GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας προετοιμάζουν για περισσότερη ... βία;‏

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Η είδηση … Την προοδευτική αναβάθμιση του οπλισμού πο...


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση …
Την προοδευτική αναβάθμιση του οπλισμού που χρησιμοποιούν οι ομάδες οι οποίες προκαλούν επεισόδια και συγκρούονται με την αστυνομία, περιέγραψε, στη Βουλή, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου. Όπως είπε, στα επεισόδια του Ιουνίου, εναντίον των αστυνομικών χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικές μολότοφ, ενισχυμένες με...
πυροτεχνήματα και παχύρρευστα εύφλεκτα υλικά, εκτοξεύθηκαν με σφενδόνες μπουλόνια και φωτοβολίδες, ρίχτηκαν τοξικά και καυστικά υγρά, πετάχτηκαν μπουκάλια με ούρα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν πυροσβεστήρες σκόνης και χρώματα που αποφράζουν τις αντιασφυξιογόνος μάσκες.
Ο σχολιασμός …
Οι παραπάνω πληροφορίες και επισημάνσεις του κ. Οικονόμου, μου φαίνονται υπερβολικές και ύποπτες. (έχει άραγε και οπτικουακουστικό υλικό;)
Θεωρώ ότι κατά κάποιο τρόπο προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για περισσότερη βία από την πλευρά της αστυνομίας στο άμεσο μέλλον εις βάρος των διαμαρτυρόμενων πολιτών. Μια βία η οποία από ότι ακούσαμε και διαβάσαμε θα είναι αναβαθμισμένη (με νέο πιο σύγχρονο εξοπλισμό), σε ποιότητα και ποσότητα!
Ο κ. Οικονόμου ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή να μας πει τι έκανε με τα “λυσσασμένα” ανθρωποειδή ΜΑ(ν)Τ(ρόσκυλα) του, που το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου στο Σύνταγμα (με αδιάψευστα ντοκουμέντα βίντεο και φωτογραφίες) λιάνισαν νέους, γέρους, γυναίκες και άντρες σε μια επίδειξη φασισμού που προκάλεσε τις καταγγελίες και τα δυσμενή σχόλια της Διεθνούς Αμνηστίας!
Επίσης να μας πει τι απέγινε με την μήνυση του Γιάννη Κότσιρα εναντίον εκείνου του “κτήνους” (επισυνάπτω και το βίντεο) που χτύπησε εν ψυχρώ άοπλο και ανυπεράσπιστο διαδηλωτή! Περιμένουμε επίσης να μας δώσει εξηγήσεις για τα “παγκοσμίως” απαγορευμένα χημικά που μας ποτίσανε το συγκεκριμένο διήμερο εκτός αν ασπάζετε το γελοίο επιχείρημα που ακούσαμε ότι είναι λιγότερο βλαβερά γιατί είναι ληγμένα!!!
Οι “σoκαριστικές” καταγγελίες του κ. Οικονόμου δεν μας πείθουν μια και οι τύποι που επικαλείτε ότι χρησιμοποιούν τα υλικά και τις μεθόδους που μας καταγγέλλει δεν είναι πραγματικοί διαδηλωτές αλλά ανήκουν στον δικό τους παρακρατικό μηχανισμό που τον χρησιμοποιούν κατά περίπτωση και προς χάρη της επιβολής της νομιμότητας που θέλει να εφαρμόσει η κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία που μας κυβερνά.
Μια νομιμότητα που θέλει να μας καταστήσει με την παραπλάνηση από τα Μ.Μ.Ε και την εις βάρος μας δική τους βία, απαθείς και αδρανείς στην εξαθλίωση και στο ξεπούλημα της ζωής και της πατρίδας μας!!!
Το βίντεο με το "Κτήνος"

13 σχόλια

  1. Κάποια εισαγγελέας για τα χημικά;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε συντακτα

    Αυτη η υπουλη σας ριψη υπονοιων εχει δημιουργησει την σημερινη κατασταση των απειθαρχων ομαδων να κλεινουν δρομους -λιμανια-να καινε
    τραπεζες-καταστηματα.Ειστε ηθικα
    υπευθυνοι των φονων των πολιτων και αστυνομικων που χαθηκαν σε επεισοδια σοβαρευτειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο βιαστής παριστάνει το θύμα! Ο εκβιασμός και οι ύπουλες και προκατασκευασμένες κατηγορίες και διάφορα άλλα τέτοιου είδους τερτίπια ανήκουν σε δικτατορικά καθεστώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασ' τα δακρυγόνα. Καμιά εισαγγελέας για το ξύλο στις 15, 28 και 29;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!

    κλεφτες και απατεωνες...
    να λογοδοτησουν τωρα οι κοπριτες του ΠΑ-ΣΟΚ!!!
    1.Αρβανιτης προεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητης τοπογραφιας στο Πολυτεχνειο Θεσσαλονικης. Δηλαδη διπλοθεσιτης και κουμπαρος υφηπουργου.
    2.Καρτελια η γενικη διευθυντρια. Είναι αποφοιτος λυκειου και παιρνει 6000 ευρω μισθο. Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη να απολυσει δημοσιους υπαλληλους, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙΗΝΗΣ (LOL).
    3.ελισαβετ γκολφινοπουλου η οποια διοριστηκε την επομενη των εκλογων και εισηγηθηκε απολυσεις
    4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ.Παλια ετρωγε και επι ΝΔ.

    ΑΛΗΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ!!!

    ΟΜΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Η αδράνεια του προηγούμενου Σωματείου των εργαζομένων στην Κτηματολόγιο Α.Ε . Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση στις απολύσεις συναδέλφων αορίστου χρόνου. Ειδικά ο Πρόεδρος Βαγγέλης Δήμας, ο Γραμματέας του Σωματείου Νίκος Παραμάνας και έπειτα ακολουθεί ο Βασίλης Βράκας, δεν έβγαλαν άχνα ...Είναι πρωτοφανές ένα Σωματείο να μην συμπαραστέκεται καν στους αγώνες και τα δικαστήρια των απολυμένων , να μην παρουσιάζονται καν ως μάρτυρες. Εϊχαν και το θράσος να θέλουν να επανεκλεγούν για να συνεχίσουν το «έργο τους». Δηλαδή την υποτέλεια, την αντισυναδελφικότητα και την προδοσία. Ντροπή.Την ζημιά την έκαναν και δεν πρόκυτε ποτέ να λογοδοτήσουν για τα παιδιά που χάσαν τις δουλειές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 31 Ιουλ 2011 5:51:00 μ.μ.

    Φίλε άσε τα παραπλανητικά και μίλα για την ταμπακέρα. Δηλαδή συμφωνείς με την βία του κτήνους; Υπήρξε αστυνομική βία στις 28 και 29 Ιουνίου; Τα χημικά καλώς μας τα ρίχνουν; Για αυτά γράφει πολύ εύστοχα ο κ. Πρεβενιός. Σε αυτά απάντα αν δεν είσαι εγκάθετος και κομματόσκυλο και μη προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τους αναγνώστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΓΙΑ 123 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ !

    Γράφει ο Bασίλης Xήτος
    (από το : crimesonair)

    Τραπεζικό στέλεχος και πρώην στενός συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπως αποκαλύπτει το Crimes on air συνελήφθη στην Φλώρινα για λαθρεμπόριο 123 κιλών κοκαΐνης.

    Την σύλληψη για την παρτίδα κοκαΐνης που προέρχεται από την Βολιβία...
    έκανε το κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής.

    Πρόκειται για τον Ν.Σ που τώρα είναι διευθυντής σε υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας στην Μακεδονία και ο οποίος μαζί με υφιστάμενό του τραπεζικό υπάλληλο, ανέλαβαν να μεταφέρουν στα Σκόπια το κοντέινερ που στις 19 Ιουνίου είχε φθάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

    Στην υπόθεση εμπλέκεται και τελωνιακός που υπηρετεί στο μεθοριακό φυλάκιο της Νίκης και ο οποίος συνελήφθη επίσης από το αρμόδιο τμήμα του ΣΔΟΕ Αττικής με προϊστάμενο τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο.

    Ο Ν.Σ επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου στην Μεσογείων, ήταν πρόεδρος του Ινστιτούτου Αμυντικών Μελετών ενώ διετέλεσε και εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

    Οι βαρόνοι τον χρησιμοποιούσαν έκτος από την μεταφορά, για να μπορέσει με τις … γνωριμίες του, να τους πληροφορήσει αν οι αρχές γνωρίζουν κάτι για το κοντέινερ της κοκαΐνης.

    Μέχρι τα τώρα έχουν γίνει 9 συλλήψεις στην Σερβία και τα Σκόπια, ατόμων που ενέχονται στο ίδιο κύκλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για πρώτη φορά έκαναν εμφάνιση «τα πράσινα τάγματα περιφρούρησης» που στρατεύτηκαν στην υπηρεσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Άρτα.
    Η εντολή που είχε δοθεί από τα... κεντρικά της Ιπποκράτους και τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη ήταν σαφής: «Να προστατευτεί ο πρόεδρος» από ενδεχόμενη εμφάνιση αγανακτισμένων. Όσοι λοιπόν παρακολούθησαν τον κ. Παπανδρέου διαπίστωσαν ότι σε όλα τα τηλεοπτικά πλάνα ήταν περικυκλωμένος και «προστατευμένος» από χειροκροτητές και ανθρώπους του «πράσινου συστήματος».
    Ηταν στην ουσία μια «πρόβα τζενεράλε» του συστήματος για το ενδεχόμενο περιοδειών του κ. Παπανδρέου, μια και αυτός είναι που τους νοιάζει, την ώρα που υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δοκιμάζονται σε κάθε εμφάνισή τους.
    Κατά τα άλλα ο κ. Παπανδρέου άλλη μια φορά έκανε επίδειξη των «πλούσιων» ελληνικών του, προκαλώντας σε μια αποστροφή του λόγου του θυμηδία, καθώς απαντώντας στο ερώτημα «τι Ελλάδα θέλουμε να χτίσουμε» έθεσε σειρά διλημμάτων, όπως αν θέλουμε «μια Ελλάδα που θα βασίζεται και πάλι στα πήλινα πόδια των δανεικών λεφτών»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Χούντα ετοιμάζεται για τη νέα αναμέτρηση με το λαό που ξέρει ότι επίκειται. Το ισχυρότερο όπλο κ. Οικονόμου είναι η απελπισία. Δοκιμάστε να ζήσετε με 500 Ευρώ μηνιαίως για ένα μόνο χρόνο (όπως ζητάει το καθεστώς σας από πολλούς συμπατριώτες μας) και μετά μας λέτε για τους διαδηλωτές. Όσο και να ζητάτε στο όνομα της τάξης την απαγόρευση κάθε "όπλου" στα χέρια διαδηλωτών, η λογική λέει ότι οι πάνοπλοι και αφηνιασμένοι ένστολοι μπράβοι των μαφιόζων που μας κυβερνούν (και δεν εννοώ μόνο τα πολιτικά ανδρείκελα ) δεν αντιμετωπίζονται με πειθώ και επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον 31 Ιουλ. 10:05μμ

    Και ο δικός σου εγκέφαλος, αλλά και ο εγκέφαλος του Πρεβενιού, χρειάζονται εξέταση από ειδικούς επιστήμονες, για να διαπιστωθεί με ποιόν ακριβώς τρόπο λειτουργούν οι δενδρώνες και συνάψεις τους, διότι χωρίς αμφιβολία πρόκειται περί γενετικής ανωμαλίας! Αν βρεθεί το πρόβλημά σας, τουλάχιστον θα το προλαμβάνουμε προγεννητικά και έτσι θα γλιτώσουμε από ατροφικούς εγκεφάλους σαν τους δικούς σας!
    Και λίγα λόγια για την ταμπακιέρα. Όταν κάποιος πετάει "ευγενή αντικείμενα" σε ένα αστυνομικό, σαν αυτά που περιέγραψε ο αστυνομικός διευθυντής, ΠΩΣ πρέπει να αντιδράσει ένας αστυνομικός; Έχετε ιδέα ΠΩΣ λειτουργούν οι αστυνομίες σε ΟΛΕΣ τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου; Θέλετε να μιλήσουμε για εκπαιδευμένα λυκόσκυλα που τα εκπαιδεύουν να δαγκώνουν γεννητικά όργανα; Θέλετε να μιλήσουμε για πανίσχυρα υδροβόλα (που εκεί ανήκουν στην Αστυνομία και όχι στη Πυροσβεστική όπως εδώ, που τινάζουν έναν άνθρωπο 90 κιλών σε απόσταση δέκα μέτρων; Θέλετε να μιλήσουμε για την έφιππη αστυνομία με ειδικά εκπαιδευμένα άλογα που δεν πανικοβάλονται και βοηθούν με τη στάση του σώματός τους στην απώθηση διαδηλωτών, ενώ οι αναβάτες τους είναι οπλισμένοι με τεράστια μπατόν των 2 μέτρων; Θέλετε να μιλήσουμε για γκλομπ tasers, που δίνουν ηλεκτρικές εκκενώσεις 30.000 Volts; Θέλετε να μιλήσουμε για τις συνοπτικές διαδικασίες με τις οποίες σε πάνε μέσα σε αυτές τις χώρες, έτσι κααι ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να αντισταθείς σε αστυνομικό; Θέλετε να μιλήσουμε για τις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ των συλλήψεων που πραγματοποιούνται σε αυτές τις χώρες όταν γίνονται τέτοια έκτροπα, σε αντίθεση με τις μερικές δεκάδες που γίνονται εδώ; Μα τι νομίζετε απειτέλους ότι είναι οι αστυνομικοί; Σάκοι του μποξ του κάθε γελοίου και ιδεολογικά κομπλεξικού ανθρωποειδούς;;;; Και επιπλέον να μην δικαιούται να αντιδρά; Σε όλους εσάς τους μπαμπουίνους με τα ιδεολογικά κόμπλεξ, έχω να προτείνω το εξής: ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον 31 Ιουλ. 10:05μμ

    Και ο δικός σου εγκέφαλος, αλλά και ο εγκέφαλος του Πρεβενιού, χρειάζονται εξέταση από ειδικούς επιστήμονες, για να διαπιστωθεί με ποιόν ακριβώς τρόπο λειτουργούν οι δενδρώνες και συνάψεις τους, διότι χωρίς αμφιβολία πρόκειται περί γενετικής ανωμαλίας! Αν βρεθεί το πρόβλημά σας, τουλάχιστον θα το προλαμβάνουμε προγεννητικά και έτσι θα γλιτώσουμε από ατροφικούς εγκεφάλους σαν τους δικούς σας!
    Και λίγα λόγια για την ταμπακέρα. Όταν κάποιος πετάει "ευγενή αντικείμενα" σε ένα αστυνομικό, σαν αυτά που περιέγραψε ο αστυνομικός διευθυντής, ΠΩΣ πρέπει να αντιδράσει ένας αστυνομικός; Έχετε ιδέα ΠΩΣ λειτουργούν οι αστυνομίες σε ΟΛΕΣ τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου; Θέλετε να μιλήσουμε για εκπαιδευμένα λυκόσκυλα που τα εκπαιδεύουν να δαγκώνουν γεννητικά όργανα; Θέλετε να μιλήσουμε για πανίσχυρα υδροβόλα (που εκεί ανήκουν στην Αστυνομία και όχι στη Πυροσβεστική όπως εδώ, που τινάζουν έναν άνθρωπο 90 κιλών σε απόσταση δέκα μέτρων; Θέλετε να μιλήσουμε για την έφιππη αστυνομία με ειδικά εκπαιδευμένα άλογα που δεν πανικοβάλλονται και βοηθούν με τη στάση του σώματός τους στην απώθηση διαδηλωτών, ενώ οι αναβάτες τους είναι οπλισμένοι με τεράστια μπατόν των 2 μέτρων; Θέλετε να μιλήσουμε για κλομπ tasers, που δίνουν ηλεκτρικές εκκενώσεις 30.000 Volts; Θέλετε να μιλήσουμε για τις συνοπτικές διαδικασίες με τις οποίες σε πάνε μέσα σε αυτές τις χώρες, έτσι και ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να αντισταθείς σε αστυνομικό; Θέλετε να μιλήσουμε για τις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ των συλλήψεων που πραγματοποιούνται σε αυτές τις χώρες όταν γίνονται τέτοια έκτροπα, σε αντίθεση με τις μερικές δεκάδες που γίνονται εδώ; Μα τι νομίζετε επιτέλους ότι είναι οι αστυνομικοί; Σάκοι του μποξ του κάθε γελοίου και ιδεολογικά κομπλεξικού ανθρωποειδούς;;;; Και επιπλέον να μην δικαιούται να αντιδρά; Σε όλους εσάς τους μπαμπουίνους με τα ιδεολογικά κόμπλεξ, έχω να προτείνω το εξής: ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για 1 Αυγ 2011 5:34:00 μ.μ. χωρίς αμφιβολία είσαι κομματοβολεμένο απόβρασμα του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ καθεστώτος.
    Στην ουσία δεν μας είπες τίποτα απλά εκτέθηκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1 Αυγ 2011 5:34:00 μ.μ. για το βίντεο θα κάνεις κανένα σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση