GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαν σήμερα ξεκίνησαν τα λάθη, τα πάθη και τα δεινά της Μεταπολίτευσης...

...τα καλά της ακόμη αναζητούνται Δια την υπενθύμιση: Αντώνης-Mάριος Παπαγιώτης

...τα καλά της ακόμη αναζητούνται
Δια την υπενθύμιση: Αντώνης-Mάριος Παπαγιώτης

13 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώ-πώ τί φριχτό και αποκρουστικό συνάμα θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις τον "Βασίλη Λεβέντη" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον γελοίο Τρελαντωνάκη Σα(χλα)μαρά, να στέκεται περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί μετα βίας να κάνει κάποια δήλωση!!!

    ΚΛάψτε, κλάψτε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!!!

    Άλλα 30 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε, εάν υπάρχετε μέχρι τότε...
    Γιατί... σας βλέπω στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ., γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους στην απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, για την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΖΑΤΖΙΚΗ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.ΚΩΣΤΑΚΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9,15.....ΜΟΥΑΜΑΡΑ
    10,25 ΜΟΥΝΙΤΣΑ
    ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΕΥΧΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ, ΚΑΝΤΑΪΦΙ..
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ, ΧΙΛΙΑΔΨΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ..ΠΙΝΕΙΣ
    ΤΟ ΔΥΝΑΜΟΤΙΚΟ
    Ψ Ω Λ Ο Χ Υ Μ Ο
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ...

    ΚΑΦΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΡΑΒΟ !!!


    ΛΟΓΩ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟΥ
    ΓΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ..ΧΥΣΙΑ
    ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΟΥ
    ΣΤΗΝ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ...
    ΨΥΧΟΠΑΘΗ..
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και επισήμως σπιναλόγκα της Ευρώπης
    ____________________________________
    Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται να πέτυχε έναν ακόμη διαπραγματευτικό άθλο στη διάρκεια της θητείας του. Έκαψε το χαρτί του «κουρέματος» χρέους, φόρτωσε τη χώρα με τη ρετσινιά της χρεοκοπίας και διέλυσε την παραμικρή υποψία για είσοδο σε τροχιά ανάπτυξης, τουλάχιστον για το ορατό μέλλον…
    Πράγματι, το ανακοινωθέν της συνόδου μιλάει από μόνο του.

    Διαπιστώνει τη θλιβερή μας μοναδικότητα και χαρακτηρίζει την Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγήν.

    Για αυτό και η τριάδα Μπαρόζο, Ρομπέι, Τρισέ, έσπευσε να δηλώσει προς πάσα κατεύθυνση(υπό το απλανές βλέμμα του Γιωργάκη), ότι η Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι στο προσχέδιο συμπερασμάτων(αυτό με το…σχέδιο Μάρσαλ) η επίσημη δικαιολογία για την συμμετοχή ιδιωτών και την συνακόλουθη χρεοκοπία, ήταν ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ιδιαζόντως τραγική(uniquely grave) κατάσταση. Κατά τα άλλα, τα μεγάλα…χαλκεία πανηγυρίζουν !

    Είναι εξόχως ασαφές πώς θα γίνει η λεγόμενη ανταλλαγή ομολόγων με άλλα μακρύτερης ωρίμανσης, όπως και η αγορά των υποτιθέμενων “σκοτωμένων” ελληνικών ομολόγων στην δευτερογενή αγορά.
    __________________________________
    Ο κύριος Πέτρος Χριστοδούλου του ΟΔΔΗΧ, πρώην στελεχάρα της Γκόλντμαν Σακς,τι ρόλο παίζει;
    Και σε τι τιμές αγοράζει για λογαριασμό του δημοσίου σήμερα τα ομόλογα ;
    Μήπως κοντά στο άρτιο ;
    Ποιός οικονομάει ;

    Και με ποιό κορυφαίο παράγοντα της Εθνικής Τράπεζας διαφημίζει ο Χριστοδούλου το κολλητηλίκι του ;
    Ο ευρών αμοιφθήσεται…......$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή στο "δημοκρατικό" Antinews δε θέλουν να εμφανίζουν σχόλια από τη φιλελευθερη σκοπιά της ΝΔ αναπαράγω εδώ το σχόλιό μου για τον ανεπαρκή Σαμαρά:
    "Ο Σαμαράς έπαιξε και έχασε στην περιπέτεια της Ελλάδας το τελευταίο δίμηνο. Επέμεινε σε μία ακραία κατ' εμένα γραμμή που ευθυγραμμιζόταν με τις ιαχές της αριστεράς του Τσίπρα και του Αλαβάνου. Και εξηγούμαι. Όταν εμφανίζεσαι να χτυπάς συνεχώς τα σχέδια της ΕΕ για διάσωση της χώρας γιατί παραξενεύεστε που σήμερα όλοι λένε πως ο Σαμαράς και η ΝΔ είχε ποντάρει στη χρεοκοπία της χώρας για να ανέλθει στην εξουσία; Τι διαφορετικό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας; Λάθος και μάλιστα λάθος που θα το βρούμε μπροστά μας. Αντί να εμπνέουμε την αισιοδοξία από την παράταξη εκπέμπουμε και επενδύσαμε στην καταστροφολογία οπότε τώρα ψάχνουμε και παίζουμε γελοία με λέξεις περί επιλεκτικής χρεοκοπίας κλπ. Για μένα η αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ και του Σαμαρά έπρεπε να είναι η αντίστοιχη γραμμή του κόμματος της Πορτογαλίας. Κατηγορώ και μάλιστα βάσιμα την κυβέρνηση ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εφαρμόσει αυτά που χρειάζονται για να έρθει η ανάπτυξη και η ηρεμία στην κοινωνία. Ποιός δε θα ακολουθούσε σε αυτή τη γραμμή; Ποιός δε πιστεύει πως το ΠΑΣΟΚ είναι ανίκανο να αλλάξει πράγματα που το ίδιο δημιούργησε; Αντ' αυτού εμείς κολλήσαμε στην αντιμνημονιακή στάση γιατί βόλευε κάποιους πολιτικάντηδες της ΝΔ που εγκλώβισαν και τον Σαμαρά. Ελπίζω να το έχουν αντιληφθει και να αλλλάξουν γρήγορα κατεύθυνση γιατί η επόμενη ευκαιρία θα είναι σύντομα όταν το ΠΑΣΟΚ θα αδυνατεί να επιβάλλει τις ΣΩΣΤΕΣ αλλαγές που τους ζητούν από την Ευρώπη."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αρχή της πιο μαύρης περιόδου της ελληνικής ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. __________________________________
    Η δυναστεία Παπανδρέου επιβεβαίωσε τον κανόνα των γενεών: η πρώτη δημιουργεί, η δεύτερη διατηρεί τα κεκτημένα και η τρίτη χρεοκοπεί…

    Αυτοεκπληρούμενη προφητεία: Λέγε-λέγε την καταφέραμε τη χρεοκοπία: επιλεκτικά περιορισμένη μεν, χρεοκοπία δε. Δίμηνη, τρίμηνη, θα δούμε: η ουσία είναι ότι την κέρδισε ο Πρωθυπουργός με το ακαταμάχητο σχέδιο του. Θα μας …δανείσουν και μετά θα μας πετάξουν στα βράχια…

    Ουσιαστικά δηλαδή κερδίσαμε χρεοκοπία ελεγχόμενη από τη διεθνή επιτροπεία. Ευτυχώς που ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο διά πυρός και σιδήρου (κυριολεκτικά) και την αποφύγαμε

    Αν ο Πρωθυπουργός πιστεύει έστω και μια λέξη από τις δηλώσεις του, πρέπει να προκηρύξει εκλογές, ώστε να εξαργυρώσει τη μεγάλη του «επιτυχία». Διότι μόνο για πάρτη μας θα συμμετάσχουν ιδιώτες στο νέο πακέτο

    Βγήκε και ο κ. Παπακωνσταντίνου παγανιά για δικαίωση: «Είναι μια απόφαση που δίνει στην Ελλάδα τον χρόνο για αλλαγές. Είναι μια απόφαση που δικαιώνει τη δουλειά που έγινε από την αρχή, που δικαιώνει όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού. Είναι μια απόφαση που με τον πιο καθαρό τρόπο αντικρούει τα επιχειρήματα περί μη διαπραγμάτευσης» τόνισε και πρόσθεσε: «Χθες συμφωνήθηκαν όλα όσα για τα οποία έχουμε παλέψει ένα χρόνο τώρα. Με την απόφαση γυρίζει μια σελίδα για τη χώρα μας και τώρα το χρέος μας είναι να κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί. Θωρακίστηκε η Ελλάδα και η ευρωζώνη στο σύνολο της».

    Αν δικαιώθηκε ο Παπακωνσταντίνου, φεύγω μετανάστης για τη Γροιλανδία, ακολουθώντας τη θαλάσσια οδό των Βίκινγκς. Κύριε Υπουργέ, ήταν τόσο άρτια η δουλειά σας, που έχουν ενσκήψει πάνω στο ελληνικό πρόβλημα η μισή υφήλιος και οικονομολόγοι από τον Άλφα Κενταύρου, για να διορθώσουν τα πεπραγμένα σας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μάθατε ;;
    γιορτάζουν και φέτος την Επετειο της Αποκατάστασης της
    Δημοκρατίας !!!!
    __________________________________
    Καλά αυτό και αν είναι το ανέκδοτο της χρονιάς ...

    Ο κ. Παπούλιας μαζί με όλο το γνωστό "συρφετό" θα γιορτάσουν
    λέει σε δεξίωση που θα παραθέσει ο εν λόγω Πρόεδρος της "Δημοκρατίας ;
    " την επέτειο αποκατάστασης της κακομοίρας Δημοκρατίας .
    Πάνε καλά ;
    Ποιά Δημοκρατία ;
    Μήπως την Δημοκρατία των Χημικών που έριξαν στο....
    Σύνταγμα ;
    Μήπως την Δημοκρατία του Gap (λέγε με jeffry ) ή με ψηφίζετε ή σας βουλιάζω ;;Μήπως την Δημοκρατία που επιβάλει το αγαπητό Δ.Ν.Τ ;

    Ή μήπως την Δημοκρατία του να μπορώ να διαλέξω ΕΓΩ το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου ;;;

    Μπράβο σας Κύριοι!!
    Όσο εσείς θα περιδρομιάζετε και θα γελάτε εις βάρος το δικό μας και στο όνομα της Δύστυχης, όπως την καταντήσατε "Δημοκρατίας"..
    Οι πολίτες έξω από τον "μικροκοσμό σας " θα συνεχίσουν να αγωνιούν για το αύριο ...........το μαύρο και άραχνο αύριο που έσεις οι Δημοκράτες και Πατριώτες τους ρίξατε ........

    Μπράβο βρε !!
    Πιείτε και κανά ποτηράκι εις υγείας των κορόιδων Ελλήνων.

    ΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ με μέτρο την Σαμπάνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο 12:30 της 24ης Ιουλίου πιστεύει ή του είπαν πως είναι έξυπνος! Το παίζει Νεοδημοκράτης ξύπνιος από εκείνους που δήθεν βλέπουν πιο μακρυά και μπορούν να σώσουν την Ελλάδα επειδή ειναι τάχα ικανοί ενώ οι του ΠΑΣΟΚ δεν είναι! Σε ένα έφταιξε το ΠΑΣΟΚ και κολλά: στο ότι δεν έστειλε στο διάολο λους του λούστρους που διώρισε η ΝΔ στην πενταετία που κυβέρνησε με μια δικαιολογία απλή:άλλοι διωρίστηκαν παράνομα σε θέσεις που δεν υπήρχαν και άλλοι προήχθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες επίσης έξω από τα νομικά πλαίσια. Θα είχε δύο κέρδη: θα γλύτωνε κάποια δις από τις απολύσεις και άλλα τόσα από τις υποβαθμίσεις. Θα έσφιγγε κια τα λουριά στα γαϊδούρια που κάνουν λούφα και παραλλαγή και θα δούλευε ο κρατικός μηχανισμός με αυστηρή επιτήρηση και έλεγχο με πρώτους τους ανόητους βουλευτές που αδρανούν για να μη χάσουν την πελατεία τους και τους υπουργούς μη χάσουν τα ποσοστά ποτίμησής τους. Θα πει πως αυτό μαρτυρά αναποτελεσματικότητα; Δε θα διαλέξω ανάμεσα στη βλαφτικότητα της ΝΔ και την αναποτελεσματικότητα του ΠΑΣΟΚ σε κάποιους τομείς. Καταδικάζω και τα δύο αλλά δεν τα συγκρίνω. Η ΝΔ υπήρξε το μοιράιο κόμμα για τη χώρα και τώρα πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία να ανατρέψουμε ό,τι ως τώρα ήταν βλαπτικό σε κάθε εποχή και να εκσυγρονίοσουμε το κράτος. Για τρο Σαμαρά; Ε είχε όλο το χρόνο να αναδειχτεί μόνος του αλλά υπήρξε και εξακολουθεί να είναι λίγος! Συγγνώμη φίλε , αλλά τι να το κάνουμε; ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πώ-πώ τί φριχτό και αποκρουστικό συνάμα θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις τον "Βασίλη Λεβέντη" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον γελοίο Τρελαντωνάκη Σα(χλα)μαρά, να στέκεται περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί μετα βίας να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Κλάψτε, κλάψτε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!!!

    Άλλα 30 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε, εάν υπάρχετε μέχρι τότε...
    Γιατί... σας βλέπω στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ., γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση