον μου και εναντίον της συζύγου μου ήταν μασονικού, ισραηλιτικού – εβραϊκού τύπου (στον οποίο συμμετάσχουν οι ανωτέρω) δηλ. θα σε καταστρέψουμε οικογενειακά επαγγελματικά, θα σε εκβιάζουμε, απειλούμε, γιατί οπλοφορούμε και η αστυνομία δεν μας πιάνει και οι επίορκοι εισαγγελείς δεν μας βλέπουν,, θα σε χωρίσουμε δεν θα σε αφήσουμε να έχεις απογόνους, θα εκπορνεύσουμε την γυναίκα σου, θα την σκοτώσουμε και αν μας κάνεις μήνυση η λεγόμενη δικαιοσύνη δεν θα τολμήσει να ερευνήσει τίποτα, γιατί πολλοί είναι «υπηρέτες μας». Όλα αυτά γίνονται από το 2004 έως σήμερα με παθητική – ενεργητική συμμετοχή της εισαγγελίας Πρωτοδικών Εφετών Αθήνας και άλλων υπηρεσιών, την οποία και μηνύω εγκαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η «παράγκα» της διαφθοράς


    στην παιδεία, ΔΣΑ, δικαιοσύνη, πολιτικά γραφεία είναι μπροστά σας. Ξηλώστε την, αν τολμάτε, και μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ή ότι τα γράφω ασύνδετα! Τα ίδια πρόσωπα είναι παντού και συνεργάζονται με ποσοστά και έχουν ανθρώπους στα υπουργεία στις υπηρεσίες στην εισαγγελία, παντού και συγκαλύπτουν τις παρανομίες...

    Αίτημα: Να συλληφθεί αμέσως ο κ. Παπαθασόπουλος Σπήλιος και υιός και η κ. Μακρή Ευανθία Μπότσαρη και οι μπράβοι της κ. Μαρίας Δαμανάκη. Αν δεν συλληφθούν από πριν οι ανωτέρω, οποιαδήποτε «προανάκριση ή διάταξη εισαγγελέα» δεν ισχύει, γιατί εν γνώσει του, καλύπτει την υπόθεση αφού, αν δεν συλληφθούν, κανείς δεν θα μιλήσει! Και να βγει διάταξη θα επανέλθω με μήνυση στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν θα ξεφύγει κανένας επίορκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. NEA

    Επισήμανση: Η διαφθορά στην Ελλάδα είχε διακομματικό χαρακτήρα. Δηλ. άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους ενώνονταν και κάνανε κομπίνες και παρανομίες με ποσοστά από τις παρανομίες, σε άγνοια πολλές φορές του ιδίου του κόμματος που ανήκαν!
    Η κ. Μακρή Ευανθία Μπότσαρη η σύμβουλος της κ. Γιαννακου Μαριέττας και η συμμορία της, ενώθηκε με την συμμορία του γραφείου της κ. Δαμανάκη Μαρίας και βρήκαν και τον επίορκο Δικηγόρο κ. Παπαθανασόπουλο Σπήλιο για να με εκδικηθούν, γιατί κατήγγειλα την κομπίνα – παρανομία της ΑΣΠΑΙΤΕ κλπ…

    Ήδη το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης κάνει νέα έρευνα και έχει ήδη ανακαλύψει τις παρανομίες της κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθίας κλπ.. που το 2007 τέθηκαν στο αρχείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, την οποία και μηνύω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δρα ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Σ' ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο Γ. Παπανδρέου να πάει στο Γουδί” είπε πρώην υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ !
    -----------------------------------
    Η Νομαρχιακή Συνέλευση ΠΑΣΟΚ είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει στο ξενοδοχείο Αστήρ Πάτρας. Μετά τις “γιούχες” πολιτών σε βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες, η αστυνομική δύναμη έξω από το ξενοδοχείο ήταν μεγάλη.

    Προς έκπληξη, ο κόσμος που προσήλθε ήταν λίγος, αφού πλέον έχει γίνει αντιληπτό ότι ο κόσμος είναι όχι μόνο “Αγανακτισμένος”, αλλά και....
    Εξοργισμένος !
    Οι Βουλευτές φυσικά φοβήθηκαν να πάνε, καθώς καθημερινά συνάδελφοί τους αυξάνουν την λίστα των 80+ βουλευτών που έχουν δεχθεί επιθέσεις από πολίτες.

    Η είδηση όμως δεν ήταν αυτή !
    Ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Παραλίας Πατρών Η. Λάππας ακούστηκε να λέει το απίθανο (!) :
    “Ο Γ. Παπανδρέου να πάει στο Γουδί”, μένοντας όλοι (έστω και οι λίγοι) με το στόμα ανοιχτό !
    -----------------------------------
    Αν αναλογιστούμε ότι ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία από την Αχαία, τότε καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα λόγια αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το 1985 το διδακτορικό σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο (να στο γράψουν και περάσουν από την επιτροπή) στοίχιζε 1.000.000 δραχμές.
    Το 2004 η θέση ΔΕΠ Καθηγητή στοίχιζε 100.000, ευρώ για να σε στηρίξουν, όλοι από όλα τα κόμματα!
    //////////////////////////////////
    Το 1983 πήρα Πολυτεχνικό Πτυχείο
    και προσπάθησα να προχωρήσω σε μεταπτυχιακό.
    Ο μακαρίτης καθηγητής οπλ. σκυρ/τος
    μου είπε ότι τα χρήματα που βγάζω
    ξεφορτώνοντας σακιά τσιμέντα αρκούν
    μόνο γιά τα 5 χρόνια σπουδών.
    Γιά παραπέρα χρειαζόταν προκαταβολή.
    500.000δρχ δλδ ξεφόρτωμα 300 τριαξονικών
    210 σάκων τσιμέντων Ηρακλής 50kg
    γιά 8 δρχ το σακί.
    Εεεε η πλάτη μου δεν άντεχε!.
    Το μέγα πρόβλημα όμως το είχε το
    -όποιο- μυαλό μου.
    Το μεταβήβασα χαστουκόντας το
    αριστερό του ζυγωματικό.
    Αυτός επέλεξε τη λήθη και εγώ
    σφράγισα την ακαδημαϊκή καριέρα.
    Κάποιοι συμφοιτητές αργότερα
    (τελείωσα πρώτος χρονικά χωρίς να
    χάσω ούτε 1 μάθημα) έδωσαν κεφάλι
    .....εεεε...τις 500.000δρχ.
    Ένας ώς σεισμολόγος περιδιαβαίνει
    στα tvκάναλα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δεν ξερουν τι τους περιμενει

    Ανακούφιση στην Αθήνα
    Αποδέσμευσε το ΔΝΤ τη συμμετοχή του στην πέμπτη δόση του δανείου

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ενέκρινε, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ώρας Ελλάδος, την αποδέσμευση της δόσης του δανείου του για την Ελλάδα, ύψους 3,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ======================================

    καλα υπαρχει ανθρωπος ακομα που να ειναι πασοκ, σαν τον ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΟ..??

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ

    ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ .
    ======================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Στείλτε απόψεις, στοιχεία, καταγγελίες στο edu_gr@lavabit.com
    Wednesday, September 30, 2009
    Υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ και "κύκλος παιδείας" ΠΑΣΟΚ
    Πολύ ενδιαφέρουσα η καταγγελία για την αμαρτωλή ΑΣΠΑΙΤΕ, η οποία θίγει πολλά από τα κακώς κείμενα του πανεπιστημιακού συστήματος. Βέβαια, διαφωνούμε στη μονόπλευρη πολιτικά προσέγγιση του θέματος, κι αυτό γιατί οι πονηρές δουλειές δεν είναι καθόλου αποκλειστικό προνόμιο της δεξιάς. Ας μην ξεχνάμε πως πολλοί από το ΠΑΣΟΚ επίσης έπαιξαν με τη δεξιά για προσωπικό όφελος, και πως παλαιότερα κείμενα έφεραν την Ευανθία Μπότσαρη να έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο γραφείο του Ευθυμίου, ο οποίος με τη σειρά του και τώρα ζητάει "εξυπηρετήσεις" από δεξιους παράγοντες.

    Όπως και να έχει, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως κάποιοι έκαναν καθηγήτρια πανεπιστημίου και αντιπρόεδρο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και διαχειρίστρια των προγραμμάτων του μία εργοδηγό(!) αφού πρώτα φρόντισαν να αποκτήσει ερευνητική προϋπηρεσία μέσω της απόσπασής της στη Φιλοσοφική (σημειώνουμε ότι τέτοιες αποσπάσεις αφορούν τις γραμματείες των ΑΕΙ και ΤΕΙ και φυσικά δεν έχουν σχέση με έρευνα).

    Σίγουρα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε τις λεπτομέρειες αυτού του ερευνητικού έργου που έλαβε χώρα από μία εργοδηγό στη Φιλοσοφική. Επίσης θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε και τη θέση του συζύγου της κ.Μπότσαρη, που είναι και εκείνος πανεπιστημιακός.

    Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε να ακούσουμε τη θέση της συνήθως λαλιστατης Άννας Διαμαντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    Κατά του «κύκλου Παιδείας» Πασοκ

    Αθήνα 6- 8-2009

    Κύριε Πρόεδρε του Πασοκ

    Κύριε Γιώργο Παπανδρέου

    Κύριοι της ΕΚΑΠ

    ΠΑΣΟΚ (τμήμα πειθαρχικού)

    Θέμα: .

    1. Ο κύκλος Παιδείας Πασοκ «καλύπτει συστηματικά» σκάνδαλα της ΝΔ και χαρίζει στην ΝΔ την αυτοδυναμία.

    2. Έτσι η δεξιά κερδίζει το + 3% διαφορά στις εκλογές από την κ. Εύη Μπότσαρη και από τους προδότες του Πασοκ.

    3. Να αλλάξουν όλα τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ.

    Κύριε Πρόεδρε του Πασοκ

    Σας ενημερώνω ότι άτομα της δεξιάς που έχουν και «γνωριμίες» μέσα στο Πασοκ «λερώρουν» το όνομά σας ότι δήθεν έχουν «κάλυψη» από εσάς τον ίδιον και το περιβάλλον σας για τις παρανομίες που διαπράττουν οι ίδιοι.

    Σε συνέχεια των καταγγελιών για την υπόθεση της ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ σας ενημερώνω ότι ο κύκλος Παιδείας Πασοκ αδυνατεί να αποκαλύψει τα σκάνδαλα της δεξιάς και το λεγόμενο «παραεκπαιδευτικό κύκλωμα» της συμβούλου της κ. Γιαννάκου κ. Εύης Μακρή Μπότσαρη ή «εμπλέκεται» μέσα στο σκάνδαλο δια της σιωπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Στην ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) ΜΕ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ όπως ΚΑΤΑΓΓΈΛΕΤΑΙ αποκτήθηκαν από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών και Πάτρας χωρίς νόμιμη εγγραφή!!!

    Όπως καταγγέλλεται η κ. Μακρή Μπότσαρη με πτυχίο ΑΑΣΕΤΕΜ/ ΣΕΛΕΤΕ Σχολής εργοδηγού κατάφερε παρανόμως να αποκτήσει πτυχίο δασκάλας (χωρίς εγγραφή?) αφού πήρε πτυχίο από την Ράλλειο Ακαδημία και μετά από το Παιδαγωγικό Δημοτικής εκπαίδευσης Αθήνας χωρίς νόμιμη εγγραφή και να πάρει «εξομοίωση» δασκάλας με τον ίδιο τρόπο ??? Επίσης η προϋπηρεσία της ως αποσπασμένη στην Φιλοσοφική Σχολή μετρήθηκε εντελώς παράνομα ως ερευνητικό έργο. Δεν έχει κανένα μεταπτυχιακό τίτλο από Αγγλία και το Διδακτορικό της από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών ελέγχεται για την νομιμότητά του. Η επιθεωρήτρια του ΣΕΕΔΔ Συγγρού 60 Ουρανία Λιακοπούλου που γνώριζε λεπτομέρειες απομακρύνθηκε μυστηριωδώς από την υπόθεση!!

    Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!). Η κ. Μπότσαρη καταφέρνει να «εξουδετερώνει» το Πασοκ και στην συνέχεια εργάζεται μανιωδώς υπέρ της ΝΔ αφού καταδιώκει όλους τους δημοκρατικούς και τους βάζει να ψηφίσουν «κρυφά» την ΝΔ. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Έτσι η δεξιά κερδίζει το + 3% διαφορά στις εκλογές από την κ. Εύη Μπότσαρη και από τους προδότες του Πασοκ. Οι υπεύθυνοι του τομέα Παιδείας Πασοκ έδωσαν την αυτοδυναμία στην ΝΔ και μετά καλούσαν τον λαό να πάει να ψηφίσει.

    Ο κύκλος της Εύης Μπότσαρης διαδίδει ότι γυρίζει από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο όλων των κομμάτων όπως και στου Ευθυμίου και στης Δαμανάκη και πιθανώς και σε άλλα και είτε λαδώνει είτε απειλεί είτε «με άλλους τρόπους που γνωρίζει η ίδια» καταφέρνει να κρατάει ακόμα την υπόθεση στην αιώνια ανάκριση!!

    Η εισαγγελέας κ. Ραικου να ελεγχθεί πειθαρχικά γιατί καθυστερεί τη υπόθεση.

    Πολλοί αφήνουν ότι η γοητεία και τα «θέλγητρα» της κ, Μπότσαρη γοητεύουν τους έλληνες Μπερλουσκόνι!! Η αρχή του «όποια ξαπλώνει θα πάει μπροστά» δεν είναι στην ιδεολογία του Πασοκ και όσοι την εφαρμόζουν είναι κοινοί εκβιαστές και βιαστές και θα πάνε φυλακή. Σας ενημερώνω ότι επειδή η κ. Μπότσαρη με έχει καταστρέψει προσωπικά με το δίκτυο ανθρώπων που διαθέτει σε όλα τα κόμματα δεν θα υποχωρήσω και θα δαπανήσω όλη την περιουσία μου ώσπου να λάμψει η αλήθεια. Οποίος καλύπτει τη κ. Μπότσαρη αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφτεί και θα το μετανιώσει. Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

    Η Καθηγήτρια της ΑΣΠΑΙΤΕ κ. Καλούρη Ουρανία με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι «αρχίζουν και καταστρέφουν έγγραφα» σε αυτήν την Σχολή για να «καλύψουν απότι φαίνεται τα σκάνδαλα της ΑΣΠΑΙΤΕ» με την δήθεν αναδιοργάνωση του αρχείου της ΑΣΠΑΙΤΕ (που έχει και παράρτημα στην Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κρήτη και Θράκη.

    Παρακαλώ να παρέμβετε με επερώτηση αλλά και με αναφορά στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

    Η προηγούμενη επερώτηση έγινε πολύ καιρό πριν και ήταν άτολμη ενώ μεσολάβησαν πολλά γεγονότα!!!

    Εκεί έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) και ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!) . Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

    Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση (γιατί έτσι και αλλιώς θα τελειώσει) σας παρακαλώ να καταθέσετε μια επερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Δικαιοσύνης ενόψει της αυτονόμησης Του Γενικού Τμήματος Παιδαγωγικών Μαθημάτων με το εξής περιεχόμενο:

    ============

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κύριε Πρόεδρε,

    μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα "παράνομες εκλογές" Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος". Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης έκαναν έλεγχο για το θέμα αυτό.

    Σας παρακαλούμε

    1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.

    2. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις "εκλογές των Καθηγητών" όσο και για τις έρευνες για "οικονομικά θέματα" της Σχολής.

    3. Να ελεγχθεί τί συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πατρών και πότε και πώς φοίτησε η κ. Μπότσαρη

    4. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.

    5. Να εκλεχθούν πειθαρχικά όλοι οι δικαστικοί γιατί καθυστερεί η διαλεύκανση της υπόθεσης.

    6. Να αλλάξουν όλα τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ.

    7. Να αποπεμφθούν από το Πασοκ όσοι «εργάστηκαν με την απραξία» τους για την κ. Μπότσαρη και την αυτοδυναμία της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κύριε Πρόεδρε,

    μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα "παράνομες εκλογές" Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος". Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης έκαναν έλεγχο για το θέμα αυτό.

    Σας παρακαλούμε

    1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.

    2. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις "εκλογές των Καθηγητών" όσο και για τις έρευνες για "οικονομικά θέματα" της Σχολής.

    3. Να ελεγχθεί τί συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πατρών και πότε και πώς φοίτησε η κ. Μπότσαρη

    4. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.

    5. Να εκλεχθούν πειθαρχικά όλοι οι δικαστικοί γιατί καθυστερεί η διαλεύκανση της υπόθεσης.

    6. Να αλλάξουν όλα τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ.

    7. Να αποπεμφθούν από το Πασοκ όσοι «εργάστηκαν με την απραξία» τους για την κ. Μπότσαρη και την αυτοδυναμία της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κύριε Πρόεδρε

    Είμαι από τους ελάχιστους που στάθηκαν στο πλευρό σας όταν το βράδυ της 16-09-2007 «χάσαμε» τις εκλογές γιατί οι προδότες του Πασοκ «κάλυπταν» την κάθε δεξιά Εύη Μπότσαρη και έριχναν σε εσάς το φταίξιμο και την αποτυχία στις εκλογές.

    Κύριε Πρόεδρε

    περιμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους "Καθηγητές" που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διαδικασίες και οι "δικοί μας" το κάνουν "γαργάρα" (γιατί άραγε??).

    Μετά παρέλευση ενός μηνός από σήμερα και εάν δεν γίνει τίποτα από πλευράς Πασοκ εναντίον της κ. Εύης Μακρή Μπότσαρη θα θεωρήσω ότι όντως κάποιοι μέσα στο Πασοκ «καλύπτουν πράγματι» την κ. Μπότσαρη και τις παρανομίες και θα κινηθώ δικαστικά κατά παντός υπεύθυνου και θα δοθεί διάσταση και στ ΜΜΕ.

    Κύριε Πρόεδρε

    Δεν μπορούμε να καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν Πασοκ όταν το επίσημο Πασοκ «πριμοδοτεί» την δεξιά.

    Κύριε Πρόεδρε

    Στις 1 Σεπτέμβρη 2009 θα καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου και αν «ο κύκλος παιδείας» Πασοκ συνεχίζει έως τότε να μην κάνει τίποτα τότε αυτομάτως είναι συνυπεύθυνοι του σκανδάλου ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ και συμπεριλαμβάνονται αυτόματα στην μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κύριε Πρόεδρε

    Εσείς ο ίδιος δηλώσατε ότι ΔΕΝ μπορούν να είναι μέσα στο Πασοκ όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα.

    Με Τιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΜΕ ΤΙΜΗ ΡΕ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΙΜΗ

    ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
    ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ!

    ΒΑΓ, ΤΡ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. αυτο-αδυναμία ΠΑΣΟΚ
    Συντάχθηκε απο τον/την Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος Επιλαχών υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος Επιλαχών Βουλευτής Β ΄ Αθήνας
    Σάββατο, 08 Αύγουστος 2009 23:40
    {mosimage}ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κατά του «κύκλου Παιδείας» Πασοκ

    Κύριοι της

    ΕΚΑΠ

    ΠΑΣΟΚ (τμήμα πειθαρχικού)



    Θέμα: .

    1.. Ο κύκλος Παιδείας Πασοκ «καλύπτει συστηματικά» σκάνδαλα της ΝΔ και χαρίζει στην ΝΔ την αυτοδυναμία.

    2. Έτσι η δεξιά κερδίζει το + 3% διαφορά στις εκλογές από την κ. Εύη Μπότσαρη και από τους προδότες του Πασοκ.

    3. Να αλλάξουν όλα τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αρχική Αρθρα Απόψεις Η αυτο-αδυναμία ΠΑΣΟΚ
    Η αυτο-αδυναμία ΠΑΣΟΚ
    Συντάχθηκε απο τον/την Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος Επιλαχών υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος Επιλαχών Βουλευτής Β ΄ Αθήνας
    Σάββατο, 08 Αύγουστος 2009 23:40
    {mosimage}ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κατά του «κύκλου Παιδείας» Πασοκ

    Κύριοι της

    ΕΚΑΠ

    ΠΑΣΟΚ (τμήμα πειθαρχικού)



    Θέμα: .

    1.. Ο κύκλος Παιδείας Πασοκ «καλύπτει συστηματικά» σκάνδαλα της ΝΔ και χαρίζει στην ΝΔ την αυτοδυναμία.

    2. Έτσι η δεξιά κερδίζει το + 3% διαφορά στις εκλογές από την κ. Εύη Μπότσαρη και από τους προδότες του Πασοκ.

    3. Να αλλάξουν όλα τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ.




    Κύριε Πρόεδρε του Πασοκ



    Σας ενημερώνω ότι άτομα της δεξιάς που έχουν και «γνωριμίες» μέσα στο Πασοκ «λερώρουν» το όνομά σας ότι δήθεν έχουν «κάλυψη» από εσάς τον ίδιον και το περιβάλλον σας για τις παρανομίες που διαπράττουν οι ίδιοι.



    Σε συνέχεια των καταγγελιών για την υπόθεση της ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ σας ενημερώνω ότι ο κύκλος Παιδείας Πασοκ αδυνατεί να αποκαλύψει τα σκάνδαλα της δεξιάς και το λεγόμενο «παραεκπαιδευτικό κύκλωμα» της συμβούλου της κ. Γιαννάκου κ. Εύης Μακρή Μπότσαρη ή «εμπλέκεται» μέσα στο σκάνδαλο δια της σιωπής!

    Στην ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) ΜΕ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ όπως ΚΑΤΑΓΓΈΛΕΤΑΙ αποκτήθηκαν από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών και Πάτρας χωρίς νόμιμη εγγραφή!!!



    Όπως καταγγέλλεται η κ. Μακρή Μπότσαρη με πτυχίο ΑΑΣΕΤΕΜ/ ΣΕΛΕΤΕ Σχολής εργοδηγού κατάφερε παρανόμως να αποκτήσει πτυχίο δασκάλας (χωρίς εγγραφή?) αφού πήρε πτυχίο από την Ράλλειο Ακαδημία και μετά από το Παιδαγωγικό Δημοτικής εκπαίδευσης Αθήνας χωρίς νόμιμη εγγραφή και να πάρει «εξομοίωση» δασκάλας με τον ίδιο τρόπο ??? Επίσης η προϋπηρεσία της ως αποσπασμένη στην Φιλοσοφική Σχολή μετρήθηκε εντελώς παράνομα ως ερευνητικό έργο. Δεν έχει κανένα μεταπτυχιακό τίτλο από Αγγλία και το Διδακτορικό της από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών ελέγχεται για την νομιμότητά του. Η επιθεωρήτρια του ΣΕΕΔΔ Συγγρού 60 Ουρανία Λιακοπούλου που γνώριζε λεπτομέρειες απομακρύνθηκε μυστηριωδώς από την υπόθεση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αρχική Αρθρα Απόψεις Η αυτο-αδυναμία ΠΑΣΟΚ
    Η αυτο-αδυναμία ΠΑΣΟΚ
    Συντάχθηκε απο τον/την Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος Επιλαχών υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος Επιλαχών Βουλευτής Β ΄ Αθήνας
    Σάββατο, 08 Αύγουστος 2009 23:40
    {mosimage}ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κατά του «κύκλου Παιδείας» Πασοκ

    Κύριοι της

    ΕΚΑΠ

    ΠΑΣΟΚ (τμήμα πειθαρχικού)



    Θέμα: .

    1.. Ο κύκλος Παιδείας Πασοκ «καλύπτει συστηματικά» σκάνδαλα της ΝΔ και χαρίζει στην ΝΔ την αυτοδυναμία.

    2. Έτσι η δεξιά κερδίζει το + 3% διαφορά στις εκλογές από την κ. Εύη Μπότσαρη και από τους προδότες του Πασοκ.

    3. Να αλλάξουν όλα τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ.




    Κύριε Πρόεδρε του Πασοκ



    Σας ενημερώνω ότι άτομα της δεξιάς που έχουν και «γνωριμίες» μέσα στο Πασοκ «λερώρουν» το όνομά σας ότι δήθεν έχουν «κάλυψη» από εσάς τον ίδιον και το περιβάλλον σας για τις παρανομίες που διαπράττουν οι ίδιοι.



    Σε συνέχεια των καταγγελιών για την υπόθεση της ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ σας ενημερώνω ότι ο κύκλος Παιδείας Πασοκ αδυνατεί να αποκαλύψει τα σκάνδαλα της δεξιάς και το λεγόμενο «παραεκπαιδευτικό κύκλωμα» της συμβούλου της κ. Γιαννάκου κ. Εύης Μακρή Μπότσαρη ή «εμπλέκεται» μέσα στο σκάνδαλο δια της σιωπής!

    Στην ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) ΜΕ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ όπως ΚΑΤΑΓΓΈΛΕΤΑΙ αποκτήθηκαν από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών και Πάτρας χωρίς νόμιμη εγγραφή!!!



    Όπως καταγγέλλεται η κ. Μακρή Μπότσαρη με πτυχίο ΑΑΣΕΤΕΜ/ ΣΕΛΕΤΕ Σχολής εργοδηγού κατάφερε παρανόμως να αποκτήσει πτυχίο δασκάλας (χωρίς εγγραφή?) αφού πήρε πτυχίο από την Ράλλειο Ακαδημία και μετά από το Παιδαγωγικό Δημοτικής εκπαίδευσης Αθήνας χωρίς νόμιμη εγγραφή και να πάρει «εξομοίωση» δασκάλας με τον ίδιο τρόπο ??? Επίσης η προϋπηρεσία της ως αποσπασμένη στην Φιλοσοφική Σχολή μετρήθηκε εντελώς παράνομα ως ερευνητικό έργο. Δεν έχει κανένα μεταπτυχιακό τίτλο από Αγγλία και το Διδακτορικό της από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών ελέγχεται για την νομιμότητά του. Η επιθεωρήτρια του ΣΕΕΔΔ Συγγρού 60 Ουρανία Λιακοπούλου που γνώριζε λεπτομέρειες απομακρύνθηκε μυστηριωδώς από την υπόθεση!!



    Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!). Η κ. Μπότσαρη καταφέρνει να «εξουδετερώνει» το Πασοκ και στην συνέχεια εργάζεται μανιωδώς υπέρ της ΝΔ αφού καταδιώκει όλους τους δημοκρατικούς και τους βάζει να ψηφίσουν «κρυφά» την ΝΔ. !!



    Έτσι η δεξιά κερδίζει το + 3% διαφορά στις εκλογές από την κ. Εύη Μπότσαρη και από τους προδότες του Πασοκ. Οι υπεύθυνοι του τομέα Παιδείας Πασοκ έδωσαν την αυτοδυναμία στην ΝΔ και μετά καλούσαν τον λαό να πάει να ψηφίσει.

    Ο κύκλος της Εύης Μπότσαρης διαδίδει ότι γυρίζει από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο όλων των κομμάτων όπως και στου Ευθυμίου και στης Δαμανάκη και πιθανώς και σε άλλα και είτε λαδώνει είτε απειλεί είτε «με άλλους τρόπους που γνωρίζει η ίδια» καταφέρνει να κρατάει ακόμα την υπόθεση στην αιώνια ανάκριση!!

    Η εισαγγελέας κ. Ραικου να ελεγχθεί πειθαρχικά γιατί καθυστερεί τη υπόθεση.



    Πολλοί αφήνουν ότι η γοητεία και τα «θέλγητρα» της κ, Μπότσαρη γοητεύουν τους έλληνες Μπερλουσκόνι!! Η αρχή του «όποια ξαπλώνει θα πάει μπροστά» δεν είναι στην ιδεολογία του Πασοκ και όσοι την εφαρμόζουν είναι κοινοί εκβιαστές και βιαστές και θα πάνε φυλακή. Σας ενημερώνω ότι επειδή η κ. Μπότσαρη με έχει καταστρέψει προσωπικά με το δίκτυο ανθρώπων που διαθέτει σε όλα τα κόμματα δεν θα υποχωρήσω και θα δαπανήσω όλη την περιουσία μου ώσπου να λάμψει η αλήθεια. Οποίος καλύπτει τη κ. Μπότσαρη αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφτεί και θα το μετανιώσει. Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η Καθηγήτρια της ΑΣΠΑΙΤΕ κ. Καλούρη Ουρανία με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι «αρχίζουν και καταστρέφουν έγγραφα» σε αυτήν την Σχολή για να «καλύψουν απότι φαίνεται τα σκάνδαλα της ΑΣΠΑΙΤΕ» με την δήθεν αναδιοργάνωση του αρχείου της ΑΣΠΑΙΤΕ (που έχει και παράρτημα στην Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κρήτη και Θράκη.

    Παρακαλώ να παρέμβετε με επερώτηση αλλά και με αναφορά στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.



    Η προηγούμενη επερώτηση έγινε πολύ καιρό πριν και ήταν άτολμη ενώ μεσολάβησαν πολλά γεγονότα!!!

    Εκεί έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) και ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!) . Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

    Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση (γιατί έτσι και αλλιώς θα τελειώσει) σας παρακαλώ να καταθέσετε μια επερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Δικαιοσύνης ενόψει της αυτονόμησης Του Γενικού Τμήματος Παιδαγωγικών Μαθημάτων με το εξής περιεχόμενο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Κύριε Πρόεδρε,

    μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα "παράνομες εκλογές" Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος". Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης έκαναν έλεγχο για το θέμα αυτό.



    Σας παρακαλούμε

    1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.

    2. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις "εκλογές των Καθηγητών" όσο και για τις έρευνες για "οικονομικά θέματα" της Σχολής.

    3. Να ελεγχθεί τί συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πατρών και πότε και πώς φοίτησε η κ. Μπότσαρη

    4. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.



    5. Να εκλεχθούν πειθαρχικά όλοι οι δικαστικοί γιατί καθυστερεί η διαλεύκανση της υπόθεσης.

    6. Να αλλάξουν όλα τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ.

    7. Να αποπεμφθούν από το Πασοκ όσοι «εργάστηκαν με την απραξία» τους για την κ. Μπότσαρη και την αυτοδυναμία της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κύριε Πρόεδρε





    Είμαι από τους ελάχιστους που στάθηκαν στο πλευρό σας όταν το βράδυ της 16-09-2007 «χάσαμε» τις εκλογές γιατί οι προδότες του Πασοκ «κάλυπταν» την κάθε δεξιά Εύη Μπότσαρη και έριχναν σε εσάς το φταίξιμο και την αποτυχία στις εκλογές.



    Κύριε Πρόεδρε



    περιμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους "Καθηγητές" που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διαδικασίες και οι "δικοί μας" το κάνουν "γαργάρα" (γιατί άραγε??).



    Μετά παρέλευση ενός μηνός από σήμερα και εάν δεν γίνει τίποτα από πλευράς Πασοκ εναντίον της κ. Εύης Μακρή Μπότσαρη θα θεωρήσω ότι όντως κάποιοι μέσα στο Πασοκ «καλύπτουν πράγματι» την κ. Μπότσαρη και τις παρανομίες και θα κινηθώ δικαστικά κατά παντός υπεύθυνου και θα δοθεί διάσταση και στ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κύριε Πρόεδρε



    Δεν μπορούμε να καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν Πασοκ όταν το επίσημο Πασοκ «πριμοδοτεί» την δεξιά.








    Κύριε Πρόεδρε

    Στις 1 Σεπτέμβρη 2009 θα καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου και αν «ο κύκλος παιδείας» Πασοκ συνεχίζει έως τότε να μην κάνει τίποτα τότε αυτομάτως είναι συνυπεύθυνοι του σκανδάλου ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ και συμπεριλαμβάνονται αυτόματα στην μήνυση.



    Κύριε Πρόεδρε

    Εσείς ο ίδιος δηλώσατε ότι ΔΕΝ μπορούν να είναι μέσα στο Πασοκ όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα.



    Με Τιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. παλι με τιμη

    μα δεν καταλαβαινεισ παρτουζα την κανανε οι συμβουλοι του Γιωργακη την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη και πιπες επερνε και τους πηρε και την κυβερνηση και τους δουλευει
    Η γυναικα ειναι πουταναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 9 Ιουλ 2011 12:52:00 μ.μ.
    ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΣΑΤΣΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ

    ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΦΙΛΕ δΟΚΤΩΡΑ ΑΠΌ σΊΝΔΕΥ αΥΣΤΡΑΛΙΑς χΡΟΝΙΑ πΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΙς 14 ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μετά την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης με την ομοφωνία του στο ψήφισμα που αφορά την υπόθεση ΣΦΙΚΑΑ, που δίνει όχι μόνο άφεση αμαρτιών στους υπόδικους του σκανδάλου για την οποία η εφημερίδα τούτη έδωσε σκληρό αγώνα προκειμένου να βγει η αλήθεια στο φως, αλλά πλήρη συμπαράσταση και στήριξη, η Συντακτική Επιτροπή της εφημερίδας σε σύσκεψη της, ομόφωνα αποφάσισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Εχει δικιο ο δοκτωρας

    υπαρχουν πολλα πλαστα πτυχια

    Ακύρωση παράνομων τίτλων ιδιωτικών ΤΕΕ σε Άρτα και Ιωάννινα
    Από τον Press Δημοσιεύτηκε 9 Ιουλίου του 2011 | Ασχολίαστο |
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΕΕ – ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΙΕΛΕ Κλιμάκιο της ΟΙΕΛΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Μιχάλη Κουρουτό, θα ενημερώσει τα ΜΜΕ της Άρτας έξω από τα Δικαστήρια, την Τρίτη, 12/7 και ώρα 10:30 π.μ. σχετικά με την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς της Ομοσπονδίας για το θέμα της ακύρωσης των παράνομων τίτλων σπουδών των [...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καταγγελια
    ο Δημήτρης Ματθαίου Καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής Ιπποκράτους 20 της Διαμαντοπουλου συμβουλος εχει φαει λεφτα απο τα ΠΕΚ Κηφισσιας!!

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΡΓΑΚΟΥ ΠΡΟΣ: Τον Δ/ντή Β/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Αττικής κ. Στ. Καπέλλα ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Προϊσταμένη Δνσης Ιδιωτικής Εκπ/σης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Ι. Χρήστου Κύριε Διευθυντή, Σας κοινοποιούμε την καταγγελία των εκπαιδευτικών των εκπαιδευτηρίων ΚΑΡΓΑΚΟΥ οι οποίοι, όπως αναφέρουν, είναι απλήρωτοι επί μήνες. Ενημερωθήκαμε για το γεγονός ότι [...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
    από ΕΚΠAΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 5:40μμ, Σάββατο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
    (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
    ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ - ΚΛΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
    (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί,παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
     
    Διεύθυνση:
    1. Ειδικός Λογαριασμός Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Χρήστου Λαδά 6, οικονομικές υπηρεσίες 7ος όροφος, τηλ. 210 3689061
    2. ΑΣΠΑΙΤΕ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΗΣΑΠ "ΕΙΡΗΝΗ", τηλέφωνο: 210 2823246 http://www.aspete.gr
    3. Παιδαγωγικό Ινστιτούτο http://www.pi-schools.grτηλ. 210 6081860-1
    Η κ. Εύη Μπότσαρη η φίλη - Σύμβουλος της υπουργού κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου είναι το κέντρο του "παραεκπαιδευτικού κυκλώματος" στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ – Καταγγελία ΓΙΑ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
    Με την «εκλογή» κ. Μπότσαρη Εύης της Συμβούλου της κ. Γιαννάκου.
    Η «υπεύθυνη» αξιολόγησης – επιμόρφωσης  5.000 εκπαιδευτικών και «υπεύθυνη» ευρωπαϊκών προγραμμάτων και αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου έχει εκλεγεί παράτυπα καθηγήτρια γιατί:
    Α. δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων δηλ.19-09-2004 και όχι η 23-10-20004 γιατί μεσολαβούσαν οι διακοπές του Αυγούστου και
    Β. δεν είχε την προϋπηρεσία 7 ετών!!
    Ταχύτατη και σκανδαλώδης η ανέλιξη των φίλων της υπουργού κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου
     
    Η κ. Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ, Υπουργείο Παιδείας.
    (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί,παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
     
    Κύριοι Βουλευτές, Δικαστές και Δημοσιογράφοι ζητήστε από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Χρήστου Λαδά 6, οικονομικές υπηρεσίες 7ος όροφος, τηλ. 210 3689061) για το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή να σας δόσουν έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι η κ. Εύη Μπότσαρη εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού της και από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αν δεν εμισθοδοτείτο ΔΕΝ μπορεί να «εκλεγεί» καθηγήτρια!!
     
    «Πολλοί έφαγαν από την πίτα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της «Τζόανς Κόλινς», όπως ονομάζεται χαϊδευτικά η κ. Μπότσαρη, και δεν μιλάνε»
    Καλούνται οι έντιμοι βουλευτές, δικαστές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί όπως και η ευρωπαϊκή κοινότητα και η εφορία να παρέμβουν για να σταματήσει ο κατήφορος της Παιδείας.
    ΄Οσο και να απειλεί η κ. Εή Μπότσαρη και ο παρακρατικός βοηθός της κ. Ιωάννης Ψυχογιός, ο «σύμβουλος» του Μιλτιάδη ΄Εβερτ, τους εκπαιδευτικούς τόσο εμείς θα απόκλύπτουμε τις παρανομίες τους.
     
    Η απάτη με την «εκλογή» της κ. Εύη Μπότσαρη μπορεί να διελευκανθεί μόνο από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Χρήστου Λαδά 6, οικονομικές υπηρεσίες 7ος όροφος, τηλ. 210 3689061) για το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή, εργαστήριο Ψυχολογίας. Η απόσπαση εκπαιδευτικού στη Φιλοσοφική γίνεται σύμφωνα με το νόμο για βοηθητικό διοικητικό έργο (γραμματεία κλπ)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80.  
    Η κ. Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ, Υπουργείο Παιδείας.
    (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί,παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
     
    Κύριοι Βουλευτές, Δικαστές και Δημοσιογράφοι ζητήστε από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Χρήστου Λαδά 6, οικονομικές υπηρεσίες 7ος όροφος, τηλ. 210 3689061) για το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή να σας δόσουν έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι η κ. Εύη Μπότσαρη εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού της και από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αν δεν εμισθοδοτείτο ΔΕΝ μπορεί να «εκλεγεί» καθηγήτρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. «Πολλοί έφαγαν από την πίτα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της «Τζόανς Κόλινς», όπως ονομάζεται χαϊδευτικά η κ. Μπότσαρη, και δεν μιλάνε»
    Καλούνται οι έντιμοι βουλευτές, δικαστές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί όπως και η ευρωπαϊκή κοινότητα και η εφορία να παρέμβουν για να σταματήσει ο κατήφορος της Παιδείας.
    ΄Οσο και να απειλεί η κ. Εή Μπότσαρη και ο παρακρατικός βοηθός της κ. Ιωάννης Ψυχογιός, ο «σύμβουλος» του Μιλτιάδη ΄Εβερτ, τους εκπαιδευτικούς τόσο εμείς θα απόκλύπτουμε τις παρανομίες τους.
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η απάτη με την «εκλογή» της κ. Εύη Μπότσαρη μπορεί να διελευκανθεί μόνο από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Χρήστου Λαδά 6, οικονομικές υπηρεσίες 7ος όροφος, τηλ. 210 3689061) για το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή, εργαστήριο Ψυχολογίας. Η απόσπαση εκπαιδευτικού στη Φιλοσοφική γίνεται σύμφωνα με το νόμο για βοηθητικό διοικητικό έργο (γραμματεία κλπ)!! Αν στο εργαστήριο ψυχολογίας που ήταν πιθανά αποσπασμένη για βοηθητικό διοικητικό έργο γινόντουσαν έρευνες, η ίδια δεν είχε σύμβαση ερευνήτριας με την απόσπασή της σε αυτό.
    Για παράδειγμα στο ίδιο εργαστήριο μπορεί να υπάρχει και μία καθαρίστρια δεν σημαίνει ότι η καθαρίστρια είναι ερευνήτρια!!!! Για να έχει σύμβαση ερευνήτριας θα έπρεπε να εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού της από τον ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου και να είχει ειδική σύμβαση Π. Δ.407 ή άλλη. Αν για το το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή, εργαστήριο Ψυχολογίας εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών τότε δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς την εκλογή της πέραν του βασικού μεγάλου προβλήματος ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας ήταν η 19-09-2004 και όχι η 23-10-20004 γιατί μεσολαβούσαν οι διακοπές του Αυγούστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Παρακαλούμε τους δημοκρατικούς βουλευτές να καταθέσουν επερώτηση στη βουλή και να ζητήσουν όλα τα έγγραφα εκλογής της κ. Μπότσαρη και των λοιπών καθηγητών στην ΑΣΠΑΙΤΕ την τελευταία τριετία. Θα βρεθούν μπροστά σε πλήθος παρατυπιών.
    Κύριοι της αντιπολίτευσης αν δεν γκρεμίσετε τώρα το «περαεκπαιδευτικό κύκλωμα» της κ. Μπότασαρη» ΜΗΝ περιμένετε ψήφους... θα μείνετε για πολύ ακόμα στην αντιπολίτευση...
     
    www.aspete.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. «΄Οποιος πατάει σε δύο βάρκες πέφτει μέσα»
     
    1. Η κ. Εύη Μακρή –Μπότσαρη,  σύζυγος του κ. Μπότσαρη, μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε «εκλεγεί» κατευθείαν στη βαθμίδα της καθηγήτριας με γνωστικό αντικείμενο Εκπαιδευτική Ψυχολογία στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ στο Μαρούσιη οποία έχει και Παραρτήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Κρήτη), μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2004.
     
    «ΕΚΛΟΓΗ» κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ
    Χρήσιμες – κρίσιμες ημερομηνίες
     α. ΦΕΚ προκηρυξης θέσης στην ΑΣΠΑΙΤΕ   24/07/2003 και έληγε σύμφωνα με την ΑΣΠΑΙΤΕ στις 19 / 09/ 2003 αντί στις 24.10.2003 γιατί μεσολαβεί ο Αύγουστος που είναι κλειστά τα πανεπιστήμια!!
    Από αυτό και μόνο το γεγονός η εκλογή είναι παράνομη και παράτυπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. β. "Εξελέγη" η κ. Μπότσαρη με  Πραξη του ΔΕ σχολής 11/27.2.2004 (επί υπηρεσιακής κυβέρνησης, αν είναι δυνατόν, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2004 που έγιναν στις
    7 / 03/2004. Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και με επίγνωση ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει και στη Σχολή ¨κυβερνούσε” ο γνωστός παρακρατικός κ. Ψυχογιός).
    Η ορκομωσία της κυβέρνησης Καραμανλή και της κ. Γιαννάκου έγινε στις 10/03/2004
     γ. ΦΕΚ διορισμου της κ. Μπότσαρη  90/07.04.2004  με ημ. κυκλοφοριας 14/04/2004 ως καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ το υπογράφει η κ. Γιαννάκου και όχι υπουργός του ΠΑΣΟΚ όπως πολλοί κακόβουλα διαδίδουν!!
    δ. φεκ. Διορισμούης κ. Μπότσαρη ως Αντιπροέδρου του Παιδεγωγικού Ινστιτούτου 15/04/2004 (μια μέρα μετά το διορισμό της ως καθηγήτρια και πριν αναλάβει υπηρεσία ως καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ (που έγινε αυτό στις 24/04/2004)!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Από τις 15/04/2004 έως  τις 24/04/2004 ήταν ακόμα καθηγήτρια δευτεροβάθμιας ΠΕ 017ως πτυχιούχος ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ κάτι που το είχε αποκρύψει κατά την εκλογή της και εμφανιζόταν ως μαθηματικός!!
    ΕΠΙΣΗΣ Ο κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΕΕΚ 29.3.2004

    Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - ΜΑΚΡΗ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ 7/4/04 (ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ 11/27-2-04)ΦΕΚ 90
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ 15-4-04 ΦΕΚ 133
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ -ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΗ Β΄Δ/ΝΣΗ ΔΕ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΠΕ 17 (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΑΣΕΤΕΜ)- ΣΤΙΣ 27-4-04
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙ !!!! Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΣΕΤΕΜ /ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ.
    ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ Η κ. ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ Ή ΑΝΑΠΕΜΠΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! Στη συνέχεια ο μεσαίος παράγοντας του υπουργείου έχασε τον έλεγχο και κανείς δε μπορούσε να σταματήσει το «παρακπαιδευτικό κύκλωμα» και ειδικά αυτοί που είχαν ήδη υπογράψει και είχαν ήδη παγιδευτεί!!
    4.Στην συνέχεια, με την υπουργοποίηση της κυρίας Γιαννάκου, η κ. Μπότσαρη ανέλαβε τις θέσεις αντιπρόεδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, πρόεδρου του Τμήματος Αξιολόγησης και επιμόρφωσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (ΟΕΠΕΚ). Επίσης, τώρα έχει σύμβαση 407 με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και διδάσκει και στο ΕΑΠ!!! Μεγάλες μάσες!!!
     
    4. Ακόμη, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η κ. Μπότσαρη, έχει οριστεί υπεύθυνη πολλών ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΝ είναι σχετικά με το αντικείμενό της. Συγκεκριμένα ορίστηκε πρόεδρος και συντονίστρια της Ομάδας Εργασίας Ευρωπαϊκού Προγράμματος (Υποέργο 2: Προγράμματα σπουδών) με θέμα την εκπόνηση των γενικών αρχών των προγραμμάτων σπουδών για την εκπαίδευση των επιμορφωτών και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως 86, 23 Νοεμβρίου 2006), συντονίστρια της ομάδας εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο πλαίσιο του «Υποέργου 1: Λειτουργία και υποστήριξη της εκπαιδευτικής πύλης του υπουργείου Παιδείας (ΦΕΚ134, 29 Δεκεμβρίου 2006), μέλος της γνωμοδοτικής επιτροπής για την αξιολόγηση της πρότασης με τίτλο «Προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ» (ΦΕΚ 114, 13 Δεκεμβρίου 2006), κριτής και αξιολογητής των προτάσεων για την επιμόρφωση 5.000 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις μαθησιακές δυσκολίες (ΦΕΚ 87, 23 Νοεμβρίου 2006).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 6. Ακόμη είναι υπεύθυνη για το Κοινοτικό Πρόγραμμα «προώθηση και βελτίωση της εκπαίδευσης και της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης» του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
    Παρατηρήσειςστην "ΕΚΛΟΓΉ"της κ. Μακρή – Μπότσαρη Εύης
    1. Η προκήρυξη της θέσης έγινε καλοκαίρι και έληγε αρχές Σεπτεμβρίου πράγμα που μείωνε τα χρονικά όρια ενημέρωσης τυχόν άλλων υποψηφίων.
    2. Δε δόθηκε ένας μήνας παράταση όπως γίνεται συνήθως στα Πανεπιστήμια αφού κλείνουν ένα μήνα το καλοκαίρι. Επομένως η εκλογή είναι παράνομη!!
    3. Η ανωτέρω υποψήφια ουδέποτε εξελέγη λέκτορας ή επίκουρος ή αναπληρωτής αλλά εξελέγη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ παραμονές των τελευταίων βουλευτικών εκλογών, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα σε πολλούς και λόγω της διαδρομής που η ίδια ακολούθησε!!
    4. Πολλοί αναρωτιούνται αν η ανωτέρω υποψήφια είχε την προαπαιτούμενη προϋπηρεσία των 7 ετών για να εκλεγεί καθηγήτρια όπως απαιτεί η νομοθεσία των ΤΕΙ, όπου εμπίπτει η ΑΣΠΑΙΤΕ ή είχε προϋπηρεσία ΜΟΝΟ 5 έτη – 1 μήνα και 7 ημέρες (και άρα ΔΕΝ μπορεί να εκλεγεί στη βαθμίδα του Καθηγητή)!!!.
    5. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΜΠΟΣΤΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!
    Τα χρονικά διαστήματα 01-09-1997 μέχρι 31-08/2003 της προυπηρεσίας της κ. Μπότσαρη αλληλοεπικαλύπτονται πλήρως.
    Σήμερα η κ. Μακρή – Μπότσαρη Εύη κατέχει τις θέσεις:
    1. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ)
    2. Αντιπρόεδρος του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ (ΠΙ)
    3. Πρόεδρος του τμήματος αξιολόγησης και επιμόρφωσης του ΟΕΠΕΚ (Οργανισµού Επιµόρφωσης Εκπαιδευτικών)
    Διαχειρίζεται όλα τα πακέτα που αφορούν την επιμόρφωση δηλ. πάνω από 32.000.000 Ευρώ (με Συγχρηµατοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο (Ε.Κ.Τ.)
    (Μα καλά αυτοί οι Ευρωπαίοι δεν στέλνουν κανέναν ελεγκτή να δει το φαγοπότι;)
    4. Σύμβουλος στην Υπουργό Παιδείας κ. Γιαννάκου.
    Από τη θέση αυτή επηρεάζει και την εκλογή νεότερων καθηγητών αλλά και αποσπάσεις εκπαιδευτικών κλπ.
    5. και σύμβαση 407 με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και καθηγήτρια στο ΕΑΠ!!
    Επειδή δεν προλάβαινε, μας λένε,να κάνει τα μαθήματα εκεί , μαθαίνουμε- με κάθε επιφύλαξη- ότι τα μαθήματά της τα έκανε άλλη η κυρια Κασσιματη η οποια εξελεγη παρανμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 12. Ας ερευνηθεί, επίσης, τι ψήφισαν οι εκλέκτορες καθηγητές στα τελευταία εκλεκτορικά σώματα στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών και πόσοι από αυτούς πήραν "άδεια" (ως αντάλλαγμα;) και πήγαν να διδάξουν στην Κύπρο με υπέρογκες αμοιβές!!!

    13.Ας ερευνηθεί επίσης, ποιος είναι ο ρόλος του αποσπασμένου εκπαιδευτικού κ. Ι. Ψ στην ΑΣΠΑΙΤΕ τοποθετημένου στο τμήμα ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

    Για το θέμα αυτό σας επισυνάπτουμε και την έγγραφη αναφορά και την υποχρεωτική απάντηση του Υπουργείου στην αναφορά του Συλλόγου εκπαιδευτικών της ΑΣΠΑΙΤΕ που κατατέθηκε στην βουλή από τον βουλευτή κ. Κεγκέρογλου, για τον αποσπασμένο Μαθηματικό κ. Ι. Ψυχογιό στο γραφείο ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ.
    Στην απάντηση του Υπουργείου υπάρχουν κάποια κενά τα οποία μας δημιουργούν απορίες:

    α. Τιμωρήθηκε ο για την συμπεριφορά του; Εγινε ΕΔΕ και ποιο το αποτέλεσμα αυτής; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜEΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΌ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Κύριοι δημοσιογράφοι ζητήστε εσείς οι ίδιοι να σας δοθούν τα ίδια τα έγγραφα προυπηρεσίας της κ. Μπότσαρη. Αντί αυτών θα σας δείχνουν ανακοινώσεις του Παιδαγωγικού Τμήματος που υπογάφουν οι ίδιοι που που είναι ήδη υπεύθυνοι και συγκαλύπτουν τις παρανομίες!! ΄Οσο και να απειλεί η κ. Μπότσαρη ακι ο παρακρατικός βοηθός της κ. Ιωάννης ψυχογιός τους εκπαιδευτικούς τόσο εμείς θα απόκλύπτουμε τις παρανομίες τους. Διάψευση σημαίνει δίνω στη δημοσιότητα αντίγραφα των εγγράφων και αν δεν θα στα δόσουν κάποια στιγμή θα σας τα στείλουμε εμείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Το είδαμε κι αυτό στην ΑΣΠΑΙΤΕ
    Ο διορισμένος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, παρά τις περισσότερες από δέκα θέσεις στις οποίες έχει διορισθεί ή εκλεγεί, αυτοδιορίσθηκε και Προϊστάμενος του Τμήματος Γενικών Μαθημάτων αφού ουσιαστικά εξώθησε σε παραίτηση τον προηγούμενο Προϊστάμενο του Τμήματος.

    Η ΑΣΠΑΙΤΕ, διάδοχος της ΣΕΛΕΤΕ, με λειτουργία  και τετραετείς σπουδές  από την αρχή της δεκαετίας του 1970, με περίπου πενήντα μόνιμα μέλη Εκπαιδευτικού Προσωπικού, εξακολουθεί να έχει διορισμένη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ.
    http://www.indymedia.org/en/2007/02/880942.shtml
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΝΕΤΤΑ ΑΝ ΑΚΙ ΕΘΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ(ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ!!)  ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΤΟΝ "ΦΙΛΟ" (!!!) ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ.....
    ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ....Η ΒΑΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΕΠΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ...ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Κύριε Πρόεδρε,
    Κύριες (Κύριοι) Βουλευτές
    Σας συγχαίρουμε για τη δημοκρατική σας πορεία και είμαστε πάντα στο πλευρό σας.
    Έχει προκύψει ένα θέμα - σκάνδαλο με την «εκλογή της ατμομηχανής» της δεξιάς στην παιδεία, της Σύμβουλου της υπουργού παιδείας Γιαννάκου της κ. Μπότσαρη.
    Η κ. Εύη Μακρή –Μπότσαρη, σύζυγος του κ. Μπότσαρη, μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε «εκλεγεί» κατευθείαν στη βαθμίδα της καθηγήτριας. Η κ. Μπότσαρη ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ κ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κατάφερε να εξαπατήσει και παγιδέψει και κάποιους αφελείς δικούς μας και «εξελέγη» απευθείας καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ (ΜΑΡΟΥΣΙ). ΄Όμως τον διορισμό της τον υπογράφει η κ. Γιαννάκου στις 7/04/2004. Παρόλα αυτά η εκλογή της είναι παράνομη γιατί :
    Α. δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων δηλ.19-09-2004 και όχι η 23-10-2004 γιατί μεσολαβούσαν οι διακοπές του Αυγούστου και έπρεπε να δοθεί παράταση υποβολής αιτήσεων ένας μήνας και
    Β. δεν είχε την προϋπηρεσία 7 ετών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Σήμερα η κ. Μακρή – Μπότσαρη Εύη κατέχει τις θέσεις:
    1. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ)
    2. Αντιπρόεδρος του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ (ΠΙ)
    3. Πρόεδρος του τμήματος αξιολόγησης και επιμόρφωσης του ΟΕΠΕΚ (Οργανισµού Επιµόρφωσης Εκπαιδευτικών) Διαχειρίζεται όλα τα πακέτα που αφορούν την επιμόρφωση δηλ. πάνω από 32.000.000 Ευρώ και έτσι συντηρεί τους δεξιούς εκπαιδευτικούς!!
    5. και σύμβαση 407 με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και καθηγήτρια στο ΕΑΠ!!
    4. Σύμβουλος στην Υπουργό Παιδείας κ. Γιαννάκου. Κλπ….
    Από τη θέση αυτή επηρεάζει και την εκλογή νεότερων καθηγητών αλλά και αποσπάσεις εκπαιδευτικών κλπ.
    Η κ. Μπότσαρη, η «υπεύθυνη» (με υπογραφή της κ. Γιαννάκου), αξιολόγησης – επιμόρφωσης 5.000 εκπαιδευτικών και «υπεύθυνη» ευρωπαϊκών προγραμμάτων και αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου έχει εκλεγεί παράτυπα καθηγήτρια (δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες και δεν είχε την προϋπηρεσία 7 ετών)!!
    Η κ. Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Ασπαιτε, Υπουργείο Παιδείας.
    (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία των δεξιών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Παρακαλούμε επειδή η εν λόγω κυρία (που είναι η ατμομηχανή της δεξιάς και η νέα Θωμαή Βρακατσέλη της παιδείας) απειλεί τους πάντες μαζί με αποσπασμένο παρακρατικό Μαθηματικό κ. Ιωάννη Ψυχογιό στο γραφείο ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ και διαχειρίζεται όλη την εκπαιδευτική πολιτική της δεξιάς να καταθέσετε επερώτηση ση βουλή με θέμα :

    1. Αν θα αποκτήσει η ΑΣΠΑΙΤΕ πρώην ΣΕΛΕΤΕ Προεδρείο και διοίκηση με εκλογές (γιατί έως τώρα διορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας)
    2. Να κατατεθούν στη βουλή όλα τα έγγραφα εκλογής της κ. Εύης Μπότσαρη και όλων των καθηγητών στην ΑΣΠΑΙΤΕ την τελευταία τριετία
    Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την επερώτηση. Αν δεν ενεργήσετε εσείς δεν θα ενεργήσει εναντίον της δεξιάς κανένας. Σας στέλνουμε και δημοσιεύματα και έγγραφα που αποδεικνύουν την εκπαιδευτική μαφία της δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Υ.Γ. Η απάτη με την «εκλογή» της κ. Εύη Μπότσαρη μπορεί να διελευκανθεί μόνο από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Χρήστου Λαδά 6, οικονομικές υπηρεσίες 7ος όροφος, τηλ. 210 3689061) για το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή, εργαστήριο Ψυχολογίας (όπου μάλιστα ούτε πάταγε ποτέ)!!.

    Η απόσπαση εκπαιδευτικού στη Φιλοσοφική γίνεται σύμφωνα με το νόμο για βοηθητικό διοικητικό έργο (γραμματεία κλπ)!! Αν στο εργαστήριο ψυχολογίας που ήταν πιθανά αποσπασμένη για βοηθητικό διοικητικό έργο γινόντουσαν έρευνες, η ίδια δεν είχε σύμβαση ερευνήτριας με την απόσπασή της σε αυτό.
    Για παράδειγμα στο ίδιο εργαστήριο μπορεί να υπάρχει και μία καθαρίστρια δεν σημαίνει ότι η καθαρίστρια είναι ερευνήτρια!!!! Για να έχει σύμβαση ερευνήτριας θα έπρεπε να εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού της από τον ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου και να είχει ειδική σύμβαση Π. Δ.407 ή άλλη. Ζητήστε τη βεβαίωση του Ειδικού Λογαριασμού και μην εμπιστεύεστε τη «βεβαίωση» της Φιλοσοφικής από όπου μπορεί να απέσπασε κάποιο χαρτί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αν για το χρονικό διάστημα 01-09-1997 μέχρι 31-08-2003 που ήταν αποσπασμένη στη Φιλοσοφική Σχολή, εργαστήριο Ψυχολογίας εμισθοδοτείτο πέραν του μισθού από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών τότε δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς την εκλογή της πέραν του βασικού μεγάλου προβλήματος ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας ήταν η 19-09-2004 και όχι η 23-10-20004 γιατί μεσολαβούσαν οι διακοπές του Αυγούστου και έπρεπε να δοθεί παράταση ένας μήνας!!.

    Παρακαλούμε ζητήστε τα ίδια τα έγγραφα και μη εμπιστεύεστε τις «ανακοινώσεις» αυτών συγκαλύπτουν τις παρανομίες!! Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτές τις κυρίες!!

    Επισημαίνουμε ότι η ίδια διαδίδει δημόσια και προκλητικά ότι έχει «ισχυρούς προστάτες και μολονότι όλοι γνωρίζουν την αλήθεια κανείς δεν θα τη βλάψει, γιατί έχει δύναμη υπεράνω των νόμων»!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2002, ως καθολικός διάδοχος της ΣΕΛΕΤΕ. Είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου πλήρως αυτοδιοικούμενο, σύμφωνα με το άρθρο 16, παρ. 5 του Συντάγματος, τις διατάξεις του Ν. 3027/2002 και τον Εσωτερικό Κανονισμό της.
    Η αποστολή της Σχολής συμπίπτει με αυτή των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) και περιλαμβάνει επιπλέον την παράλληλη παροχή παιδαγωγικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές της, την προαγωγή της εφαρμοσμένης έρευνας στην εκπαιδευτική τεχνολογία και την παιδαγωγική, και την παροχή κατάρτισης, επιμόρφωσης ή εξειδίκευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ "ΒΡΗΚΑΝ" ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟ ΓAΡΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ρε δρ κουτσουκο
    τοσ χρονια δεν καταλαβες οτι η κυρια μακρη μοτσαρη ευανθια σπουδασε τσιμπουκολογια?

    ελεος προεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΙΑ ΤΗΝΝ ΠΗΔΑΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ Η ΦΙΛΗ ΤΗς Ρ.

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΑΣΠΑΙΤΕ και ατασθαλίες. - EAP forums - [ Translate this page ]
    www.eap-forums.gr/modules.php?name=Forums&file...p... - Cached3 posts - 2 authors - Last post: 21 Dec 2007
    Στη ΣΕΛΕΤΕ / ΑΣΠΑΙΤΕ εισέβαλε επίσης κλιμάκιο της εισαγγελίας της ... παράνομα καθηγητής και είναι πίσω από τις τελευταίο σκάνδαλο - παρωδία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μπράβο Dr !!!Μας έπεισες!!!!Οι Πασοκοι εβαζαν δεξιους βεβαιως βεβαιως και δε τους ενοιαζε η εκλογικη τους πελατεια!Τους ενοιαζε να αρπαξουν λεφτα , λες κι απο τα σκανδαλα με μεγαλες εταιριες δεν επαιρναν πολυ περισσοτερα και με πιο ευκολο τροπο , περιμεναν να διορισουν με χρηματισμο δεξιους για να τα πιασουν!!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 9 Ιουλ 2011 3:26:00 μ.μ.
    Agaphte syntrofe oi ariumoi milane monoi toyw

    Mono to 10% ton panepisthmiakon einai Pasok

    An den 8eleis na to deis den se piezoyme!

    Alla afoy dexese oti plhronontoysan apo tiw etairies kai eixan synh8isei sthn plhromh ti ua allaze an plhronontoysan kai apo toys panepsithmiakoys dejioys?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 9 Ιουλ 2011 3:26:00 μ.μ.


    EITE EISAI BLAKKAS GENIKA EITE EISAI APO TO GRAFEIO TOY PROTOPAPA THS DAMANAKH TOY EYTHYMIOY KLP...POY TA PIANAN KATO APO TO TRAPEZI FILARAKO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 9 Ιουλ 2011 3:26:00 μ.μ.


    EITE EISAI BLAKKAS GENIKA EITE EISAI APO TO GRAFEIO TOY PROTOPAPA THS DAMANAKH TOY EYTHYMIOY KLP...POY TA PIANAN KATO APO TO TRAPEZI FILARAKO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ
    ΣΤΙΣ 14 7\ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΤΩΣΕΩΝ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ!

    ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

    ΤΕΡΕΖΑ ΑΠΟ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αναστάσης.

    9 Ιουλ 2011 11:36:00 π.μ.

    Ανασταση αγαπητε αν και κοναροχτυπιεσε με τον δοκτωρα εχεις το θαρρος ρης αληθειας και επιβεβαιωνεις τον δρ Κουτσουκο

    και επειδη μιλας για σεισμολογια ο Πρωην δεξος προεδρος της Ασπαιτε ηταν ο σεισμολογος Μακροπουλος Κωνσταντινος με τις πενηντα θεσεις στο Δημοσιο ακομα και επι Πασοκ!!

    Ολοι στο κολπο φιλε::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Καλή επιτυχία στο νέο δημοκρατικό, ψηφιακό, και ανθρώπινο Πειραματικό Σχολείο! ... Ρε δε κοιτάς τα χάλια των "πρωτοκλασάτων" υπουργών που τα έκαναν μαντάρα, ..... η Ευανθια Μακρη Μποτσαρη που εφαγε 100 εκατομυρια ευρω απο ευρωπαικκα προγραμματα ακομα να παει φυλακη?\ ... Η Ευανθια μακρη Μποτσαρη ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ λενε ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΠΙΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΓΡΑΦΙΚΟΣ ...

    μ.η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. 4:59,
    είμαι άσχετος από ΑΣΠΕΤΕ.
    Δεν γνωρίζω ούτε τα αρχικά!
    Αν ψαρεύεις σε θολά νερά,μακριά από
    μένα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση